MIN VINNARE

Just det.. efter Oscarsgalan kollade jag i vanlig ordning igenom klänningarna med Baby över iChat, granskade, förstod inte hur vissa hade tänkt, älskade andra. Min vinnare blev vackra Rachel McAdams. Även fast jag vill skriva hundra ord med 99 % adjektiv om den så vet jag att det bara slutar med massa svammel - det räcker med att säga att den är perfekt i mina ögon. Jag vill, nej SKA, ha en likadan i vitt på mitt bröllop.

ITALY

Dålig update det senaste.. Besviken på mig själv faktiskt. Imorgon kväll åker jag till Italien för en långweekend med skidåkning, sol (förhoppningsvis), god mat och trevligt sällskap. Jag och DP åker med Stekarn, J, H och henns pojkvän. Jag, H och grabbarna alltså. Hotellet har dessutom en spa/ relax-avdelning så det blir toppen för en mör kropp efter en lång dag i backen. Blir nog en perfekt resa, den perfekta blandningen av sport, avkoppling och samtidigt lite drag (after ski blir man aldrig för gammal för!).
Annars då? Inte hänt mycket det senaste faktiskt.. Jobbat, tagit det mycket lugnt med DP, börjat tänka lite (eller ok rätt mycket...) på bröllopet. Angående datum så lär det dröja ett tag.. ett ganska bra tag tror vi. Vill så gärna ha ett bröllop på våren/sommaren och den som stundar nu är alldeles för snart! Det är inte det att vi inte är redo, men det här är ingenting vi vill förhasta, vi hade inte tänkt oss att gifta oss direkt och då ska vi inte göra det heller bara för att jag vill gifta mig på våren. Men ett sensommarbröllop är fortfarande ett alternativ.. Eller så åker vi utomlands. Åh, ni märker vilken beslutsångest jag har!!
Imorgon Italia, men ni får ha det toppen så hörs vi asap!
Arrivederci!

RSS 2.0