Jennies Balenciaga!


Eftersom jag pga. min anonymitet inte vill lägga ut outfits själv så känner jag för att lägga ut en outfit som jag själv verkligen inspireras av! Hur grym är inte Jennie Hammars outfit? Skyhöga ankelboots, stuprör, basic i vitt, svart figursydd kavaj och en galet snygg oversized clutch från Balenciaga. Om det inte var för att jag köpt min Mulberry clutch i cerise (använder den jättemycket - livar upp vilken outfit som helst) som var ganska dyr så hade jag köpt den på stört.
Hur som helst..outfiten är perfekt och det kan inte bli så mycket mer SIS-style. I LIKE! YOU LIKE?

Läs Jennies blogg: http://www.glamour.se/noje/according-to-jennie

Kan ju inte lämna föregående inlägg okommenterat..

H är ganska sur på er för att  hon inte fått en endaste kommentar på sitt inlägg kan jaghälsa. Hon börjar bli bloggsjuk! Det kommer antagligen (man vet aldrig med H) att dyka upp lite inlägg från hennes sida här då och då. Det finns ingen som känner mig bättre, och hon är ju typ världens skönaste människa. Så jag sätter ok på att hon inkräktar min blogg. Lite barnslig humor kan ju faktiskt behövas. Och jag är medveten om att hon låter som en fjortis när hon skriver.. hon är faktiskt lite mognare än så. Lite. Men underbara människa, jag älskar hur hon kan få mig att må bra på så många olika sätt. Hon har en fjantig, barnslig, sida, en shopping-galen fashionista sida, (här snackar vi trender i timmar), en allvarlig och djupa sida, en kåt och killgalen sida (SAMANTHA Jr!) och en vild, partygalen sida. Den perfekta vännen. Lite av varje, kan anpassa sig efter hur man känner sig och vad man behöver. Du duger till allt! Älskar dig!
/SIS

THEBESTFRIENDFOREVER ABOUT HER BESTFRIENDFOREVER

Helloo cupcakes! Det här är H som skriver! H. Den bästa vännen. Kvinnan i hennes liv. Grannen. Jaa, jag tror faktiskt inte att ni behöver en närmare förklaring! Jag är ju en riktig jävla superstar på den här bloggen. Omnämns i var och varannat inlägg. Someone's obsessesed by someone? 

Ok. detta inlägg skriver jag för att fylla ut denna grymma blogg lite. Sån besvikelse att "SIS" aldrig uppdaterar.. men hon har ju bestämt sig för att uppdatera precis när hon vill och kan.. och när SIS har bestämt sig för ngt är det  svårt att få henne att ändra sig. Men lite pepp för att få henne att skriva skadar väl aldrig. Kom igen nu hörrnii: pepp pepp pepp! Haha. För att upplysa er lite om min älskling så tänkte jag berätta lite om hennes liv just nu från min synvinkel.. here we go: 

Snygg. Sexig. Singel. Eller vänta lite nu.. det där sista ordet får vi faktiskt ta bort. Hon kilar ju stadigt med Drömprinsen.  
Två envisa, skitsnygga, framgångsrika människor som funnit varandra.Hur jag ser på deras relation?Jag gillar verkligen DP, dels för att han är en rolig, charmig kille men framförallt för att han gör min tjej lycklig. LYCKLIG. När hon är med honom strålar hon. Dom är verkligen jättesöta tillsamans! Men visst.. det finns faktiskt baksidor (sorry "SIS" men du får allt att verka lite väl sagolikt ibland. he he). För det första det här med envisheten.. båda måste ALLTID ha rätt. Jag vet skitkonstigt,  men det är så dom är. Jag kan inte räkna till hur många argsinta, diskussioner jag har fått lyssna på av dessa två. Skrik hit och skrik dit. Du har lägre IQ än en fiskmås hit, du är så jävla omogen dit. Ja ni fattar. Men som tur är så slutar det (oftast) med att dom skrattar och pussas och krams lite. Kyss. Smek. Puss. Älskling. Ehh sorry guys, är lite horny - har faktiskt en kille i Italia och det är inte så jävla kul ska ni veta med distansförhållande. Men i alla fall, han är underbar. Magnific! Fast mer om det en annan gång.

