moving on

En månad och tio dagar sedan senaste updaten. Idag är det söndag, och imorgon drar jobbet igång på riktigt igen. Har jobbat de senaste 2 veckorna men det är först imorgon som jag börjar gå till jobbet klockan 9 varje morgon för att stanna hela dagen. Well well.. känns trots en underbar sommar bra att komma in i vardagen igen.
 
Den här hösten kommer det bli av, nästa stora steg i mitt och DP's förhållande. Vi ska göra något som många par i vår ålder gör redan efter en månad, men som vi har skjutit på i evigheter. Vi ska bli sambos. Tillsamans har vi kommit fram till att trots att vi  har två perfekta lägenheter som gott och väl rymmer oss båda ska vi köpa nytt. Annars kommer det bli så att den som flyttar in hos den andra aldrig kommer att känna att det helt och hållet är ens eget, vilket inte är så konstigt.
Men vi tänker inte göra ngt förhastat, vi vill hitta den perfekta lägenheten. Tillbringar många timmar om dagen med att surfa runt och gå på lägenhetsvisningar. Ännu har vi inte hittat rätt..

Anyways, är så sjukt glad att vi ska ta det här steget! Sambo med min prins. Jag ler bara jag tänker på det. Längtar och vill flytta nu nu NU! Men först - promenad runt Djurgården med H (som är sjukt pissed över min kommande flytt, vi kommer inte att bo grannar längre..), lite brunch och sedan lägenhetsvisningar med min prins. Puss!

Får se hur det blir med bloggen framöver, ni får väl kika in då och då - förhoppningsvis finns det något nytt att läsa..


RSS 2.0