Trettioårskris?

Är hemma denna fredag igen! Jag vet inte vad som händer med mig, för mindre en ett halvår sen var det helt sinnesjukt att stanna hemma en fredagskväll - men nu händer det mer än ofta. En tidig trettioårs-kris? Lyckan och lugnet över att ha hittat en man som det just nu känns väldigt stadigt med? Jag har ingen aning, men det där party-suget finns licksom inte där lika mycket längre. Fast i och för sig festar jag ju alltid mer på sommarhalvåret. Båstad, Gotland, Rivieran. Aah! Jag tänker aldrig bli för gammal för det där, haha!

Kvällen har som ni kan gissa er till tillbringats med choklad och té. Men framförallt med världens underbaraste C. Har aldrig nämnt henne förut acutally. Fråga mig inte varför! C. är 17 år och våra föräldrar har alltid varit "bästisar". Allt från resor till Thailand och USA, middagar, kräftskivor, firande av nyår sen jag var 12 och C. var nyfödd har tillbringats tillsamans. Trots att de i vårat föräldrar-med-barn-gäng funnits "barn" mer jämngamla med oss har vi alltid funkat sinnesjukt bra ihop! Jag älskar min storasyster och lillebror, men C. är verkligen lillasystern jag aldrig fick! Killar, shopping, de senaste skvallret, kändisar osv osv. Jag älskar dig C.!

Hon kom över lite spontant med motvieringen: "Det är verkligen inget drag ute ikväll - vad händer med världen?". Haha, jag älskar visserligen den tiden jag är i mitt liv just nu, men tänk om man vore 17 igen! Med undantag för det jag skrev om i tidigare inlägg - jag skulle göra allt allt allt, för att få ta bort den händelsen ur mitt, nej - våra liv. Hur som helst, så har vi haft en jättemysig kväll. Vi skrek av lycka när Marie och Amanda gick vidare - så grymma! C. har somnat, och det verkar som om hon kommer tillbringa natten på min soffa, så djupt som hon sover! Och nej, vi har inte druckit något annat än té- stackarn var trött efter en tuff skolvecka.

Nu ska jag lägga mig i sängen med Macbooken och sen sova, jag har faktiskt haft mycket på jobbet den här veckan, jag med. Imorrn blir det utgång! 

Godnatt!
 

Det värsta dygnet i mitt liv. Del två - natten.

Att läsa detta inlägget utan att ha läst "Del ett" blir nog väldigt svårt...

När någonting hemskt händer så blir allting som en dimma som flyter förbi. När jag stod där, barfota på asfalten som jag hade spytt ner så uppfattar jag knappt allt som sker runt omkring mig. Då och då hör jag att de fem killarna svär och deras röster är grötiga. Än så länge har ingen annan från festen än vi sju personer på vändplanen upptäckt någonting, vi är ändå en bra bit från huset. Jag skakar, och den okända tjejen står tätt intill mig. Hon skakar också. Hela tiden tror jag mig höra henne säga "Det kommer att bli bra, det kommer att bli bra" men det kan lika gärna ha varit jag som i mitt huvud försökte lugna mig själv. Jag vet inte vad som händer när vi står där, om S eller killen visar något tecken på att de lever eller hur lång tid det tar tills ambulansen kommer. Men tillslut hör vi sirenerna. Jag kan fortfarande inte göra någonting, mina fötter är som fastfrusna i marken. Folk tror att någonting hemskt händer gråter man floder som aldrig förr. Men så är det inte i de flesta fall. Alla vi som var där, var chockade, rädda och oroliga. Men vi grät inte. Ingenting såhär hemskt händer mig, allt kommer ordna sig - imorgon kommer allt att vara bra.
 
Ambulansen kör med hög fart in på vändplanen. Två killar hoppar ur, dom är lite över 30 år båda två om jag inte minns fel. Ingen säger någonting. Killarna dras sig undan från S, killen och moppen. Jag och tjejen står kvar på asfalten, precis intill ambulansen. En av killarna kollar S, den andra kollar killen. Någon frågar "Är de okej?" jag minns inte vad ambulans-killarna svarade, bara att jag spydde ännu mer efter det. En av killarna springer tillbaka till bilen, säger någonting och tar fram en bår. Dom lyfter upp S, som är helt medvetslös. Tjejen intill mig börjar att skaka ännu mer. Jag blundar hårt, vill inte se. Plötsligt sitter jag fram i ambulansen med en av killarna. Jag har fortfarande inte fällt en tår eller sagt någonting. Det finns ingenting att säga. Jag kan inte sitta där och kallprata med en kille och två trettioåringarjag aldrig träffat förut när min bästa kompis har råkat ut för någonting så hemskt som är omöjligt att jämföra med dumpningen av den snygga killen, klänningen som var slut i hennes storlek, föräldrarnas skilsmässa eller någonting annat. Plötsligt säger killen ett namn till en kvinna som jag först nu märker kör ambulansen. När all uppmärksamhet vänds mot mig förstår jag att de vill veta vad min vän heter. Jag lyckas pressa fram S namn och känner att jag är nära att spy igen, men ingenting kommer.

