Repor

Angående förra inlägget... det är inget spricka i min och DP's kristall. Men det finns repor och dom kommer förmodligen alltid att finnas där. Skum metafor, men jag vill att ni ska veta att INGENTING är perfekt mina vänner, inte för någon. Jag älskar DP av hela mitt hjärta och det förra inlägget hade inte så mycket att göra med honom.
Jag var berusad och trött, på dåligt humör och besviken. Min självkänsla var i botten och jag mådde allmänt dåligt. Orkar inte förklara så mycket mer än så för er, bloggen känns mer avlägsen och oviktig än någonsin... både mitt och ert fel.

I lördags var jag och några sköna typer på Mando Diaos konsert på Annexet. Inget jag lyssnar på annars..men fyfan vad bra det var! Härligaste draget (trots/tack vare 100000 tonårstjejer) och grym musik. Bästa konserten på år, skönt att kunna tänka på annat.

There's a dark side too

Kom hem precis efter middag.. stela och annorlunda människor. Dömande blickar. Försöker att passa in.. På med fejksmilet och låtsas vara intresserad av vad snubben bredvid har att säga. Mår illa. Önskar att jag hade satt på mig jeans och inte något så jävla uppklätt. Dricker lite för mycket vin. Vill att timmarna ska gå fort. Sneglar på DP. Han är djupt inne i ett samtal med nån jävla tjej i jeans och en tisha. Jag i festklänning och högklackat. Vad gör jag här? Varför försöker jag ens. Drömprinsen låtsas inte om mig, han är trött på att jag alltid blir sån här.

Orkar inte förklara nu, vill bara sova. Men det jag vill säga med det här är väl att allt inte är så jävla perfekt..JAG är inte helt perfekt. Mitt liv är ingen saga och även jag kan känna mig fel fel fel bland människor. Den SIS ni får se här i bloggen är den fina delen av mig, den som jag är stolt över - hon finns på riktigt, det gör hon verkligen, men det finns en lite svårare och mörkare sida också.. Som jag helst håller djupt inom mig.

Krav

Söndag... trött trött trött. Kom precis hem från söndagsmiddag med familjen. Mami, papi, lillebror, Storasyster, SP och min älskade bebbo (Syrran och SP's dotter). Mammas och pappas underbara hund får inte heller glömmas!
Lekte med vovven och bebbo hela kvällen. Efter en låång vecka med massa krav så är det skönt att umgås med två små  varelser som bara är. Inga jobbiga frågor och krav på hur man ska bete sig. Bara ett gurglande skratt från världens vackaste med babyhull och de finaste ögonen i världen i kombination med bus med världens gulligaste och mjukaste... Kravlös kärlek.

För min och Drömprinsens kärlek är allt annat än kravlös. Jag älskar honom och jag litar på honom. Men ändå, det är klart det finns krav. Man måste hela tiden bete sig på ett vist sätt och vara på ett visst sätt med varandra. Jag påstår inte att jag inte är mig själv, men jag kan aldrig känna att vi bara är. Och jag tror att jag vet vad det är som ligger bakom detta.. rädslan för framtiden. Vi börjar bli gamla, vi måste skynda oss. Vi har massa saker i livet att göra inom de närmaste åren (helst). Enligt mallen ska vi flytta ihop, förlova oss, gifta oss och skaffa barn. Men vi behöver mer tid båda två, ingen av oss är redo. Men rädslan för att såra varandra i detta område gör att vi ständigt är på spänn när det kommer till sånt här.

Ett exempel är när vi ligger och ser på film... ett par med en söt nyfödd baby. Så sägs någonting i stilen "Jag trodde att det var kört med allt det där för dig efter att du fyllt 30".. Plötsligt spänner sig DP i min famn och mitt hjärta börjar bulta hårdare. JAG VILL HA ALLT DET DÄR! JAG VILL JAG VILL JAG VILL! Men inte nu, jag är inte redo. Men bara för att jag är 30 och i ett mer än stabilt förhållande så finns kraven där HELA TIDEN.

Vet inte riktigt om jag lyckades komma fram till något i det här inlägget.. Men men isåfall har ni ödslat någon minut i ert liv på svammel från en trött "Singel" I Stockholm.. Nu: sova.


Zadig & Voltaire

Dagens shopping ägde rum på Zadig & Voltaire. Red skulle köpa en väska och medans hon gick runt och klämde på olika färger och modeller så kunde inte jag låta bli att shoppa. Zadig & Voltaire är ett franskt superfint märke där man satsar på basplagg i god kvalitet och lyxiga material fast med lite rolig touch, t.ex dödskalletryck (bara ett random exempel) och liknande. Z&V är även känt för sin cashmere, äger några plagg i cashmere därifrån och är supernöjd! Prisklass? Det kostar, men det är inte Gucci..

