Bröllop & Australien

Nu har hela familjen gått. Fick en underbar nyhet, J & Storasyster som varit ihop i ett år nu ska gifta sig - de har planerat ett riktigt stort vinterbröllop och jag som har en del erfarenhet som festfixare & dessutom jobbar med PR har blivit tillfrågad att hålla i det hela! Åh, är så glad för deras skull! Men också för min skull, eftersom jag älskar att leka festfixare & dessutom är en sucker för bröllop! Mamma blev helt till sig och började storgrina, hon har varit så orolig att ingen av hennes två döttrar ska gifta sig eftersom hon tycker att det är sent att inte vara gift vid 29 & 30. Som tur var hade jag gjort riktigt fin mat (som sagt) och så hittade jag en flaska skumpa i mitt lilla barskåp. Så vi firade till det rejält! Förutom allt snack om bröloppet så berättade Lillebror om Australien, blev så sugen på att åka dit! Bodde där när jag i ett halvår efter studenten, surfade & jobbade i en surfshop, och de var bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Ska kanske ringa tjejen jag åkte dit med och fråga om hon är sugen på en reunion? Träffa alla vi lärde känna, och surfa igen. Dom flesta har säkert familj nu? Det har ju gått tio år och alla närmar sig trettio. Herregud vad tiden går fort.

Nu ska jag diska lite, sen blir det franska Vouge i sängen innan jag ska sova, är extremt trött. Vi hörs imorrn!

Söndag

Hejsan. Dagen har spenderats här hemma med att fixa och städa lite i lägenheten. Möblerade om lite också, är jättenöjd! Behöver dock en massa nytt, får ta mig till R.O.O.M och Indori (favorit inredningsbutikerna) i veckan. Förutom att städa och möblera har jag läst massa bra tidningar som jag inte haft tid att läsa ännu, tittat på Friends och förberett maten inför ikväll, mamma, pappa, syster & respektive (min kompis J), och min älskade lillebror som varit i Australien i ett år är hemma! Ska bli underbart att träffa honom! På menyn blir det (okej, jag är inte direkt duktig - men om jag anstränger mig kan det funka) oxfilé provencale med vitlökssmör och till efterätt blir det chokladmousse. Mums (om jag får säga det själv). Har verkligen ansträngt mig med det här, men det är ju första gången på länge hela familjen är samlad, och vi väljer att vara hemma hos mig! Dom kommer om en halvtimma ungefär. Åh vad jag längtar efter att få höra Lillebrors galna historier!
image11image12
Chokladmousse & Australien berättelser står på schemat ikväll.

Fick föresten en kommentar av en tjej som undrade vad som hände med E & hennes graviditet. Hon har börjat få en liiten bula nu, men jag har bara träffat henne som hastigast. Man märker redan nu att det lilla livet i hennes kropp verkligen har förändrat hela hennes liv. Att inte se E en fredagskväll på Stureplan känns lika konstigt som mig utan skor. Och det mina vänner, är konstigt. Har som sagt inte pratat med henne så mkt, men jag har hört (yes, även när man är snart trettio sprids det sjukt mkt rykten) att hon har berättat för båda killarna, och båda två har blivit rädda och "sprungit iväg". Ska ringa henne ikväll, så mer riktig information kommer.

Men nu måste jag fixa det sista!
Singel I Stockholm

Last night

Drar på mig det champagnefärgade linnet jag nämnt tidigare, svarta slimmade stuprör och favorit ankelbootsen.  Slänger i mig ett paket take-away-wook, sminkar mig, lägger det som behövs i min favortitväska, en vintage Chanel 2.55, sätter på mig svart trench, tar en sista titt i spegeln. Voila! Jag är redo för att möta min drömprins.

Bestämmer mig för att gå, det tar ju mindre än tio minuter att ta sig till fots till baren vi bestämt oss för. Väl där så ser jag min omkring, men till min besvikelse är han inte där ännu. Klockan visar 20:55, så jag är alltså lite tidig. Funderar på att gå runt lite en stund, för att inte verka alldeles för angelägen och tidig (geeky, jag vet - men man måste vara taskig) men beslutar mig för att slå mig ner och beställa ett glas rött. Två minuter efter att jag har fått mitt glas så står han plötsligt i dörren. Håret är lite busigt efter regnet och blåsten, hans ögon glittrar. Jag har aldrig datat, eller nej jag har aldrig mött en snyggare kille. Han ser mig direkt, våra blickar möts och det känns precis som i en film, det är nu han ska fria till mig, vi reser till något exotiskt land utan att berätta för någon, bygger oss ett hus och i resten av våra liv har vi bara varandra - för det är det enda vi behöver. Eller inte. Men det är i alla fall detta som går runt i mitt huvud när Drömprinsen tar sina steg mot mig.

