the end of one journey

Idag har vi varit i lägenheten hela dagen, packat upp, plockat och fixat. Det blir så fint! Längtar efter att bo där, men framförallt längtar jag efter att bo med min prins. Nu sitter jag i min tomma lägenhetet och känner mig rätt tom. Ligger i sängen i mitt sovrum och sängen är i princip det enda som finns kvar.
Lägenheten är såld, känns konstigt att någon annan ska bo här.Har ju ändå bott här så länge, det är det här stället som har varit basen i mitt liv. Jag längtar något otroligt till flytten (på onsdag!) men samtidigt så är det alltid svårt för mig att lämna det gamla bakom sig. Jag bara tänker på allt jag upplevt här.. och då menar jag inte bara sängen, haha! Skämt(?) å sido, jag kommer verkligen sakna det här stället. Jag kommer faktiskt till och med sakna dom här åren i mitt liv. Jag har utvecklats något otroligt sedan jag bosatte mig här (kom tillbaka efter många år utomlands, flyttade in och startade upp mitt företag).. jag har blivit jag. Äh nu svamlar jag, vet inte riktigt var jag vill komma och då är det bäst att lägga av.
This is the end of one journey,
But the beginning of another

never give up on love

Fick en fin kommentar från en tjej vid namn Jenny...

Hej! 
Hittade ingen mailadress så skriver här istället.

Sökte på blogg.se med orden singel och karriär av den enkla anledningen att jag är singel och just ska till att börja min karriär :)

Hittade till din sida där jag läser det första inlägget där det står att du ska bli sambo.. Nyfiken som jag är började jag ju fundera på hur detta hängde ihop. Därför började jag från början och läste dina blogginlägg och det är som en film! Från ett visitkort på topshop till sambos. Stort grattis!!

Bara så du vet så har du gett mig inspiration och hopp om framtiden. Önskar dig stort lycka till och jag kan lova att du har en ny trogen läsare!

För det första, TACK! Sedan vill jag även  passa på att nämna det fantastiska med kärlek. Jag var nästan 30 och singel, paniken började smyga sig på - alla var i stadiga förhållanden kändes det som. Fruktansvärda dejter och en djungel av underliga män ledde till att jag en dag startade den här bloggen.
Men bara ett fåtal dagare träffade jag mannen som förändrat mitt liv. Det visste jag inte då, och jag fick inte veta det förräns långt senare..
.
Hur hopplöst allting än känns i kärlekslivet kan den stora kärleken vänta runt hörnet. Det låter så otroligt krystat och klyschigt - men det är sant. Som med mig och min prins - lite för lång ögonkontakt, lite mod och ett visitkort ledde till att jag fann mannen i mitt liv. I en klädaffär! Efter alla dessa dater och svin till män man träffat när man jagat män ute på krogen. Det är så komiskt, men ändå så fantastiskt..
.
Kram till alla er singlar där ute som fortfarande har hoppet kvar! Livet har bestämt något för er också, jag lovar! (hmm nu låter det som om jag tror på ödet till 100 %, det gör jag då inte..well well)
.
(punkterna beror på att det inte fungerar att göra blankrad ibland..skumt)

RSS 2.0