Utvärdera mig + Frågestund (som pågår i flera veckor)

Imorgon åker jag till mamma & pappa. Och som jag tidigare nämnt lär det inte bli några fler inlägg förräns efter New York (längtar!). Möjligtvis skriver jag ett eller flera inlägg ikväll som kompensation, så ni har lite att läsa i alla fall. 

Medans jag är borta vore det jättekul och kommenterade vad ni tycker är bra och mindre bra på bloggen, vad ni vill se mer och mindre av. Samt ställa frågor, om exakt vad ni vill! Skulle tycka det här var riktigt roligt, så om ni vill ge mig en julklapp - gör denna lilla utvärdering!

Close your eyes and count to ten.

Så brukar pappa alltid säga till mig när jag är påväg att få ett vredesutbrott. Och just nu är jag ruggigt nära. Anledningen? Blogg.se! Vet ni hur många JÄÄÄÄVLA (oj det blir nog ett vredesutbrott det här) INLÄGG jag har skrivit och lagt ner tid på - men på något underligt sätt har det bara försvunnit. Som nu, jag hade lagt ner SJUKT mycket tid på ett inllägg om paljettklänningar, trycker på förhandsgranska för att se om bilderna hamnat rätt. Oj då, där blev det visst lite fel. Fortsätt redigera. VAD FINNS KVAR? I N G E N T I N G. Gaaaaaaaaaaaah.

Nu ska jag göra en chai-latte till mig själv. Och tyvärr mina läsare, det är ju inte bara jag som drabbas av detta - även ni eftersom mina inlägg försvinner vilket leder till att jag tappar lusten till att göra ett nytt.

RYCK!
jfsiaahfoahloggsgsgaetyuiopölotr57r8iikfhaogadsaeeeyu,nbvderty
(och så här har nog ni aldrig sett mig, men låt oss hälsa på en ny sida av SIS!)

I'm Free!

Almost. Jag är hur som helst ledig och kommer inte att återvända till jobbet förräns några dagar efter nyårsafton. Men eftersom jag är delägare måste jag alltid "finnas där" för klienter och arbetsmyror. Men det är jag van vid, och det ska bli underbart med ledighet! Från och med på lördag kommer jag inte blogga så mycket, jag ska vara hemma hos mamma och pappa och ta det jättelugnt med hela tjocka släkten. Sen blir det ju nyår, som ska spenderas i New York. Det blir bara jag Stekarn, H & J som åker - men alla har vi vänner där och det ska bli så underbart roligt! Jag älskar New York och försöker åka dit minst en gång om året. Aah, vad jag längtar! Kommer förhoppningsvis att kunna blogga där ifrån. Flygbiljetter hittade vi till ett hyfsat pris, boendet har vi dock fortfarande trouble med. Men det löööser sig - FÖR VI SKA TILL THE U.S AND A, NEW YORK CITY, MANHATTAN !

image85
Ett litet (?) exempel på hur det kan se ut i NYC på nyår, Times Square...

Det enda negativa med resan jag kan komma på just nu är att jag hade tänkt kyssa en viss Drömprins vid tolvslaget. Men vi får hoppas på nästa år, hehehe (här är vi optimistiska!).

What went wrong?

image84
Gravid, fräsch och kär 2005. Känns bara onödigt att publicera en bild på hur hon ser ut idag, alla vet.

Jag ska åka till L.A och försöka få människan att öppna ögonen. Nya skivan är hur som helst grym - rekomenderas starkt till alla tjejer som vill springa runt hemma i underkläder, sjunga med och vara jättekaxiga inför hela världen som ser på (det sistnämnda stannar som en fantasi dock).

Och ni har väl inte missat att 16 åriga lil-sis Jamie Lynn är gravid? Och självklart talar hon och mamman ut om det i OK! Snacka om uppmärksamhetsbehov...

Vet familjen om min prins?

sanna om Mitt möte med Drömprinsens sy...