Först pratar vi om lite ytliga saker, vädret, hur man mår, vad man gjort idag osv. Men ganska snabbt kommer vi till varför vi träffas först nu. Och nej, Drömprinsen hade inte någon dålig förklaring om att hans katt hade blivit sjuk, att hans telefon hade gått sönder eller att han hade drabbats av minnesförlust när han ramlade ner från sin balkong. Nej, den hemska anledningen till att det varit rörigt i Drömprinsens liv är att en nära vän till honom som bodde i USA har omkommit. Så Drömprinsen har varit i USA sen vi träffades sist. Detta hände bara någon dag efter  våran senaste date, den 14 september tror jag. Han var som vanligt hela tiden, men när vi pratade om det här blev han märkbart ledsen och känslosam. Gissa om jag föll för honom ännu mer?

Vid 22.30 ringde en kompis till Drömprinsen och vi begav oss ut i Stockholms nattliv, där vi även fann flera av mina vänner. Tappade dock bort honom bland alla människor så vi hann inte säga hejdå. Men jag fick ett sött sms vid 1.

Tack för ikväll, det var jättekul & trevligt. Bio, måndag? Puss


Yes baby, yes!

DRÖMPRINSEN HAR RINGT! ÄNTLIGEN!
Han hade tydligen en väldigt stark anledning till varför han inte kunnat träffa mig, men nu ville han ses för han hade saknat mig så mycket! Eftersom det är lite hastigt så ska vi bara ta ett glas vin och snacka vid 21 på en bar ikväll. 

Undrar verkligen vad det är som har hänt? Han berättar förmodligen det... 

Min (Dröm)Jobboutfit

image10

♦ Roströd topp i Silke från Miu Miu
♦ Tulpankjol med hög midja från Moschino
♦ Lackade Skinnpumps från Marc Jacobs
♦ Fendis B-bag har jag tröttnat lite på, men  den här varianten är verkligen snygg till allt.
♦ Chanel har visat att svarta naglar inte behöver vara rockigt, det kan vara klassiskt & elegant. Favorit!
♦ Shiseidos bronzinglotion för daglig användning har en given plats på sminkbordet. Den framhäver solbrännan grymt bra utan ett spår av fläckar & morotsfärg. Sånt gillar vi !

Vet att kollaget ser väldigt hemmagjort & slarvigt ut, jag hade inte orken att satsa (är det en bra ursäkt?) !
 


Inlägget skrevs igår den 29 / 9 vid 21 tiden men postas först nu pga. fel med bloggen igårkväll.


Lördag

image7image8God morgon! Lovade ju många inlägg igår, men det funkade inte att posta. Hade ni också problem igår kväll? Men som tur är hamnade alla i arkivet, så jag ska posta dom (tre stycken tror jag) sen. 

Idag blir det manikyr med L . Var längesedan jag träffade henne, men det ska bli kul. Vi har det lite som en grej, att gå på manikyr tillsamans. Medans vi får naglarna fixade sitter vi där och pratar egenom saker - perfekt! För övrigt älskar jag att få manikyr av proffs, det är verkligen vardagslyx. Sedan funderar jag på att utnyttja mitt presentkort på behandlingar på Sturebadet , känns som en sådan dag idag - att bara ta det lugnt, koppla av och bli ompysslad. Efter en tuff arbetsvecka känns det riktigt passande att få en fräsch ansiktsbehandling också. L kanske vill med på det också? Vi får se.


Men nu ska och min själsfrände förflytta oss till min underbara soffa och jobba lite. Ska fylla på latten också. Så mysigt väder idag, eller i alla fall när man är inne och myser! Postar de där inläggen om en liten stund.

Singel I Stockholm

Hey There Deliah - Plain White T's

(I brist på rubrik fick ni er en låt istället, så underbar. Hade den i iTunes långt innan den började spelas på radio)

Hej kära läsare, äntligen fredag - är det inte underbart? Alla skulle ut ikväll, men jag orkar verkligen inte. Hallå, är du trist eller? Nej, jag har bara insett att jag är snart trettio, vilket betyder att man inte måste festa varje kväll. Så det blir ngn bra film, telefonsamtal, datorn och massa gott. Räkna med många inlägg... Bara en grej till, jag är desperat (redan..)! Nej men seriöst, jag har typ varit nära att ringa Drömprinsen tusen gånger idag och fråga vad det i helvete är som pågår! Eller ett sms kanske inte verkar lika desperat? Eller ett mail? Nej ett sms blir bra.

Hej. Du är så snygg och en underbar människa. Jag vill ha dig. Träffas? Hör av dig när du känner för det. Eller nej förfan, hör av dig nu! Du vet att du älskar mig! /SIS

Det blir väl perfekt? Inte alls desperat, påträngande eller töntigt. Verkligen inte... Gaah, jag vill ju träffa honom, men han bad mig ju att vänta tills han hörde av sig! What to do? What to do? What to do?

Busybusybusy

Om det nu hjälper så, förlåt, förlåt, förlåt (!) för att jag inte har skrivit på länge. Men jag har så sjukt mkt på jobbet just nu, så den tiden jag får över vill jag bara ta det lugnt - inte hänga framför datorn.

Vi har nämnligen fått ett enormt uppdrag, som är värt mer pengar än vi någonsin fått för ett uppdrag. Och jag och Stekarn vill göra det bra! Så nu är typ alla fortfarande kvar på jobbet, springer runt och alla är verkligen stressade, så de behöver en stark chef just nu, haha. Just nu står Stekarn på sin stol (!) och viftar med händerna och försöker få folk att förstå vad han menar (något väldigt sälsynt) - jag måste nog rycka in!