Jag har ingen aning om hur men min nästa minnesbild är att jag sitter i en sjukhusoffa. H sitter till höger om mig och stirrar på sina fötter. Mamma sitter till vänster om mig och håller min hand. "Gumman, du är chockad, men ta det bara lugnt nu, S opereras och hennes föräldrar finns hos henne - det enda vi kan göra nu är att hoppas på det bästa". Jag tittar på klockan. 03.28. Följer sekundvisaren. Tick. Snälla S, du klarar det här. Tick. Hur ska vi kunna ha roligt igen utan dig? Tick. Allt som var så bra? Tick. Varför, ska det här hända dig? Tick. Tankarna far runt i huvudet och plötsligt är klockan 05.00, H är borta men mamma är kvar. En läkare kommer in i vänterummet. Ber om att få prata med mamma i enrum. Ser bara mammas rygg, hon har på sig sin älskade cashmerekofta i blekrosa. På något sätt så tror jag att den där koftan ger mig mer trygghet än någonting annat. Mamma finns där för mig, men hon känns så overklig. Men den där koftan, den hör till det gamla vanliga livet - hemma. Det jag lever varje dag. Plötsligt sitter mamma bredvid mig. Hon kramar om mig och nu kommer tårarna. Jag storgråter mot hennes axel. Det behövs inga ord. Mitt huvud börjar att dunka i en svårare smärta än jag någonsin känt förut. Tårarna rinner.  Ett fruktansvärt skrik skär genom sjukhuset, det utropar smärta och sorg. Jag behöver inte se mig omkring, jag förstår att det är H. Jag vill inte se S en sista gång, jag vill inte prata med en psykolog, jag vill inte säga någonting till hennes föräldrar och syskon - jag vill bara bort, bort, från det här hemska sjukhuset. På något underligt sätt förstår mamma och plötsligt ligger jag hemma i min säng och gråter. Förutom ett tjockt duntäcke så lägger pappa en filt över mig. Mamma undrar försiktigt om jag vill att hon ska sova där - men jag skakar på huvudet.

Det är omöjligt att förstå, men på något sätt somnade jag direkt - trots det hemska som cirkulerade i mitt huvud. Jag tänkte vakna upp imorgon igen, och upptäcka att det bara var en hemsk mardröm och att S också låg och sov i sin säng 15 minuter ifrån mig. Ibland blir det inte som man själv vill ha det...


Som ni säkert förstår så orkar jag inte skriva mer. Men jag tror ändå att det kommer en del 3. förr eller senare. Bearbetning av en så stor förlust är värre än någonting annat och det vill jag dela med mig av.

Fortsättningen på "Det värsta dygnet i mitt liv" är på G...

HÖR UPP MINA TROGNA LÄSARE: I MORGON NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN JOBBET KOMMER FORTSÄTTNINGEN PÅ "DET VÄRSTA DYGNET I MITT LIV". 

Bättre sent än aldrig, huh? Känns lite småjobbigt, men det har gått så lång tid nu och jag kommer att vara så nöjd med mig själv när jag är klar. Svårt att beskriva varför, men jag och alla andra som var med om det måste acceptera att det hände, förr eller senare och en bra lösning kan vara att återberätta det på något sätt detalj för detalj. Fast vad vet jag, jag är ju ingen psykolog - men det kändes bra efter första delen.

Så kika in på bloggen imorrn, det blir det längsta inlägget (någonsin?) på länge!

Ni är fortfarande taskiga

Haha jag vet att jag lovade, men jag kan lixom inte låta bli.

Det första jag gör idag när jag kommer in på bloggen är att godkänna kommentarer. Okej, bara en. Men vadå, jag får ju skylla mig själv, jag kommenterar ju inte i andra bloggar och jag uppdaterar ju ytterst lite.
Låt oss kolla in statistiken då. 156 unika besökare, varav EN ENDASTE har kommenterat. Mysigt. Trevligt. Undebart. Helt - jävla - amazing!

Visst, jag förstår väl att Alex Schulman inte fick 100 000 kommentarer varje dag bara för att han hade så många läsare. Så jag förväntar mig inte att 100 % av läsarna ska kommentera. Nejnejnej.

Nu säger jag det en sista gång:  JAG ÄLSKAR ATT FÅ KOMMENTARER, DET ÄR DET BÄSTA MED BLOGGANDET - ATT FÅ RESPONS PÅ DET MAN SKRIVER, EN BEKRÄFTELSE.

Ska kanske börja att skriva Singel I Stockholm som ett enda långt Word - dokument eller i en dagbok istället, då det känns som bara jag läser. Sug på den ni!

THE JETSET WEARS ACNE

image60image62
Det far så mycket tankar i mitt huvud när jag ser dessa bilder att jag helt enkelt inte kan skriva en löpande text. Får helt enkelt organisera det hela med en lista...
1. Kimberly Stewart bär svenskt (Acne) på Brittish Fashion Awards. DET ÄR STORT! Grattis Acne, det är ni värda!
2. What's up with those Samara(the ring)-models? Oj, nu blev det engelska, men snälla rara - tvätta håret, lite rouge på kinderna, volumespray från Björn Axen. Voila! Har sett den här bilden på Acnes hemsida många gånger men aldrig fastnat för klänningen. Förräns jag ser den på Kimberly Stewart av alla människor, Acne vi vill se fräschare modeller (förlåt, du vackra (?) flicka, men du kan vara fräsch om du vill också! Vilket du förmodligen vill, men inte stylisten men... ehh... okej nu tappade jag tråden. Nästa punkt!
3. Har Kimberly Stewart bytt stil? Förutom att hon har en urläcker outfit ser hon lite spooky ut. Alltså, hon har alltid sett spooky ut, men anar jag lite wannabe-posh-sur-robot?
4. Jag måste ta mig till Normalmstorg och köpa klänningen. NU! Har dom stängt?!
5. Sedan vidare till Nathalie Schuterman och köpa ett par  efterlängtade Christian Louboutin.
6. Kan man ta ett banklån med skor som anledning?
7. Bli inte förvånade om ni ser en Kimberly-kopia ute i vimmlet nästa helg. Men bara outfiten då, för jag vet hur man sminkar sig snyggt!
8. Oj, så mycket tankar, i ett så rörigt inlägg (trots listan). Hängde ni med? Fattade ni någonting?
9. Jag anar att jag behöver sömn.
10. Godnatt!

Tuesday

Kom precis hem från jobbet.  Om en stunds ska jag bli upplockad av pappa i hans nya Lexus Miljöbil (bra val daddy!), han ville ge mig ett provåk och visa upp sin nya älskling, haha. Sen kanske det blir att jag åker hem och äter hos mamma & pappa - skönt att slippa laga mat & få lite sällskap. Åker nog hem ganska tidigt - är fruktansvärt trött idag, ska bli skönt att krypa upp i soffan med en massa té och choklad framför Desperate Housewives.