Idag inhandlades en tunn fin långärmad tröja (typ den på bilden) med snygg, ganska djup ringning och lite lös modell, i en ljusljus beige/puder färg och en fin vårig scarf i cashmere (kashmir på svenska, jag vet..). Supernöjd med köpen!

Friday

Kom hem precis efter en dag som sett ut ungefär så här: frukostmöte med en klient, jobb på kontoret, sen lunch med mitt ex och numera gode vän CK, ännu mer jobb, en latte i solen med Red följt av lite shopping och nu kom jag hem.

Ikväll blir det hemmafest hos Drömrpinsens kompis som fyllt år. Kul! Hemmafester är alldeles för sällan, god mat, skön stämning, bara trevliga människor (nästan, men bättre än på krogen) och så vidare...ni fattar! Vad jag ska ta på mig är ännu inte bestämt.. kanske återkommer på den punkten senare!

Annars ser helgen rätt lugn ut, enda planerat är söndagsmiddag med mamma och pappa. Kanske bor hos DP, eller så bor han här. Hoppas på bra väder, vill gärna ha en helg med promenader och fika på soliga uteserveringar.

Kärlek + Trygghet = Sant

Sitter på jobbet och trycker runt på internet. Har egentligen en hel del att göra, men orken finns inte. Känner mig sjukt omotiverad när det kommer till jobbet de senaste dagarna. Ingen aning om varför, brukar alltid tycka att det är kul och vara väldigt ambitiös. En riktig hard-worker alltså. Men inte just nu.. Blir alltmer sugen på N.Y i höst.
 
Ikväll ska jag på middag hos Storasyster och SP. Alltid mysigt att träffa min älskade systerdotter.. Och dom andra också förstås. Sjukt hungrig just nu, försökte dämpa hungern med en espresso från kaffemaskinen men blev bara ännu hungrigare, men får stå ut - man vill alltid vara hungrig när man åker hem till syrran och SP.

Drömprinsen ska med också, vilket gör mig glad. Vet egentligen inte varför, men antar att det handlar om att vi är så otroligt "stabila" just nu. Inget drama, bara han och jag tillsamans; en självklarhet. Mailade honom igår och sa "Middag hos syrran imorn, var där mellan 18.30-19, eller ska vi sammåka? Puss". Ser ni självklarheten, vi har gått förbi det där stadiet där man träffas och lär känna varandra och man är nykär. Nu är han en del av mitt liv på ett annat sätt - and I love it. Jag litar på honom, jag är helt mig själv när jag är med honom, jag är aldrig nervös när jag är med honom, jag älskar honom. Kanske låter trist och ospännande för er, men för mig är det fantastiskt. Har aldrig upplevt den här typen av kärlek, den här typen av trygghet hos en partner.

Nu ska jag hem och byta om, kjol och kavaj känns inte lämpligt (och bekvämt) när man vill leka med världens sötaste.
/SIS

Ps. Saknar kommentarer, även om ni bara säger hej är det uppskattat. Respons är alltid fint!


Oh-rey

Hemma efter en underbar weekend i mitt älskade Åre. Helt spontant hängde jag och DP på ett härligt gäng till Åre, dom hade bokat för jättelängesen men två stycken hade missat att ta ledigt från jobbet (hur man nu lyckas att glömma att man ska på semester, skumma typer)... så jag och DP packade snabbt som fan och tog hans bil till Åre tisdag em.

Dom som vi var där med var Stekarn, Stekarns bästis J (som var med i N.Y årsskiftet 07/08), min killkompis VB och hans tjej, som numera även är en god vän till mig - Glossy, Soccer och hans flickvän LC. Så jobbigt att köra smeknamn, kommer aldrig ihåg vad jag kallar folk för och måste gå tillbaka i arkivet vilket är riktigt jävla jobbgt!

Det blev några riktigt härliga dagar med bra skidåkning (sjukt mkt folk dock), shopping, glüvein i backen, trevliga middagar,  afterski och fest, stek i backen (allt från superfint väder till kasst väder) och mys med min älskling.

VB, Glossy, Stekarn, J, Soccer och jag var i Nice tillsamans i sommar om ni minns? Trist att inte H, Baby och Trendy var med... då hade det verkligen varit Nice-gänget goes Åre! Men jag hade trevligt med Glossy och LC, trots att de inte är  mina närmaste tjejkompisar så trivs jag riktigt bra ihop med dem, ser fram emot att lära känna dem ännu bättre!