Naaw :)
Ni är ju så söta(L)
Så när ska din familj få veta att det finns en drömprins med i bilden ?;) Eller det kanske dem redan vet ? :)

SVAR: Tackar, tackar - lite väl sockersött ibland kanske? Jag har berättat allt för min storasyster (allt = det ni också har fått veta) och för mamma och pappa har jag enbart nämnt att jag har träffat en och samma kille under en period - mamma dör av nyfikenhet, haha! Min syster är också lite sur nu när jag har träffat hans syster, men hon enbart har fått se honom på bild, så jag får väl styra upp något snart om jag inte vill bli styckad!



Ständigt och jämt får jag frågor av kompisar "Är ni ett par nu, ni träffas ju hela tiden?" och jag kan verkligen inte svara? Det är som en stor sörja i huvudet. För det första måste jag veta vad han vill också, så inte jag ligger tjugo steg framför honom. Och för det andra, vill jag att det ska gå fort fram? För det tredje, vi har ju det så underbart nu, ett riktigt förhållande kanske bara skulle förstöra det hela? Ja, det där är bara en bråkdel av allt jag funderar på. Om ni varit jag (för ni vet ju på ett ungefär hur väl jag känner Drömpinsen, tss..), hade ni tyckt att det varit dags att försöka gå ett steg vidare i datingen eller hade ni valt att stanna på det trygga men ändå oförutsägbara stället?

Streetstyle när det är som bäst

image74

När jag såg den här bilden hos The Satiorialist så var det kärlek vid första ögonkastet. Sparades genast ner i min inspirationsmapp på datorn (en sån borde alla ha!). Inte långt senare så ser jag den på flera av våra populäraste modebloggare. Och just in case, om ni skulle ha missat denna grymma outfit lägger jag också ut den. I form av ett mindre lyckat kollage. Men denna gången har jag ett bra skäl, mitt photoshop har blivit jättesegt av någon jätteskum anledning. Så jag fick använda mig av Gimp. Som jag inte har någon erfarenhet över huvudtaget av. Så det blev som det blev, med ett snyggt typsnitt och lite glöd (?) blev det ett lite bättre helhetsintryck i allafall - right? Baaah! Vet ni vad jag upptäcker nu?! Jag hade gjort ett par jättesnygga pilar, helt på fri hand som riktades från designernas namn till väskan och skorna. Men var är dom? Åh, jag orkar inte! Ni får vara nöjda ändå. 

Hur som helst, outfiten är klockren. Ett par svarta stuprör har jag gott om, exakt den Balenciagan har jag (jag har väl inte missat att berätta om mitt underbara fynd, en så gott som splitterny Balenciaga 2hand i NY till ett oslagbart pris, fortfarande svindyrt visserligen, men ett fynd är ett fynd), så nu fattas bara den ursnygga pälsen (som absolut inte ska vara äkta!) och ett par lila pumps. Eller nej, inte bara ett par lila pumps - exakt dom pumpsen, från Yves Saint Laurent. 

Haha, ingen förutom jag kan nog lyckas skriva en så lång text till ett enda kollage! Om ni bara scrollat förbi allt, så kan jag upplysa att det räcker med att läsa den feta stilen om ni inte vill ha historian bakom mitt hemska kollage förstås. Pusspusspusspusspusspuss!

Mitt möte med Drömprinsens syster

Jag var rätt nervös innan. Det var ju ändå Drömprinsens syster - hans familj. Med mening kom jag fem minuter försent för att slippa komma först till restaurangen. Hovmästaren visar mig fram till bordet. Mittemot Drömprinsen sitter en kvinna som är något yngre än mig. Hon har ännu mörkare hår än Drömprinsen (det kan ha varit färgat på ett riktigt bra ställe också..) och samma hasselnötsbruna ögon och jämnt solbrända hy. Ursnygg är bara förnamnet. Hon bär en likadan mörkbrun Amerian Vintage tunika som jag har (lägger jag märke till direkt) och en ursnygg något oversize kofta som jag var väldigt nära på att få veta vart hon köpt den. Men jag lyckas hejda mig, kanske inte ett så bra första intryck att fråga vart hennes kläder kommer ifrån och hon bor ju trots allt i London  så jag skulle antagligen ändå inte kunna att få tag på den.

