El fin de semana

Tjeena!
Öhrm.. försökte börja inlägget med lite variation och det kändes fel. Ska nog hålla mig till Hej! och liknande. Hur är det med er då (ställer sådana här frågor pga. två saker, intresse - jag tycker ju faktiskt om er - och för att försöka trycka ner någon mikrodels procent från de annars 100 % ego-inläggen)? Med mig (nu börjas det..) är det nice! Hade en lugn men rolig kväll igår. Vi satt på min balkong (den är stor faktiskt!) åt grillat med melonsallad och fetaost samt avslutade med jordgubbar och äkta vaniljglass plus krossad Noblesse-choklad nerrört i glassen, mums! För intresserade var det; H, Red, VB, Stekarn, Baby, Glossy, J & jag då. Yes, allihopa fick plats på min fina balkong! Jag älskar min lägenhet!

Idag ska jag till Djurgården och ha picknik med H, Baby, E & hennes lillpojke. Mys!  Sen får vi inte glömma Baby's hundvalp (she's adorable!). Om jag får som jag vill kommer Red också, tänk att för några månader sedan så var det enda vi gjorde att träffas med vänner och festa - men nu är jag beroende av henne, som en riktig vän. Och samma sak med H, det är sjukt hur nära vi har kommit varandra (igen) sedan oktober! Utan dem så vet jag inte hur jag skulle ha klarat av de senaste månaderna. L O V E!

Men nu ska jag svänga ihop en pastasallad till pickniken (balsamvinägersdressing, pasta, parmaskinka, paprika, coctail-tomater, ruccola, mozarella - låter det ok?) samt svänga förbi min närbutik och köpa färska jordgubbar och lite annan frukt.

Angående daten i torsdags så blev det inställt, hinner inte skriva mer om det nu - men det ser ut att bli till veckan istället. Puss!

Killing My Darlings

image239

Wow! Amanda Jensens Killing My Darlings har gått på repeat hela dagen, och alla jag känner älskar den, även idol-hatare. Till och med pappa har sagt att han ska köpa den och spela i sin översatsiga stereo (som han har i ett ljudisolerat rum i villan, haha). Min reaktion när jag hörde den var; Hon är svensk! Hon har varit med i Idol! Hon är bara 19 år! Förutsättningarna för att få något bra av detta borde egentligen inte vara så stora, men detta är genialiskt! Köp och lyssna nu! Och då menar jag K Ö P, håll er på rätt sida om lagen åtminstone den här gången - för den här tjejen och gänget bakom skivan förtjänar varenda öre dom kan få!
Bästa spår: De lugna låtarna.

Life's Good

Dagens humör: Glad & lycklig!
Dagens mående: Glad & lycklig, som sagt?
Dagens borde: Jag sorterar allt möjligt för att vara så eko som möjligt. Men sen så missar jag gärna den där detaljen med att köra iväg allt till sin rätta plats. Som är i... papperskorgen? På en återvinningstation? I havet? Pappa, hjälp mig!
Dagens frisyr: Utsläppt och lätta våger i håret (somnade med fuktigt hår). Sommrigt!
Dagens smink: Mascara (Kanebo) & lite solpuder (Helena Rubinstein).
Dagens klädsel: Marinblå klänning från Urban Outfitters, gladiatorsandaler från Nine West (en vän från NY skickade dem på min begäran och de kom igår. Thanks!), diverse armband (H&M, UO, Marc Jacobs, Hermés, Vintage) och Balenciaga väska.
Dagens planer: Har jobbat, suttit på en uteservering och solat i en park. Mina dagar är verkligen olika varandra!
Dagens materiella vill ha: En Miu Miu plånbok! En bikini från Pucci!
Dagens längtan: Sommaren överhuvudtaget. Nice i juli för att bara nämna något...
Dagens fundering: Hur mycket brunare har jag blivit på den senaste timman?
Dagens beroende: Livet. En yta gräs, jordgubbar, solen, glada studenter och vänner. Life's good.
Dagens tråkigaste: Min rosa Miu Miu väska har gått sönder! Och jag köpte den i NY och den var dyr och allt blir jättekomplicerat och jag är ledsen och jag vet att man bara använder ett och i en mening.
Dagens tidning: En hel drös från diverse vänner tjuvlästes i parken.
Dagens modell: ?
Dagens låt: Summer Nights - Grease. Klassiker blev till allsång i parken!

Happy ending

Hej! Kass uppdatering, jag vet. Men ni är rätt kassa på att kommentera också these days? Det kanske är för att det är så fint väder så att ni inte har lust att ödsla tid på datorn och meningslösa ego-bloggar? Hehe. Min anledning är att jag har haft en lyckad babyshower idag för en nära vän och fd. partyprincessa, E. Hennes son var så otroligt söt, och E strålade. Hon kommer bli en perfekt mamma och hon har aldrig varit lyckligare. Angående Ronjas fråga, om vem pappan visade sig att vara så tycker jag att ni ska läsa detta inlägg först. Eller förresten, jag gör ett uttrag från det. Jag skrev inlägget i oktober 2007, och hela inlägget hittar ni här.

"Angående vem som är pappan så är en av killarna skitförbannad på E, han har även sagt att om barnet är hans så vill han åtminstone få veta det någon månad innan barnet föds så han har tid att försöka få sin nuvarande flickvän att förstå plus att han måste berätta för sina föräldrar på ett bra sätt. Hah! Egoist? Nejnej, verkligen inte. Visst, jag förstår att han är förvirrad och sur på E för att hon inte vet, men det var ju inte direkt ett medvetet val att bli gravid. Om det hade varit killar som hade blivit gravida hade han antagligen varit i exakt samma sits nu eftersom han säkerligen låg med en, två, tre, fyra tjejer strax efter att han legat med E. Så att klandra E, det kan han inte. Men orolig & förvirrad, det får han gärna vara.
Den andra killen har E inte hört så mycket från, han har alltid varit lite småförälskad i E - så lyckan var nog total när han fick nyheten om att E väntade hans barn. Tills ordet ANTAGLIGEN las på. Stackarn. E säger att han är väldigt besviken på henne, men han har erbjudit sig att dela på vårdnaden, eller tom. gifta sig med E om det är hans barn. Det sistnämnda hade E skrattat bort när han berättade det."

E valde efter många om och men att göra ett DNA-test "för barnets skull". Pappan visade sig vara den sistnämnda killen ovan, thank god. Jag har träffat honom  några gånger och han verkar vara väldigt trevlig och rolig. Så en bra pappa kommer han att bli, han är överlycklig men babyn kommer inte att bo hos honom förrens han blir lite äldre - men dom bor nära varandra och han ska verkligen vara barnets pappa på riktigt. E verkar nöjd, och han verkar nöjd - då de funkar väldigt bra tillsamans. Men enbart som vänner enligt E. Jag tror att Pappan skulle kunna tänka sig mer. Men så ligger det till, ett komplicerat men lyckligt slut för E. Men som hon uttryckte det: "Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag var förut osäker på om jag ens skulle ha barn, men om jag skulle ha det så skulle det vara med mannen jag är gift med och älskar. Bara ett knappt år senare har jag ett barn, ingen man, inte ens en pojkvän. Men jag är ändå lycklig och det är väl det som räknas?"