Fick en kommentar om att jag borde skriva slutet på 'Det värsta dygnet i mitt liv'. Det är jobbigt, men det kommer - innan November är över är mitt lilla mål. Påminn mig gärna, så glömmer jag inte.

Nu ska jag ringa papps!


At Work

Sippar på en LOKA Päron (lyckades motstå latte) och ser mig omkring. Mitt arbetsrum är inramat i glas. Tittar jag rakt fram så ser jag mot en glasvägg, bakom den ett enormt rum med utsikt över mina arbetsmyrors skrivbord med vita laptops (det blev en dyr kostnad för företaget, men så många är vi inte och vi får mer gjort med en dator var), ett antal soffor och såklart en massa arbetsmyror. Till vänster om mig är mitt fönster. Nedanför mitt fönster rusar hundratals människors liv förbi. Kul att titta på (tänker inte beskriva gatan närmare, ingen ska få luska ut var jag jobbar). Till höger ser jag ett hyfsat stort rum med ett stort ovalt bord och stolar. Stora konferensrummet. Där vi träffar klienter, redovisar våra planer, håller i möten. Som tur är kan jag dock skärma av den väggen. Vill ju inte att alla snuskgubbar ska sitta och glo på en arbetande skönhet (=jag) när jag inte är med på mötena. Sitter just nu är med min livskamrat (the macbook) och filar på en "plan" och nej, jag snackar inte 007, jag snackar jobb. Sugen på att gå hem. Sippar lite till på LOKAN. Måste nog gå på toa snart. Jag vill gå hem! Får ögonkontakt med en av arbetsmyrorna hon sitter och verkar inte göra någonting. "Oj chefen såg mig, dags att jobba". Ingen fara, jag känner som du visar jag med ett brett påklistrat, vittandat léende. Försöker att komma igång med arbetsplanen. Jag vill hem! En stor klunk LOKA den här gången. Låter kolsyran fräta i mina kinder. Måste nog gå på toa nu. Ska bara kolla inkorgen först...

From: Drö[email protected]
To: [email protected]
Subject: -
SIS! Har du en lika tråkig och grå måndag som jag? Puss på munnen (!) /DP 

För tjugo sekunder sen hade jag det, men nu blev det helt plötsligt lite roligare...  


Singel I Stockholm. Live from Drömprinsens badrum!

Hejsan! Är hemma hos Drömprinsen. Var tvungen att "låna badrummet" haha. Älskar min mobil, funkar urbra att ta sig in på internet och blogga, mkt bättre än MMS-bloggning.

Hur som helst, skulle äta middag här och vi hade det jättemysigt. Sen ringer det på dörren. Drömprinsens kompis Mr. Long (han är sjukt lång, därav smeknamnet!) kom. Han och hans sambo hade precis gjort slut och han "hade ingenstans att ta vägen". Haha stackaren blev ganska förlägen när han upptäckte att Drömprinsen hade sällskap. Drömrpinsen tittade ursäktande på mig och bjöd in honom. Doesn't bother me at all - hade gjort exakt samma sak mot en kompis som nyss brutit, vilket sällskap jag än hade. Så en extra tallrik och ett till vinglas plockades fram. Första gången vi träffades, har sett honom "ute" förut men aldrig pratat. Han är urtrevlig! Tänk allt är verkligen perfekt med Drömprinsen, han har tom. kompisar som inte ser tjejen som en fiende (ytterst sällsynt). Lägger min skosamling (det värdefullaste jag har) på att det var hans idé att göra slut. Han verkar lite deppig men framförallt lättad.

Så det blir till att åka hem ikväll! Haha. Men jag hade faktiskt inte tänkt mig något annat. Men nu måste jag gå ut, annars kan det bli lite pinsamt länge. Fast jag gav Drömprinsen läge till att prata med Mr. Long man mot man - så snäll är jag (gjorde det inte alls för min egen skull, verkligen inte). Men som sagt är det dags att lämna detta underbara badrum - vitt smårutigt kakel, mörkgrått stengolv av något lyxigt material, jacuzzi, massagedusch - jag har haffat en rik man också! Inte för att det spelar någon roll i det stora hela (ok, jag erkänner självklart spelar det en ganska stor roll, men det viktigaste är ju det yttre inre).

Hoppas att ni uppskattade min mobilupdate - allt för er ju!
Singel I Stockholm (sittandes på kanten av en jacuzzi haha).

I WISH

304228-56image57image59image58
Jag har fastnat för de lite lösare, kortare tishorna. Denna från Sonia Rykiel, "Tokyo Heart" är ursnygg. Jag skulle dressat upp den med hjälp av Miu Mius underbara, hypade veckkjol och overknees från Asos (till ett sinnesjukt pris, 43 kronor!) och ett par klassiska ankelboots från Jimmy Choo.

(har bara postat bilderna, gör nog om inlägget till ett kollage lite senare =)

-

Förlåt för dålig uppdatering, har sjukt mycket med jobbet och annat den här helgen. Ska försöka uppdatera lite senare idag. Vi hörs! / SIS

SÅ LÄNGE FÅR NI GÄRNA LÄGGA IN ÖNSKEMÅL OM NÅGOT SPECIFIKT NI VILL ATT JAG SKA BERÄTTA OM!


SIS Manipulerar stackars granne

Hej. Mysig fredagskväll. Hade tänkt att gå ut, men inget speciellt hände, de flesta skulle vara hemma, umgås med sin pojkvän / flickvän, träffa familjen, gå på en spännande date osv. osv. Bestämde mig för att stanna hemma och titta på idol. Blev lite ensamt dock. Försökte komma på någon att ringa, men de flesta var ju som sagt och gjorde annat. Sen fick jag en snilleblixt! Min älskade manliga, snygga, singel-granne på 28-år, perfekt sällskap ju! Och nej, vi har inte ihop det, har aldrig haft och kommer aldrig att ha, vi är helt enkelt jättejättebra kompisar! Stod och plingade på hans dörr en stund, men upptäckte till min bestörthet att även han inte var hemma. Så jag ringde honom och tvingade honom att komma hem från sin after-work. Och med min fantastiska manipulering lyckades jag "Jag har massa choklad" "Idol är jättebra, verkligen!" "Natacha Peyre är med i juryn ikväll*hosthost*". Hahah så han kom!

