Switzerland, Baby!

Hej! Är hemma tidigt för att packa och fixa allt tills imorgon. Tog en snabb shoppingrunda för lite nödvändigheter inför resan. Solkräm, nytt solpuder från Helena Rubenstein (vill ju vara "solkysst" redan första dagen i backen), lite underbara ting från Agent Provocateur (7 nätter i en underbar svit...), nytt bodybutter från Bodyshop och ett par rosa OAKLEY-googles från deras tjej-kollektion Stockholm. Pricken över i:t till min svarta utrustning och chockrosa skidjacka.

Nu ska jag packa kläder. Det blir nog mest jeans och söta tunikor alt. coola tees till kvällarna, möjligtvis någon snygg klänning eller två för de kvällar vi går på riktigt fina restauranger.

Detta blir mitt sista inlägg, ska verkligen försöka blogga från St. Moritz, men jag kan inte lova något. NU: PACKA!

Cravings x2

När det kommer till sandaletter är jag fortfarande mest inne på de lite klumpigare, grövre varianterna (som dem från Chloé jag köpte i NY). Men när jag ser dessa från Miu Miu och Jimmy Choo så undrar jag om inte ett par fräscha, klassiska, nätta sandaletter (raka motsatsen rättare sagt) är på väg att ta över tronen. Inte lika "fashion" men gaah så snygga! Håller ni med mig?

Härligt chewinggum-rosa från Miu Miu och klassiskt guldiga från Jimmy Choo. Som en äkta modebloggerska skulle ha sagt: CRAVINGS!

image139image137

Better than nothing

                                                                                 Hello darlings!

Jag hinner göra en liten snabb uppdatering (och där sprack - "ingen bloggning fram tills på onsdag"), dock inte så spännande och kreativ (brukar de någonsin vara de?) men bättre än ingenting, right? Kan säga så mycket som att jag just nu håller på med siffror. Inte min favorit inom yrket, men vill man ha pärlan i musslan så måste man ibland ta skalet också. Haha, vilket ordspråk! Tror ni på mig om jag säger att jag kom på det JUST NU? 

Ikväll ska jag hem till Drömprinsen och laga middag med (åt?) honom. Sen ska jag tvinga honom att se på Gossip Girl med mig. Han får stå ut med att jag sitter och dregglar så fort 'Nate' syns i bild, haha. Men om han ens så mycket som nämner att Serena (eller Blair) är snygg så dödar jag honom! Haha, vi tjejer i ett nötskal - inte sant? Sen ska jag sova över där, älskar att få somna och vakna upp med honom, som alltid när man är nykär. Om det är något som ger en bra start på dagen så är det lite morgon-mys med en snygg kille precis innan man går upp. We like(?)! 

Ska försöka återkomma lite senare. Hejs!


Söndag

Har en tuff vecka framför mig. Har gett mig själv ett löfte om att inte blogga förräns på onsdag. Har så mycket att göra, men jag kan ändå inte låta bli att klicka in på blogg.se och det är illa mina vänner - mycket illa.
Antagligen kommer jag inte kunna att låta bli, så ni får gärna kika in ändå (blir så ledsen när statistiken är låg, haha sjukt töntigt, men..)! 

Jag har ju väldigt mycket på jobbet just nu (får ofta kommentarer om vad jag jobbar som efter som ni tycker att jag verkar tjäna så bra, och det gör jag - men jag måste verkligen slita för det, bara så att ni vet!) och det blir ju EXTRA mycket då jag lämnar Sverige nästa vecka (St Moritz) och för att vara jobbfri i sju dagar behöver man ligga väldigt långt före, och det gör inte jag just nu. Sen när man ska iväg är det alltid packning och stuff, vilket för mig alltid tar alldeles för lång tid.

Så nu vet ni, men ge inte upp hoppet - kommer antagligen inte kunna att låta bli!

