Eleven

11 långa dygn sedan jag skrev sist! Inte bra alls... Först en bloggpaus som varade i månader, och sen när jag väl börjar igen dröjer det veckor mellan uppdateringarna. Inte så bra alls.

Egentligen hinner jag inte skrva nu, ska åka och gymma med H om tjugo minuter, men jag kan försöka så mycket som jag bara kan och hinner.

11 SAKER SOM ÄR VÄRDA ATT NÄMNA OM DE SENASTE 11 DAGARNA
1. Jobbet går lysande. Vårt företag bara växer och växer. Jag är en stressad kvinna mitt i karriären och jag älskar det!
2. 30 år = mindre vilda kvällar mer trevliga kvällar. Yes, min trettioårs-kris är inte mer originell än så. Jag har börjat föredra trevliga kvällar med vänner, vin, god mat och trevliga samtal framför vilda utekvällar med dans och för mycket dricka. Ca 15 trevliga människor i en lägenhet och bra musik, ett så mycket bättre dansgolv än ett med svettiga, sliskiga människor som man inte känner. Ursh vad gammal och trist jag känner mig, men jag är ju faktiskt trettio! Men självklart är dagarna på Stureplan inte helt över, igår var vi ute och dansade tex.
3. Mamma & Pappa har blivit med hund. Världens sötaste beagle. Jag är där så mycket jag kan, bara för att goosa och leka med den söte krabaten. Jag är förälskad!
4. Ca. 25 % av dessa dagar har jag inte sovit hemma..
5. För jag och DP "dejtar" igen. Pencez De Moi-ringen hänger i en kedja runt halsen, igen. Glöden är tillbaka, och nu när jag umgås med honom förstår jag inte hur jag lyckades släppa honom för några månader sedan. Vi umgås precis som det par vi en gång var, men pga bådas "rädsla" för att vi ska klanta till det igen så har vi gjort som ett tyst avtal, vi ska hålla det på dejtingnivån. Hur länge vet jag dock inte.. Ska försöka beskriva allt som hänt mer ingående, men inte nu.
6. Jag trodde att jag hade ett äkta one-night-stand i Nice (ni vet, bara sex inget mer), men tydligen så bytte vi nummer. Här om dagen ringde han: "SIS, We had such a night together, please come here and visit me". (Finns det något töntigare/gulligare än fransmäns engelska? Inte så sexigt dock..) Haha. Jag lyckades avböja på ett hyfsat gulligt sätt i alla fall, hoppas att han fattade vinken.
7. Jag har inte köpt ett enda par skor! Yeeaa!
8. Nu är det bokat, nästa lördag åker jag, H & Baby till Rom. H ska umgås med en viss modefotograf och jag och Baby ska shoppa,äta gott, titta på Rom och njuta av att inte vara i Sverige. Om en vecka åker vi!
9. Trendy är förlovad... jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Han verkar vara en rolig kille, men jag tycker att 2 månader tillsamans är alldeles för kort tid. Jag blir alltid lite överbeskyddande som vän men jag ville inte att hon ska bli sårad! Jaja, hoppas att det håller och att hon förlåter mig för att jag är så kritisk. Men det är ju trots allt "bara en ring".
10. DP (jaa..det mesta i mitt lilla liv handlar patetiskt nog om honom just nu) sa så här till mig förra veckam (citerar honom på ett ungefär): "Det är hur klyschigt som helst, men jag vill att du ska veta att så fort jag träffade en ny trevlig tjej i Tyskland eller här i Sverige så var det som en minnesbild av dig ställde sig bredvid henne och fnös åt hur misslyckad hon var i jämförelse mot dig. Jag kunde aldrig tänka på tjejer på det sättet utan att tänka på dig... Hur som helst vill jag bara att du ska veta det. Att det inte var lätt att gå vidare på tjejfronten efter världens bästa månader med dig". Hur gullig t var inte det? Åh det kändes så himla bra att höra att han hade känt sig på samma sätt som mig, fast jag nämnde inte det... vill inte stärka hans självförtroende alldeles för mycket. 
 11. Gaah jag kommer inte på ngt mer, och nu måste jag verkligen sticka. Puss på er!