Hej!

Jag har märkt att jag inleder många inlägg med något om vädret. Men jag älskar sommarvädret och känner en sån glädje över att sommaren är här, mina dagar blir enklare tack vare lite värme och sol. En helt vanlig dag idag igen, som avslutades med en shoppingrunda i inredningens tecken tillsamans med H, hon flyttar ju snart - till en lägenhet en trappa under mig, för er som inte vet!
Imorgon kommer E hem till Stockholm igen, och då ska ett gäng tjejer ha någon typ av Babyshower variant på eftermiddagen. Alla får se på babyn, vi ger våra presenter, äter fika (jag och H ska baka rosa cupcakes!), pratar och har det trevligt - hemma hos mig. Vi lär bli ca 14 stycken, och det ska fixas en hel del. Bakas, handlas, till systemet (rosa champagne blir väl bra?), städas osv. Men jag får hjälp av H & Baby imorgon så det ska nog gå bra . Den jag ägnat den senaste timmen åt att städa. Jag är väldigt pedant och vill ha det rent och snyggt omkring mig hela tiden, men det var ett tag sen jag verkligen städade noggrant, pga. tidsbrist.

Nu ska jag se på GossipGirl & DHW. Återkommer nog i reklampauserna!


Back to pink

Hej!
Finns egentligen ingenting att säga om denna dag? Jobb som vanligt följt av några timmar med fina tjejer i Humlegården. Vädret har verkligen känts sommrigt idag, och det verkar som det ska hålla i sig ett litet tag! Igår blev mamma überglad för sina presenter, vilket värmde. Dagen tillbringades i deras trädgård, lovely. Sen på kvällen åkte vi och åt middag på mammas favoritrestaurang, Holmen, i lilla, snobbiga Saltsjöbaden. Det var jättetrevligt och gott. Sommarkänsla!
    För övrigt så fick jag idag höra att min snart 20 åriga lillebror är i sitt första seriösa förhållande! Jag måste träffa henne, och det snart! Det är ju min älskade Lillebror vi snackar om. Tänk att han fyller 20 i år. Och jag blir 30. Han är inte en liten omogen plutt längre och jag är en mogen, vuxen kvinna. Kvinna?! Uhh, jag orkar inte spekulera i sån shit. Åldern är bara en siffra!
    På torsdag ska jag på min date, eller rättare sagt - jag ska ta ett glas vin med killen från två helger sen. Har inte kommit på något alias ännu, men det kommer. Det ska hur som helst bli trevligt och jag vill betona att det är väldigt OSKYLDIGT.

Annars så ska det inom en snar framtid dyka upp en ny design här på bloggen. Nice. Måste dock ta mig tiden bara, vill inte göra någonting slarvigt. Men så länge har jag gjort en liten "signatur", som ska ge en liten hint om jag vill ha den nya designen.image238

Sat/Sun

Hej! Söndag idag, och jag är inte bitter på något sätt! Det är ju juni snart! Och som jag sagt tidigare, juni = sommar på riktigt. Igår hade jag en nice dag med seg förmiddag, lunch på uteservering med H & Baby - mina älskade vapendragare. Sen skulle de powerwalka runt Djurgården, fast jag dissade dem för jag var jag var på annat humör... SHOPPINGHUMÖR! Jag mötte upp min kära arbetsmyra Chica som jag var i London med, hon har blivit en väldigt bra vän. Vi hade riktigt trevligt, gjorde stan med bara ben (lite kallt faktiskt, men det funkade!), solglasögon och en latte i handen. Sommrigt! Det blev en söt klänning på Monroe, en vit tisha från Twist & Tango och morsdagspresenter. För det är ju mors-dag idag! GRATTIS ALLA MAMMOR DÄR UTE! Men framförallt, (fastän hon inte läser) grattis till min mamma! Du är bäst i världen! Efter shoppingen drog jag hem, fixade mig lite och sedan stack jag på födelsedagsfest i schlagerns tecken, riktigt kul! Mer om självaste ESC senare. 

Men det är hemma hos mamma & pappa jag ska spendera dagen. Vi ska diskutera vilken hundras dom ska skaffa (jag måste ju få vara med, det blir ju nästan som min hund också!) samt fika och fira mamma. Jag har köpt riktigt fina grejer i år, en Mulberry plånbok i snygg oak som är väldigt klassisk och passar mammas Bayswater (som jag lyckades övertala henne att köpa - och hon älskar den! Fantastisk väska, passar verkligen alla!) och  hennes stil. Sen blev det ett stort, vackert fat från Mateus också, hon älskar sånt. Det blev en liten slant jag fick lägga på mamma, men hon fyller faktiskt år om en vecka, så presenten är för både och. Men jag väljer att ge henne det idag, eftersom dom åker till västkusten nästa vecka.

Och ska jag berätta en "hemlis"? Jag har en liten baktanke med presenterna, hoppas att hon ska smälta och låta mig få hennes Chanel Jumbo som hon aldrig använder, och som jag verkligen förtjänar! Hehe, bad SIS!

Men nu ska jag sticka, tar med mig datorn till M&P, så jag kan blogga där ifrån. Puss!

Lördag (om tio minuter)

Ganska lyckad kväll. Först East middag med Stekarn, Red, VB & Glossy - sedan lite mini-runda på stan. Kom hem tidigt, har varit en tuff vecka. Imorgon ska jag planera mitt firande av min trettioårsdag. Antingen blir det en stor fest, eller en resa med de närmaste. Eller både och? Man fyller ju bara trettio en gång. Men nu ska jag sova, är helt slut. Pusspuss!

Är jag redo?

Killen jag träffade i helgen mailade idag (för feg för att ringa..?) och undrade om jag ville ta ett glas vin till helgen eller nästa vecka. Ska man se "ett glas vin" som en date? Eller bara en hej-du-var-trevlig-ska-vi-träffas-och-se-om-det-leder-till-en-date? Jag vill tro att det är alternativ två, det skulle kännas mer rätt just nu - med tanke på att det inte ens gått två månader sedan jag gjorde slut med en kille jag var upp över öronen förälskad i.  Men å andra sidan - vad kan hända? Känns det rätt så gör det, gör det inte det så får jag vänta ett tag till innan jag börjar fundera på killar. Yes, när jag säger det låter det klokt och moget. Han var ju faktiskt riktigt trevlig, snygg och charmig den lilla stund jag umgicks med honom i lördags. Har dessutom vänner som känner honom halvt, eller vänners vänner som känner honom bra och så vidare. Och sånt är ju alltid bra... Men som sagt vi får se hur det känns.

Men tacka ja, det gör  jag nog. Ett oskyldigt glas vin är väl okej? Eller vad tycker ni?

Congrats E!

Idag ringde E mig! Hon har ju varit i Göteborg de senaste månaderna då hon ville bo där i slutet på graviditeten. Och igår fick hon en pojke! Hon lät så lycklig och så glad! Jag är så oerhört glad för hennes skull och jag längtar SÅ tills hon kommer hem till Stockholm igen, jag vill träffa dom båda två! Imorgon ska jag och H till NK Kids och Nathalie Schuterman Baby&Child och köpa något fint.