Om en vecka...

befinner jag mig i St Moritz, Schweiz. Med Drömprinsen och en stor del av min umgängeskrets. Från början skulle jag ju ha bott på samma hotell som dom, men Drömprinsen gav mig i Alla Hjärtans Dag present att vi skulle åka dit tillsamans istället, bo själva, flyga själva - men umgås med dom väl där. Han var jättenervös innan (sa han i alla fall) att jag inte skulle bli glad för att jag hellre ville bo med kompisarna som det  var tänk innan. Bah! Vi ska flyga ekonomiklass och bo på 5-stjärniga Badrutt's Palace. Vårat tidigare hotell som först kändes "väldigt fint och lyxigt" känns som ett dass jämfört med detta. Iiih! Det är inte direkt ett hotell med mycket drag. Men gud vad romantiskt det kommer att bli!  Har varit på det hotellet förut då en vän bodde där och vilken miljö! Boendet kommer bli upplevelsen istället för skidåkningen!


image136

Gud vad jag längtar, inte långt kvar nu!

Lördag

Hej, sitter på ett mysigt café och väntar på att P ska komma. P har jag inte berättat om tidigare, men hon är en tjej som jobbar hos oss, och har gjort väldigt länge. Hon har en väldigt hög post inom företaget, så maktmässigt kommer hon tätt efter mig och Stekarn. Vi umgås inte så jättemycket privat, festar tillsamns då och då men det är väl allt. Förstår dock inte varför, hon är en jättetrevlig tjej som jag har massor gemensamt med (hon är också sko-besatt!). Vi ska nu i alla fall försöka att jobba och fika samtidigt. Ett bra sätt att få det att kännas lättare att jobba på helgen! Sitter man på kontoret blir det 100 % vardagskänsla, men på ett mysigt ställe med massa gott så är det som vilken långfika som helst, fast jobb utbytt mot skvallret då.

Ikväll blir det schlager-middag hemma hos H tror jag? Italiensk buffé + (jag står för melonen och parmaskinkan, enklast och godast!) massa vin + ett gäng härliga tjejer + 1,5 h Schlager + följt av utgång = Succé. Så det ser vi fram emot!

Återkommer om en stund för lite details angående vart jag kommer att befinna mig om en vecka...

Sturecompagniet är LÅNGT borta denna kväll

Let's Dance var verkligen den ultimata underhållningen denna otroligt sega fredagskväll. Verkligen inte det bästa som visas på TV, men det är så skönt att slökolla på. Tillsamans med Lindor (mm..) och té. Sammanfattningsvis en lyckad kväll, som INTE behöver innebära att man är bakis imorrn. Nice. Fast hallå, jag får ju inte förlora mitt liv helt och hållet på att sitta hemma och se på svenne-underhållning (höhö), jag måste ju ha ett liv också så att ni har någonting att läsa om! Men imorrn då mina vänner SKA klackarna slås i taket! Fast okej, nu ska jag vara ärlig - först ska jag se på Melodifestivalen! Fast i sällskap med vänner. Faktiskt!

Men nu, time for bed. Kanske ett Vänner avsnitt eller två ovanpå det / duntäcket. Imorrn ska jag upp tidigt och ha en telefonkonferens med några business-boys from the US. Har inte förberett mig tillräckligt känns det som, men två av mina arbetsmyror (som MÅSTE ha förberett sig tillräckligt) ska också vara på tråden så det ska nog gå bra. Men som sagt, nu ska jag sova.


3 Alternativ

Hej! Sitter på jobbet nu, har gett mig själv en liten paus. Funderar på vad jag ska göra av kvällen? Har några alternativ...

1. Stanna hemma och ta det lugnt. Helt själv. Se på typ Lets Dance eller något sånt och äta Ben&Jerrys. + lugnt, utvilande och gott.   - finns risk för att jag blir rastlös
2. Hoppa i en snygg klänning, ta en taxi till Stureplan och "slå klackarna i taket" tillsamans med alla vänner. + socialt, härligt att träffa alla, kan bli riktigt kul. - jag är trött, vet ej om jag orkar hålla mig uppe. Det är inget kul att festa när man bara längtar hem till sängen (och  då menar jag på det VANLIGA sättet)
3. Åka hem till mamma och pappa och äta middag med dom, prata och umgås. + gott. mamma & pappa skulle bli jätteglada. - Risk för tristess. Jag är inte ett jättefan av På Spåret.

