Inget är perfekt

Hej! Trist måndag.. Sitter på jobbet och känner mig allmänt deppig. Småfryser, trött, lite sur och ledsen. Bråkade lite med DP igår och han har inte hört av sig sen dess.. Vill inte att han ska vara sur på mig.. men jag måste inse att vårt förhållande inte är perfekt, hur underbar han än är.

De små bråken man går igenom är ett måste, det är sånt som alla genomgår, det stärker förhållandet som man brukar säga. Men det är ändå svårt att ta, att min älskade pojkvän är sur på mig. Samtidigt är jag sur på honom också så jag vill inte ringa och bli sams, fastän jag borde. Det är så jobbigt med mig, jag är aldrig den som ger upp och "lägger sig" om ni förstår - jag är så galet envis. Skyller detta på mamma och pappa då de uppfostrat mig till att aldrig låta sig bli trampad på av någon. Tss..

Bråket handlade egentligen om en struntsak (ingenting att överhuvudtaget jämföra med tyskland flytten). Vi skulle ha ätit middag på restaurang, och sedan skulle vi hem till mig och ha en myspys kväll igår. Han skulle plocka upp mig 19.30 och strax innan 19.00 när jag är i full fart med att göra mig iordning, så ringer han och säger att en plötslig grej på jobbet gjort att han måste åka till kontoret och göra en grej. Visst, det var sant och allting, jag om någon förstår att jobbet är viktigt - men så här i början av vårt nya förhållande, så ringer man inte en halvtimma innan och säger till sin flickvän att man inte kan tillbringa kvällen med henne, vilken orsak det än är. Antagligen så visste han att det var mycket på jobbet redan innan, så då kan man faktiskt ringa och varna så tidigt man kan. Men en halvtimma? Nej, det släpper jag inte på en gång. Så jag skällde lite på honom och la på i örat på honom.

Han är lika envis som jag så han ringde inte sen för att bli sams. Det är just detta som gör mig mest besviken, att han inte verkar bry sig så mycket. Jag vet, jag har ju inte heller ringt - men jag sitter ju ändå här och är ledsen, samt att det var han som orsakade detta. Jag är lite gammalmodig när det kommer till kärlek, och vill att det ska vara mannen som "för", precis som i dans, det är han som ska ta smällarna och förnedras för min skull, hur envis han än är. Han ska vara gentlemannen. Jag vet jag är skitjobbig, överreagerar och är barnslig.. men det är så här jag känner.

Om han inte ringt innan 19.00 blir jag sur på riktigt.

24 Oktober

Redan den 24:e! Den här månaden har gått läskigt fort. Snart är det jul. Jul för mig innebär att jag ska till Seychellerna (ö-grupp i Indiska Oceanen med mamma, pappa och bror. Fick det i present av mamma och pappa, världens bästa present! Underbart att resa med familjen.. var hur längesedan som helst jag var på utomlands-semester med mamma, pappa och lillebror. Bigsis har jag varit på weekendreser med ett par gånger men inte resten av min underbara familj. Storasyster och SP (Storasysters man) följer inte med då hon är höggravid. Men nästa gång! Och då har vi ett tillskot i familjen också, jag ska bli moster! Mamma är jättelycklig över att bli mormor men har samtidigt världens ångest då hon tycker att det låter så gammalt. I Januari är det dags!



Men nu tappade jag tråden.. Seychellerna i jul som sagt! Underbart! Om ni inte hört talas om stället kan ni läsa mer här.
Vill inte säga för mkt nu.. men jag har ju pratat mycket om att gå vidare med min pojkvän och familjen betyder ju så mycket för mig. Det kan hända att vi blir 5 stycken på resan. Men först måste jag hitta en flygbiljett och ta mod till mig att fråga. Jag vet, jag är 30 år och vi har ett väldigt stadigt förhållande, men att be ens pojkvän att följa med på en familjeresa. Ett extremt stort steg. Lite väl stort kanske? Fast jag ville ju "ta steg", gå vidare. Men det är läskigt som fan! Fast om det blir av.. vad undebart. Umgås med min underbara pojkvän i paradiset och låta honom lära känna min underbara familj. Lovely. Upptaderar angående den femte biljetten.. men som sagt - inga förhoppningar.