Har som ni vet mycket att göra. Ikväll ska jag äta på Strandbryggan med Mamma, Pappa & Lillebror. Möjligtvis kommer Storasyster (vars babybump syns mer och mer!) och SP. Ska bli mysigt, min familj betyder så otroligt mycket, hur löjligt det än låter.  En annan sak, Mamma & Pappa ska köpa hund i sommar! Och jag är så glad! Älskar djur, hade två hundar under min uppväxt - en som dog när jag var sju och en som dog när jag var 23. Hunden är människans bästa vän, och det är ingen klyscha. När m&p reser bort så ska den bo hos mig! Och då ska ni veta att någon gång om året brukar dom resa bort i över en månad. Jeehuu!

Haha vilket lyckligt inlägg. En massa; Åh vad jag är lycklig! Jag är så glad! Och så vidare. Men vet ni vad vänner? Livet är härligt just nu.

Almost there...

Hej! Har haft en stressig dag idag, men vädret har varit fint så jag har varit på gott humör ändå! På tisdag är den här stora jobbgrejen finito (om allt går som planerat) och då ska jag verkligen überblogga! Som kompensation för att det inte lär bli så mycket bloggning i sommar.
Idag fick jag veta att H får tillgång till sin lägenhet redan den 1 juni! Det är snart mina vänner, mycket snart! Och vet ni vad det innebär? Att det snart är sommar PÅ RIKTIGT! Det ska bli så skönt med en lång, förtjänad ledighet. Men som jag tidigare sagt så måste jag alltid "finnas där" för mitt älskade företag.
Nu ska jag sätta på en kopp grönt té och trycka i mig lite av Lindt's mörka choklad framför Greys.

Net-A-Porter Beställning!


 Det jag visade för er igår, minus klänningen. Den var otroligt fin, men ganska dyr och extremt onödig, jag kan inte räkna på två händer hur många LBD jag har. Men jag är så lycklig för dessa två ting, tänk vad ytlig man är. Skorna är så heta att jag skulle kunna ha på mig en sopsäck och dom, men ändå känna mig hetast i världen. Kjolen är så vacker, kommer funka både till fest med en body och heels, men även till vardags med en vit tisha och Keds tygskor.


image236image237
En fantastisk marinblå kavaj/kappa/jacka från Marc By Marc Jacobs. För endast 1300 kr! Förstår ni hur lite det är för en märkeskappa av fin kvalité?! Den är så snygg, jag älskar den marina stilen och denna kommer jag kunna bära både vår, höst och sommar. Åh vad jag älskar den!

Såg en ursnygg svart kappa från Sonia by Sonia Rykiel också, kostade 3000. Inte så jättedyrt, men ändå tre tusen för en kappa som var rätt så vanlig.


CALIFORNIA

Jag längtar till California (Kalifornien). Det var två år sedan jag var där sist, det är alldeles för längesedan.  Jag skulle ju ha åkt dit med H istället, men i sista minuten bokade vi om till Florida då det härjade hemska bränder i Californien. Jag saknar Los Angeles, jag saknar de lyxiga kuststäderna (Newport Beach, Laguna Beach, Malibu - för att bara nämna några som de flesta känner till), San Fransisco, San Diego. Jag saknar mina vänner där. Jag saknar shoppingen. Jag saknar havet. Jag saknar känslan. Jag saknar värmen. Jag saknar Starbucks kaffe. Jag saknar häftiga utekvällar i Hollywood (som jag nu är alldeles för gammal för, facing the truth)... Ja jag saknar Californien helt enkelt!

image232image233
Laguna Beach by night. I LB bor en av mina bästa USA-vänner med sin rika man och två barn. Hon lever ett typiskt Californian-housewife-life. Rodeo Drive, LA. Shopping på hög (och dyr) nivå! Det kan inte bli så mycket glassigare än en shoppingrunda där med en latte i handen. Det gäller att ha på sig snygga kläder och se rik ut, annars är man körd!

Men det lär dröja ett tag tills jag kommer dit. I sommar ska jag hålla mig i Europa (möjligtvis en NY-weekend, jobbresa), i jul ska jag antagligen till Thailand. Möjligtvis på höstlovet, om jag har råd. Men hur som helst, att bila längs Californiens kust är ett av mina absolut bästa USA-tips. Det är så vackert och så varierande, från galna LA till lugnare strandsamhällen. Allt (almost) förpackat i sol och lyx. Mmm..

34 Minuter Senare...

Så ligger detta i min korg (läs förra inlägget...):
image229
See By Chloé kjol, 25 % rabatt. För mindre än en månad sen var jag nära att köpa den till fullpris! Och nu får jag den för 25 %! Sista 34:an (ja, jag är så smal runt midjan, ska ha den lite högre upp) dessutom!
image230
See By Chloé klänning, 50 % rabatt. Den är verkligen fantastisk, passar året runt. Men. Jag har så sjukt många svarta klänningar. Så om jag hittar något mer annorlunda som jag gillar mer så får vi se om denna läckerbit får stanna. Men sjukt snygg är den! Lite grekisk-gudinna stil.
image231
Vita och guldiga skor, från Jimmy Choo, 30 % rabatt. De går loss på 3000 (nu blir det väl kommentarer som: du kan få ett par från Din Sko för en tiondel av det priset och blablabla), men jag har INGA vita skor och nu till sommaren så känns det så fräscht. Dessutom är de bland de snyggaste jag sett i skoväg på länge. Och de är så min stil! Tänk dessa i Nice (ska dit i sommar) och en enkel söt klänning (den kan vara från H&M som kompensation). Snälla? Säg att jag får köpa dom! Skor är ju trots allt min hobby. De är på 13 centimeters, vilket är min gräns, jag har några skor som är högre, och visst kan jag gå i dom - men de ser så whore-aktigt ut. Men 13 centimeters är verkligen okej! I alla fall på utekvällar, och det är just vad jag ska ha dessa skor till. Okej nu ska jag forstätta att övertala mig själv, men ni ska slippa det.

Återkommer senare om vad det blev tillslut!


Och just det, jag avbeställde min lilla beställning från My Theresa. Jag älskade både tröjan och ballerinaskorna, men jag lägger hellre dom pengarna på Net A Porters rea.

Tuesday

Jag hänger inte riktigt med, allt det här med plattformsbyte på blogg.se. Får man välja själv när man vill göra det? Kan man göra det nu? Är det någon som har gjort det? Tar det lång tid, försvinner något från bloggen, är det komplicerat?

Idag har jag haft en urmysig dag. Först jobb, sen åt jag lunch med H och vi planerade hur underbart vi ska ha det när vi ska bli sambos (okej, inte riktigt - men nästan, vi är bara en trappa och en dörr ifrån varandra!). Sen mer jobb, möte och sen fika med Storasyster. Tänkte gå tillbaka till jobbet, men det visade sig att det för en gångs skull inte fanns så mycket att göra. Så jag gick hem och nu sitter jag här. Måste dock slipa på en pitch och lite annat, så jobba ska jag. Men först ska jag spana in Net-A-Porters rea! Det var urlängsedan jag shoppade, och deras rea är fantastisk. Rejäla sänkningar, stort utbud och framförallt fina grejer och inte bara massa skit. I like!