Nu ska jag iväg och träffa H, sedan blir det hemmåt igen för att jobba.. Har massa jobb att ta igen. Puss!

Jag önskar..

..att jag hade fått byta ut lite detaljer i kvällens outfit (som är omnämnd i föregående inlägg) och se ut så här ikväll.. Ganska likt till stilen jag kör på ikväll men så mycket snyggare.. Linnet är en dröm, som jag hoppas blir sann. Ska kolla upp var det säljs och vad det kostar.

Sonia Rykiel topp, Stella McCartney kavaj (som faktiskt är superlik den jag kör på från Topshop ikväll), YSL clutch, latex-tights och Jimmy Choo skor. Perfekt outfit om jag får säga det själv!

Fredagskväll!

Drömprinsen och jag har precis käkat. Han rakar sig nu (hah, han är suppergullig när han ser så koncentrerad ut..)och jag väntar snällt på min tur i badrummet.. Eller snäll och snäll - det är ett måste att DP gör sig iordning före mig, annars slutar det med att jag är där så länge att han inte hinner ens titta sig i spegeln innan det är dags att ge sig iväg.
Ikväll blir det först drinkar på något "lugnt" (dvs. inte en nattklubb) ställe med ett trevligt gäng. Sedan får vi se om vi hänger kvar där eller drar vidare ut i Sthlms nattliv. Ska bli riktigt trevligt! 

Ska ta en dusch, och sedan svida om till: latextights från American Apparel, grått linne från Monki och svart kavaj från Topshop. Outiften blir snäppet vassare med hjälp av mina skyhöga klackar från YSL (ni vet dom jag fick i 30-års present..). Som färgklick blir det min cerise clutch från Mulberry
Till det blir det svart/silvriga accesoarer tror jag, armband och ringar alternativt ett snyggt silvrigt halsband. Hmm.. undrar om jag har något som passar. Ett sånt där med massa kedjor som är så fashion nu hade varit snyggt. Men det har inte jag... Ok, trist info för er. Nu ska jag äta wasabinötter.....muuums!

Ha en superkul alternativt mysig fredagskväll!


Lycklig kärlek

Jag trodde att jag hade älskat någon förut. Då trodde jag att jag fick uppleva äkta kärlek. Nu ser jag tillbaka på det och inser att det inte ens var i närheten av den sortens kärlek man kan få uppleva. Den sortens kärlek alla borde få uppleva. Jag älskar känslan av att spricka upp i ett leende varje gång jag ser honom. Jag älskar att vakna upp av att han leker med mitt hår. Jag älskar när han ser in i mina ögon och inte några ord behöver sägas. Jag älskar sättet han förstår mig på. Jag älskar att gå hand i hand med honom längs gatorna. Jag älskar varje sekund vi tillbringar tillsamans. Jag älskar honom.

Kärlek kan vara det svåraste som finns, men det kan också vara den bästa känslan i hela världen. Jag har upplevt båda varianterna. Nu gör kärleken mig lycklig och jag önskar att det kunde vara så här förevigt.


Poet-wannabe.. Men jag kände för att skriva. Bilden är en parfymreklam för Dior. Världens finaste bild. Lycka Lycka Lycka Lycka Lycka.

Det är april, solen skiner och jag är lycklig!

"Idag är jag back on track igen efter en liten sjukperiod. Skönt att vara frisk till helgen! Och vilket underbart vårväder det har varit idag! Stockholm är så underbart den här tiden på året. Fika på uteserveringar i solen, underbara kläder i affärerna, alla är glada och mångfalden här i huvudstaden är riktigt snyggt klädda alltså! Well done 08:or! Idag har jag jobbat, lunchat i solen (ceasarsallad) med Chica och P, jobbat mer, gått lite i affärer och sedan fikat med H på en uteservering. Perfekt dag! Ni ska få se vad jag shoppade sen, är jättenöjd!"


Så skrev jag för EXAKT ett år sedan.. Och det är läskigt lik min dag idag. Jag har varit på strålande humör pga. vårvädret. Jag var sjuk ganska nyligen. Jag har lunchat med P (dock inte Chica), kollat lite i affärer och fikat med H på en uteservering. Snacka om att ingenting har förändrats!
Fast när jag skrev det här visste jag inte att jag några dagar senare skulle ha ett stort bråk med min Drömprins som ledde till att vi gjorde slut. Hoppas inte att det upprepar sig...


RSS 2.0