Passade på att skriva nu när han var på toa, men nu kommer han igen - dags att publicera. Spännande att se vem som åker!


Thank God It's Friday !

Hej! Är inne på Nellys rea och hittar en massa fint. Har ju lyckats att inte shoppa sen Florida, kom ju hem för nästan 3 veckor sen nu så jag tycker att det är riktigt starkt faktiskt, för en shopaholic som jag! Och imorrn är det ju någon organisation som har bestämt att världen inte ska köpa NÅGONTING imorgon, och det är jag självklart med på - ni också hoppas jag? Det är hur som helst väldigt segt, tror att väldigt många är inne just nu, rean öppnade för icke medlemmar 17.00 så det är väl nu de flesta är inne. Än så länge ligger två klänningar från American Apparel (två för 500!), en kofta från Ichi, underkläder från Calvin Klein och två American vintage tunikor. Haha, snacka om att stilla sitt shoppingsug. Men det var faktiskt enbart nödvändigheter! Nästan i alla fall...

Ska börja julklappshandla snart också - jag älskar det! Jag älskar älskar älskar att ge bort presenter. Jag och mamma brukar i början på december gå på NK i flera timmar, bästa shoppingstället för ultimat julfeelingen. Nu måste jag se om det laddat klart!


TACK!

Tack underbaringar  för alla uppmuntrande kommentarer, sånt gillar vi!

Nu ska det bloggas!

Nu ska det raggas läsare!

Okej jag vet att jag tjatar en himla massa om kommentarer, men som alla bloggare vet är det URTRIST att inte få någon respons på det man skriver, trots att man har läsare. Jaja, ännu ett inlägg om kommentarer i alla fall. Here We go.

Jag har många läsare. Eller okej, jag tycker det är många. Jag har ca. 215 besökare varje dag. Tycker faktiskt att det är en riktigt stor siffra då jag i princip aldrig kommenterar i andra bloggar eller marknadsför mig på något sätt. Problemet är dock att dessa människor (med undantag) har VÄLDIGT svårt för att kommentera / ge respons / uppmuntra / kritisera (you name it) mina inlägg. Har jag tur så är det 5 kommentarer på varje inlägg, varav 90 % är från folk som marknadsför sin blogg och kommenterar utan att ha läst, föreställ er ett inlägg som mitt "Det värsta dygnet i mitt liv" så får man kommentarer som: "Haha, låter kul. Besök gärna min blogg. Ha en fin dag". Har ingenting emot detta, jag jobbar ju trots allt med PR (fast på ett helt annat sätt) och vet hur det fungerar, men det är inte direkt kommentarer man uppskattar. Fast det är ju bättre än inget iofs.

Så nu har jag bestämt mig. Jag vill ha nya läsare. För ni (med undantag igen, som M, Valentina, Ronja och andra (få) ständigt återkommande kommenterare - tack!) S U G E R! Därför är det enda sättet för mig nu att börja KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA!  Jag säger inte att jag tror att min blogg är bäst och att jag vill komma med på Mest Aktiva och bli den nya Schulman, Kenza och allt vad dom heter. Nej, Singel I Stockholm ska bli en blogg med ett (stort, litet, whatever) antal läsare som läser, kommenterar, uppskattar och älskar! Så nu ska jag ragga läsare! Och förhoppningsvis gillar ni det ni ser (läser).

Ni som gillar och beundrar moi får gärna börja länka, tipsa kompisar, kanske till och med skriva ett hyllningsinlägg om min blogg, haha.

VI GER DET ETT FÖRSÖK I ALLA FALL, SÅ BLI INTE FÖRVÅNAD OM JAG KOMMENTERAR I DIN BLOGG !


Torsdag

Blev en lyckad utekväll igår. De senaste året har jag knappt gått ut på vardagar, men det var så mycket som lockade igår kväll! Jag hade på mig ett svart American Apparel fodral, Marc Jacobs heels med dragkedjor (ni vet vilka jag menar...) och bronsarmband som jag köpte i Miami och Mulberry väska. Perfekt "festa-på-onsdag-outfit" om jag får säga det själv.

Kom hem vid 1, försökte se Greys som jag hade spelat in men jag somnade hela tiden så jag gav upp till slut. Men nu är jag vrålhungrig, har inte hunnit äta lunch idag (det är hårt att vara en hårt arbetande kvinna i högklackat haha). Vad sägs om balsamvinäger-sallad med mozarella? Eller grillad haloumi? Eller feta? We'll se! Nu fattas det bara att ragga upp en lunchdejt, de flesta har redan ätit!¨

image55
Hittade ingen bild på en sallad som såg galet god ut. Men denna får duga. Kurrkurr säger det i min mage i alla fall.


Chloe

image54
Praktisk, moderiktig färgklick som livar upp vilken LDB som helst. + Orangea naglar förstås. K L O C K R E N T.

22:18

Desperate Housewives är ju sinnesjukt bra! Förlåt för dålig uppdatering idag - imorgon mina vänner ska det uppdateras! Hoppas bara att jag inte lovar för mycket?

Men nu ska jag sova, är ju trött efter en natt med Drömprinsen. Hahaha.

YESTERDAY

Kom hem igår vid 18.30, Drömprinsen hade lämna ett meddelande;
"Hej, jag råkade beställa lite för mycket mat, så om du vill komma förbi och äta så vore det jättekul. Får inte tag på dig, men jag skickar en taxi till din port vid 19.00 så får du komma om du vill"

Gratis mat? Snyggt, romantiskt, hett, charmigt sällskap? Underbar lägenhet? Sa jag världens hetaste kille? JAG  KOMMER! Bytte snabbt om  (Acne jeans, Marc Jacobs välgörenhetstee, ankelboots) sminkade mig och kastade mig till porten. Där stod en taxi och väntade på mig! Jag menar, hur ofta gör en kille något sånt - skickar en taxi till en tjej utan att ens vara säker på att tjejen kommer?!