Bloggar senare!


I've been in love with a player

Lunchade med Calvin Klein igår.

CK: SIS, Baby! Det var alldeles för längesedan! Har du saknat mig?
SIS: Om jag har saknat dig, jag har tänkt på dig varje minut, varje sekund. Tydlig ironi.
CK: Haha mycket roligt. Men jag vet att du har saknat mig! VB berättade om dig och DP, sjukt trist.
SIS: Jaha, så det senaste från Stockholm kan ta sig ända över till Atlanten, det visste jag inte. CK har varit i NewYork i två månader.
CK: Haha. Men ditt oemotståndligt vackra ansikte tyder inte på någon bittherhet, deppression eller liknande! Eller är det övertäckt med ett tjockt lager foundation (sistnämnda ordet säger han med sin ljusaste röst)?
SIS: Haha nej. Men vet du vad? Det där var första gången du gav mig en komplimang för något annat än min kropp! Vad har USA gjort med dig?
CK: Äh, jag vet inte. Men jag ska nog fortsätta att hålla mig till kroppar. På tala om det är jag lite besviken angående dina kläder. Var är din hud människa? 
Jag hade faktiskt på mig en ganska så urringad, kortärmad American Vintage klänning och heels...
SIS: Haha.. den gamla Calvin Klein är tillbaka. Men jag lovar, nästa gång vi träffas ska jag ha på mig enbart underkläder, för din skull.
CK: Åh vad snällt! Du kan svänga förbi min lägenhet efter jobbet.
SIS: Jag hoppas att du driver med dig?
CK: Hah, det är väl inte så att jag skulle tacka nej direkt.
SIS: Fyfan CK, du är så vidrig! Du är väl medveten om att du är förlovad?
CK: Yes.

Ja, jag har varit tillsamans med honom av och till i två år (Mitten på 2003 - Slutet på 2005). Ja, jag skäms - som fan. Men trots att han är Stockholms största player så är han en av dom roligaste och omtänksammaste killarna jag träffat. Jag älskar honom, som en kompis. Och då ska ni veta att han är så otroligt snygg (smeknamnet kommer från att han är minst lika het som en Calvin Klein underklädesmodell), så att stå emot honom har inte alltid varit det lättaste. men i oktober 2005 lyckades jag sätta stopp för det en gång för alla. Fast okej, jag erkänner. Det hände en sista gång sommaren 2006. Huuh jag kräks.

Update: Well, när jag läser dialogen inser jag att jag på något sätt lyckats framställa CK som feminin. Men det är han verkligen inte. Han är så macho som man kan föreställa sig...

Oh no!

Jag skrev ett inlägg. En konversation mellan mig och en viss kille. Men allt försvann, tack vare blogg.se. Screw you! Jag orkar inte skriva om det nu, sorry darlings. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag. Puss!


Marchesa

image228
Den sjunde juni ska jag på ett otroligt lyxigt coctailparty, en inbjudan från en jobbklient. Om jag avstår från att äta ute i tre månader, skulle jag kanske kunna klicka hem den är godsaken från Marchesa. 
Hittas på net-a-porter.com för ca. 15 300 kr...

!

Yeaaaaaaaaaaaaaah! H har äntligen gått och blivit med egen lägenhet! Och det är i samma hus som mig! Det här är en vändpunkt i mitt liv! Fyfan vad vi kommer tröttna på varandra! Åh vad jag älskar dig! Åh vad jag är glad!

A night in Louboutins

En kväll som började bra, blev lite småtrist (Café O. what's going on?!) och slutade otroligt roligt. Har dock enormt ont i fötterna idag. Är ju van vid high heels, och mina Louboutins är verkligen sköna. Men att gå hit och dit, dansa som en tok och mingla runt i flera timmar blev lite för mycket för fötterna mina. But I surrvive, för jag får aldrig så mycket komplimanger (av killar också!) som när jag har dessa hypade skor (framförallt dom i silver dock, dom är rena rama mans-magneterna!) från Christina Louboutin. 

image227
Det som hände, och är värt att nämna från kvällen...
...Träffade på Drömprinsens närmaste umgängeskrets, mot slutet av kvällen. Det sved lite, jag ville inte tänka på honom. Men alla skötte det diskret och snyggt. Härliga människor! Dom sa att Drömprinsen vantrivs lite i Tyskland, och att han ska vara där i max ett halvår. Men allvalrigt talat, först blev jag självklart glad att det var så snart, fast sen insåg jag att det är över, och jag måste acceptera det, hur ska det vara så jävla svårt?
...En av Drömprinsens manliga bekanta (som hade fått i sig lite för mycket, men för mig är inte det någon ursäkt) stötte på mig som en tok. Ni vet lägga handen på låret, luta sig fram och komma alldeles för nära, viska saker i örat och så vidare. Hur kan man göra så mot sin kompis? Jag tittade ogillande på honom, lämnade soffan och gick till några andra vänner, men det höll på tills jag sa åt honom att leta vidare, för han skulle inte få ut NÅGONTING av mig ikväll, eller någonsin.
...Lite tidigare hade jag dock bytt telefonnummer med en trevlig kille, vän till Stekarn & VB (två av mina närmare killkompisar för er som inte vet), han var något yngre än mig (28?), snygg, artig och charmig. Själv kommer jag inte att ringa, men om han gör det kanske jag åtminstone överväger en oskyldig date.
... Dansade med Red, H & Glossy som om vi var 20 igen. Efter några drinkar för mycket blev det lite crazy och den manliga delen av gästerna stod som förlamade, medans tjejerna muttrade surt och gick därifrån (överdrift? haha, lite kanske). Jag älskar uppmärksamhet, vare sig det är från någon freaked out dance med snygga tjejkompisar eller när man pitchar något på jobbet. Alla tjejer borde älska sig själva lite mer, det är inget fel på det! Du får tycka att du är sexigast i rummet, du får tro att alla där vill ha just dig, du får tro att alla tjejer vill vara just som dig. Bara du håller det för dig själv, och inte omvänder det till något elakt. Folk har lite svårt att se gränsen av att älska sig själv och av att älska sig själv. Ehh? Nu är det nog bara jag som hänger med.
... för H slutade kvällen hemma hos sig. Med en kille. En italiensk modefotograf på Stockholmsbesök. Slutade natten bra vännen?

Toooonight

Okej, ska sticka strax, men jag hinner att slänga in ett inlägg. Middag hos Red följt av utgång står på schemat, som sagt. Ikväll blir det en puderrosa blus från Gossip, svarta stuprör från Sass&Bide  och skinnjacka från Acne (som jag fick av syrran idag, ni vet deras mc-skinnjacka som var så populär - hon trivdes inte i den och jag är överlycklig!). På fötterna blir det svarta Louboutins. Frågan är bara om det blir för varmt? Solen är ju framme nu! Kanske slänger ner ett par svarta strumpbyxor och en tight svart kjol om kvällen slutar med dansande på något schvettigt ställe.