Drömprinsen reser sig upp, kramar om mig och pussar mig lätt på kinden. Lagom intimt. Han presenterar oss, och mitt smeknamn här på bloggen blir Chocolate - allt med henne fick mig att tänka på choklad. Håret, hudfärgen, ögonen (tunikan). Drömprinsen har mer nordiska drag, trots de chokladbruna ögonen har han en del blonda inslag i sitt hår. Jaja, han presenterar oss - jag slår mig ner och vi beställer. Hon är butikschef på en fin butik i London som jag faktiskt besökt. Vi pratar om allt möjligt, alla tre och samtalen flyter på bra - det blir inte stelt eller förhörsliknande som jag hade föreställt mig - det här är ju bara hans syster, hans vän - vad oroade jag mig för? Som person är hon trevlig, artig men känns ändå mer sval och inte lika charmig och avslappnad som Drömprinsen. Men hon var verkligen inte en sån typ som jag störde mig på och det var verkligen tur då det brukar märkas ganska tydligt på mig när jag inte gillar någon. Så det hela gick bra, och Drömprinsen verkade minst sagt nöjd efter lunchen med att det funkade så bra mellan oss (tror jag klev ett steg uppför trappan till Drömprinsens hjärta i hans ögon pga. det) och inte blev någon konstig stämning.

Ok, ganska kortfattat men ändå detaljerat - är ni nöjda nu kära läsare? Annars är det bara att ställa frågor - jag älskar frågor! Fråga om vad som helst  (förutom om vad jag heter, haha) så svarar jag!

Friday

Äntligen fredag! Veckorna går så himla fort nu, och nästa helg är det jul! Ska bli så härligt att bara koppla av och mysa med familjen. Men nyårs-helgen lär bli galnare - antingen firas den som vanligt här i sthlm (fyrverkerierna ovanför vattnet på strandvägen är svårslagna!), eller så hyr jag och ett stort gäng kompisar en stuga i Alperna (alt. budgetalternativet Åre, som jag för övrigt ÄLSKAR) eller så blir det en sent bokad New York-resa eller någon annan härlig långresa med några stycken. Alla alternativ känns mer än godkända, så hur det än slutar blir det ett toppenavslut på året!

Ikväll har jag ännu inga planer - men jag förmodar att jag trots min fredags-trötthet blir medsläpad på utgång. Undrar vad jag ska ta på mig då? Marc Jacobs-tee, svarta tighta jeans och pumps funkar ju alltid. Hmm.... Jaja, vi får se om det ens blir något. Vad ska ni hitta på ikväll (jag är nyfiken på riktigt!) ?

Fick för övrigt en kommentar. Det var en tjej från ett företag som letade efter testpersoner som kunde uttrycka sig väl i skrift, och jag var tydligen riktigt intressant. Tjoho, vilken komplimang! Fick inte godkänna kommentaren, och hon ville att jag skulle höra av mig via mail. Undrar om detta är något seriöst, eller typ någonting startat av studenter? Får maila henne! Fast jag vet inte, vill ju behålla min anonymitet till 100 %, för annars skulle jag inte kunna skriva lika öppet om saker och ting (killar killar killar) och det är ju det som skiljer bloggen från alla andra, eller hur? Jaja, får se hur jag gör - det är roligt att få positiv respons (själv tycker jag att jag inte är sådär jättebra på att uttrycka mig skriftligt men tack tack tack!) på det man skriver.

Nu ska jag försöka få tag på någon som är sugen på att ta en fika. Vi hörs!