Vi hade det hur som helst jättemycket och låt mig säga såhär, jag vaknade upp i hans säng haha. Fast han låg och sov, hade gärna legat kvar och ätit frukost med honom men jag hade überbråttom till jobbet. Så jag lämnade en gullig lapp typ; "Tack för igår snygging, jag ringer dig (och det gör jag verkligen, inte bara en replik i detta fall)" sedan bar det av till jobbet. Stekarn och mina arbetsmyror tittade lite på mig. Är det du SIS? I princip osminkad, ostylat hår, JEANS och en TEE?! Vad händer med världen? Stekarn sa till och med "Vem är den lycklige?". Haha, tänk vad bra han känner mig... Jag ville i alla fall svara; JAG ÄR DEN LYCKLIGE! Men jag behärskade mig.

Nu ska jag åka hem, så vi hörs hemma!  (ganska flummigt inlägg, men ni klarar er va?)


,

image52
Idag har jag på mig en Juicy Couture klänning som jag köpte i Florida, svart och grå randig med guldknappar. Urskön, ursnygg och perfekt till vardags. Jag hade gärna matchat med skinnstövletter från Miu Miu och en ceriserosa färgklick i form av en underbar väska, även den från Miu Miu.
(observera att det enda som redigerats till svartvitt är "kroppen", skorna och klänningen är i orginalfärg)

Inspiration of today

image50

I brist på annat såg jag lite High School Musical (extremt töntig, extremt underhållande) igår när den gick på 5:an, tittade på lite bilder på de snygga huvudrollsinehavarna, Hollywoods nya stjärnskott och såg den här bilden från en filmpremiär (Hairspray med tjejernas kollega Zac Efron) och tänkte på en sak;  varför klär inte vi svenskar upp oss lika mycket när vi ska på tex. en filmpremiär som Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale? Så snyggt, glammigt och inspirerande! Vi måste sluta att klä ner oss varje gång vi ska ut, svennar!

Lyckade förberedelser inför den stora dagen & Myskväll

Det gick jättebra idag! Storasyster föll för en av herrgårdarna till 100 %, känns bra då jag la ner myckte tid för att hitta "det perfekta stället". Sedan har vi valt ut menyn och tårtan - och precis som jag sa fick vi smaka massa olika tårtbitar (tänk Greys för någon vecka sen x100) och vi hittade tillslut den perfekta. Till middag blir det oxfile alt. kalv med "rostad" potatis i tunna skivor, en jättegod sås som påminde om vinsås fast ännu godare, färska kantareller och en god sallad. Så gott! Så fort jag kom innanför dörren tog jag av mig mina übertighta Sass&Bide jeans, dom höll på att spricka!

Ikväll kommer E & Baby hit. Vi ska laga mat, skvallra och dricka vin. Nej, för vi måste hålla oss till alkoholfritt då (som mina trogna läsare vet) E är gravid. Men Loka Päron, chailattes och té blir perfekt! Ska bli jättemysigt.

Återkommer kanske senare ikväll!

Nu är jag redo..

...för en timmar med festfix! Jag, Storasyster & Lillasyster ska åka runt på en massa olika ställen för att fixa till Storasysters bröllop i januari. Ska bli så kul! Vi ska besöka två olika Herrgårdar så ska hon se vilken hon tycker mest om (jag har valt ut båda två, så det är bäst för henne att hon gillar åtminstone en av dom!) sedan ska vi åka till ett typiskt bröllopställe, tårtor, porslin, blommor, dekorationer, musik - ja, precis som i filmer! Det ska bli SÅ roligt! När vi väljer ut tårta kommer jag säkert att få smaka på en massa, mums! Om vi hinner bär det sedan av till olika designers för val av tärnornas & brudens utstyrsel.

image48image49
När (om) dagen kommer för mig skulle jag inte tacka nej till ett rosa sommarbröllop. Storasysters ska dock gå i guldiga (beiga?), vita och vinröda toner, romantiskt och fint.

Måste sminka mig och så nu, ska stå utanför min port om åtta minuter! Men det jag har på mig idag är;
- Jeans från Sass & Bide
- Kofta från Whyred
- Långt, ribbat linne från Hunky Dory.

Ha det så bra!

23.36

Hej. Det blev inte något speciellt ikväll. Jag, tre tjejkompisar & två killkompisar åt sushi på East. Vi åt och pratade i flera timmar. Några gav sig ut på krogen men jag & H (som jag har börjat umgås med jättemycket igen!) hade sällskap hem. Vi mötte Drömprinsen utanför East, han skulle ut och "svira" jag sa på skoj; "Gör inget dumt nu" och han sa "Varför skulle jag, när jag får umgås med en flicka som du". Jeesus vilken charmör han är, haha! Bara för att det här är en anonym blogg och ingen av er som läser vet vem jag är så kan jag avslöja att jag faller och faller för Drömprinsen mer och mer hela tiden. Yup, jag är kär. Åh, vad konstigt det känns! Ni är dom första som får veta det... efter H!

Nu är jag jättetrött. Ska lägga mig i sängen och somna till FRIENDS. Godnatt!

KOMMENTERA, SÅ TRÅKIGT MED SÅ FÅ KOMMENTARER - JAG VET JU ATT NI LÄSER :)

Ett år av frihet.