Puss!

Ps. Jag saknar mina dater med Drömprinsen. Ja, jag saknar hela Drömprinsen. Varför hör han inte av sig? Undrar verkligen vad som har hänt. Jaja, jag måste vara tålmodig.


Skicka ?

From: Drö[email protected]
To: [email protected]
Subject: Jag lever, men...

Hej SIS! Jag är så ledsen att jag inte hört av mig sen vi träffade sist, och det har absolut ingenting med dig att göra. Men det händer mycket i mitt liv just nu. Kan inte gå in på detaljer. Men jag återkommer, ok? Ser fram emot att träffa dig igen i alla fall!

Drömprinsen


From: Drö[email protected]
To: [email protected]
Subject: RE: Jag lever, men...

Hej! Jag förstår, och så fort du kan och vill är det bara att höra av dig, såvida det inte är om femton år och du sett min bröllops annons i tidningen. Fast föresten, hör av dig ändå - du kommer alltid vara ett kap!

Singel I Stockholm

Vad tycker ni (angående det andra mailet) ? Ska jag trycka på skicka?

Only Physical Attraction ?

Tack för fina kommentarer! Ska verkligen försöka att uppdatera mer, men det är svårt att komma ihåg - släng in en kommentar och påminn mig bara, kollar nämnligen in här  på bloggen och godkänner kommentarer mer än dubbelt så ofta som jag skriver inlägg.

Okej, daten i fredags då. Jag valde outfiten med silverlinnet, och hey - det var länge sedan jag kände mig så snygg. Så med självkänslan i topp hoppade jag in i taxin. DÖH var ursnygg och den ganska korta taxiresan blev rätt tyst, det kändes som om vi inte kunde börja ngn efterforskning om varandras liv än. Men det blev lite "har du haft en bra dag. jodå, stressigt bara. själv då? jo den var bra tack. det har varit ruggigt väder det senaste" osv. Men sen kom vi fram, fick vårt bord på en gång, beställde in mat (DÖH visade sin plats genom att beställa det dyraste, jag tog något strax över medelpriset). Vi pratade det gamla vanliga första daten snacket - precis som på min första date med Drömprinsen. Maten var god, vinet flödade i takt med våra konversationer. Riktigt trevlig faktiskt. Trivdes dock bättre i DPs sällskap om jag ska vara ärlig - när jag pratade kändes DÖH inte sådär överlägset intresserad. Men det är ändå något som får mig att dras till honom, antagligen bara fysiskt men det kan finnas något annat där. Jag ska ge det en chans i alla fall. Kvällen avslutades med en snabb kram & ett "Jag ringer dig" från DÖHs sida. Well, den repliken visade i alla fall att han på något sätt drogs till mig också.

Söndagskvällen ska tillbringas i min stora härliga soffa med laptopen i knät, en bra film på TVn och mobilen i högsta hugg. En kanna te och choklad lär också slinka ner. Mys. Måste dock jobba lite också, men det känns ok - gillar mitt jobb så mkt fortfarande.




God Morgon!

Kvällen var riktigt lyckad! DÖH visade sig att förutom vara överlägsen och het, riktigt rolig och charmig. Är alldeles för trött för att skriva nu, men jag återkommer. Så länge vill jag få lite kontakt med er !

Vilka är ni? Lämna en liten kort kommentar bara, om var du kommer ifrån, vad du heter och om du besökt min blogg tidigare! Konstruktiv kritik mottages också med öppna armar.


Förberedelser inför första daten med "DÖH"

Okey. Jag gör som ni säger, jag ringer "Den överlägsna hetingen" (som fortfarande har det som smeknamn. Dock bara tillfälligt). Jag ringer honom nu. Just precis nu. Måste sluta skriva, han kanske svarar snart. 3 minuter senare. Hehe, det gick ju bra. Eftersom jag snackade precis har jag samtalet i huvudet, och det bjuder jag på, läsare. Inte för att det är ngt ovanligt? Jag bjuder er på allt smaskigt! Hojta till om ni saknar något!

DÖH (haha skum förkortning) :  Handelsbanken, Carl Johansson. (båda namnen utbytta, ville bara få er att förstå hur han svarade. Eh?)
SIS: Ja hej, det här är Singel I Stockholm. Från XXXX Public Relations.
DÖH: Nejmen hej! Tänkte väl att du skulle ringa snart (hmm, ni förstår DÖH nu va?).
SIS: Well, jag hade inget bättre för mig om man säger så.
DÖH: Middag på Restaurang X? Fredag? 20.00?
SIS: Låter bra, hämtar du mig eller ses vi där?
DÖH: Du får bestämma. Två alternativ, antingen ses vi där eller så plockar jag upp dig med taxi?
SIS: Taxi tillsamans låter bra.
DÖH: Okej, då säger vi så! Ska bli kul att umgås med dig utanför jobbet.
SIS: Vi får väl se hur jag är när jag inte jobbar! Haha, nej det blir säkert trevligt.
DÖH: Ja, men då ses vi imorrn då!
SIS: Ja det gör vi, hejdå.
KLICK