Men som sagt dom är fantastiska tillsamans! Det enda jag är rädd för är att DP döljer sina dåliga sidor med hjälp av sin charm. Förstår ni vad jag menar? Tänk om det finns ngt läskigt, obehagligt som bubblar där under ytan.. något som kan såra min tjej? För om han gör någonting.. alltså.. åhååhåhåh... hon skulle dö. Visst hon är världens starkaste, modigaste tjej som aldrig låter någon trycka ner henne. Men det jag är rädd för är att han verkligen fått den makten över henne att krossa henne. Och det är läskigt. Nu behöver ni inte tro att jag är en skitvän som uttrycker sina känslor över sin BFF's förhållande på internet.. vi har faktiskt redan pratat om det här! Hon reagerade genom att faktiskt hålla med..men sedan kom såklart den där biten "Men det finns inget annat än det du har sett av honom, jag lovar. Han är underbar... blahblahblah". Ok jag fattar. Men som sagt H -> Orolig. Men glad, för min tjej är LYCKLIG. Just nu, föralltid? Vem vet. Men huvudsaken just nu är att hon är lycklig just nu. Och istället för att klanka ner och skrämma upp henne för det hon har NU så tänker jag låta henne njuta av det hon har NU. Så ska vänner göra hörrni? Glöm aldrig det! Sheisse vilken poet man blivit - kanske också ska börja blogga.. ha ha ha. För det är väl det bloggare gör, skriver poetiska texter om sitt liv (egoegoegoegoegoego) och lägger upp DAGENS OUTFIT! Sweeet.

Men förutom förhållandet.. tjaaa. Vad vill ni veta? Eftersom SIS är så kass på att uppdatera kan jag tänka mig att skriva här lite då och då. Och vad SIS säger om det är en annan historia..

THAT'S IT FOR NOW! PEACE, LOVE, UNDERSTANDING (and a lot of sex=P),
Over and out..
H - the best friend forever.

Ps. =P är inget jag vanligtvis gör (trots att jag faktiskt verkar som en sån som gör det) men kände att det behövdes för att lätta upp stämningen lite... 

it's up to you

Foto: Marcus Ohlsson


I think Im a little bit, little bit, a little bit in love with you ,
only if you're a little bit, little bit, little bit in love with me.
Lykke Li

This is the life

Hej sockerbitar!
Har jobbat hemifrån idag med tanke på att jag är genomförkyld och att det ändå inte var några viktiga möten. Men hur mycket man än försöker intala sig så får man långt ifrån lika mycket gjort som man får på kontoret. Har skjutit på en jättetrist grej (jag älskar inte allt med mitt jobb.. men nära på!) hela dagen ..har sett alla tv-serier som finns, läst varenda sida ur varje tidning här hemma och klickat runt på facebook och bloggar i timmar. När jag väl inser jag att det börjar bli dags, för cirka tio minuter sen kommer jag på att jag först måste skriva ett blogginlägg. Klickar snabbt in på blogg.se innan jag inser definitionen av måste i det här fallet.

Hehe.. men yeyey! Så lite SIS-updates kanske skulle sitta fint, kan ju inte bara sitta här och svamla om hur bra jag är på att skjuta på trista saker i ett helt inlägg. En så innehållslös blogg vill jag för allt i världen inte ha.. ha ha.

- Jag och DP? Still going strong.
- Jag och H? Börjar bli som ett kärt par, när man bor i samma lägenhetshus så umgås man väldigt mycket. Jag är lika mycket i hennes lägenhet som i min egen. DP borde känna sig hotad.
- Jag och lågkonjukturen? Än så länge existerar den inte i min värld. Mitt företag rullar på fint som vanligt, shoppingen ökar stadigt precis som vanligt och jag har inte direkt ekonomiska problem. Sweet.
- Jag och festandet? Önskar att jag kunde säga att jag slutat gå ut nu vid 30 och tagit tag i mitt vuxna liv men.. fyfan vilket drag det har varit de senaste helgerna (med risk för att låta som en nybliven myndig liten tönt...yep jag är avundsjuk). Har haft så otroligt kul! Min umgängeskrets förtjänar en guldmedalj eller något.
- Jag och vinterdepprision? Inte i år inte! Med tanke på att jag har Seychellerna att se fram emot njuter jag av kylan och alla fina kläder (jaa.. fattar inte det där med att det är trist att klä sig under höst och vinter. Tänk stora stickade koftor, blusar, kavajer, jeans, dunjackor, stora halsdukar, tjocka strumpbyxor, kashmir. Tänk romantiska kläder i murriga färger som brunt, mullvad, svart, offwhite osv.. Tänk Hunkydory, Acne, Odd Molly Ugg Australia, Filippa K, Hope, Whyred, Sass&Bide, Mulberry, Marlene Birger.. Tänk butiker som Mathilde, Riddargatan 12, ZARA, H&M Trend, Nathalie Schuterman, NK Nordiska Designers..Ja jag fattar verkligen inte det trista! Jag ser bara ett stort hål i plånboken när jag adderar mode med vinter). Oj det där råkade bli historiens längsta parantes med en hel modeföreläsning.. Hmm.. Fan också kunde skrivit ett helt inlägg om detta istället. Jajaja.
- Jag och livet? Förutom att jag har en lätt ålderskris så är jag jättenöjd med livet och älskar nästan varenda dag (äckligt va?). På grund av min pojkvän, mina vänner, min familj, min ekonomi (shopping gör mig lycklig!) och mitt jobb. Men som sagt..lätt ålderskris. Många blir gravida, andra köper villa, andra gifter sig.. ja ni fattar. Medans jag festar, har ett halvnytt förhållande, reser jorden runt som om jag vore 20-something och jaa... det är lite jobbigt. Jag är den jag är - och snart hoppas jag att jag kommer få allt det där andra - men jag måste passa på att njuta av mitt liv som det är nu.