Sushi for beginners

Kom precis hem från jobbet, är hemma en snabbis för att sätta på mig lite bekvämare kläder och hämta lite saker som jag behöver till imorn. Ska ju sova över hos DP och hinner inte hem innan jobbet imorgon. Vi ska faktiskt göra egen sushi till middag. Har bara testat det en gång tidigare och det gick ju sådär, men nu ska vi verkligen vara seriösa och noggranna! Mysigt ska det bli i alla fall, fast ändå lite geeky haha. Som P uttryckte det när jag berättade om våra planer: 

 "Ska ni göra egen sushi! Hahah vad löjligt, typisk amerikans film.. ett förälskat par som gör sushi. Hahah jag dör! Köp hem istället"
  Sen insåg hon att det är jag som är hennes chef och la till: "Men det är ju å andra sidan väldigt gulligt..".

Kanske bloggar lite från la casa de Drömprinsen när han diskar eller nåt, höhö. Annars hörs vi imorn! Kiss!
På tala om rubriken borde ni verkligen läsa den boken av Marian Keyes. Grym! Hur många tjejer där ute känner inte igen sig med Lisa? Zero?


"Jag är så jävla kär"

Hej! Tre inlägg igår, not bad huh? Försöker verkligen komma igång igen, men den där vanan att klicka sig in på blogg.se finns inte kvar. Anledningen till att jag trappat ner på bloggandet beror mycket på att jag inte riktigt har tid. Så om jag bloggar får ni tyvärr räkna med att inläggen kanske blir både kortare och färre. Men bättre det än ingenting eller hur?

Har precis kilat upp i min lägenhet efter en myspys middag med H. Ceasarsallad och massa prat. Vi disskuterade det jag skrev om igår, mellan mig och DP - finns ingen som är bättre på att lyssna! Vi kom fram till att jag ska avvakta med att ta det där djupa samtalet, men samtidigt så ska jag verkligen försöka få honom att förstå att jag är "redo att kasta mig ut" och att bli seriös. Dessutom ska jag verkligen fösöka att lita på honom igen och inte vara rädd för att bli sviken. Hmm...  jo men det här ska nog gå bra! Bara jag tänker på  oss så blir jag alldeles varm innombords. Jag är så jävla kär rent ut sagt, som jag sa till H.

Imorn är det jobb jobb jobb.. och sen ska jag nog äta och sova hos DP. Som jag förresten ska ringa och säga godnatt till nu, har bara mailat med honom idag. Kär var det ja.. Kär och patetisk. Men det är fint att vara kär. Mycket fint. Puss!

Alpaca Wool Long Sleeve Deep Cowl Shawl Knit Dress

Kollade in Asos utbud i dag för första gången på länge och såg till min förvåning att de hade ett rätt brett utbud av grymma Patrizia Pepe. Plötsligt fick jag syn på min klänning, den jag köpte i Rom! Perfekt, fick njuta lite av att jag köpt den för några hundringar mindre och det är ju alltid kul att få visa er hur mina favoritköp ser ut.

Den är precis så härlig som den ser ut. Underbart material, skön, följsam, smickrande, mysig och lagom varm (inte sådär äckligt tung och tjock mot kroppen som vissa stickade plagg kan bli. Brukar inte gilla sådär halvstora polokragar (eller polokragar över huvudtaget) men den är som var väldigt oversize tycker jag var grym! Blir lite sexigare, då det ändå blir en urringning och samtidigt lite mysigt. Passar perfekt både till vardags och när man ska på någon middag t.ex. Aah jag är så nöjd! Bästa Rom-köpet helt klart! Eller okej, på delad plats med Stella Mc Cartney koftan (stor, mysig - fick den till ett pangpris!). Så nöjd med med mina Rom-köp, köpte bara kvalitetsgrejer som jag verkligen behövde (och säg inte åt mig att definera behövde) samt lite kul budget.



Inspirerades verkligen av hur Asos valt att matcha godbiten. Knästrumpor och stövletter med snörning. Skolleterna har jag (liknande dom ovan, fast i svart lack - köptes på ett budgetställe i Frankrike i sommras) men knästrumpor har jag bara i väldigt trista färger, var kul med något mer annorlunda. Får ta en sväng förbi NK Damstrumpor (grym avdelning!) imorn.