MAIL SKICKADE DEN 10 NOVEMBER 2006

Hey snygging! Jag saknar dig. Varför har du inte hört av dig på nästan en månad?! Ring mig SIS, så gör vi någonting kul! / Din X



Jag trodde att du förstod varför jag slutade ringa. Du ringde aldrig mig och förväntade dig alltid att jag skulle finnas där när DU behövde någon och inte tvärt om. Något kul? Jag vet nu vad det betyder, du kommer hem till mig, full efter att ha krökat med "killarna", vi har sex, vi somnar och när jag vaknar så är du borta. Du behandlar alla tjejer likadant och jag har gett dig alldeles för många chanser för att orka, våga, ens vilja försöka igen. För övrigt är det patetiskt att tro att du är "Min X" efter så här lång tid? Jag är inte en del av ditt liv längre, så snälla - hör inte av dig igen. /SIS


Torsdag

Tänk att det är fredag imorrn, igen! Känns som om det var fredag igår. Men, jag klagar ju inte direkt - helg är undebart! Har inte uppdaterat på ett tag, kan inte skylla på att jag inte haft tid denna gång dock - har helt enkelt glömt att klicka mig in på blogg.se. Jag och Drömprinsen har kontakt på något sätt iprincip varje dag och jag känner att det bara blir seriösare och seriösare för varje dag. Behöver jag säga att jag är lycklig? Tänk hur länge vi har festat, ätit, shoppat, ja varit på samma ställe - men aldrig träffats tidigare? Men som tur var så träffade jag honom på TOPSHOP av alla ställen den där dagen i Augusti. Känner att tröttheten gör att jag bara svammlar. Dags att lägga av innan jag säger något alltför knäppt.

image47Innan jag säger godnatt kan jag dock bjuda på ett par underbara Louboutins. Har flera dagar i rad gått in på Nathalie Schuterman och bara tittat på skapelserna. Gillar de beiga i lack (som jag för övrigt såg att Daphne Leon fått i födelsedagspresent), svarta kanske är snyggare men jag har så oändligt många svarta pumps så det skulle kännas lite roligare med någon annan färg. Så om någon av mina läsare tänkt att köpa julklapp till mig, så är det bara att lämna en kommentar så får ni min adress (och som bonus får ni då såklart veta vad jag heter och var jag bor, extremt hemlighetsstämplad information här på bloggen). 
 
Godnatt, vi hörs imorgon!
Singel I Stockholm

Tisdag - shoppingsug

image46Hej! Kom hem precis, men jag måste jobba lite hemma. Gick förbi lite affärer på vägen hem. Jag har ju sagt att jag ska hålla i pengarna ett tag framöver - men gud så svårt det är! Det finns så mycket fint i affärerna, billigt som dyrt. Men Florida resan blev som sagt väldigt dyr så jag får stå emot shoppingsuget.

Är på tala om shoppingsug jätte sugen på att skicka iväg en beställning till http://www.personligalmanacka.se/ - så kul med en egendesignad almanacka! Kan inte hitta min från Ordning & Reda nämligen. Använder iofs almanackan på Blackberryn mer, men det är så mysigt att skriva ner i en liten almanacka, skriver allt annat på datorn eller i mobilen annars. Dessutom är jag riktigt sugen på en tröja från http://www.glitzy.se/ som Elin Kling bar upp så klockrent med slitna stuprör, svart halsduk och svarta ankelboots i skinn. Har allt. Förutom just tröjan. Vill någon ge mig den?


Bild lånad från Style By Kling.

Update: Oh Crap! Kollade in på Glizy och upptäckte att tröjan inte fanns. Jaja, det var väl lika bra antar jag...

STOP GLOBAL WARNING. NOW!

Det är svårt att tro, men det är faktiskt inte bara tjejer med snygga kläder som inspirerar mig. Det är även människor som kämpar för att rädda miljön, som Al Gore.

Om 20 miljoner människor sänkte temperaturen med 1 grad i sitt vardagsrum skulle vi spara mer än 1 miljard kilo utsläpp av koldioxid. Förstår ni? En grad, det är ingenting! Och om ni tycker att det är det, köp ett par gosiga Sheperd-tofflor och ta på en varmare tröja. VI MÅSTE BÖRJA HANDLA! Gör det nu, inte om tio år.

Alla måste börja att ta sitt eget ansvar!

Ta max två minuter från ditt omiljövänliga liv och läs igenom det här det mesta av punkterna är så ENKELT med kan göra en SÅ stor skillnad, fastän det är svårt att tro.

http://www.metro.se/se/article/2007/11/11/23/4459-45/index.xml

Drömprinsens Ord Från Igår

"..Jag vet inte hur jag ska säga det här utan att det låter för töntigt eller skrämmer iväg dig. Men jag tycker verkligen om dig och älskar att umgås med dig. Jag får en känsla av att det här verkligen leder någonstans.."

Well, if you say so Mr. Drömprins!

Söndag

Lyckad kväll igår! En massa roliga människor, bra musik och härlig stämmning & avslutning på 7 Eleven = En perfekt utgång! Var väldigt "fresh" igår, man brukar ju säga så när man inte dricker för mycket och kommer hem vid ett. Och det gjorde jag igår! Man får väl vara lite stolt?

Så idag är jag pigg, trots en så lyckad kväll. Ska hem till Drömprinsen ikvälloch äta middag, längtar! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Funderar på en topp från Vila Clothes, Filippa K kofta och Rock&Republic jeans. Ja så får det bli tror jag. Förutom daten ikväll så ska jag ta det jättelugnt idag. Städa lite, ringa folk, planera inför arbetsveckan, ta mig till gymmet alt. promenera med någon.


Tack så mycket för alla kommentarer blir så glad över att få så många, min dåliga statistik till trots!
...eller så är det precis tvärtom. Men, jag är glad ändå!

Lördag

Hade en mysig hemmakväll igår. Slökollade på idol, och sen satte jag på SATC. Visst, lite trist att vara ensam kanske - men då är det bara att slå första bästa nummer på mobilen! Fast jag har iofs inget problem med att vara ensam, har ju bott ensam sen jag flyttade hemifrån (bortsett från mina år i Australien, NY & Paris) så jag är van!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, efter min tömmning av plånboken i Florida så måste jag hålla (lite) hårt i pengarna. Men jag ska ändå ringa några tjejer och köra maratonfika på något mysigt ställe tror jag, är sugen på att skvallra (och att hälla i mig proffslatte) !

Ikväll blir det utgång för hela slanten, fast utan (för många) drinkar - vill inte ha någon baksmälla överhuvudtaget imorrn! Nu ska jag ringa min syster, vi har knappt hunnit prata sen jag kom hem.

Framtidsplaner om... kommande inlägg (?)

Hej kära läsare! Underbart med helg va? Ska kanske gå ut på lördag, men det blir förmodligen en lugn hemmahelg förutom det - vila upp mig lite efter resan.
 
