Saturday Night

Om en stund kommer min syster hit. Har bara hunnit träffa henne jättesnabbt innan hon kom hem men nu är det dags. Vi ska äta middag bestående av kycklingspett, ris & stark jordnötsås (inget jordnötsmör här inte - så mycket godare med riktiga jordnötter!), visst låter det gott? Så vi ska äta och praaaata. Först var det tänkt att DP och Storasyster man, SP skulle vara med men vi bestämde oss för att vi vill vara själva, lite quality-time. Dock kommer de kanske över senare, när det har pratats färdig (det är quinnorna som har makten här!). Men mer utgång än så blir det inte ikväll... är fortfarande sjukt trött efter gårdagens fest - så OTROLIGT kul.

Men nu är kycklingen klar (haha hemmafru-varning big time)! Hejs!


Och det här inlägget skrev jag typ 19.00 - men blogg.se strular as usual. Men kvällen var jättemysig! Bloggar mer imorgonbitti!

Inspiration? Copycat?

image169Rachel Bilson måste ha mig som stilikon. Idag ser jag ut typ precis som på bilden här till vänster. Tanfärgad skinnjacka (med typ 5 år på nacken) från HOLLIES, Nk. Svart tee i modellen OSLO från Christina Riebel. Mörkblå stuprör från Tsubi. Solglasögon från Tom Ford.

Okej, jag erkänner. Jag blev inspirerad när jag såg bilden, så jag plockade fram den gamla skinnjackan (som för övrigt har åldrats riktigt snyggt) i garderoben och sen tänkte jag att  jag likagärna kunde kopiera stilikonen rakt av. Hehe. Men inspireras är det väl inget fel på? Fast lite copycat varning kanske? Men ni kan vara lugna, jag kör för det mesta helt på min egen stil.

För övrigt är Rachel B. grym på att klä sig. Enkelt och trendigt men ändå annorlunda och eget. We like!


Jag mår som jag förtjänar

Är hemma hos DP. Vilken kväll natt! Var längesen jag hade så roligt. Och rubriken tyder inte enbart på alkohol utan även dans, skratt och skrik för att överrösta den höga musiken. Jag har typ träningsvärk. Nu håller DP på att laga pannkaksfrukost till oss som den internationella pojkvän han är. Ingen kille har ens gjort kaffe till mig på morgonen (ehm.. det känns som det iaf) och här står han och steker pannkakor och gör en dubbel latte till mig, precis som jag vill ha det på morgonen. Älskling!

Nu är han färdig.. dags att stiga upp ur sängen. Det blir en jobbig resa från sovrummet till köket, mina fötter värker efter att ha hoppat runt i mina Louboutin på 10 cm (fick jättemycket beröm för dom förresten) från 21-04. 

Bloggar sen när jag är hemma! LOVE!


Ryck

Jag har en sjukt jävla dålig dag. Är arg på allt och alla. Om någon skulle säga att jag hade en fin klänning idag t.ex så skulle jag säga något dumt om att personen var falsk och bara smörade för att personen i fråga inte alls tycker att klänningen är fin egentligen. Ok, det är inte bara ett exempel - det har hänt. Men alla personer som står mig nära (och det gjorde som tur personen jag fick ryck på) vet att jag har såna här dagar emellanåt. Egentligen har jag ingenting att vara sur över - jag bara är det. Suck..

Vi får hoppas att det INTE håller i sig till ikväll för då blir det en hejdundrande födelsedagsfest här i Sthlm. Ska ha på mig en svart LBD från French Connection och mina nya silvriga Louboutin heels. Åh, jag blir lite gladare bara jag tänker på dom!

Nä, nu ska jag faktiskt rycka upp mig! En fika i solen kanske skulle hjälpa? Måste bara hitta ngn frivillig, förmodligen svårt då jag inte direkt charmat någon idag... Men det ska gå! Märker ni bara i mitt sätt att skriva, hur mycket positivare jag känner mig nu, så här i slutet på detta inlägg. YIIIIIIPPPPIIIIIEIEEEEEEEEEE! Nä. Nu överdrev jag. Fortfarande bitter. And..cut!