Kommentar: Ja, jag vet inte vad jag ska säga om hanns överlägsna stil. Lite motbjudande men samtidigt så gillar jag män som "styr" och har självförtroende. Men det får inte gå för långt! Är dock stolt över mitt "klick" innan han hade hunnit säga ytterligare en hejdå-fras. Måste ju kaxa lite tillbaka, haha! Ska bli spännande imorrn i alla fall. Det är en väldigt fin restaurang vi ska till. Varit där förrut, mest passande är uppklätt, men ändå inte så där extremt. What.To.Wear? Är sugen på svarta jeans, heels och en sjukt snygg topp. Har redan hunnit tänka ut två alternativ, tar som ni vet inte kort på mig själv, men ni får föreställa er det! Okej?

1. Ursnyggt linne i Silver (hittar inte bild, inte cybersilver, mer skimmrande fast ändå väldigt silvrigt) från See By Chloé, svarta jeans från Sass & Bide, svarta skyhöga pumps från Jimmy Choo (fick av syrran som aldrig använde dom!), tjockt silverarmband köpt i NY och svart kuvertväska med silverdetaljer. En favorit outfit!

2. Champagnefärgat linne från Mint Jodi Arnold - hittade bild! (köpt i NY), stor kuvertväska i svart lack, lackpumps från okänt ställe (NY igen) och samma Sass & Bide jeans.

Vad låter bäst?


Update Fredag 15:30
Kom igen, jag har ju enligt statistiken ett tresiffrigt antal besökar men jag har bara tre kommentarer? Jag behöver ju hjälp!

Beslutsångest

Jag har gått på ynka tre dater med Drömptinsen, men jag vet redan nu att jag verkligen tycker om honom. Blev utbjuden av en kille idag, eller rättare sagt jag fick hans visitkort och han bad mig att ringa (vår PR-firma har arbetat för företaget han arbetar för). Han är het, och verkar trevlig. Lite sådär äckligt överlägsen dock. Det var lixom inte ett "Ring om du känner för det" det var mer "Ring och berätta om hur vår första date ska se ut". Men man ska ju ge allt en chans? Right?

Är det fel av mig att ringa honom och dejta en kille pararellt med Drömprinsen?

Ett smeknamn har denna prick ännu inte fått, känner att jag vill hita på ngt fyndigare än "Den överlägsna hetingen". Hehe.

Faderskap, Risker, Skor, B&J & Det du inte vill veta om dina föräldrar (+ att detta förmodligen blev historiens längsta rubrik)

Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt sen jag skrev sist. Saker ni bara måste veta för att förstå min blogg. Typ.

1. Fikade med E igår. Hon är beslutsam men orolig. Behålla barnet, det ska hon göra men nu återstår problemet om vem som är fader. Eftersom hon inte på något sätt kan lista ut vem det är förräns barnet är fött och hon vill att pappan ska vara medveten om hennes beslut tänker hon berätta hur det ligger till för både X och XX. Stackars killar säger jag bara, "Du kanske ska bli pappa om 8 månader, fast det kan vara en annan killes". Herregud.

2. Mina kompisar älskar Drömprinsen. Jag tycker verkligen om honom, han är rolig, söt, smart och trevlig. Men jag vågar inte (efter att lördagmorgonens glädjerus försvunnit) vara lycklig. Tänk om någonting går fel. Han kanske dumpar mig, eller vad som helst. Om jag då har tagit ut glädjen om att det kommer hända något stort mellan oss så kommer jag att bli så jävla besviken. Men livet kanske handlar om att ta risker, och verkligen leva i nuet. Vara lycklig med det man har "just nu". Men det är så svårt...

3. Jag köpte ett par nya skor igår. Jävligt dyra. Jävligt snygga. Jävligt höga klackar (men en tjej som lever med heels, vänjer sig). Trippade runt i dom, hotpants och ett vitt linne i morse. Jag kände mig hetare än Gisele Bündchen. Drömprinsen hade kastat sig som ett djur över mig om han hade sett mig. Haha. The love of my life, shoes shoes shoes.

4. Efter #3 satte jag i mig en hel pint Ben&Jerrys på 12 minuter. En timma senare fick jag panik och begav mig till gymmet.

5. Pratade med mamma i telefon idag (inte ovanligt direkt) vi snackade lite allmänt om kärlek. Från ingenstans kommer denna kommentaren från mamma "Men sexlivet, det är faktiskt en stor del av ett förhållande. Det har det alltid varit i mina förhållanden och även det med din far . Hohohoh". Euuw. Sånt vill man aldrig, aldrig, aldrig höra från sina föräldrar. Man vill inte ens tänka sig tanken att dom har sex. Euw euw euw.


Mrs. Brightside

Det var en underbar kväll igår! Nej, jag och Drömprinsen gjorde inte "det". Men det känns bara bra att inte göra något hastigt, för jag tycker verkligen om honom.  Åh, jag är så lycklig


E's hemlighet

E är gravid. Yes, ni läste rätt. Sveriges mest partyglada 29 åring är gravid. Hon ringde precis, och jag hörde paniken i hennes röst direkt.

