sommar

Å jag mår så bra just nu. Nästan tre veckor sedan jag uppdaterade men när man har semester så försvinner alla rutiner, och därmed försvinner bloggandet. Dessutom har jag verkligen inget att skriva om just nu.. men jag ville ändå säga hej!

Västkusten var underbart. Jag och DP tillbringade två veckor med min familj vilket var underbart. På Seychellerna så förstod jag att dom verkligen funkar ihop, vilket var jätteskönt men efter dessa två veckor är det så tydligt hur mycket alla tycker om honom på riktigt, och det är ömsesidigt. Jag älskar att min familj ser honom på samma sätt som jag gör. Hur som helst veckorna var fyllda med värme, sol, bad, segling, båt, vattenscooter, sommarkvällar med grillning och skaldjur, lite fest, umgänge med trevligt sällskap (så underbart att umgås med vissa sommar efter sommar.. ingen sommar utan bästkusten!), familjen och min min kärlek. Kan inte bli bättre. Ett år kvar tills allt återupprepas än en gång.. och jag längtar redan!

Nu är jag i Sthlm.. DP jobbar så mkt att jag knappt hinner se honom. På söndag åker jag till Båstad, och förhoppningsvis kommer DP med. Det ska bli så kul! Båstad får alla (även torra trettioåringar som jag haha) att släppa loss...fest fest fest! Låter sjukt omoget, but who cares... en vecka om året måste man ju få låtsas att man är ung igen!!   

Nu ska jag H, Trendy, Baby och Chica ut och äta.. ÄLSKAR SOMMAREN!

Seee you when I see you, massa kärlek från er favoritbloggare!
Singel I Stockholm


RSS 2.0