Inspiration of today

Ashley Olsen skulle flyga. Hon orkar inte bry sig om vad hon tar på sig sådär jättemycket, hon bara tar det som ligger närmast och är någorlunda bekvämt. Svartgråa jeans, svarta stövlar och svart myskofta. Till det tar vi en snygg väska från Fendi i svart skinn. image71Snyggt. Men ännu snyggare blir det med en ursnygg, annorlunda, stor sjal i härliga höst färger. Och ett par ursnygga pilot på det (ser ut som Marc Jacobs tycker jag..?), för att slippa visa morgonkassarna under ögonen. Nej men vad ska lilla Ash lägga alla sina saker hon måste ha med sig då? Äh, jag får väl ta min enorma gamla vanliga Birkin i snyggt blågrön (minns ej vad just den färgen kallas, men den har ett specifikt namn, hjälp mig?). På vägen får hennes livvakt köpa en latte på Starbucks såklart. Inte för att det är något speciellt med det, finns ju i varje hörn i staterna, Iika enkelt att hitta en Starbucks där som att hitta en svensk med H&M kläder.

Oh. Lord. Tänk vilken förmögenhet en vanlig Hermés Birkin kostar (som jag skulle kunna döda för) - alltså den här väskan måste ha kostat så mycket att det inte går att föreställa sig! Och så har hon en Fendi ovanpå det? Ärligt talat så finns det weekend-bags som är ganska mycket snyggaer, det jag faschineras mest av här är ur mycket pengar det är möjligt att lägga ner på väskor.

Men outfiten är snygg, absolut. Men visst är det lite spooky att dom har så mycket pengar, allas våra kändisikoner?

BAAAH!

Jag hade skrivit ett långt och detaljerat inlägg, ja en analys typ om min träff med Drömprinsen och hans syster - men när jag ska posta så kommer jag till inloggningsidan bara för att det var längesedan jag var "aktiv" på själva blogg.se fliken  i datorn då jag behövde jobba en stund innan jag skrev klart. Så allt försvann! BLOGG.SE, SLUTA LOGGA UT FOLK BARA FÖR ATT MAN EJ ÄR AKTIV!

Självklart ska ni få höra allt ändå, men det blir senare och i en mindre detaljerad verision.

Jag kan inte låta bli

Jahapp, ska man kolla det senaste då.. Mailen. Facebook. Favoritbloggarna. Mailen igen. Lite mer Facebook. Vad ska jag göra nu då, sätta mig framför TV:n? Ska bara.... Blogg.se. NEJ SIS! Du har ju tagit en paus. Men att godkänna lite kommentarer kan väl aldrig skada? Åååh, vad sött - dom saknar mig och min blogg! Jag nästan bara MÅSTE skriva ett inlägg. Okej, lets go.



Jag kan helt enkelt inte låta bli. Och era söta kommentarer gör inte direkt saken lättare (ni är guldvärda!) så jag försvinner inte, ni behöver inte vara oroliga. Men jullovet kommer att spenderas hos mamma och pappa, och jag vill verkligen ha en lugn skön, jobb & datorfri jul - så då lär det bli YTTERST få inlägg. Men tills dess så är mina uppdateringar igång igen!

Orkar inte trycka ihop allt jag vill berätta om i ett inlägg, så det blir flera och kortare istället. Håll utkik under dagen, är nämnligen hemma från jobbet idag!

THE END?

Bloggsuget har försvunnit.... Vet inte om det är något väldigt tillfälligt?


Andra Advent

Idag ska jag luncha med Drömprinsen och hans syrra som är bosatt i London som är på besök! Jag och Drömprinsen hade redan innan bestämt att träffas, och så fick han inte in hur han skulle träffa sin syster också så han frågade mig om det var okej. Haha tänk om det blir lite "Kaxig-syster-säger-till-bror-att-tjejen-inte-duger-åt-honom-situation"? Jag är nervös! Ni kanske får en mobilupdate, men jag återkommer senast ikväll!

THE OUTFIT OF TODAY
Stickad, oversize tröja i off-white - Marc Jacobs (Köpt på Century 21 i New York för ett år sedan)
Knästrumpor i Off-white - FALKE
Stor, mörkgrå halsduk och tillhörande basker- Rules By Mary
Svarta skinnstövlar - antingen Michael Kors eller Acnes Pistol.
Mulberry Bayswater

By the way

Ikväll ska jag vara hemma, kanske kommer över lite folk och har en lugn filmkväll - men än så länge är inget planerat. Kommer ett roligare inlägg senare, men jag måste bara påpeka att inlägget jag skrev "Live From Globen" igår är väldigt flummigt och allmänt knäppt. Men det är så att när jag skriver på mobilen så bara skriver jag, orkar inte - vad ska man säga - fokusera? Dessutom var det sån stämning inne i Globen så jag blev alldeles till mig.