E: Det är E, jag behöver någon att prata med.
SIS: Well well, du har kommit rätt.
E: Jag är gravid.
TYSTNAD
SIS: Cheez ! Är du gravid? Är du helt säker gumman?
E: Ja, fem gravtest har fått säga sitt, så jag tvivlar inte direkt på det längre.
SIS: Men gud, ska du behålla det?
E: Jag tror det. Mitt liv skulle förändras till 100 %, men jag kommer ångra mig resten av mitt liv om jag gör abort.
SIS: Jag förstår... Men vem är pappan, är det ngn du tycker om på riktigt?
TYSTNAD
E: Vet du vad SIS, jag tänkte ljuga för allihopa och säga att jag vet vem pappan är men att det bara var ett one night stand och att jag inte ens vet vad han heter i efternamn. Så tänkte jag, jag börjar med SIS. Men så svarar du, och jag inser att jag inte kommer att kunna ljuga för dig. Inte för någon.
SIS: Tack sötnos, men vem är pappan då?
E: Jag vet inte.
SIS: VA?!
E: Det står mellan två stycken. X som jag gick ut med i Maj. Heh, vi hade en "reunion" för ja, ganska exakt 6 veckor sen. Och sen är det du vet XX som jag har umgåtts med en del, aldrig något seriöst men vi har gjort det ett par gånger och senast för ja... ungefär 6 veckor sen.
SIS: Och du är i sjätte veckan?
E: Precis.

Snacka om att hon har trasslat till sig. E är en sån tjej som aldrig har brytt sig om de allvarliga sakerna i livet, hon tar lätt på allt, träffar en massa killar och tycker att livet är till för att ha roligt och njuta. Jag undrar hur allt detta kommer att gå?


Hur kan hon änga ut sina närmaste i cyberspace? Jo, jag är så anonym som man kan bli. Det finns nog många här i världen som börjar på E och är gravida. Det är detta min blogg går ut på, att skriva om allt som händer i mitt och mina vänners liv. Hänsynslöst eller inte, detta är min blogg - inte eran. Fast det är kul med kommentarer!

Singel I Stockholm

Den tredje daten är bokad!

Drömprinsen ringde precis ! Vi ska ses imorgon, äta middag och sen kanske vi ska dra vidare ut i nattlivet tillsamans och träffa upp lite av både mina & hans bekantskaper. Ska bli sjukt kul! Tredje daten bara, jag vet - men det kan hända något. Haha, ni fattar nog.  Gah, han är SÅ underbar. Vad ska jag ha på mig? Något snyggt, lagom sexigt, lagom uppklätt som passar för både middag & klubb? Hm, klänning, strumbyxor och pumps skulle jag tro. Tipsa gärna om en bra kombination som passar en sån kväll i vårt klimat!

Så här hade jag gärna sett ut. Med hjälp av min överfulla
 garderob kanske jag lyckas att fixa ngt liknande. (Bild: Net A Porter)

Singel I Stockholm

Den perfekta koftan...

Well well, känner att det är dags för en uppdatering. Eftersom ni ska veta precis vad som händer i mitt kärleksliv kan jag berätta att det sista jag har hört från Drömprinsen var det där roliga mailet. Svarade att han skulle höra av sig när han kom hem, men det har han inte gjort. Jaja, han hör nog av sig snart. Får vi hoppas... 
image3
Det händer som sagt ingenting i mitt kärleksliv så då får jag väl skriva om mode istället. Jag har nämnligen hittat en variant av den just nu så hypade oversizade koftan. And i just looove it. Den kommer från Stella Mc Cartney. Släng er i väggen Ellos, H&M, Gina m. fl! För detta är den perfekta koftan. Priset? Tyvvär 745 ?. Vilket är nästan 7000 kronor. Oh crap! Ska göra ett kontouttrag sen, och om saldot är stort kan jag göra något riktigt, riktigt dumt. Jag hatar fina, dyra, designerkläder!

"Men den ser ju ut som vilken kofta som helst" tänker ni. Men då har ni felfelfel. Den är i 100 %  Mohair (angoragetternas ull) och det mina vänner är en kvalité som är som ny i hundratals år frammåt. Miljonärer - köp den, ni hittar den här!  Men lämna kvar en åt mig. Eller nej, jo, nää, Jag har en liten ängel på ena axeln som säger att ingen människa vid sitt sinnes fulla bruk köper en så dyr kofta och en liten djävul på den andra som säger att jag har råd om jag snålar resten av månaden. Vi får väl se...

Oj så mycket man kan skriva om EN kofta. Nu måste jag jobba !
Singel I Stockholm

Everybody has a dark side... (?)

Någon kommenterade att allt det här med Drömprinsen börjar gå nästan för bra. Och jeesus, jag håller verkligen med. Har mannen inte någon mörk sida?!  Jag stör mig inte på någonting hos honom och det är en sak jag brukar ha väldigt lätt för att göra på människor av det motsatta könet. Det här är verkligen för enkelt... Mailade honom och skrev att jag skulle ut i helgen med vännerna, och att vi kanske kunde ses innan. Har inte fått svar ännu, han kanske vill ha ännu en lååång kväll på en mysig restaurang. Vi får se.