Men så ska jag i alla fall se ut. Plus lite bronzepuder (Helena Rubenstein) och sotade ögon (Make Up Store, Chanel). Just det, väska! Nu tänker jag högt men jag tror nog att min lilla svarta Chanel med kedja skulle funka bra? Lite väl preppy med blusen men mina skyhöga Louboutins kompenserar allt sånt. Det är mitt absolut bästa skoköp någonsin, eller i alla fall på väldigt länge! Tätt följt är dock mina älskade budgetfynd (skyhöga, ursnygga skor under tusenlappen!) från Topshop.

Jag hoppas på en urtrevlig kväll och jag är verkligen sugen på att släppa loss. Träffa lite trevliga killar skulle inte sitta fel ikväll, är på sånt humör (börjar återigen komma in i en singels vanor, till min lättnad OCH förtvivlan).


Hello lovers!

Gah, jag vill blogga - men tiden finns inte. Vi har en stor "grej" på jobbet som avslutas nästa vecka, vilket kommer betyda att jag kommer jobba otroligt mycket framöver så på min fritid kommer datorn (och bloggen) inte vara det första jag vill direkt. Ikväll ska jag på middag hos Red och sen drar vi förmodligen vidare. Men jag ska försöka uppdatera innan dess!


Richie

image226Sjukt mainstream. Men Nicole Richie är enligt mig den absolut bäst klädda kvinnan i celebvärlden just nu.

Hon strålar och verkar så otroligt lycklig. Kläderna, håret, allt.

Till helgen ska jag ha min vita klänning från Milly (lite lik Richies Stella McCartney..), svart tight skinnjacka och svarta Louboutins. Mittbena också kanske?








Kärleksförklaring x2

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår fint.. sitter på jobbet och har haft ett roligt möte med mina kollegor precis. Vi är verklgien det ultimata arbetslaget! Utan dom hade jag och Stekarn stått med tomma fickor! Det går inte att göra ett bra jobb om man inte har kul under tiden, och det har vi - tack vare underbara personligheter! Lovelovelove!

Angående gårdagens inlägg från min käraste H. Varför jag berättade för henne? Jo, för det första så kände jag att jag var tvungen att diskutera bloggen med någon. För det andra så kan jag inte lita på någon mer än vad jag litar på H, så jag ser det inte som något problem överhuvudtaget att hon nu vet om bloggen. Det var inte pinsamt på något sätt när jag berättade och hon började läsa. Det var inget stort beslut direkt, vi gick där längs vattnet en solig dag och så fick jag för mig att berätta om bloggen.

H är mitt allt just nu. För ett år sedan var hon bara min trevliga gamla gymnasiekompis, vi umgicks i samma kretsar och hade kul ihop. Men sedan en kväll, satt vi mitt emot varandra och pratade gamla minnen. Gymnasieminnen, USA minnen. Plötsligt skulle vi åka till Californien tillsamans. Sen blev det Flordia tillslut, men det hör inte hit. Det som hör hit är att hon efter den resan är min allra bästa vän och utan henne hade vardagen varit hemsk. Hon är den mest flummiga och galna person jag känner, men hon kan samtidigt vara lugn, sansad och djup när det behövs. Är det inte precis så en bästa vän ska vara? Jo! Det blev lite mycket kärleksförklaringar i detta inlägg men... H JAG ÄLSKAR DIG!

Beställning från MyTheresa

image224image225
Satt och surfade runt lite och gick in på diverse shoppingsidor, Net-A-Porter, Shopbop, Revolve Clothing osv. Men dessa är ju amerikanska och det känns lite surt att lägga massa pengar på tull och frakt istället för på själva plagget. Så då gick jag in på MyTheresa.com och hittade en massa fint! Men gladast blev jag när jag hittade detta på rea! Brukar inte vara en nätshoppare, vill gärna testa passformen, känna på kvalitén mm. men när man hittar plagg som man verkligen vill ha som är svåra att få tag på i Sverige, på rea dessutom, måste man ju nästan slå till.

Så en oversize cashmeretröja i härlig rosa färg från Autumn Cashmere och ett par svarta lackballerinas från Lanvin är på väg hem till mig. Riktigt nice! Tröjan är en så där tröja som jag ska ha i sommar på kvällarna när man sitter och dricker vin i solnedgången, då vill man ju dra något över den tunna sommarklänningen eller toppen. Tänk den till vita, eller jeansshorts eller vita jeans. Ursnyggt! Dessutom är jag ett riktigt cashmere(jag vet att det är kashmir på svenska)freak, tycker att materialet är värt sitt rykte och pris till 100 %. Ballerinas är något jag har ont om och Lanvins är ju så snygga! Jag har en förkärlek för svart lack också.. så det känns verkligen som ett par låga skor jag verkligen kommer att använda.

Suck. Det är bara jag som kan skriva så långa inlägg om en tröja och ett par skor. En riktig modebloggare hade kört på: "Idag klickade jag hem en tröja från AC och ett par Lanvin ballerinas. Fina va?". Och nu gjorde jag inlägget ännu längre. Well well..

It's H speaking

Detta är ju jätteroligt!
För några dagar sedan berättade en av mina allra bästa vänner, för er känd som SIS att hon bloggade. "Wow, vad häftig och annorlunda du är, det är ju ingen som bloggar", sa jag. Men hon berättade mer, om bloggen hon gjorde en dag i tristess. En blogg, som jag inte läst något liknande förut. En dagbok, med extra mycket fokus på dating fast hon varvar det med dagliga berättelser om sin vardag, mode och sina åsikter. Jag har läst allt hon skrivit sedan augusti på några dagar, och jag gillar det jättemycket - eller som SIS skulle ha sagt; I like it big time! Det är inte bara för att det är min bästa vän som skriver som jag gillar det. Det är för att hon är en fantastisk människa som alltid står upp för sig själv och sina nära, och som inte är rädd att säga vad hon tycker och tänker, en människa som aldrig låter någon trycka ner henne. Allt detta förstår man genom att läsa hennes blogg, hennes karriär (och lön heheh) är det de flesta 29åringar drömmer om. Sedan att hon är den bäst klädda kvinnan i hela Stockholm (och nej, jag smörar inte! Fast det beror nog mycket på lönen, om jag hade haft samma glassiga summa på kontot hade jag varit snyggast, muahaha) gör inte bloggen sämre direkt. Men det är en sak till, hon skriver ju så otroligt jäävla bra! Hon vet hur man fångar folk med sina berättelser alltså. Om man bara inläggen om hennes känslor angående hennes f.d läckergbit till pojkvän, Drömprinsen så förstår man. Hon kan verkligen uttrycka känslor!