Det lutar nog mot 1. Som många andra fredagskvällar låter det sjukt lockande. Jag. Är. Så. Trött. Men vi får se, jag kanske plötsligt blir supertaggad för en utekväll eller får ett riktigt mamma-pappa-sug. Nu vill Stekarn prata med mig om något. Jag hoppas att det inte handlar om siffror. Min hjärna orkar nog inte riktigt med det...



UPDATE: Alternativ 1. Ingen tvekan om saken. Ser fram emot kvällen. Och förmodligen inte på det sätt som alla andra gör där ute denna fredagskväll 19:33. Men ha det så kul partypeople! För det ska jag ha! Eller kul kanske är fel ord? Hmm..?

Valentines Day

Jag brukar alltid säga att jag är väldigt anti såna här komersiella dagar. Men när man har pojkvän och är nykär. Det är verkligen...jag vet inte riktigt men jag uppskattar det verkligen i år! Vi är hemma hos mig nu, har ätit en jättegod middag och varit på förhandsvisning av P.S I Love You. Drömprinsen hade fixat biljetterna. Jag gav honom underbara chokladpraliner från Robert E Choklad (bäst i Stockholm!), i stort överflöd och ett stort chokladhjärta i mitten av asken med en gullig text som jag hade bestämt. Han blev jätteglad! Om jag får säga det själv är det vad jag kallar en perfekt present på denna dag (exklusiva chokladpraliner alltså) för det är sånt man ALDRIG köper till sig själv. I alla fall, förutom bio och middag gav Drömprinsen mig en överraskning; han ska med till Alperna! Och han har köpt flygbiljetter + boende till mig också, vi ska bo på ett underbart hotell precis i närheten av där mina vänner ska bo och vi ska flyga dit ekonomiklass. Iiih! Det kommer att bli så romantiskt! Så det första jag gör när jag vaknar imorn är att försöka boka av mina biljetter (boende spelar ingen roll, för mina kompisar och jag har bokat tillsammans). Åååh! Men nu undrar han vad jag gör så jag kan inte gå in på mer detaljer, förlåt för rörigt inlägg. Men nu ska vi mysa!

EN STOR KYSS TILL ALLA MINA UNDERBARA LÄSARE MED ERA SÖTA KOMMENTARER! Ni gör bloggandet SÅ mycket roligare! 


Onsdag

Det har varit en helt okej dag idag, mycket jobb dock. Visst jag älskar mitt jobb, men när det är så här stressigt och man måste bossa över sina arbetsmyror (= vara en ordentlig chef) så försvinner lätt det roliga och kvar blir bara, stress, stress, stress. Dagens första ledighet blir av om 13 minuter, time for Greys. Egentligen vill jag se Top Model också, men ibland måste man välja. Och det är ju inte Pest eller Kolera direkt! Ska äta någonting gott också, det är jag värd efter denna slitiga vecka! Bara så ni som gillar min blogg vet lär det inte bli mycket till bloggning fram till vecka 10. Vecka 7 (som pågår just nu) och 8 har jag jättemycket på jobbet och vecka 9 bär det av till Alperna.

Men nu; sätta på té och fixa fram något gott. Är chokladsugen, får hoppas att ett paket Lindt gömmer sig någonstans här hemma.

Vi hörs så fort jag får tid! Ha en bra kväll!

Is he the one I've been looking for?

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. För ett år sen var jag singel och hatade den här jävla dagen. Nu är jag en underbar killes flickvän och ser fram emot dagen hur mycket som helst. Jag mår verkligen bra just nu. Så sjukt bra.

Det är slut med alla dessa patestiska bar-ragg och eviga sökandet efter någon ("Han kanske är min blivande make?" "Herregud jag har inte dejtat på evigheter, måste ge det en chans" "Ska jag ringa det där gamla exet, bara för ett ligg lixom", ni fattar?). Jag har någon nu och jesus christ, jag hoppas verkligen att detta är på riktigt. Att han inte döljer något, att han inte tröttnar, att jag inte tröttar. Jag vet att det är fel efter några månader bara. Men tänk om det här är det. Tänk om jag aldrig mer kommer att behöva söka egenom varenda kille på Laroy bara för att "han" kanske finns där någonstans. Tänk om han kommer bli mannen jag gifter mig med. Tänk om den eviga jakten på Mr. Right är över?