Ni vet att ni är uppdaterade,
Singel I Stockholm

Ett underbart mail

To: [email protected]
From: [email protected]
Subject: I'm Alive
Hej SIS! Ledsen att jag inte ringt, men jag är i vackra Italien med jobbet. Kom upp väldigt hastigt, så det är anledningen till att jag inte berättade det tidigare. Men jag ser fram emot att träffa dig igen. Saknar ditt härliga skratt (och många andra delar av dig, men det är mest det jag tänker på, haha) ! Men hur som helst, jag kommer hem på ons mrgn. När kan du? Om du nu vill träffa mig igen, men av intrycket jag fick så kan du inte hålla dig borta! Förlåt, jag hoppas att du inser att jag är väldigt ironisk. Men hör av dig hörru.

/ Drömprinsen

Han är inte bara snygg & trevlig - han är rolig också! Yippie!

Modellscout, Shopping & Otippade ringar

Har shoppat massor idag. Känner inte för att prata kläder just nu, men kan i alla fall säga att jag älskar Awesome Rags i PUB huset. Alla borde ta sig dit, eller okej alla som bor eller besöker Sthlm i alla fall ! Kom förresten fram en modellscout till mig idag. Hon presenterade sig och sa att hon kom från Up Models tror jag det heter. Jag berättade för henne att jag var hela tjugonio år och att en yngre skönhet nog är ett smartare val. Haha, men det är lite kul att bli uppmärksammad för sitt utseénde sådär.

Vi hade i alla fall en riktigt mysig dag, och vid 16 var vi utmattade och hungriga så vi tog oss till East och käkade sushi. Sitter där och pratar och så kommer mitt ex, aka Calvin Klein fram. Jag har glömt bort hur snygg han är! Nästan i nivå med Drömprinsen, haha. Till ämnet, Calvin Klein presenterade mig för en brunett (första gången jag ser honom med en tjej som inte är blond!) och berättade att dom var förlovade sen i juni. Jahapp, till och med Calvin Klein ska stadga sig. Det känns som alla gifter sig eller går in i ett seriöst förhållande förutom jag. Åh, snacka om att jag är avundsjuk! CK såg i alla fall väldigt lycklig ut och det gjorde den snygga brunetten (med en för övrigt sjukt snygg klänning jag var sjukt nära att fråga var den kom ifrån, men kände att det inte riktigt var rätt tillfälle). Jag önskar dom all lycka i livet och bröloppet ska bli kul, när det nu blir av (sa han december?)... Jag älskar brölopp!

Calvin Klein - Mitt senaste ex. Vi var ihop i ett halvår ungefär. Smeknamnet kommer från att han enligt Baby såg ut som en Calvin Klein modell. Han var snygg, charmig och rolig. Men satte alltid sig själv före alla andra. Och då menar jag ALLTID. Det var anledningen till att jag dumpade honom för 2 år sen. Men vi umgås i samma kretsar och stöter på varandra mer än ofta. Han har alltid en ny blondin hängandes runt halsen. Jag tycker synd om dom. Men som vän är Calvin Klein riktigt kul!
För er som inte följt min blogg från början och inte vet ett skit om vem CK är, så var det såhär jag beskrev honom i inlägget Människorna i Mitt liv.

Nu ska jag städa lite i min Walk In Closet (jag är pedantisk, måste ha ordning överallt!) och välja ut morgondagens outfit. Sen blir det förmodligtvis en film, lite telefonsnack och hänga här framför datorn.

Kram,
Singel I Stockholm


Sunday Morning

På repeat i iTunes : Passande nog, Sunday Morning - No Doubt

God morgon (såg nu att klockan var över 13, så morgon och morgon)! Trots att Blood Diamond är en av de bästa filmerna 2007 så somnade jag i soffan efter 10 minuter. Stekarn såg klart filmen, väckte mig vid 1 och sa hejdå. Trevligt sällskap jag är, verkligen. Mumlade något och somnade om direkt. Sen vaknade jag vid 10, efter en lång skön natt. Var enormt sugen på en croissant och en latte från min favoritcafé (som är stört nära min lägenhet, från min dörr, handla och tillbaka igen tog det bara 7 min) till frukost. Sagt och gjort, satte upp håret i en hästsvans, på med mitt rosa juicyset ( skrev igår om mina galna shoppingvanor, bör tilläggas att jag har 4 st uppsättningar av de älskade velour kläderna) och ner till cafét. Hemma igen satte jag mig i soffan med laptopen, käkade och ringde Mamma. Vi pratade om allt och ingenting som vanligt. Facebookade (dagens nya ord?) lite med Storasyster också, vi bestämde oss för att shoppa idag. Var faktiskt längesen jag hade en riktig shoppingrunda, ska bli kul! Och dyrt.