Varning!

Hej! Ville bara säga att jag är ledsen att bloggen inte uppdateras för tillfället. Delvis för att jag har mycket annat, men också för att lusten inte riktigt finns där. Detta är första gången jag loggade in sedan jag skrev det senaste inlägget. Och det säger ju en hel del. Anledningen till att jag skriver detta är för att jag vill försäkra er att jag inte slutat helt och för att jag vet hur störande det är när de bloggar man läser aldrig uppdateras, så jag ville "varna" er.

Men forstätt kika in så lovar jag att jag är på hugget snart igen! Då ska ni få veta ALLT! Ställ frågor tills dess vetja!

Ps. Lite trist att inte logga in på så länge så har man fått TVÅ kommentarer.. fast sen är ju inte mitt läsarantal direkt stort heller.


Leighton Meester at fashionweek


Leighton i New York på väg till en visning. Ursnyggt, helt och hållet min stil från topp till tå! Fast ett par helsvarta heels vore nog ännu mer SIS. Men Leighton är riktigt duktig på det där med att klä sig, hennes stil faller verkligen mig i smaken. Klänningen är fantastisk! Och hennes utseende gör det ju inte sämre heller. Hon ser så naturligt snygg ut!

Jag vill också vara på fashionweek! För fyra år sedan var jag i New York under fashionweek, och en nära vän till mig där lyckades fixa in oss på en hel del visningar. Det var magiskt! Åh, jag måste dit 2009, med mitt lilla (men väldigt exklusiva!) kontaknät i NY borde jag få se lite i alla fall? Men bara vara där och titta på alla snygga människor, hänga i Bryant Park, designklädd från topp till tå och bara andas in lite fashionluft. Det siktar vi på!  

Konstig fika med DP och H

Dåligt med uppdatering det senaste! Sorry! Vet inte varför, är inte riktigt sugen antar jag. Haft en lugn och skön helg, en lugn middag hos VB är väl det "vildaste" jag gjort. Men man är ju trettio nu, hehe.

Igår eftermiddag ringde DP mig och frågade om jag var sugen på att ta en kaffe på något ställe. Jag sa ja, begav mig  ut i regnet - mötte upp honom på ett mysigt favoritställe. Vi hade det trevligt och pratade lättsamt om allt möjligt. Vi sket i allt det gamla och bara tog varandra för dom vi var, två människor som trots allt kände varandra väldigt väl. Något inom mig säger att långsamt, väldigt långsamt håller det gamla på att växa fram igen. Men jag vill inte tro för mycket, jag vill inte bli sårad av honom, eller av mig själv heller - jag kanske inte ens känner på samma sätt längre. Vi hade det i alla fall väldigt mysigt. Sen plötsligt ringer H. "VAR ÄR DU?!" "Jag är på X" "PERFEKT! Precis i närheten. Jag kommer, är dygnsur och skittrött efter en lång lunch med mamma". "Men det passar inte riktigt H" "VA?! Kom igen stanna en liten stund till, (hon trodde att det inte passade för att jag var på väg därifrån) så jag får chansen att värma mig. Jag ser helt tokigt ut här på gatan, har virat in sjalen på huvudet för att skydda håret och folk stirrar. Haha. Du jag måste lägga på nu, batteriet är slut snart. Puss ses om två sekunder!".

Jag säger ursäktande till DP; "H är på väg, hon fattade inte att jag var här med dig och var alldeles för själv upptagen för att fatta en vink". I nästa sekund kommer H inrusande, och så ser hon DP. Och mig. Haha hon såg så paff ut! Hon ville bara springa därifrån och låtsas som om hon inte sätt oss (sa hon senare) men självklart var hon tvungen att komma och fika med oss (de sociala reglerna vettni). Men det funkade som tur var. Trots att H såg ut som ett blött frågetecken och sa obehagliga saker som "Jaha så ni dejtar igen..sorry hade ingen aning". Men annars gick det bra, dom känner ju varandra sen när vi var tillsammans och kommer bra överrens. Det var bara det att mörka moln (tankar) i stilen: "jaha-är-ni-ett-par-igen" "verkar-vi-vara-ett-par-igen?!" "vad-gör-vi-här-egentligen" som tyngde fikat. Men men, jag hade det mysigt och trevligt innan H kom i alla fall! Och ja babe, det är en pik - enbart till dig!