Tänkte ju skriva detaljerat om alla dagar i Florida men inser nu att jag inte har tid eller ork med det, så ni får nöja er med dom dagarna jag redan skrivit om. Tänkte dock göra en liten resumé om resten av resan och ett kollage på det jag shoppade (eller iallafall det jag hittar bilder online på). Dessutom så känner jag att jag måste skriva fortsättningen på "Det värsta dygnet i mitt liv" men det är ganska svårt, det lockar inte riktigt om man säger så. Men jag ska göra det - så håll utkik... En annan sak som komma skall här på min lilla blogg är lite önskeoutfits tror jag - kanske inte något nyskapande eller annorlunda men för det första tycker jag att det är riktigt kul att göra kollage, och för det andra så brukar jag få höra att jag har en väldigt snygg klädstil - så varför inte dela med sig om vad man tycker är snyggt? Men förutom det så kommer jag självklart att fortsätta skriva om mitt liv, mina vänners liv, problem och framförallt DATING!

(Har between äntligen fått min dator, det gick visst ganska snabbt ändå!)

Goodnight

Ska gå och lägga mig nu, men tänkte bara säga godnatt först. Haha har nog fått mig ett litet bloggberoende.
Imorrn ska jag hämta min dator så kommer jag uppdatera ännu mer, eftersom det inte kommer att ta tio minuter att skriva två rader, jag måste trycka så hårt på denna dators tangenter att det ekar i hela lägenheten. Eller nej, i hela Stockholm typ.

Promenaden med Drömprinsen var jättemysig, sen stannade vi och tog en latte på ett mysigt fik. Åååh! Ni kan inte ens föreställa er hur mysigt det är att umgås med honom! I ärlighetens namn har jag inte varit så bekväm i en killes sällskap någonsin förut - jag kan verkligen vara mig själv med honom, och tvekar inte en sekund innan jag säger något som man brukar göra med killar man dejtar. Jag lever verkligen i en fantasivärld just nu...

Men det kan ändras snabbt, så peppar peppar ta i trä...

Goodnight

Ska gå och lägga mig nu, men tänkte bara säga godnatt först. Haha har nog fått mig ett litet bloggberoende.
Imorrn ska jag hämta min dator så kommer jag uppdatera ännu mer, eftersom det inte kommer att ta tio minuter att skriva två rader, jag måste trycka så hårt på denna dators tangenter att det ekar i hela lägenheten. Eller nej, i hela Stockholm typ.

Promenaden med Drömprinsen var jättemysig, sen stannade vi och tog en latte på ett mysigt fik. Åååh! Ni kan inte ens föreställa er hur mysigt det är att umgås med honom! I ärlighetens namn har jag inte varit så bekväm i en killes sällskap någonsin förut - jag kan verkligen vara mig själv med honom, och tvekar inte en sekund innan jag säger något som man brukar göra med killar man dejtar. Jag lever verkligen i en fantasivärld just nu...

Men det kan ändras snabbt, så peppar peppar ta i trä...

Nu ska jag ta en promenad i kylan med...

Drömprinsen! Har faktiskt saknat honom, så det ska bli jättemysigt!

Antal besökare idag: 127
Antal kommentarer: 0

FLORIDA.Lördag


Vaknar klockan tio lokaltid i det ljusa, fräscha gästrummet som vi bodde i. Går ut på rummets tillhörande balkong och möts av den sinnesjukt häftiga utsikten. Tittar jag åt höger ser jag skyskrapor, människomyller och bilar. Tittar jag åt vänster ser jag en vit strand och turkosblått vatten. WELCOME TO MIAMI BITCH! Sätter på mig jeanskjol från Abercrombie, Lovisa Burfiitt tee och orangea Havaianas och solglasögon från Police. Perfekt mix för en dag på stranden. Och i staden. När H har vaknat så är Ami & Mi på jobbet. Vi går ut i staden och äter frukost på en av alla Starbucks. Sedan går vi runt och kollar i affärer. Gosh, jag älskar älskar älskar USAs shopping - det går inte att komma hem tomhänt. Det är rättare sagt omöjligt! Sedan går vi till stranden, och pressar i några timmar. Vi fick en solsäng och låg och tittade när ett gäng riktigt heta killar spelade volleyboll. Ögongodis haha! Plötsligt är klockan 18:00, vi ringer Ami och bestämmer oss för att äta middag hemma. Vi går förbi en matbutik och köper oxfilé. Till det trixar H ihop en underbar potatissallad Mi (som visade sig vara jättetrevlig) grillar köttet och jag korkar upp vinet (stor arbetsinsats haha). Efter en underbara middag med god mat, prat & minnen ger vi oss ut i Miamis nattliv! För både er & min skull ska jag inte gå in på detaljer - men det var sjukt bra drag på dansgolvet, många snygga killar (men nej, inget hände) och goda drinkar (men nej, jag blev inte stupfull - jag är trots allt en tjugonioåring i en näst intill främmande stad).

DAGENS OUTFITS: På dagen; se ovan. På stranden; Missoni bikini och Police brillsen. På kvällen: Paljettklänning från Juicy Couture, svarta lackpumps och bara ben (hade som tur var fått en del färg på benen efter timmarna på beachen).
DAGENS SHOPPING: Köpte mycket mycket mycket. Men vi var inne på Vivctorias Secrets i timmar och där köpte jag bland annat (!) fem BHs i olika färger, former och modeller, fem par trosor till specialpris och ett par lite lyxigare,  en pyajamas, ett (litet) nattlinne plus presenter och beställningar från olika vänninor.
Sen köpte jag klänningen & ett berlockarmband på Juicy Couture. En tee, två linnen och en stickad tröja från Abercrombie och tillsist en FANTASTISK miniklänning från Missoni som passar perfekt att festa i ljumma sommarnätter. Åh vad jag älskar den, den var verkligen värd varenda öre!

FLORIDA. Fredag

Tänkte bjuda på en liten resedagbok från min underbara Florida-trip med H. 