Just det, på tala om kläder så kom jag på att det är ett perfekt tillfälle att visa vad jag ska ha på mig idag. Detta är ju en anonym blogg, vill ju inte hänga ut människorna i mitt liv alldeles för offentligt så det blir inga foton. Men idag har jag en outfit bestående av kläder från ganska vanliga märken - så jag lyckades att hitta iprincip allt av det jag har på mig på nätet. Så här bjussar jag på ett litet kollage, gjort av mig. Observera att jag kan vara riktigt duktig på Photoshop om jag anstränger mig och lägger ner tid på det, men detta är gjort i all hast.

image2
Oversize kofta - American Apparel
♥ Klänning - American Vintage (köpt för ganska länge sen, tror inte de finns kvar...)
♥ Väska - Mulberry Bayswater (köpt när jag spenderade som mest pengar 05)
♥ Armband - CC Skye (29års present från E)
♥ Boots - Acne Pistol (NYA)
INTE I KOLLAGET
♥ Strumpbyxor H&M (har dock ritat ett par, haha)
♥ Svart skinnjacka från Hollies /NK

Nu ska jag sätta på mig det här, har fortfarande juicy på mig. Sen blir det stan med Storasyster! Och tro för gud skull inte att det här är en modeblogg bara för att jag lägger in ett kollage ibland. Eller vill ni att jag ska göra det, ha med lite mode då & då? Kommentera!  Men datinglivet kommer ändå alltid att dominera denna blogg. Undrar när Drömprinsen ringer angående vår tredje date? För han måste ju ringa... Om inte.. nej det finns inget om här.

Singel I Stockholm


SIS Tackar, Stekarns mognad, min manliga sida och kläder.

Tack tack tack, för alla söta kommentarer jag får! Meningar som "Din blogg är riktigt underhållande" värmer verkligen. Det är sånt som får en att vilja uppdatera, som får det man skriver att kännas lite viktigare och mer meningsfullt. Tack - jag älskar er (på ett sådär ytligt-internet-sätt)!

Det blev ingen utgång ikväll, ringde runt lite men ingen ville henka (yes, nu har till och med jag börjat använda ordet jag tyckte lät så gräsligt för ett halvår sen) - inte ens Stekarn! Stekarn håller på att mogna tror jag. Skulle inte förvåna mig om han lämnar Stureplan, säljer våningen på Östermalm, skaffar sig en brud, köper hus på Lidingö och skaffar sig en massa Stekarn Jr. Haha jag skrattar för mig själv här i min ensamhet. Nej men seriöst, på senaste tiden bangar han rätt ofta, vilket aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG hände förr. Så vi får se...
Men, Stekarn tackade inte nej helt och hållet han föreslog att se på Sverige - Danmark hemma hos mig istället. Och så blev det. Öl, chips och fotboll. Japp, det är SIS vi snackar om. Jag har faktiskt en manlig lastchaffis (?!) sida inom mig bakom lyxiga kläder, heels, smink och ett ljust skratt.

På tala om kläder så fick jag en kommentar om att jag har gett små ledtrådar till att jag har mycket dyra kläder och skor. Japp, det har jag. Och inte lite heller. För ca. två år sen la jag en sinnesjuk summa pengar på mode och allt vad det innebär. Ni skulle tappa andan om ni insåg hur mycket jag gjorde av med i månaden. Men, nu har jag lärt mig att inte spendera alldeles för mycket - trots att det finns pengar från kontot. Man måste inte göra slut på allt, man kan faktiskt lägga undan lite också. Men, jag shoppar fortfarande väldigt mycket och har en ja.. enorm garderob. Men jag ser det som en hobby. Jag älskar fina kläder, och jag har nog aldrig slängt ett plagg. Det skulle aldrig falla mig in. Har man någon gång tyckt att något är snyggt lär man tycka det igen snart. För nåt år sen tittade jag på mina übertighta skinnbyxor och undrade hur man över huvudtaget kunde vilja ha skinn på kroppen. Nu ser jag skinn precis överallt i affärerna. Fattar ni poängen? Hur som helst har jag dock inte allt i min garderob, mycket står på vinden hos mamma och pappa. Åker dit någon gång per år och kollar igenom allt, och man hittar alltid lite läckerbitar. Men i alla fall, jag älskar mode och visst, fastän detta inte är någon modeblogg så kan jag flika in lite mode och så då och då.

Cheez, vilket långt inlägg det blev om i princip ingenting. Nu har Stekarn äntligen valt ut vilken film han vill se ur min DVD samling - Blood Diamond. Bra val. Den bara måste ni se. DiCaprio är sjukt het också. Hoppas att ni har haft en jättetrevlig lördagkväll, för det har jag!

Singel I Stockholm

Date #2 Med Mr. Drömprins

Hejsan! Jag lyssnade på er och tackade ja till lunch med Drömprinsen i Tisdags. Det blev bara en snabbis (ops, det kan misstolkas) där vi åt gott, pratade och insåg att vi hade väldigt mycket gemensamt. Sen var båda tvungna att åka tillbaka till jobbet. Han betalde notan (efter protester från min sida), vi lämmnade restaurangen och det blev efter en liten osäker tystnad en hejdå kram (tyvvär inte mer än så, men det kändes inte rätt att kyssna någon man träffar för tredje gången vid lunchtid). Jag promenerad sedan glatt hem till jobbet längs vattnet och börjar tänka.  Och vet ni vad jag kom fram till, tjejer (och killar?!) - att Drömprinsen kan vara en kille jag kan förälska mig i! Men vi får se... Ni vet att ni alltid blir uppdaterade! Och just det, om jag någon gång skulle glömma att uppdatera om något, lägg in en kommentar bara. Kollar nämnligen ofta in på bloggen och godkänner kommentarer, men det är sällan jag känner att jag har något vettigt att skriva om - men om ni påminner mig så!