Idag har jag julklappsshoppat med Baby. Gick väldigt effektivt och bra! Sedan blev det en långfika på favoritstället.

Som sagt, jag återkommer!


Vilken kväll!

Det var ett galet bra drag i globen, rös varje gång någon sjöng eller publiken jublade. Marie var en värdig vinnare, tror det passar Amanda bättre att komma tvåa - så hon får gott om tid på sig att spela in sin skiva. Men båda var verkligen enormt duktiga! Sedan tog vi en taxi till Café Opera och där var det minst lika bra drag! Speciellt när Idolerna gjorde entré - vilken hysteri, haha. Jag drack lite skumpa, men tyckte inte att jag blev alldeles för påverkad - duktigt på en sån fest ju! Haha, nu låter jag som värsta geeken som är besatt av massa kändisar men jag snackade faktiskt med en del av Idolerna! Det var hur som helst en underbar kväll med grym musik, trevliga människor och riktigt bra stämning.

Stekarn bor i närheten av mig så vi delade en taxi hem vid 03.30 (omiljövänligt med taxi istället för kommunalt, eller att promenera - men vi var sjukt trötta och tunnelbanan kändes inte lockande - om det är en bra ursäkt?) och jag kastade mig i sängen och somnade bums.

Idag vill jag träffa Drömprinsen, inte träffat honom på fyra dagar tror jag. Riktigt lång tid tycker jag nu förtiden. Det är för övrigt tre månader sen jag träffade honom första gången. Så vi kanske har dejtat i två månader eller något? Det känns ganska ynkligt med tanke på hur mycket jag gillar honom...


Live From Globen

Hey chics! Gissa var jag är? I Globeeen och det är Idol-final! Bloggar som förra gången, via internet på Blackberryn och jag måste återigen säga att det funkar hur bra som helst! Våran PR-byrå blev sponsrade med fem biljetter av en klient, så jag och Stekarn kastade oss hem, svidade om, ringde H, T (en killkompis jag inte snackat om så mycket här) och Baby. Alldeles strax börjar det och det är sånt jäkla drag här! Ska bli urkul! Sätt på 4an och håll utkik, vi har grymma platser (inte för att ni ser hur jag ser ut men om ni ser en snygg blondin så!). Cheez vad mycket utropstecken det blev här, men det är ju just så det är här just nu ett enda stort ! Okej, nu är jag jätteskum - men ni får ha en underbar kväll allihopa för det ska jag ha! Sen bär det nämnligen vidare till Café Opera för Idol-efterfest, och det ser jag fram emot nästan ännu mer än själva konserten!!! Oj, det måste vara hur längesen som helst jag gjorde flera ! men jag är så himla energisk just nuuuu!

Seeeeyooou!

Vet för övrigt inte vem jag hejar på, men det ska bli fantastiskt kul att se båda dessa begåvningar + Kelly Clarkson! Woohoooohohohoho!



Update 23:20  Oh lord, vad mäktigt det här var! Amanda, Marie, publiken, stämningen, Kelly Clarkson - ALLT! Jag är visserligen inget Idol-freak men detta var seriöst en upplevelse för ALLA. Till och med Stekarn som är väldigt anti till Idol i sig har "haft en grym kväll" som han själv beskriver det. NU BLIR DET CAFÉ OPERA OCH JAG SKA LÄGGA IN EN STÖT PÅ EHhh.. ÄR DET NÅGON SNYGG KILLE MED I ÅRETS IDOL?!

Kate Hudson

Såg Kate Hudson i Klings blogg. Fastnade direkt för outfiten, och bär idag vit skjorta / blus (dock inte en lika snygg...), svart kjol och svarta pumps. Men självklart är jag inte barbent i Sveriges gråa och blöta klimat.

image65



Outfiten är ursnygg, men ännu snyggare är Kate. Stog framför spegeln en stund i morse och försökte få till samma frisyr (patetiskt) och lyckdes ganska bra, vi har ungefär samma hårtyp, haha, stolt!