INKÖPSLISTA - S/S 08

♥ Ett par solglasögon, har spanat in ett par från Marc Jacobs jag är sugen på. Jag köper ett par nya, dyrare varje år (sen kanske ett par budgetvarianter får läggas till också). Solglasögon är lite av en passion för mig. !
♥ En vit tshirt-klänning + gladiatorsandaler, solbrändhy, slarvigt uppsatt hår och smycken. Tips på vart jag kan hitta? !
En vit klänning med marinblå detaljer. Om jag inte hittar någon syr jag själv! Återigen tips?
♥ En småblommig klänning, gärna ärmlös. Förmodligen inga svårigheter att hitta. !
♥ Ett par låga, vita Converse att ha när jag seglar framför allt. !
♥ En mönstrad, tunn sjal (inte cashmere eller pashmina) i typ silke + enkel klänning och kavaj.
♥ En sliten, tight jeansjacka. 2nd hand? Levis?
♥ Tunna tees i härliga färger (utan tryck!) i lätt utställd modell. Acne? Twist&Tango? Topshop? !
♥ Grå kavaj som man kan kavla upp ärmarna på. Svart har jag men grå saknas.

Det var det jag kan komma på mer.. fyller nog på senare. Men jag försöker vara så realistisk jag kan! De med ett ! brevid är prio-1 i alla fall. Ska försöka inhandla det till veckan.


Torsdag

Gosh! Det är redan torsdag! Gud så snabbt den här veckan har gått! Fast i och för sig, London känns som en evighet sedan. Kvällen igår var jättetrevlig, två bästisar, god mat, vin & skvaller. Det kan inte bli så mycket bättre. Hur som helst, sitter på jobbet nu - har en hel del jag måste få gjort idag. I London shopppade jag ju inte så överdrivet mycket men det blev mycket lyx-varor så det blev väldigt dyrt. Men jag är så fruktansvärt shoppingsugen! Har hur mycket som helst jag vill inhandla nu till våren (idag känns det, trots snön, som våren verkligen är på G!). Hmm.. jag fick en idé - jag ska i sann modebloggerska anda (förlåt till er som tkr att det blivit lite för mkt mode i min dating-dagbok) publicera en lista på "nödvändigheter" i ett eget inlägg så har jag allt på plats, vilket betyder mindre onödiga impulsköp och att man mer har koll på vad man är ute efter. Och sure, jag kan göra det på en post-it men det blir roligare om ni får se. Okej? Självklart blir det DP-pladder också, eftersom det är det ni älskar - och vad gör jag inte för er?

Andra gången...

...jag skriver det här inlägget. Vad är det för fel på blogg.se?! Dom ska ju byta någon plattform eller nåt imorgon natt och jag hoppas verkligen att det sker en förändring då! Annars.. jag vet inte - men en förändring måste ske!

I alla fall. "Dejten" gick bra tycker jag. Tror jag gjorde ett bra intryck och jag gillade dom också! Eller framförallt Mamma Drömprins hon var verkligen otroligt trevlig och det kändes som om vi hade massa att prata om, Pappa Drömprins däremot kändes lite stel och som jag sa till Chica när jag berättade om dejten senare på jobbet; Djupfryst. Haha. Men jag ska försöka tina upp honom nästa gång vi ses! Men det känns verkligen som jag var "godkänd" åt deras älskade son.

Nu sitter jag här och väntar på att H ska komma hit. Vi ska äta middag, håller precis på att laga pestopasta med kyckling och permesan, och uppdatera varandra. Det var jättelängesen vi umgicks bara vi två - så det ska bli mysigt! Vi hörs senare ikväll eller imorgon, beror på blogg.se!


Here we go

Nu väntar Drömprinsen nedanför. Nu ska jag vara den ultimata svärmorsdrömmen! Wish me luck!

En milstolpe i förhållandet

Hej! Jobbar hemifrån nu på förmiddagen idag - måste ju förbereda mig inför min Lunchdejt med DP och hans föräldrar! Herregud, om 158 minuter (13.30) så ska jag sitta på XXX och visa upp mig och vara trevlig inför Mamma- och Pappa Drömprins.

