Today is the day

Sent ikväll bär det av till paradiset Seychellerna med familj och pojkvän (som anländer en vecka senare). Resan är som jag nämnt en 30-års present från min mamma och pappa. Även min älskade lillebror följer med, och nästa lördag anländer även DP.
Igår lagade jag middag åt mig och H. Sedan hjälpte jag henne att välja en snygg outfit (från butiken SIS Closet he he), sminkade henne och plattade hennes hår.. Hon blev skitsnygg i ett par galet slimmade jeans med slitningar från Rich&Skinny, en svart body från American Apparel och en paljettbolero (ny!) från Marlene Birger. Sedan var jag världens snällaste och lånade ut mina svarta Louboutins mot att jag får ta med en Milly klänning och ett par ursnygga heels i gladiator modell till Seychellerna. Sedan sminkade vi henne i bronze/guldiga nyanser som matchade boleron perfekt. Håret fick bli blankt och platt (fast inte för platt, gränsen är hårfin!) i mittbena. Visst låter det otroligt snyggt? Jag var så nöjd, så jag kände att jag var tvungen att dela med mig lite..haha. H tyckte också att det var lyckat, trots att första reaktionen var "HJÄLP! Jag ser ut som en fashion-yunkie". Haha älskling!
 Sedan gick hon ut och gjorde Stureplan. Men jag då? Jo, jag var förståndig nog att stanna hemma. Åker ju idag. Så jag tog det lugnt, fixade och trixade med min iPod (musik på solsemester är extremt viktigt!), drack té och käkade choklad.

Nu är jag i full gång med att packa.. har sån ångest. Ska ju ändå vara borta i 2 veckor, men jag packar alltid för mycket. Så svårt att inte lägga ner hela min underbara sommargarderob. Korta klänningar i skira, vackra material. Linnen och tees till snygga shorts, vackra tunikor, sandaletter, flip-flops, bikinis.. ahh jag längtar så, det känns helt overkligt! 

Snart ska jag hem till min Prins och mysa lite. Vi ska ju vara borta från varandra i en vecka. Sen ska jag möta upp Baby, H, E (+ bebis!), Red och Trendy för en fika. Efter det åker jag hem, packar det sista. Sedan plockar mamma och pappa upp mig, vi åker till Storasyster och äter middag, sedan -  ARLANDA!

Slänger kanske upp ett inlägg till innan jag åker. Puss!
Ronja jag har svarat på din kommentar i kommentarsfältet..

Flawless

Oh gosh vet verkligen inte vad jag ska göra med den här skitbloggen.. Hmm.. Okej nu ska jag inte svamla om det - vanligt inlägg tycker jag att vi kör på!

Hej på er! Allt bra? Julkänslor?
Själv mår jag toppen. På lördag åker jag till Seychellerna med min fantastiska familj. Minus storasyster och SP då, eftersom systern min föder i januari. I två veckor är vi borta! Så det blir både över jul och nyår, skönt att slippa all julstress.. Jag tycker att det hela kan bli rätt hysteriskt, men jag påstår inte att jag inte gillar det. Jag älskar julen verkigen. Men att bara skippa allt ett år som detta känns så skönt.. men att hoppa över julen ska inte bli en vana, kom ihåg det mamma (är rädd att hon kommer ha det så underbart att hon kommer fly sverige varje jul..).
Och det allra mest underbara... en vecka senare anländer..DRÖMPRINSEN. Han kommer! Jag tog mod till mig och frågade, och jag var till och med ärlig med att jag var nervös för att fråga. Men min kärlek blev så uppriktigt glad; "tack för att du släpper in mig i ditt liv, på riktigt!" och jag blev ännu gladare.
Och detta blir perfekt, först får jag vara ensam med min familj och han kan fira jul som vanligt med sin. Sedan kommer han ner, och vi kan umgås bara vi utan att jag behöver få skuldkänslor eftersom att jag umgåtts med familjen veckan innan plus att vi kan umgås med dom och alla kan lära känna varandra på riktigt, och inte bara stela middagar hit och dit. Det känns otroligt viktigt för mig att de människor som betyder mest för mig har en bra realtion till varandra också.
Åh allt är verkligen så perfekt just nu, förlåt om jag är jobbig!

RSS 2.0