Oh yes, det är jättetrist men texten över bilderna - men jag betalar inte för någon bildbank, så en gratisvariant får duga!

SIS Svarar

Som ni vet brukar jag svara på kommentarer med "stor betydelse" offentligt här på bloggen, då det säkert är många som undrar samma saker.


 Therese om HE'S MINE BITCHES!

Du kan ju inte skriva helt sanningsenligt för om drömprinsen skulle råka hitta den här sidan kommer han ju känna igen allt han skrivit och veta att det är du?! Så tror nog allt att du hittar på lite ibland..


Svar: Ja du, Therese - självklart kan detta hända. Men hur stora är oddsen? Jag tror att han aldrig i hela sitt liv har besökt en blogg - och har han gjort det så har det varit en manlig kändis. Så om han mot förmodan skulle få för sig att besöka en tjejblogg så är det en minimalisk chans att han hittar just min blogg, och om han skulle göra det så tror jag min rosa design med "Singel I Stockholm" som namn på bloggen inte skulle locka honom ett dugg, han skulle inte ens se åt ett inlägg. Visst, han kan hitta bloggen - men den ytterst minimalistiska risken tar jag!

Däremot är jag orolig över om någon av mina tjejkompisar skulle hitta bloggen, där är oddsen definitivt inte lika låga - men om dom gjorde det, så sårar jag trots allt ingen av mina närmaste här, och det är ju dom jag berättar allt för - så de lite yterligare vännerna skulle inte förstå för en sekund att det var jag om de läste.

Allt jag skriver i min blogg är sant, det är livet som jag upplever det, inget är fake. Det enda jag gör är att utelämna detaljer ibland, men det har ALDRIG hänt att jag lägger till detaljer för att underhålla. Hejs!

HE'S MINE BITCHES!

From: Drömprinsen ([email protected]
To: Singel I Stockholm ([email protected])
Subject:
Sjukling

Hej min käraste sjukling. Mår du bättre idag? Som en liten medicin så kanske du har lust att tipsa mig om vad du önskar dig i julklapp? Kram och Puss /DP



Jag säger som Mariah: ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUUUU! Fast ett par Louboutins eller en Miu Miu väska skulle inte sitta helt fel.

Onsdag

Ligger i sängen, omsvept av ett duntäcke och tre liter isvatten utan kolsyra bredvid mig, té funkar inte idag - mår illa av det också. Som ni förstår är jag fortfarande sjuk. Illamående, huvudvärk och en extrem trötthet. Trots illamåendet är det enda jag är sugen på glass. Ben&Jerry's, Häägen Daz, Djursholms Glace (testa deras Belgiska choklad - nu!) och Montis. Som tur är så har världens bästa Mamma handlat åt mig, så de två förstnämnda har jag lyckats få i mig. Nyttigt! Hoppas jag blir frisk tills på fredag, händer en massa kul till helgen - jubord, glögg, födelsedagsfirande, bröllopsplanering, julklappshopping - you name it. Jag MÅSTE bli frisk. Hoppas att det går bra för dom på jobbet utan mig också? Stekarn brukar nämnligen bli lite stressad när jag inte är där, haha.

Nu ska jag sova....

Jag är sjuk idag...

image64
... så det har blivit en hemmadag i sängen (för en gångs skull valde jag bort min enorma soffa mot duntäcket)  med Sex And The City, laptopen och té i mängder. Och nej, jag har inte på mig det i kollaget, men det uttjatade (men ack så sköna) juicy-setet i velour (idag i babyrosa) och mina vita fårullstofflor från Sheperd skulle gärna få bytas ut mot cashmerebyxor från Tomas Maier och hoodie i samma material från Micael Kors (yes baby, I'm a cashmere-lover) och ett par roliga tofflor från Juicy Couture. Då skulle jag känna mig snygg hur mycket snor det än rann nerför näsan och hur stora påsar under ögonen jag hade!