Puss på er enstaka läsare!

B-day Outfit

Det här hade jag på mig på min stora födelsedagsfest:


Klänning: Från BCBG Max Azria (hittade bilderna på bloomingdales hemsida efter lite googlande). Köpte den i sommras i Nice, vi var på rea på ett lyxigt varuhus, hittade massa klänningar men ingen kändes helt rätt. Allt kändes så billigt, slarvigt gjort (köper man en dyr klänning ska det synas på kvalitén) eller FÖR EXTREMT i designen. Men denna var perfekt! Classy (det är ju ändå 30 års fest den ska användas till) men ändå sexig, extremt fina detaljer, fantastiskt sydd och den satt helt perfekt.
Skor: Direkt när jag köpte klänningen visste jag att jag skulle matcha med svart för att hotta upp den ganska snälla färgen. Och jag visste exakt vilka skor jag ville ha. YSL Tribute Platform i svart skinn, med lätt lackad yta. Jag gick och klämde på dom i frankrike hela tiden, men lyckades på något underligt sätt hålla mig borta från köp. Så jag bestämde mig för att köra på svarta klassiska Louboutins istället. Men sen, på min födelsedag - så får jag skorna med stort S (?) i födelsedagspresent från Red, H, Trendy, E & Baby. Darlings!!! Jag blev så obeskrivilgt glad, jag skrek så att hela restaurangen vände sig om och tittade på mig.  Iiih! Jag älskar dom (skorna) och jag älskar er vänner!
Clutch: Inte den på bilden, tog bara en för att det skulle se fint ut. Jag hade en enkel vanlig clutch i kuvertmodel, oversized, svart och lackad. Perfekt.
Smink/Frisyr: Hela kroppen var insmörjd i en creme som ger ett härligt bronze/glow - very Victorias Secret. Håret hade jag lätt lockat, bara för lite extra volym ville att det skulle se naturligt lite ruffsigt men ändå stylat ut. Hmm svårt att förklara. Ni kanske förstår bättre när jag säger att Gisele som många gånger förut, var min frisyr-förebild? I make up väg satsade jag på ett bronzat ansikte och väldigt sotade ögon - voila!

Nu ska jag gå och ta en kaffe i regnet med......

Stress & Födelsedagsfirande

Hej! Hörrni, nu är det september - sommaren är officiellt över! Och protestera inte nu, den är faktiskt det. Visst kan det bli fint väder, men bara för det är det inte sommar. Jaja, för mig känns det okej. Har två resor att se fram emot. En weekend i oktober och en långresa i vinter. Mer får ni veta när det närmar sig. 

Ons - Söndag har varit några galna dagar. Jag har som ni förstår fyllt 30. JAG ÄR TRETTIO ÅR NU! Det har varit en massa att göra. Fix och trix inför den stora festen, släktmiddag, födelsedagsmiddag (festen var inte på själva dagen) och utgång med vännerna osv osv. Det har varit så mycket att göra! Så mycket slit! Men det har varit kul, och det var absolut värt det. Allt var så lyckat! Festen... åhhh det var så grymt! Körde inte på choose your colour, tappade lusten för den idén efter ett tag. Det blev en klassisk fylla-jämt-fest. Med bubbel, trerätters, fyverkerier, långbord med massa underbara gäster, tal (inga tradiga sådana, det hade jag förbjudit - en tårögd H var nära ett tag men tillslut avslutade hon förståndigt nog haha), dansgolv, dj's, presenter. Ahohihihiii (försökte få till ett ord som beskrev min glädje) jag har fått SÅ MYCKET FINT OCH DYRT! Det är helt otroligt, jag känner mig som en riktigt bortskämd jävel! Men jag är så glad och tacksam för allt! Vet inte hur jag ska tacka mina nära och kära. Hmm.. det får bli något  riktigt satsigt, roligt tackkort!

Gör det hela mer detaljerat senare nu måste jag jobba.. puss!

RSS 2.0