Detta inlägg skriver jag för att ni ska få en bild av SIS, en bild av hurdan hennes vänner ser henne. Dessutom ville hon att ni skulle veta att jag vet om bloggen, som har varit Top Secret tidigare. And I'll keep the secret babeee! På tala om att ni ska få en till bild av SIS som person så tycker jag att ni ska kunna ställa frågor and so on till mig, börja dom bara med TILL H. Heheh nice idé va?? SIS vet inte om den men schkiiitsamma, om hon blir arg så hotar jag med att avslöja bloggen för hela våran grymma vänskapskrets. Yiiieeeh!
Det var allt scnyggingar. P&K //H (oups trist smeknamn.. Babe, Red, Chica, Trendy & Glossy är ju sexiga namn. Men jag blir H. Screw you!! Hhehe).

Ps # 1. Bloggens bästa inlägg är Det Värsta Dygnet I Mitt Liv del 1&2. Det är det värsta dygnet i mitt liv också. Så fint skrivet älskling! Tårarna rann när jag läste. S, du finns med mig hela tiden. Vi älskar dig!
Ps # 2. DU BETYDER SÅ OTROLIGT MYCKET SIS, JAG ÄLSKAR DIG!


Have you been a very nice girl?

Klicka in regelbundet här ikväll... om ni är snälla ska ni antagligen få er en surprise. Jag tror att ni kommer gilla det. Men som sagt, bara om ni är snälla!

Och nej, det är ingen tävling - kan som sagt inte ordna sådant då jag är alldeles för paranoid (och anonym) för att syssla med sånt. Men mina trognaste läsare skulle verkligen förtjäna en stor tävling med fina priser, jag kanske kan komma på något sätt i framtiden. Men inte just nu. På tal om rubriken.. den är lite intern, men ni fattar nog ändå sammanhanget. Men säg det med lite rysk brytning så är det roligt. Haha strunt samma förresten, ni lär ändå inte fatta. Puss!

Fyra inlägg om dagen...?

Vad hände med mitt überbloggar mål - minst fyra inlägg om dagen? Känns otroligt långt borta just nu då jag knappt hinner med ett. Något som dock är enkelt när man har tidsbrist är att slänga upp en klänning man tycker är snygg, men hellre det än inget - eller hur? Så om det dyker upp lite väl mycket bilder på godsaker så beror det på att jag inte har tid till annat, inte på att bloggen blivit en 100 procentig modeblogg. Allrighty?

Idag har jag haft en så vanlig måndag att ni kommer somna bara av att höra om den. Men om vi gör det kortfattat? Vaknar, Fixfix, Jobb, Lunch med Chica och P, Jobb, Fika och lite shopping med mamma, Hem, Jobb (ja, jag lägger ner mycket tid på det. Men jag är chef/delägare, tjänar otroligt bra och tycker det är kul. Så jag klagar inte på något sätt), Surfar runt, Middag i form av grekisk sallad och nu sitter jag här, återigen framför datorn.

Ska nog tillbringa kvällen i min ensamhet med Cashmere Mafia, té och choklad. Bättre sällskap (sorry darlings) är svårt att hitta!


Min fredag

07.30 Gör mig i ordning på drygt en timma. Äter frukost, väljer kläder, sminkar mig osv.
Promenerar till jobbet (min lägenhet ligger bara drygt tio minuter från kontoret).
08.50 Jobbar intensivt. Har bestämt mig för att inte vara mer detaljerad än så angående jobbet.
13.40 Lunch med J och hans två assistenter/lärlingar/praktikanter och make-up artisten. Fotograferingen planeras.
14.20 Hem till make-up artisten där jag sätter på mig det första ombyet, min safari-inspirerade klänning från Paul&Joe (köpt på rea i NY) plus silversmycken och mina silvriga Louboutin. Jag sminkas av den grymt duktiga tjejen, rätt nedtonat med solkysst hy, lite sotade ögon och matta läppar i någon neutral färg.
14.35 Plåtning! Vi började i centrala Stockholm (precis vid make-up artistens lägenhet), och jag får stå mitt på en gata (dock inte så trafikerad). Det var rätt pinsamt i början, många stannade och tittade. Men sedan slappnade jag av och bilderna blev så jävla coola! Sen var det hem till MUA (försökte förkorta). Där jag bytte om till en skir vit, halvtransparent klänning med volanger från Milly, och mina rätt så nya chockrosa pumps från TOPSHOP. Sen tog vi bil till Djurgården på ett avskilt ställe, vid vattnet (solen glittrade så vackert). Nu gjorde vi lite mer oskyldiga, vackra och inte lika kaxiga bilder som tidigare. De blev ännu bättre än tidigare (vilket jag då inte trodde var möjligt!). Sen fick J för sig att jag skulle ställa mig I VATTNET. Så skorna åkte av och plötsligt stod jag där med kallt vatten till ovanför knäna och klänningen hängde mot ytan på ett otroligt effekt fullt sätt. Det blev så vackert, och bilderna kunde ha tillhört ett lyxigt modereportage. Fast det var en 29 årig hårt arbetande, festande singel som modell. Fast jag måste medge att jag blev otroligt snygg på bilderna, och  J var jättenöjd. Fast facing the truth, en bra make up artist och fotograf som kan plocka fram ens bästa sidor gör en snyggare än en retuschering i Photoshop. Men ändå!
18.00 Efter ca. en timma hemma drog jag på mig Paul&Joe klänningen igen och drog till Strandbryggan och åt middag med ett gäng härliga människor, Stekarn, J, Storasyster (som dock inte drack någon alkohol, hon är ju gravid), SP, H, Red, Trendy, Baby, VB och Glossy (samt två killar som ni inte vet vilka det är). Sen drog större delen av oss vidare ut i natten och det blev en otroligt lyckad kväll!

Suck, halva det här inlägget var jag tvungen att skriva om, vilket får mig att tappa lusten att skriva om resten av helgen. Men det kanske kommer imorrn, jag får se. Puss!


Fråga & Osammanhängande svar

image222

Valentina (en av få trogna i kommentarsfältet <3) ställde en fråga, och självklart fick hon ett svar på den. Efter ett väldigt osammanhängande och långt svar så insåg jag att jag lika gärna kan dela med mig till er. Osammanhängande är förresten bara förnamnet, men jag hoppas att ni förstår ändå. Annars, säg till! Jag  älskar att få kontakt med mina läsare bland kommentarerna! Och om ni inte ser vad det står på den lilla print screen bilden så är det bara att gå tillbaka till föregående inlägg. Tusen pussar!

Full

..men inte på det sättet. Nej, jag är helt proppmätt. Min mage är så full att jag inte ens skulle få ner en liten brödsmula till. Varför? Brunchbuffé på Djurgården efter promenaden. Men åh så gott och härligt det var! Det kändes som om man var utomlands. Älskade Sverige, det är så här du ska visa dig oftare!

Senare idag ska ni få mina dagar klockslag för klockslag, både Fredag, Lördag och Söndag. Så räkna med ett långt, detaljerat inlägg om bara MIG, MIG, MIG. Yee, det är härligt att vara egoistisk - och bloggen är ett ultimat sätt att vara det på. Och det är NI läsare och kommenterare som gör det extra härligt!