Jag vet inte ännu. Men jag vill så himla gärna tro det. Men osäkerheten finns där, hela tiden - som alltid i början på ett förhållande. Jag skulle göra vad som helst för att få det att forstätta att vara så bra som det är just nu.

image135

Foto: Per Zennström

TACK!

image134För att vissa av er tog er tid att berätta vad ni tyckte! Åsikterna var både blandade och lika, ska försöka att ta till mig allt så gott det går. Men som sagt, tack; uppskattar det verkligen!

Bloggar senare, blir förmodligen lite skvaller kring människorna i mitt liv - det ville ju ni se mer av!
 
Fylla-Ut-Foto: Lundlund













INSPIRERA MIG!

Jag skrev faktiskt fem inlägg igår, duktigt va? Kommenterade runt lite också och hade betydligt fler läsare än vanligt, antagligen bara folk som klickar snabbt, ögnar egenom inlägget och skriver en opersonlig men ack så passande kommentar för att själv få fler besökare. Men ändå, det är ju så det funkar här i bloggvärlden. Right? Har som sagt mycket denna vecka men jag ska försöka blogga så gott det går ändå. Men jag behöver tips! Nu när det rullar på så bra med DP vet jag inte riktigt om ni vill höra mitt tjat om våra middagar, hur underbar han är osv. Det känns faktiskt lite småtrist att vi inte har minsta lilla trouble i relationen. Det låter helskumt när jag skriver det, jag vet - men det känns lixom trist att berätta om och om igen om hur bra allt är. Men tro nu inte att det inte är så jag vill ha det, herregud! Peppar peppar ta i trä, eller vad man nu säger.

Anyways, allt går bra i förhållandet - men vill ni ändå få DP-updates, trots att det inte direkt händer något spännande? Ska jag (hur elakt det än låter) fokusera lite mer på mina vänners liv och skvallra lite om dom? Ska jag skriva ännu mer om mode (det har börjat bli lite väl mkt modeblogg här det senaste, men det är så kul då mode verkligen är min största hobby) eller ska jag tagga ner på den biten? Ska jag börja spola tillbaka lite och berätta om mina gamla relationer (som ändå varit ganska så händelserika. Eller mer än den nuvarande iaf)?  PLEASE TELL ME! Jag vet att ni hatar att kommentera men jag behöver inspiration! Ställ frågor, kom med tips på "ämnen", ja skriv vad ni vill - men INSPIRERA mig till bloggandet. Det vore verkligen tacksamt att veta vad ni tycker om bloggen i sin helhet.

Nu ska jag äta sushi med Stekarn en snabbis, sen blir det hemmåt - jobba lite. Samt se på Anna Pihl som börjar ikväll. Riktigt grym dansk serie alltså, synd om er som missat den!


Bedtime

Nej, nu är det nog dags att börja dra sig mot paradiset (= sängen) för en lång skönhetsömn till skillnad från natten till idag. Fast först ska jag måla mina naglar svartblanka med hjälp av mitt älskade Chanel. Budgetnagellacken är mer än prisvärda, men det är något speciellt med Chanel på naglarna. Det blir SÅ snyggt. Jaja, EFTER DET ska jag i alla fall sova. Har massa på jobbet den här veckan så räkna inte med mycket updates. Och om mindre än två veckor bär det av till Alperna. Ska bli helt underbart! Om Drömprinsen bara lyckas att hitta flygbiljett ska han också med. Jippie! Vår första resa tillsamans, skulle verkligen vara jättekul.

Men nu; naglarna. Och sen; bedtime.
Hoppas att ni haft en toppenhelg!

