ÄLSKLING,

Vi har hittat vår lägenhet.
Vi ska bli smabos.
Våra singelliv är över nu, jag har vetat det länge - men när kontraktet skrivs på skriver vi också på vår kärlek.
Vår realation blev inte bara ett av alla förhållanden, det blev mer än så,
En gemensamt ägd fastighet. Gemensam ekonomi. Själsfränder.
Älskling, den första oktober är den första dagen på vårt nya liv.
JAG ÄLSKAR DIG!
Visade bloggen för min älskling igår, har inte funderat något speciellt på det - det känns bara naturligt. Jag vill inte ha några hemligheter för honom. Han sa att han ska försöka hålla sin nyfikenhet under kontroll och inte läsa allt. Men honey - feel free. Det är upp till dig!
Detta betyder inte att jag kommer att sluta blogga, men ni får acceptera att jag inte är Singel I Stockholm längre. Jag är inte intressant att läsa om på samma sätt längre..

Baby

Den här lördagen har jag spenderat med Baby. Min fina fina vän. Som jag har känt hur länge som helst, och jag vet att det kommer att fortsätta hela våra liv. Det fina med vår vänskap är att den är så kravlös. Vi känner varandra så bra att det kan gå veckor innnan vi träffas, vi glider inte ifrån varandra ändå. Vi känner och förstår varandra till hundra procent. Vi är väldigt olika, men samtidgt så lika. Baby är väldigt lugn och tillbakadragen, och då menar jag på ett positivt sätt. Hon är den där söta tjejen på festen som är rätt tyst, men när man väl börjar prata med henne så är hon världens mest härliga och intressanta person. Medans jag är den där pang-på tjejen som skrattar, pladdrar och SYNS från första sekund, även i sällskap av helt nya människor. Hah, känner verkligen att jag är den där "jobbiga tjejen" som vägrar fatta det själv..Hmm något att tänka på kanske. Just kidding, jag är en härlig tjej (sorry jante-lag-fans) men väldigt väldigt olik Baby.
 Men som sagt, världen mest smarta, intressanta och ödmjuka tjej - det är min Baby det. Och hon är rolig också ska ni veta! Hennes humor är så oförutsägbar och spontan, love it!
Men det bästa av allt, vi kan prata om allt. ALLT. Och vi dömer aldrig varandra, vi bara lyssnar. Vår vänskap är så oegoistisk, vi bara finns där för varandra.

Detta kanske bara blev en massa oförståeligt pladder, men jag känner att jag inte poängterat vilken underbar människa Baby är och hur otroligt mycket hon betyder för mig här i bloggen.

I love you, yesterday, today, tomorrow, forever.


Från äkta vänskap till något helt annat, fotboll och öl med DP och två av hans närmaste vänner. Som även har blivit mina vänner, vi har så kul ihop. Jag är inte 'den jobbiga flickvännen som snor kompisen' utan jag har blivit välkomnad med öppna armar som en i gänget - han har riktigt bra kompisar min prins. Tänk vad äckligt? Ska jag bli den där flickvännen som även lyckas nästla sig in när det är killkväll med fotboll och öl? Fast ärligt talat, det blir nog ett glas vitt för min del. Men mer om det en annan gång..
Nu kör vi! Heja SVERIGE!!

RSS 2.0