Förutom att se på TV och hålla på med Macbooken har jag mailat med Drömprinsen. Han är så snäll att jag nästan undrar om han är en robot som styrs av en kvinna..?
 

Och som vanligt har jag slarvat med kollaget, förutom kvalitén kan man upptäcka HUGE MISSTAKES. Men klaga inte, ni ser ju vad det är på bilderna, right? Måste börja att anstränga mig mer med kollagen, jag brukar ju vara duktig på sånt...

Jag har inget att säga, men jag bloggar ändå.

Hej! Anledningen till världens sämsta uppdatering är att jag verkligen inte har någonting att blogga om. Så det får ni stå ut med, tills jag kommer igång igen (I natt? I övermorgon? Fem månader? Vad vet jag..). Hur som helst, när jag inte har något vettigt eller underhållande att skriva om så kan jag lika gärna snacka skit. Somna, dö, eller fortsätt att läsa.

Jo, det handlar om den pågående blogg-fighten. Blondinbella VS. Anna Hibbs. Blodninbella, vad tycker jag om henne? Jo, jag läser inte hennes blogg så ofta - men ibland kan man inte låta bli. Jag beundras av hur hon är så entusiastisk och mogen, men för det mesta tycker jag - trots att jag också är en blond moderat som hänger på Stureplan - att hennes åsikter är rent utsagt PATETISKA och VIDRIGA. Anna Hibbs då, stencool tjej som vågar säga vad hon tycker, har självdistans och är sinnesjukt rolig. Om man inte pratat med henne kan man lätt döma henne som en bimbo - men gör för guds skull inte detta innan ni vet vem hon är! Tycker hur som helst, att denna fight är riktigt rolig - Hibbs kritiserar Bella på ett omoget sätt, Bella svarar på ett minst lika omoget sätt (enligt mig iaf), länkar till Hibbs - som klättrar många placeringar på bloggtoppen. Det roligaste med detta är att Blondinbella ignorerar och struntar i att godkänna de kommentarer som är emot henne. Detta gör att hon i mina ögon sjunker ännu lägre! Kolla in deras bloggar, tjejer och killar (?) - underhållning på hög nivå, i bloggvärlden mätt!

Och nej, jag är inte ute efter en egen fight med någon bloggerska - känns fegt att vara Anonym, men om jag inte var det skulle det vara riktigt kul - haha! Jag är en TEAM - HIBBS. Vad är du?

Ni behöver inte påpeka att detta var historiens mest meningslösa och tråkigaste inlägg, jag är hyfsat medveten om detta, men jag hade som sagt inget vettigare att skriva om och tyckte att detta var en rätt kul grej, haha.

Hot Hotter Hottest

image63
Lovade er ett kollage, men har varken tid eller lust. Istället bjuder jag på dessa skönheter. Perfekt klack, tå, dragkjedjan, vristspännet, färgen - allt! Chloé gör alltid rätt. Bara att tömma plånboken eller inspireras. Tyvvär händer det förstnämna oftare i mitt fall... Priset? 8500 kronor på Browns Fashion, som har en fraktfri jul över hela världen. Kommer nog att utnyttjas för min del, trots priserna då jag tycker att de förutom Net-A-Porter har de bästa sortimentet på kläder och skor online.

Första Advent

- Duscha, och skönhetsfixa lite, känner mig rätt ofräsch.
- Jobba, inte så jobbigt som det låter. Jag älskar mitt jobb, och att sitta i soffan med laptopen iknät är det inget fel på alls. Plus alldeles för många lattes förstås!
- Ringa Storasyster och planera lite till inför bröllopet
- Julbaka med Baby, H och kanske någon till hemma hos H
- Gå på stan ENSAM och handla julklappar till nära och kära
- Försöka att blogga så mycket jag kan. Gärna svänga ihop ett kollage också.
- Äta spontan-middag med Drömprinsen (måste bara fråga först, haha)
- Se på FRIENDS. Alldeles för längesedan.

Ha en bra dag, lovers!

RSS 2.0