Nyårsblåsan

image130
Fönstershoppar lite på internet (kan man göra det?) och titta vad jag hittade! Bakelsen från Betsey Johnson som jag hade på Nyårsafton på Upper East Side (åh, så kul det var!). Folket på UES är verkligen hur snygga som helst, men med denna kreation och Florida-brännan kände jag mig inte så jätte malplacerad. Höhö. Den finns i alla fall att köpa här och det tycker jag verkligen att ni ska göra. Den funkar året runt, på alla lite festligare tillställningar, jag hade den på en vanlig fredag på stan en gång, nerklädd med hjälp av en lösare kofta och diskreta skor - funkade utmärkt. Betsey Johnson är riktigt bra på det där med snygga klänningar. Och skor.

Visst har jag varit en duktig bloggerska idag?

Alessandra Ambrosio

En skönhet klär i allt.

image118

   


Eftersom jag redan nu vet att någon kommer att klaga på att hon är alldeles för smal kör jag svar på tal direkt: Vad gör det om hon är smal, så länge hon är frisk och sund (och det kan jag sätta en tusenlapp på att den här tjejen är). Ska vi ta den här debatten med sund-och-smal vs. sjuk-och-ranglig någon gång? Skulle tycka att det var kul, då jag verkligen tror att alla tycker olika i frågan. Men som sagt, en annan gång. Men visst är Ambrosio onaturligt snygg? Vacker i vitt är hon också!

SIS goes schlager-geek

Hejsan! Kom hem för ca. en timma sen. Hade inget ombyte med mig så jag fick stappla hem i heels och kortkort Missoni-klänning. Folk tittade, minst sagt. Men jag njuter av varje tillfälle jag kan visa upp mig i den där läckerbiten till tygstycke så jag klarar mig! Idag då? Well, klockan är redan halv tre så det finns väl inte mycket att göra med denna Söndag. Ska stanna hemma, slappa, äta ben&jerrys och snacka i telefon. Låter väldigt nice i mina öron. Ska dessutom se på Melodifestivalen från igår, jag är en riktig schlager-geek och får självklart inte missa! Sure, musiken är RIKTIGT DÅLIG (i de flesta fall), men det är så underhållande! Kritisera allt och alla. "Nejmen gud, vad är det där för klänning?" "Haha, vilken falsk ton - tror hon att hon kan sjunga eller?" och så vidare. Me likey! Dessutom är ju Luuk helt klockren! Och allas vår favorit, Björn Gustavsson (har faktiskt träffat honom några gånger, men mer om det nån annan gång) ska ju tydligen vara med. Har lyckats att undgå vilka som gick vidare, duktigt va? Det är riktigt svårt, jag vågar inte gå in på en endaste blogg eller hemsida, jag har inte läst tidningen (jag vet, jag är jävligt seriös här, haha) ens. Så det blir nog till att se nu, få det avklarat (?).

Så nu blir det mysstund med mig, Ben, Jerry och Melodifestivalen i soffan. Bloggar sen!

Igår

En riktigt lyckad kväll! Vilken fest! Det här var det roligaste i festväg sen nyårsafton, och det är gott betyg för januari innehöll många härliga kvällar. Men detta...GRYMT! Är hemma hos Drömprinsen nu, han sover fortfarande - jag vaknade precis. Känns lite risky att blogga här så jag gör det när jag kommer hem. Puss!

image117
Foto: Marcus Ohlsson / LundLund      Hothothot!

Kvällens Outfit

Drömprinsen ska ju som sagt ha en jättefest i kväll för att fira att han fyller 30 på onsdag! För nyfikna tänkte jag berätta vad jag skulle ha på mig.

- Multifärgad, mönstrad, kortkort klänning från Missoni som köptes i Florida. Letade efter bild, men hittade ingen. 
- Christian Louboutin heels, gåva från Storasyster & SP.
- Stor, svart kuvertväska i skinn, köpt i en boutique i Paris för två år sedan.
- Silerring med budskapet Pencez De Moi från Efva Attling, gåva från Drömprinsen.
- Enkelt silverarmband som jag hittade här hemma.

