TONIGHT

Så här ser jag ut ikväll: Fodral med powershoulders - Topshop, Halsband - J Dauphin, Heels - YSL
Champagnen står på kylning, snart kommer maten, våran räddning ikväll - servitrisflickorna är på väg, Drömprinsen putsar glas (haha), jag dekorerar med ljus och guldballonger, högtalarna värms upp, lägenheten är skinande ren... vi börjar bli redo för kvällens fest!
Nu ska jag byta om, sminka mig och fixa håret! Funderar på stram hästsvans, platt mittbena, eller utborstade lockar a la Victorias Secret?? Hmmm... Men hästsvans brukar alltid funka bra när man inte har urringning och STOOOORA smycken!

Festfixare, Thanksgiving & ett nytt förhållande

Å vad det är frusterande att jag inte kan komma igång med den här bloggen! Vågar inte ge er falska förhoppningar, men jag ska verkligen göra det bästa jag kan för att uppdatera mer regelbundet, åtminstone en eller två gånger i veckan.
Anyways, jag mår bra och livet rullar på för fullt. Ganska lugn vecka på jobbet, men jag har haft fullt upp på andra håll. På lördag har jag och DP en stor inflyttningsfest! 50 utvalda, fina människor ska bjudas på mat och dricka. Serveringspersonal, DJ, Catering, seriösa grejer det här.. Det kommer att bli så kul! Har alltid haft en liten festfixare inom mig, älskar välorganiserade fester, älskar att organisera, älskar att festa - så det passar mig som handen i handsken.
Outfiten är redan bestämd, svart tight klänning med power-shoulders, heels från YSL och mitt nya superglammiga halsband från J Dauphin. Ska försöka leta upp bilder så ni får en bild av hur jag kommer att se ut.
Kom precis hem från en Thanksgiving-middag med lite släktingar till DP. Han har lite amerikanskt blod i släkten. Det var superkul, han har en så härlig släkt. Var bara andra gången jag träffade hela bunten samlad och jag känner mig redan som en av dem! Nu är jag proppmätt och kan knappt röra på mig..
Och sen måste jag ju berätta en stor nyhet, H är i ett stadigt förhållande!! Hon är så lycklig och jag tror verkligen att hon har hittat rätt. En rolig, kille med stil som inte låter henne köra runt med honom - H är en sån bossig typ att hon behöver en kille med lite stake som kan stå emot, annars tröttnar hon. Jag gillar honom till tusen i alla fall men det jag gillar mest av allt är att se min H så lycklig!
Det blev ett väldigt mixat inlägg, men jag ska försöka gå lite mer djupt in på allt snart! Är lite trött och orkar inte korrekturläsa, så det blir slarvigt, vardagsspråk med en massa grammatiska mistakes men vad gör det om hundra år. PUSS!

15.48 passioner & fotboll

Hej finaste ni som kikar in här dag efter dag! Har inte skrivit sedan jag flyttade! Försöker verkligen att uppdatera regelbundet, men det blir på något sätt aldrig av. 
Lägenheten är helt underbar. Vi trivs verkligen, den känns redan som hemma. Har ägnat i princip all min fritid till inredning och sakta men säkert växer mitt drömhem fram. Ska ägna ett helt inlägg åt att beskriva vår lägenhet, vet inte hur mycket det intresserar er. Men jag tycker verkligen att det är kul att skriva om det eftersom inredning är tätt efter mode en av mina stora passioner. Å, jag känner mig så originell! Mode, inredning och resor - I really am one of a kind..Hrm.. Fast å andra sidan hatar jag folk som är originella bara för att, passioner handlar om det man älskar och inte om hur ens intressen ska få en att framstå i andras ögon.. Oj vilket fint litet sidospår jag lyckades klämma in där. Helt spontant. Men det är det fina med att blogga, helt oplanerat och man bara skriver det som kommer upp i huvudet. Där fick ni ett sidospår till, om bloggandets spontanitet... Var ska detta sluta??
Just nu sitter jag uppkrupen i en stor fåtölj och kikar runt på internet. Några meter ifrån mig sitter ett gäng grabbar och kollar på IFK- AIK... Ganska så spännande med allsvensk final faktiskt. Fast inte tillräckligt spännande för att jag ska ägna all min uppmärksamhet till TVn. Sitter en bit bort och istället för bärs och chips kör jag på te och choklad.
Efter matchen ska killarna laga middag tillsamans och så kommer tjejerna hit, för en god söndagsmiddag tillsmans. Vi ska sitta runt vårt stora härliga matsalbord som är som gjort för lååånga middagar med trevligt sällskap och god mat.
Nu ska jag faktiskt vara lite social.. uppdaterar er mer snarast!
SIS

RSS 2.0