Som ni märker känns allt perfekt just nu. Men någonstans långt inne är det som ett stort mörkt hål. I en månad och fyra dagar så har han varit ifrån mig. Men ändå har han varit där hela tiden, mentalt. Den här månaden har jag upplevt en saknad jag bara känt en gång tidigare, och det var när min bästa vän, S, dog. Jag måste försöka gå vidare helt, jag måste fylla mitt mörka hål och inse att det är över.


Söndag

Hej! Nu ska jag sätta mig på min balkong med laptopen och jobba lite. Sedan drar jag nog till Djurgården och solar med H och Red, ska dock försöka blogga mellan varven. Känner att ni inte riktigt får hänga med i mitt liv längre, vilket jag tycker är trist - men det beror nog på vädret, att njuta av vädret med mina vänner går tyvärr före Singel I Stockholm bloggen just nu. lkväll ska jag däremot bara vara hemma i min ensamhet och då ska jag verkligen försöka att blogga.

Puss på er!

image221
Henrik Halvarsson för italienska Elle. Älskar hur hans bilder, de är så spontant vackra. Känns inte påklistrat.

Hey you!

Sorry, blev inga updates igår. Efter middagen på Strandbryggan (love it!) som varade i tre timmar så försvann huvudvärken (god mat + rosé = botemedel?!) och jag blev övertalad att dra vidare. Det blev en rolig och galen utekväll men jag var i princip opåverkad hela kvällen. Där ser ni! Jag hade ändå sjukt kul och jag är pigg och glad idag! Nu ska jag och Red ta en promenad runt Djurgården, det är ju högsommarvärme idag! Sen kanske vi kollar lite i affärer, tar en fika och ikväll ska vi åka ut med VB's ribbbåt till något avskilt ställe och mysa med god mat (hello engångsgrill!), lyssna på bra musik, skratta och prata. I like, big time!

Vi är snart trettio, men våra liv är fortfarande fyllda med skratt, dans och fester. Att så otroligt många stör sig på det tycker jag bara tyder på avundsjuka. Ni har valt ett liv, vi har valt vårt. Så otroligt patetiskt att inte låta folk bestämma själva när dom vill "slå sig ner". Man FÅR fortsätta att ha kul bara för att man inte är 25 längre! Och nej, jag är inte bitter och försöker övertala mig själv. Jag är glad och lycklig!


Fredag

Hejsan! Jag är på riktigt jävla gott humör idag, en hemsk huvudvärk till trots. Tror att det beror på det fantastiska vädret! Fotograferingen blev av idag och det var SÅ roligt! Blev riktigt fina bilder och J verkade väldigt nöjd! Berättar mer senare, har jättebråttom. Ska byta om och om en timma ska jag möta upp Storasyster och lite annat folk för drinkar, rosé och middag på någon uteservering (antagligen blir det mitt favoritställe, Sthlms bästa uteservering kan säga vilken imorn, är lite paranoid). Sen lär vi sitta där ett tag men sen ska jag hem och bara ta det lugnt, försöka bli av med huvudvärken - plus tröttheten (det är jobbigt att stå framför en kamera och försöka se snygg ut!).

Men nu bråttom! Måste hinna fixa en jobbgrej som lär ta lite tid innan, plus att jag inte vet vad jag ska ha på mig! Kvällarna blir ju svalare men shorts borde väl ändå funka? Eller klänning? Pusss!

Torsdag

Hejsan! Den 8 maj idag!
Snart är det sommar på riktigt mina vänner! Fast det ska bli skönt att bara njuta av en härlig helg med fint väder också! Plåtningen blir i alla fall på lördag, då ska vädret bli bäst. Har redan börjat tänka ut några outfits. Som jag nämde igår ska det bli riktigt kul att leka lite modell, men ni får inte tro att jag tar det på för stort allvar och tror att jag är någon supermodell. Ok?

Idag har det varit en skön dag, ska sammanfatta den kort. Jobb, lunch på jobbet i form av sallad, mer jobb, sköna timmar i en park som vanligt med fina vänner, lite mer jobb, hämtade upp Baby utanför hennes kontor och drog vidare till en uteservering där vi åt middag och drack rosé med J, Red, Stekarn, VB & Glossy. Härlig dag med rolig jobb (ja!), härligt umgänge, strålande väder och god mat. En torsdag i min smak! Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa ELLE som damp ner i brevlådan idag. Jubileumsnummer med ett fantastiskt omslag!

Dagens utstyrsel: Svarta lite dressade shorts från Tiger Of Sweden, vit tisha från Acne (de där lite lösare varianterna, ursköna och värda varenda öre!), svart tight 3/4 ärmad kavaj från Topshop,  loafers i bronze från MarZio (mina fötter var ömma efter en heldag i osköna +10centimeters igår) och bronze(jag vet att det heter brons men det ser så fel ut)smycken i form av armband och en stor ring.

image220

De svenska, unga, vackra modellerna bär klänningar från Stella Mc Cartney och Sonia Rykiel. Så otroligt vackra (de är även med i ett modereportage i tidningen). Ett otroligt fint omslag!

,

Well.. någon kommenterade och undrade om jag hade hört något från Drömprinsen sen det tog slut och jag svarade nej. Men sanningen är att jag fick ett mail för två veckor sen.

From: Drömprinsen
Subject: -

Hej SIS! Trist att det slutade så som det gjorde, vill att du ska veta att jag tänker på dig och verkligen, verkligen inte ville att det skulle sluta på det sättet. Hoppas att allt är bra i Sthlm så ses vi någon gång, det måste vi! /DP


Och nej, jag svarade inte. Det fanns ingenting att säga. Jag började äntligen känna mig riktigt bra igen, Drömprinsen kändes som ett avslutat kapitel. Det var även anledningen till att jag inte visade det för er. Jag orkade inte spekulera mer i det, försökte att förtränga det. Ni ska veta att jag saknar honom, hela tiden. Jag har länge funderat på om vi skulle ha gett det en till chans, det var ju trots allt inte ett så jättestort bråk vi hade. Men. Han är i Tyskland. Han bara stack, utan att försöka göra någonting åt saken. Och när han skickar det här delvis charmiga, omtänksamma men också alldeles för stela, artiga och vänskapliga mailet så vill jag inte. Jag vill bara slippa allt som har med honom att göra ett tag. För jag är besviken på honom, som fan. Och jag vill inte vara vänskaplig med honom, för han var aldrig en vän - han var den perfekta prinsen, som jag var upp över öronen förälskad i.

SIS Goes Model

Hello. Hoppas att ni mår bra. Jag mår väl okej, lite trött idag bara. Ser framemot helgen, knappt hunnit träffa mina vänner de senaste eftersom jag var borta förra helgen och alla har haft rätt mycket den här veckan. Om det inte vore för tröttheten hade jag kunnat styra upp en spontan middag ikväll. Men vi får se jag kanske piggnar till. Det har som ni antagligen förstår inte hänt något som är värt att nämna idag, men vi kan se framåt istället!