Så trist att jag inte hittade en bild på klänningen, den är verkligen übersnygg; om det är något jag känner mig sexig i så är det den! Den kommer nog överanvändas på alla fester i sommar. Hur som helst, det ska bli riktigt kul ikväll - framförallt att träffa ALLA Drömprinsens kompisar, men också att bara få ha kul och vara hans flickvän inför alla. Hur fel det än låter. Bloggar nog igen innan jag åker!


Kontrollfreaks har ett schema för varje dag...

image116


Live From Drömprinsens Badrum

Hejsan! Denna situationen har jag varit i förut va? Suttit på Drömprinsens badkarskant och bloggat. Shiet, jag känner mig som ett busigt barn som gör något högst förbjudet som inte mamma får upptäcka. Haha. Vi har ätiti middag och haft det mysigt och nu ska vi förmodligen ut på stan och möta lite vänner till Drömprinsen som jag träffat någon gång förut. Är väldigt trött efter en hård arbetsvecka (därav dålig uppdatering) så jag ska se till att inte komma till sängs för sent heller. Vilken säng det blir får vi däremot se haha. Nu måste jag gå, blev inte mycket till uppdatering men bättre än ingenting hoppas jag! Pusshej!

Om det här inlägget publiceras senare beror det på att det inte funkar att publicera på mobilen. Klockan är i alla fall 22.05 nu när jag skriver detta.

Fettisdagen

Idag har det varit en ganska mysig dag, jobb på förmiddagen lunch som avslutades med långfika på Vetekatten (stans godaste semlor, lätt!) med en tjejkompis, Trendy och supergravida E. Det var jättemysigt, längsedan jag träffade dom och bara pratade. Efter en alldeles för lång lunchrast blev det sedan mer jobb. Jobbade till 18.00, kom precis hem. Dagens outfit är en marinblå American Apparel kjol, svarta strumpbyxor från Wolford, HOPE-ankelboots, svart långärmad från C&C California och svart oversize cashmerekofta från By Marlene Birger.
Har faktiskt inte pratat med Drömprinsen sen i söndags förmiddag då han åkte hem efter att ha sovit över hos mig, känns konstigt med ändå skönt. Det där sista känns lite fel att säga, men ibland behöver man bara vara själv. Fast tre dagar räcker gott och väl, vill träffa honom nu! Är lite sådär löjligt tjejsur över att han inte har tagit intiativ till att ringa bara, känns som att det är hans tur. Men så känns det väl alltid antar jag... Nu ska jag slänga ihop något att äta. Kycklingfilé och fetaost-sallad kanske?

Update: Oj, ovanligt mycket besökare idag - kul! Hoppas att ni kom för att stanna! Men fortfarande: 0 kommentarer. Jag klagar inte. Verkligen inte.


Streetstyle

image115
Alltid inspirerande med Streetstyle. Denna tjej lyckas riktigt bra med fuskpäls, stuprör, snygg tee, quiltad väska och fantastiska skoletter med platå. Väskan och pälsen gör den rockiga stilen mer classy - gillar verkligen när man mixar på det sättet! Skorna minns jag var från ZARA när jag sparade ner bilden - riktigt duktiga de är alltså! Påminner om ett par Miu Miu pjäser som jag var farligt nära att köpa i NY. Trots att jag precis investerat i ett par nya skoletter från HOPE så blir jag nu riktigt sugen på ett par skyhöga med inbyggd platå. Så snyggt till stuprör! Vet någon om ZARA har denna variant eller något liknande kvar i butik?

"..Vi har en liten present till dig som tack för all hjälp.."

image114
"..LITEN?!.." Dessa, fast med den klassiska klarröda sulan är nu en del av min älskade skosamling. Så länge som jag har velat ha dessa! Och jag som bara tyckte det var kul att hjälpa till. Fastän ni inte läser det här så TACK, och hoppas att Thailand (dom skulle resa runt i Asien också, vet dock inte till vilka länder exakt) blir underbart!

Update: Självklart är det ett par Christian Louboutin!

