"Jag lägger den under dörmattan eller nåt"

Hej! Har precis kommit hem från jobbet..var jag påväg att skriva. Men nej, jag har precis slutat och kommit hem till Drömprinsen. Väntar på att han ska komma hem från jobbet om några timmar men jag ska sova här ikväll och har precis varit på ett möte i närheten, så det kändes inte som någon idé att åka hem emellan. Då den här bloggen till största del handlar just om mina kärleksrelationer och jag antar att ni läsare läser just på grund av allt som händer i mitt förhållande så kan jag ju tillägga att jag inte har någon nyckel... Nej, den här låg under dörmattan. Märkte att DP blev lite stressad när jag undrade hur jag skulle ta mig in.. "Jag lägger den under dörmattan eller nåt" svarade han alldeles för fort när jag frågade. Men jag antar att han ser sin lägenhet som en frizon.. och jag tror jag känner detsamma. Jag älskar att ha DP i min lägenhet, men jag älskar också känslan av att det är min lägenhet, bara min. Nu när vi kommit så långt i vårt förhållande så delar man i princip allt tillsamans, förutom jobbet och lägenheten. Och i min lägenhet får jag göra allt på mitt sätt, och i min lägenhet får jag ta exakt vilka beslut jag vill. Hmm..när jag skriver det här inser  jag att jag definitivt inte är redo att flytta ihop än på ett tag. Inte för att det har varit aktuellt men.. nu vet jag var jag står i alla fall.

Nu tror jag att jag ska göra en espresso och ta ett bad i Drömprinsens jacuzzi (tänk om jag hade det i MIN lägenhet.. något jag verkligen saknar, men jag får passa på att utnyttja den när jag är här).. minns ni när jag bloggade sittandes på den och smygbloggade från mobilen från en av våra tidigare dejter? Ha ha det känns så längesedan!

Three words

Hej! Måste ju dela med mig av ett big moment när det kommer till mitt och Drömprinsens förhållande. 
Fjärde dagen med Drömprinsen på Seychellerna så badar DP och jag vid stranden. Plötsligt lyfter han upp mig och kastar ganska hårdhänt iväg mig. Jag får en rejäl kallsup av det salta vattnet, det känns som om jag svalt flera liter. Töntig som jag är blir jag skitsur och går argt upp ur vattnet och lägger mig i en solstol vid poolen och läser. En stund senare kommer han upp och jag har hunnit bli ännu surare, ni vet hur det är - blir man sur på ett sådär barnsligt sätt så vill man få en ursäkt på en gång, annars hinner man reta upp sig själv ännu mer och bli ännu argare.

"Sluta vara så tråkig och kom ner till stranden"
"Jaså, är jag tråkig? Du gjorde så jag svalde hela indiska oceanen, har man ingen rätt alls att bli sur då? VA?"
Tystnad
"Oj"
"VAD?!"
"Du kan visst vara både barnslig, känslig och långsint.. Det trodde jag aldrig i början när vi dejtade"
"Ahh vad gullig du är. Kan du bara låta mig vara ifred, innan jag ringer X  ("butlern") och ber honom komma och mörda dig!!!"
"Du är mänsklig gumman" Flinar "Jag älskar dig"

Sedan traskar han iväg. Jag var paff, då han aldrig sagt de tre orden förut till mig (inte jag heller) men argheten gjorde att jag inte tolkade det som någonting fint, utan snarare som ett försök att retas och göra narr av mig.
Senare på kvällen innan middagen, jag kommer ut från vårt badrum efter en härlig dusch (ni vet en sån här spa-dusch, så skönt!) och har på mig hotellets underbara morgonrock. Bråket är glömt, men vi har inte blivit sams genom att prata med varandra - jag glömde rättare sagt att jag var sur.