Jag finns alltid vid din sida.

För ett år sedan var vi vänner.
Sedan kom vi närmare och du har fyllt ett tomrum inom mig.
Du är min livsenergi, jag behöver dig för att fungera.
Jag vet att du alltid kommer ställa upp för mig.
Du vet att jag alltid kommer finnas där för dig.
Jag är säker på att du aldrig kommer att svika mig.
Men det är mer än så, du får mig alltid att skratta när jag är på dåligt humör
Vill jag ha roligt så finns du alltid där med dina galna berättelser och åsikter
Vår vänskap betyder allt för mig.
Du är en så stor del av mitt liv nu att jag får abstinens om jag inte får träffa dig.
Det här är inte smörig shit, det är ord direkt från hjärtat.
Tack för att du finns!
JAG ÄLSKAR DIG H.


Bilden har ingenting med texten att göra. Lundlund


 


19 Oktober 2008

För ett år sedan så skrev jag om det här. Jag skriver om (på ett väldigt flummigt och rörigt sätt), mig och Drömprinsen - jag undrar när vi ska ta steget från dejting till förhållande.

Nu ett år och en dag senare, är vi fortfarande på samma ställe. Visserligen så är vi i en relation nu, på riktigt. Men att vi inte kommit längre än så på ett år, känns konstigt. Jag undrar hela tiden vad som kommer hända med oss. Jag är ju ändå 30 nu. Jag är inte den typen som vill få barn när jag är 40. Jag säger inte att jag vill ha barn nu, men jag känner att jag har rätt till att tänka så nu. Jag vill gifta mig, jag vill skaffa barn och bli en riktig familj. Men först vill jag hinna ha ett underbart förhållande med den underbara kille jag vill få allt det där med. Missförstå mig inte, jag har aldrig varit så förälskad i någon som jag är i Drömprinsen, men vårt förhållande har varit långt i från underbart. Just nu är vi jättelyckliga, och det var vi innan vår paus också - men det känns ändå som om jag inte känner honom rakt egenom.

Jag längtar efter att ha någon jag kan dela allt med, min andra halva. Jag har aldrig kännt så för någon kille, jag har aldrig litat på en kille till 100 %.
Jag vill gå vidare, jag vill att han ska bli min andra halva, jag vill att han ska känna mig rakt egenom och jag vill känna honom rakt egenom.
Men det är svårt att ta ett förhållande till den nivån. Det kräver tid och att man vågar. För rädslan för att bli sårad finns alltid där... och när man fortfarande är rädd att bli sårad, då litar man ju inte helt och hållet på personen?

Det är inte säkert att ni förstår vad jag menar, ni behöver inte förstå heller. Det viktiga är att Drömprinsen förstår. Men jag vet inte om jag kan prata med honom om det här ännu. Jag är rädd för att skrämma iväg honom och på samma gång rädd för att han ska tro att jag tvekar om oss. Säger inte det en hel del om vårt förhållande och hur kort vi egentligen har kommit?

Med Kärlek,
Singel I Stockhom


Now

Hej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Men det får bli litet, för jag är hemma hos min pojkvän som jag tänker kalla för Mr. Big här i bloggen.. Nej, självklart pratar jag om min Drömprins. Vi är tillsamans nu och det går verkligen bra. Men som jag sa förut så går vi långsamt framåt, och jag anstränger mig för att inte ta honom för givet och försöka uppskatta det vi har nu istället för att bara tänka på framtiden.

Rom var underbart! Jag fick resan i present av H & Baby. Vi shoppade, promenerade runt i Rom, åt god mat, drack gott vin, njöt av det vackra vädret och umgicks. Kom hem med bland annat en underbar mysig kofta från Stella McCartney och en Patrizia Pepe klänning. Det är nog det som är värt att nämna...

Ikväll ska jag laga mat till min prins, sen myser vi nog lite med en film och lite choklad. Sen tror jag att jag sover över här. På fredag ska vi hem till Mamma & Pappa på middag. Första gången de träffar DP sedan vi blev tillsamans igen. Lite nervös, men det ska nog gå bra - hoppas bara att M&P inte forskar i vår lilla "paus" för mycket.

Saknar verkligen min lilla blogg, ska försöka att komma igång igen! Men vill inte lova något! PUSS!

RSS 2.0