Om en stund kommer Baby hit och vi ska babbla, äta gott och se på ngn mysig film. Imorrn blir det en halvkväll på Stureplan. (Halvkväll = Går ut hyfsat tidigt och kommer inte hem så sent. Måttligt med alkohol och dans också.). Nu ringer porttelefonen. 

Kram från eran alldeles egna,
 Singel I Stockholm

Du har 2 nya meddelanden

3 SEPTEMBER 11.23
SIS, det är mamma. Ring mig när du kommer hem från jobbet, jag saknar dig gumman!

MEDDELANDET ÄR RADERAT

3 SEPTEMBER 13.56
Hej, Drömprinsen här. Det var jättetrevligt i fredags och jag vill gärna träffa dig igen. Har fullt upp de närmaste veckorna, så det här kanske blir lite hastigt men vad sägs om lunch på *** imorgon? Hör av dig senast imorgon förmiddag, har bokat bord men jag måste ju äta lunch i vilket fall som helst! Hehe..ehm, ja.. hör av dig!

MEDDELANDET ÄR SPARAT I DINA SPARADE MEDDELANDEN

Självklart vill jag träffa dig igen Mr. Drömprins. Självklart kan jag äta lunch imorgon. Men frågan är bara om jag ska vara så lättfångad. Hmm? Vad säger ni mina kära läsare? KOMMENTERA!

Min date med Drömprinsen

YES! Ni vet att jag skrev att jag hade skrivit ett långt inlägg om min date med Drömprisen och att det försvann? Efter det försvann orker att skriva det igen.  Men nu hittade jag det i arkivet, yes! Här kommer det jag skrev i fredags på jobbet :)



Hello lovers!
Igår mötte jag Drömprinsen 1900 på en välkänd Stockholmskrog. Vi fick vårt bod, beställde in vin och mat (som för övrigt var fantastiskt god, men det har vi inte tid att prata om nu). Vi körde det gamla vanliga första-daten-snacket, Var växte du upp, hur växte du upp, vad jobbar du med, syskon, utbildning, resor osv. Det var urtrevligt! Han fyller 30 år i januari (födda samma år!), uppväxt i Barcelona - men familjen hade flyttat tillbaka till Sverige/Stockholm/Nacka när han var 15, han hade en storebrorsa, och en lillasyster som var en riktig sladdis - 10 år (!), han jobbade med någonting på en välkänd bank, hade gått på Handels och hade varit i "så gott som hela världen". Så, nu känner ni honom nästan lika väl som jag känner honom! Fast jag får sitta och titta på hans vackra ansikte (och kropp!) i flera timmar och det får inte ni - haha. När middagen var uppäten och vi hade fått i oss en del vin var det dags för "level 2". Nu är det dags att svettas lite Drömprinsen!

SIS: Så, hur reagerade du när du fick mitt visitkort den där gången på Topshop?
DP: Ler charmigt. Du var så snygg så jag skänkte ett tack till gud och tänkte vilken frammåt tjej!
SIS: Men varför ringde du inte?
DP: Joo, sanningen är den att jag var lite för feg. Tänkte göra det flera ggr, men det blev aldrig av. Sen någon vecka senare så jag en snygg tjej i baren på *** och det gick plötsligt upp för mig att det var den snygga, självsäkra tjejen i klädaffären!
SIS: Haha okej (betyg på hans svar blir VG, cheez snacka om bra timing med komplimangerna)... Men jag råkade se en tjej iaffären som du verkade känna... väldigt bra! Vem var det?
DP: Hmm, kan det ha varit min "bästa tjejkompis" E?
SIS: Liten, söt, brunett?
DP: Defenitivt E.
SIS: Bara en vän?
DP: Haha, här grillas man. Ja, E är bara en vän.
(Rätt svar. Men defenitivt söt? Okej då, man kan ha söta kompisar men jag har all rätt att vara orolig, han pussade ju henne på munnen..)

Vi fortsatte prata och jag kände att jag verkligen gillade killen. Vid 23 började jag gäspa (inte av tristess, det hade varit en hård dag på jobbet) och vi lämnade restaurangen. Vi delade på en taxi, släppte av mig utanför min lägenhet, klev ur taxin, "jaha, det här var ju trevligt" "verkligen, tack för allt!", och en kyss! Ohlala, han var... (försöker finna ord).. fantastisk! Men det blev bara en kyss, sen log han och sa något i stil med "Jag ringer dej" och hoppade in i taxin. Åh.. det var så... romantiskt! Jag kände mig som huvudrollen i en romantisk komedi med Julia Roberts. Eller som Carrie efter hennes första date med Mr. Big i allas vårat Sex And The City. Well well, han har inte ringt mig, men bara han ringer senast på måndag är jag nöjd. Nu är det back to work.

Love,
Singel I Stockholm

RSS 2.0