I morgon, på fredag eller till helgen ska jag agera modell åt en killkompis J, som är fotograf. Vi vill att vädret ska vara så sommrigt som möjligt, och det är därför vi inte har satt tid ännu. Men kul ska det bli! Han ska använda bilderna till sin portfolio, så det är inte direkt en "ta-fina-bilder-som-modellen-kan-ge-till-sin-mamma", utan riktigt seriöst med make-upartister, två assistenter och hela köret! Så jag har lite prestationsångest men det ska bli kul! Stylist får jag vara själv också, J vet om min stora passion för kläder och han har sett min garderob (många killar brukar tappa hakan och bli helt stumma när dom ser den. J var en av dem). Vill ha barbent snygga klänningar och heels. Undrar hur många outfits jag ska ha med mig?

Better In Time

Thought I couldn't live without you
It's going to hurt when it heals too
It'll All get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile because I deserve too
It'll all get better in time



But I still miss you.

Costume Institue's snyggaste?

Innan ni kollar bör jag notera att det var så otroligt mycket snygga människor i snygga klänningar på galan, jag har inte sett alla hundratals vimmelbilder så det är möjligt att det finns flera människor som lyckats tusen ggr bättre än dom nedan. Okej?

image215
1. Stella Mc Cartney är cool i kornblått. Men det är inte henne jag suckar högt över. Kate Moss, som jag den senaste tiden starkt tvivlat på, visar att hon kan. Så otroligt jävla snygg tjej och en otroligt jävla snygg klänning!
image216
2. Ashley Olsen mixar preppy och het på ett grymt sätt, Mary-Kate ser spännande ut i guld. På fötterna (syns dock inte på bilden) har de Louboutins. Mannen i mitten? Åh, det är bara Christian Louboutin.
image217
3. Kate Bosworth ser udda ut på ett snyggt och roligt vis i Vintage från Chanel Haute Couture.
image218
4. En skönhet (Gisele Bündchen) klär i allt. Men extra bra klär hon i denna puderrosa silkesstass från Versace. Damn she's hot!
image219
5. Mischa Barton i Missoni. Klänningen är inte "Wow!", trots att den är snygg, det jag vill komma åt är att Mischa strålar igen, håret, léendet, hyn, sminket, de glittrande ögonen. Hon har fått tillbaka gnistan, och åren sedan O.C känns plötsligt inte som så många längre.

Lusty Spring

Av alla häftiga David LaChapelle foton, så älskar jag den här bilden på Angelina Jolie bäst. Lite ironiskt då den inte alls är i samma stil som LaChapelles övriga foton och att jag inte gillar Jolie överdrivet mycket (Team Aniston, hallå!).

image214

Flats

image213
Som ni säkert förstått är jag en typisk heels-tjej. Världen (jag) känns snyggare och bättre på ett par 10 centimeters. Därför har jag knappt några flats i skogarderoben (med undantag för två par MarZio loafrers, några ballerinaskor och ett antal Havaianas-flipflops, okej nu lät det inte så lite - men det är sjukt lite om man tänker på min stora skosamling). Hur som helst, så har jag förvårnansvärt nog fått en crush för de hypade jesus/gladiator/gudinnesandalerna.
Och då menar jag inte bara de där vanliga med läderremmar. Dessa ovan är som ett smycke för fötterna. Från? Miu Miu såklart.

Den Femte Maj

Inte långt kvar till sommaren nu alltså! Min arbetsbransch ligger väldigt mycket i lä på sommaren så som tur är har jag massa ledigt! 8 veckor ungefär! Men riktigt så underbart är det inte (eller jo det är det men..ja, det finns en baksida eller vad man säger), under dessa åtta vckor så måste jag "finnas där" 24/7 för mina klienter och arbetsmyror. Så ledigt, men ändå inte. Borta från jobbet, men ändå närvarande hela tiden. Så nu behöver ni inte undra vad det är för lazy ställe jag jobbar på när jag schteker i en solstol och pressar fram en fabulös bränna i sommar.

Idag har jag haft en helt okej dag, varmt men mulet tills eftermiddagen då den strålande solen kom och gjorde Sthlm till ett paradis. Dagen har sett ut så här ungefär: Jobb. Lunch på uteservering. Mer jobb. Ännu mer jobb. Strosa runt på stan med en schmarrig latte i handen. Hem. Sitta på balkongen och äta middag beståendes av grekisk sallad med världens bästa Granne*. Jobba lite till. Surfa runt och ringa runt lite. Och här sitter jag nu. Om 20 minuter börjar Cashmere Mafia, som jag ska se tillsamans med en kopp té och Lindt's choklad med hallonsmak.

Vi hörs nog om en liten stund!

Graviditetstestet visade positivt...

Om åtta månader blir jag.. mamma! Det känns helt overkligt, men på ett positivt sätt. Jag är ju trots allt snart trettio, och att bilda en familj känns som ett självklart val nu, vare sig pappan står vid min sida eller inte.

Fooled ya! Haha, nej jag är inte gravid. Men min syster är! Tänk att jag ska bli moster! Jag är så lycklig! Men framförallt så är jag lycklig för Storasyster och SP's skull, de kommer att bli världens finaste familj. Åh jag vill gå till Nathalie Schuterman Baby & Child direkt och tömma mitt konto på underbara barnkläder! Jag lovar att jag hade gjort det bara jag vetat vilket kön underbarnet kommer att få.. plus att vad som helst kan hända, hon är trots allt bara i 5:e veckan...

Ush hemska tanke! Men i alla fall, jag kan åtminstone tjuvstarta, då E beräknas föda om två veckor! Min älskling! Hon har varit hos sina föräldrar de senaste månaderna så jag har knappt träffat henne, men vi hörs ibland via telefon. Hon vet vem pappan är, de ska dela på vårdnaden (men E kommer att ha barnet mest, nu när det är nyfött) och det blir en liten pojke! Jag är så glad att allt har löst sig för min f.d partyprincessa, tänk vad allt kan förändras snabbt! Men i E's fall var det verkligen en positiv förändring!

Back on track & riktigt bloggsugen

Hej! Förlåt för att jag inte förvarnade er om min lilla bloggpaus, men mina långhelgs-planer var väldigt spontana. Jag har varit på västkusten (Bohuslän) där mor och far har sommarhus - har tillbringat minst några veckor där varje sommar i hela mitt liv. Åkte dit i tisdags morgon och kom hem i eftermiddags idag. Det har varit jättemysigt att bara ta det lugnt, njuta av det halvsommriga vädret och ha människor omkring mig som jag älskar mer än någonting annat; Mamma, Pappa, Lillebror, Storasyster och SP (Storasysters man). Vi har sjösatt båtarna (segel och motorbåt), och använt dom, ätit jättegod mat (min mamma alltså!), spelat roliga spel, kollat på bra filmer och TV-serier, pratat, solat, lyssnat på musik, läst böcker. Pausat från mitt hektiska storstads-liv och tagit en paus helt enkelt.

Nu är jag i alla fall tillbaka och riktigt bloggsugen! Även skönt som vanligt att vara tillbaka i mitt älskade Stockholm, men som sagt så var det skönt med ett break. På tala om break har jag en breaking-news jag ska berätta om er för - snart!

Tack till er som kommenterar och visar att ni saknar mig, det värmer älsklingar!

RSS 2.0