Får ångest på morgonen över all min packning och slänger ut nästan hälften. Kollar saldot på banken och bestämmer mig för att shoppa mycket istället! Klockan 12.00 tar jag en taxi mot Arlanda med ett stopp vid H's lägenhet. Vi checkar in väskorna, passerar säkerhetskontrollen utan problem (förutom att jag fick dumpa min halvfulla morgonlatte) och allt går perfekt. Vi kollar lite taxfree, men skippar Sverigeshopping, vi är ju påväg till staterna! Så vi sätter oss i gaten med en (ny) latte, skvallrar, läser dagens tidningar och pratar. Sen är det dags för boarding. H.s pappa håller på något sätt på med flygplan, så vi fick åka business class till ett reducerat pris. Me likey! Champagne och choklad i mängder, stolar sköna som Hästens-sängar, service på högsta nivå + ett stort utbud av nya filmer på egen skärm. Planet lyfter 14.30. MOT MIAMI!

Knappt tio timmar senare är vi framme. Klockan är midnatt för oss, men i Miami är klockan bara 18:00. Vi lämnar flygplatsen och andas in den varma Miami luften. Vi tar en taxi till adressen där våran gemensamma vän, Mi, bor tillsamans med en tjej vi inte känner, Ami från New York (haha fattar ni "kodnamnen"). Mi lärde vi känna i trean på gymnasiet, hon gick i våran pararellklass. Vi mailade och sa att vi skulle komma till Miami och då undrade hon om vi ville bo i hennes gästrum några dagar. Dom hade en underbar lägenhet jättenära Miami Beach. Vi gick ut och åt på en hotellrestaurang, men sen var jag & H dödströtta så vi gick hem och sov ut.

Hinner inte skriva mer nu, måste jobba ju! Kommer mer sen.
Singel I Stockholm

Tisdag

Gah! Just nu hatar jag Apple, Mac och allt vad det heter! Jag har en svindyr försäkring, men så "Vet dom inte exakt" när jag ska få tillbaka min dator. Jag behöver den NU NU NU NU!  Nu är jag iallafall på jobbet, har en stationär (Mac också, skulle inte direkt bli förvånad om den också gick sönder nu) här, så den kan jag inte direkt släpa med mig överallt. Förlåt för mitt aggresiva utbrott, men vad är bloggen till för egentligen? Mina små arbetsmyror (haha visst är jag en snäll chef?) skulle nog bli lite rädda om jag ställde mig upp på mitt skrivbord och började skrika ut det jag precis skrivit. Men nu vet ni anledningen till dålig uppdatering iallafall !

Idag har jag på mig en klassisk Ella Moss topp som är ganska vardaglig, men jag piffar (fult ord!) till den med en svart kjol och snäv kavaj från Acne (jobbfavoriten!), svarta strumpbyxor, stövlar från Michael Kors och svart Mulberry Bayswater Bag. Black is back (inte för att det någonsin försvunnit för mig). Toppen & stövlarna är nya, båda var faktiskt på rea, så det var inte något av de dyrare grejerna jag köpte, men minst lika snyggt som det andra. Och det är väl vad som kallas fynd?

LA INLÄGGET I UTKASTET OCH SKREV KLART FÖLJANDE EN HALVTIMMA SENARE =)

Har förresten blivit av med jet-lagen helt och hållet, lever efter sveriges tider nu (redan)! Som ni (kanske) ser är klockan halv åtta, en ovanligt sen jobbdag för mig - men jag har missat en hel del och Stekarn har fått göra väldigt mycket när jag har varit borta så jag och några kollegor har precis ätit take-away sushi från ett ställe runt hörnet här. Mysigt! Men nu vill vi tjejer som är kvar här hem och hoppa i myskläder, fixa té och se på DHW. Tar med mig en halv-trasig laptop som en av mina arbetsmyror har dumpat eftersom det är ngt fel på tangentbordet - kanske lyckas trixa ihop ett Florida-inlägg.

Nu ska jag plocka ihop och släcka ner,
Singel I Stockholm


Home, sweet home!

Hello! Nu är jag hemma. Brunare, mindre stressad, gladare och med en större garderob än innan jag åkte. Tack för jättesöta kommentarer medans jag var borta - blir jätte bloggsugen när jag får såna kommentarer! Kommer däremot inte kunna uppdatera så mkt, min lilla Macbook har crashat, så jag kan bara blogga på jobbet, och så mycket som vi har det så finns det inte mycket tid till det. Men jag ska lösa det, snabbt! Just nu är jag hemma hos mamma & pappa...

Jag & H landade13.00 på Arlanda och jag åkte direkt hem till mamma och pappa för att bli av med jetlagen så snabbt som möjligt ( = sova ut) och äta lite. Känner mig redan ganska återställd (jag är van) men antagligen blir det svårt att sova ut ikväll. Florida var underbart. Fantastiskt ställe! Miami är urcoolt, en grym mix av storstad och beachlife. Där var vi från Lördag - Onsdag. Sedan har vi varit i Palm Beach, tills vi åkte hem i natt då. Ska berätta allt mycket mer detaljerat sen - men jag är SÅ trött!

Har shoppat en HEL del också. Beslutade mig för inte packa så mycket som jag tänkt och istället shoppa mer. Det var smart drag av mig, då jag trots en ganska liten packning  var tvungen att köpa en ny resväska på Victorias Secret för att få plats med allt. Haha. Har bland annat köpt massa underkläder och annat från VS, baskläder från American Eagle &  Abercrombie, en Missoni-klänning, ett par Manolo Blahniks (ojojoj) ett par Rock & Republic jeans och en klänning från Juicy Couture. Måste spara vartenda öre fram tills jul för att ha råd att köpa julklappar - men det var det värt. Jag älskar USAs shopping (och då är inte älska ett för starkt ord) !

Nu ska jag äta Fransk Chokladtårta som mamma bakat med lite té. Hon har varit så orolig när jag varit borta (allt det där med orkaner och så) så nu är hon så glad att hon skämmer bort mig. Ska nog bo här i ett par dagar, muaha.

Puss!


RSS 2.0