Eh shit vad mycket svammel känner jag nu. Och dåligt språk också.. jag ursäktar! Ni kommer tro att jag är ngn liten fjortis eller något efter det här inlägget. Coolt. Men ändå, nu har ni ju fått en himla massa SIS-tankar. Och det är inte dåligt inte! Righty?

Here's the deal

När jag tittar tillbaka på hur det sett ut på bloggen det senaste månaderna handlar 50 % av inläggen om hur ofta/sällan jag uppdaterar och hur ofta/sällan jag ska uppdatera i framtiden. Men nu skiter vi i det här.. ska jag skriva inlägg ska det väl ändå handla om något annat än om hur mycket jag uppdaterar.

Skriver jag tusen inlägg på en vecka så gör jag det, uppdaterar jag inte på två veckor så har jag mina anledningar och då får ni ta det (och det gör ni.. lite väl bra nästan..haha) för vad det är.

SKÅL FÖR SINGEL I STOCKHOLM BLOGGEN OCH DESS LJUSA/MÖRKA FRAMTID! NU KÖR VI!
Tack ni underbaringar som följer mitt vanliga småtrista liv i vått och torrt!

Till mina 16 läsare:

Shit vad jag är velig när det kommer till det här med bloggen! Känner mig inte så jättepepp just nu, älskar att skriva men har inte riktigt tid och lust. Ett inlägg eller två per dag känns kul, men inte mer än så. Och inte ens det känns kul när jag har drygt 10 besökare per dag. Älskar den här bloggen, och egentligen ska man ju blogga för sin egen skull men.. någonting känns det som om man får tillbaka. Och att ragga läsare har jag verkligen inte tid och lust med.
Saknar när jag überbloggade och fick den där wow känslan när man vissa dagar kunde haft ett tresiffrigt antal besökare per dag!

Säger inte att jag ska sluta att blogga, men att jag tappat gnistan lite.. Just so you know..


Hinner inte uppdatera egentligen, ville bara berätta att..

..HAN INTE RINGDE INNAN 19.00! Han ringde 20.30 och inte var det något samtal i äkta gentleman-stil heller. Nejnej, det var mer: "Åh, varför måste du vara sur? Vi umgås ikväll istället, du kan komma över hit och äta middag". Okej, absolut..jag kommer med en gång. ELLER INTE! Jag har all rätt till att vara sur..! Alltså, vad är det för fel på er av det motsatta könet? Ni fattar ju aldrig vad ni gjort för fel? Ni är så oskyldiga och fantastiska, ingenting kan ni göra fel. Men vi tjejer.. vi är överkänsliga och löjliga. Gaah! Ok, detta är en vecka sedan nu och vi är sams igen (efter att han fått böna och be och kyssa mina fötter..) men shit.. kan inte riktigt släppa detta! Och varför blir jag förvånad, borde vara van.. ni är ju så här hela högen. Önskar ibland att jag var lagd åt andra hållet...  
Och hörrni, bli inte sura nu över att jag drar alla över en kant. Det orkar jag inte, ok?

Förhoppningsvis uppdaterar jag igen om en timma eller så.. puss på er!

Your Dramaqueen
Singel I Stockholm

RSS 2.0