Sentimental sammanfattning av bröllopet

Vaknade precis. Vilken kväll, vilken dag, vilken fest! Själva vigseln var fantastisk. Storasyster var så vacker, det var helt sanslöst. Jag gråter sällan, och ännu mer sällan av lycka. Men jag hade kunnat släcka hela Afrikas kust (hoppas att mina läsare klarar av lite råa skämt, har aldrig testat er förut?) med gårdagens glädjetårar. Jag var stressad och nervös hela kvällen, men under själva cermonin så var jag helt stum. Det var så vackert, två personer som älskar varandra så mycket får en bekräftelse inför alla deras nära och kära. För er som inte ser meningen med att gifta sig, tänk om! Middagen blev också så otroligt lyckat, extremt rolig toastmaster, fantastisk buffé, vackra och roliga tal. Sen började bandet att spela i salen bredvid och en grym fest drog igång. Jag orkar inte gå in på fler detaljer, men jag är så otroligt stolt över att jag var hjärnan bakom den här festen! Men PR och festfix har i många sammanhang mycket gemensamt, så jag kanske är "utbildad" haha.

Gissa vem som står i mitt kök och steker amerikanska pannkakor nu, medans jag ligger här och segar? Jo, självklart är det min Drömprins! Jag var nämligen inte bara stolt över festen igår, jag fick visa upp min prins för hela min släkt och en himla massa andra. Mamma älskade honom! Pappa var som vanligt kritisk, men det var inte värre än så (och det är ett gott betyg för min överbeskyddande Daddy)! Lillebror tyckte att han "var nice"! Storasyster lyckades spänna av mer i hans sällskap den här gången (förmodligen för att det var hennes bröllopsdag)! När han stod och pratade med min kusin och mamma så blev jag alldeles varm innuti mig, det är svårt att förklara, men allt det här med Drömprinsen känns så rätt. Jag måste släppa det där med att vara rädd för att bli sårad och besviken, och njuta av att vara hans. Det får gå som det går, men nu när jag har honom i mitt kök, som min pojkvän så tänker jag bara uppskatta det vi har nu.

Ah, vilket poetiskt inlägg. Stod ni ut, eller blev det för sliskigt? Hehe. Fick en present av Storasyster och SP för att jag har hjälpt till. Dom erbjud sig när jag "tog jobbet" att ge mig lön, men det ville jag inte. Och presenten var verkligen ÖVER FÖRVÄNTAN. Inget illa ment mot blommor och presentkort på SF, men detta... Det kunde inte varit bättre.

Dagen med stort D

...för min syster i alla fall. Hon gifter sig idag. Är på herrgården nu (kan inte gå in närmare än att den ligger precis utanför Stockholm), och leker arbetsledare. Dekorationsfolk, servitörer och servitriser, kockar, DJ's, band, mamma, pappa - ja alla springer omkring och gör det dom måste göra. Hoppas jag. Klockan 16.00 börjar allt, då kommer gästerna. Och det är minn uppgift att se till att allting går rätt til. Snacka om att jag är nervös! Dagen till ära bär jag en sidenhistoria från Ingwa Melero i mörk puderrosa till det har jag ett par lätt silverfärgade heels från Miu Miu (dom jag köpte på Schuterman rean) man ska inte klä ner sig på bröllop men klänningen ger verkligen bal-känsla, trots att den är knälång så jag kommer att ha en ljusbeige cashmere-kofta från Autumn Cashmere. Eller okej, nu låter det som jag har på mig det där men jag springer runt i rosa Juicyvelour och ge order. Eller just nu gör jag inte det... fast det kanske jag borde, har ju  massor att göra. Men jag slänger in en bild på en Melero-klänning så ni får en liten uppfattning om hur min ser ut. Dock är min MYCKET snyggare och inte lika mycket underklädes-känsla över bysten (som tur är, det är snyggt men känns inte sådär jättepassande på ett jättebröllop med en massa släkt och liknande). Min har däremot samma fall i kjolen, snyggt va? Nu måste jag sluta, ska ju sminka mig, fixa håret, byta om, checka av allting (dukningen, salen där vigseln ska äga rum, musikanläggningen mm.) - tänk om något inte stämmer. Ahhh! PANIK! Önska mig lycka till !
image111

RSS 2.0