"Det jag sa förut idag när du var sur..."
"Mmh att jag är barnslig, känslig och långsint, tro mig - jag minns"
"Heheh förlåt älskling"
Tystnad
"Jag menade det jag sa.."
"Tack för den"
"Nej inte det, eller jo det också.. men det jag framförallt menade var att jag älskar dig SIS
Jag tittar chockat på honom.
"Hahaha va?!" (typiskt mig att reagera genom att skratta)
För en sekund ser det ut som han ska ta tillbaka det han sagt men sedan tar han ett djup andetag.
"Idiot. Men ja, jag älskar dig och jag tror att jag har gjort det ett bra tag...har nog bara haft för mycket stolthet för att våga säga det".
"Oj..."
"Du behöver inte "svara" nu" Säger han och försöker se lugn ut, men jag kan läsa hans ansikte - och han är nervös.
"Jag älskar dig också DP"
Han böjer sig fram för att kyssa mig
"Men en sak först... jag är inte känslig, barnslig och långsint".
"Nej verkligen inte" ironiskt tonfall

Inte direkt på det sättet jag hade tänkt mig, men ändå ganska gulligt va? Och precis som min prins uttryckte det, jag har känt att jag har älskat honom länge - men jag har haft för mycket stolthet för att erkänna det för honom, och för mig själv. Av rädsla för att bli sårad antar jag? Men nu är det sagt (och det har sagts en hel del det senaste, vi missbrukar det nätsan lite) och det är sant; JAG ÄLSKAR DIG MIN DRÖMPRINS!

Tänk hur tre ord kan betyda så mycket..

Seychellerna

Okej, en semesterresumé skulle väl sitta på sin plats? Ha dock överseende för att det är måndag och jag är trött!

SEYCHELLRNA - JUL & NYÅR 08-09    
Vad? Födelsedagspresent från mamma och pappa, en resa till paradiset i 2 veckor.
Med? M, P, Lillebror och DP som anlände en vecka efter oss.
Om? Ö grupp i indiska oceanen, vid afrikas västkust. Kritvita stränder, turkost vatten, lyx, snorkling, avkoppling... exkotiskt och underbart helt enkelt. Lite nice info här om ni blir nyfikna: http://www.caribia.se/island.php?island=seychellerna&stat=2

Resan började den 20 december på Arlanda. Pappa, mamma (som var helt speedad, hon har gått och sett fram emot denna resa så länge haha), Lillebror (som inte är så liten längre.. han är tjugo år.. min älskade plutt är vuxen och det är svårt att acceptera) och jag. Vi var redo för en av dom bästa resorna i mitt trettioåriga liv!

Första veckan var underbar. Vi bodde på en av de lite större öarna, så vi badade, solade, snorklade, spelade tennis och golf, utforskade ön, åt god mat, fotograferade (det var så otroligt roligt att plåta med pappas grymma system i de vackra miljöerna) och seglade. Svårt att berätta mer än så. Det var underbart hur som helst, Seychellerna är den vackraste platsen jag varit på och jag njöt av att enbart umgås med familjen (saknade dock storasyster, som när som helst blir mamma!)... Jag och min lillebror kom varandra så otroligt nära. En dag var bara jag och han på stranden en hel dag, vi solade, badade och pratade om allt från djupa saker som kärlek till lättsammare ämnen som skvaller och liknande. En av de finaste dagarna i mitt liv.

Efter en vecka var det dags att byta hotell och lägga till ytterligare en respartner. Det hotellet vi hade bott på innan var jättefint och hade otrolig service... men det vi kom till nu. OUTSTANDING! En villa på 200 kvadrat, med pool, butler (!!!), flatscreens i alla rum, jacuzzis, de lyxigaste, största badrummen jag sett, underbara sovrum, ALLT DETTA PRECIS VID EN KRITVIT STRAND. Och Drömprinsen anlände några timmar efter oss. Plötsligt kom Butlern och sa "Mr. Drömprins is here". Där stod han, snyggare än någonsin med ruffsigt hår som vittnade om den långa resan och solstrålarna föll över hans ansikte. Han log brett och det svindlade till, så glad var jag över att se honom. Jag sprang fram och kastade mig över honom och vi hade så mycket pusskalas som man kan ha inför sin mamma. 
Följande vecka var den underbaraste veckan i mitt liv. Vi gjorde ungefär samma saker som veckan innan, fast nu var min prins med och allt blev mycket mer romantiskt. Sola, puss och lek i vattnet, långa promenader på stranden, bus och lek på stranden, middagar vid vattnet i solnedgången, snorkling (så sjukt romantiskt att göra tillsamans!) och allt ni kan tänka er. Jag var i paradiset, så långt bort från all stress här i Stockholm som man kan komma.

Efter två underbara veckor på Seychellerna var det dags att åka hem. Ett minne för livet!

Det här är allt jag tänker berätta för ikväll, men kan gärna gå in på den bästa semestern i mitt liv fler gånger! Om det är någonting speciellt ni vill veta så fråga på.. Puss!

Ps. Angående det här med att vi hade butler och bodde i en villa... ja ni ska inte tro att det tillhör det normala, det var det lyxigaste jag varit med om i mitt liv tror jag, så döm mig inte eller framförallt så for ni inte tro att jag hittar på! Kom ihåg att mina föräldrar betalade kalaste också..haha!

Ps 2. Bilderna ser galet photoshoppade ut, men det är dem inte! Bilden högst upp är en del av vårt hotellområde på ställe #2, bilden längst ner är på den vackraste stranden jag sett!


He's soooo worth it!

Hej! Vet att det inte är detta ni vill läsa om i första hand men whatever! Grattis till min favorit Marcus Ohlsson som blev Årets Fotograf på Elle-galan i torsdags!


Titta på svenskt modefotos stolthets (plus massa andra duktiga fotografer mm.) bilder på www.lundlund.com.

sale sale sale

Loggar in på bloggen, tänkte skriva ett långt och härligt inlägg om Seychellerna. Godkänner en kommentar. Trycker på 'nytt inlägg'. Inser att jag inte orkar. Av alla de där anledningarna jag om och om igen rabblar upp.
Damn. Skulle ha bloggat i helgen när jag var sugen istället.. men då fanns inte tiden.
Dock sugen på att berätta att jag shoppat som fan det här året..! Min garderob känns så fresh och redo för de kommande månaderna. Och jag har bränt förvånansvärt lite pengar i jämförelse med allt jag shoppat. Reorna har varit grymma i år hörrni! Jag som brukar suga på att rea-fynda. Men i år... ohhyes!

Om ni inte bor i sthlm så kan ni spana in net-a-porters gryyyyymma rea! Ovan en rejält prissänkt läckerbit från MK & Ashleys märke Elisabeth & James. Lättburen, rolig, praktisk, snygg med en klassisk touche. Very SIS!


SIS är tillbaka - bitter men glad!

Sweet. I genomsnitt 5 läsare om dagen och en kommentar på 2 veckor och 5 dagar. 
Det är omöjligt att ragga läsare med en anonym blogg och det känns så hopplöst att lägga ner tid på något som enbart läses av 5 enstaka (men ack så älskvärda, ni gör den här bloggen även  om ni inte kommenterar!) människor.
 Men samtidigt älskar jag den här bloggen, hur jag får skriva av mig, dela med mig av mina dagar, känslor och åsikter. Till och med få drömma sig bort i den värld jag önskar att jag var en större del av; modevärlden (att lägga ner större delen av sin ekonomi på mode och klä sig snyggt räcker inte till för ett modefreak som mig).

Visst, jag skulle kunna göra en blogg som inte var anonym. Alla mina vänner och bekanta skulle läsa.. vilket skulle leda till publicitet och ännu fler läsare. Får ett glädjerus bara vid tanken på att inte ha en anonym blogg. Hehe. Men då skulle det fan i mig inte bli en bra blogg... jag skulle inte vara mig själv, den SIS ni känner. Och nej, det handlar inte om att vara någon jag inte är inför allmänheten (för det är en sak som ni ska veta om mig, jag är ALLTID mig själv) utan det handlar om att jag skulle behöva vara så hänsynsfull mot allt i mitt liv. Mitt företag, mina vänner, min familj. Jag vill inte go public med mitt liv, av många olika orsaker. Och skulle jag vara hänsynsfull mot allt och alla skulle det sluta med en mainstream blogg med söta klänningar från ASOS och bilder på min latte. No offense, men det är sanningen.

Anyways, jag är tillbaka från Seychellerna.  Brun och lycklig. Jag har inte varit så här lycklig på evigheter. Två perfekta veckor. Men jag är glad att vara tillbaka i Stockholm och leva det liv som jag (för tillfället) älskar.

RSS 2.0