Outfiten är nu äntligen bestämd. Det blir en See by Chloé blus i offwhite (köpt på Awesome Rags för ett tag sen), min nya svarta A.P.C kjol, svarta strumpbyxor och knästrumpor i offwhite från Falke, Acne pistols & skinnjacka från ZARA. Låter inte så snyggt kanske, men det passar väldigt bra till sammanhanget med blus och kjol. Makeup? Hmm.. det blir nog mascara (Kanebo), rouge (Dior) och concealer (Clinique) för att se fräsch ut, såklart. En naturlig make helt enkelt - men det passar väl?

Ska försöka hitta bilder på alla kläderna, kan nog gå idag faktiskt! Fast blusen blir svår, den har nog två säsonger på nacken... Återkommer!

So you think you can dance - Scandinavia

Har alltid älskat dans, i alla dess former. Både att se på & dansa själv såklart. Var faktiskt med i den kända dansskolan Lasse Kuhlers här i Sthlm som tonåring. Så dans-program är alltid underhållande! Slå på 5:an nu!

Mitt vita äpple strular lite så det går inte att lägga upp bilder... Hoppas det löst sig till imorn!

Visst har jag varit duktigt aktiv här på bloggen idag?

Jag vill till Thailand!

Imorgon kommer min syster & hennes man (!) sedan den 2 februari hem från sin bröllopsresa (som varat sedan den 4:e) i Asien. Vi har mailat under hennes resans gång & stället hon tillbringat de 2 sista veckorna på, Thailand, Koh Lanta, Langham Place Eco Resort & Spa gör mig grön av avund. För det första; jag har varit typ överallt du kan tänka dig (och säg inte Baghdad eller nåt nu, please) och Thailand är i topp när det kommer till sol, bad, avkoppling, njutning & den biten. För det andra; 5 stjärnigt - ekologiskt (!!!!), lyxhotell i bästa tänkbara Koh Lanta miljö. Jag vill diiit! Alltså, inte nu men typ i vinter? Grejen är den att man måste boka snart - annars så försvinner platserna på ett så populärt ställe som detta.

image164
image165
Om jag lägger undan mer pengar än vanligt varje månad  så ska det nog bli no problemo. Tänk er 2 veckor där och bara släppa ALLT. Drömprinsen får gärn följa med också... Om vi fortfarande är ihop till vintern - vem vet? Ush, hemska tanke. Leva i nuet var det ja... Lunchdejt med DP's päron imorgon!

Ett bortglömt ex?!

Sitter på jobbet och har inte sådär jättemycket att göra. Facebookade lite och såg att en kille, Boytoy requestat mig. Skriver typ "Vem är du?" på hans wall & sen får jag ett meddelande i min Inbox "Logga in på msn vi är gamla bekanta, så segt att "chatta" med FB". Eftersom jag är uttråkad och nyfiken så gör jag det... ingen större grej.

Boytoy: SIS!! Det var otroligt jävla längesen!
SIS: Hej på dej med! Ja, det måste det varit - då jag tyvvär inte har en aning om vem du är ;)
Boytoy: Gotland? Sommaren 2004? Sen träffades vi en del under 2005 också ute på stan!
SIS: Ok, jag tror jag kommer ihåg dig! Hur hittade du mig på FB? 
Boytoy: Minns ärligt talat inte, men  jag kände igen ditt namn & såg att det var d u på din bild... Du ser inte en dag äldre ut! Riktigt jävla het ;)! Var är bilden tagen?
SIS: Öhmm, tackar. Men jag kan fortfarande inte placera dig riktigt? Du strulade runt lite med min kompis Darling* ett tag va?
Boytoy: Ehm nej... jag skulle snarare vilja säga att jag strulade runt med dig... Du kmr inte ihåg eller?
SIS: Obviously not... Haha, sorry men det är ändå 4 år sen snart!
Boytoy: Förlåten. Sägs om ett glas vin nån dag i veckan? Bor du kvar i Sthlm?
SIS: Yees.. men jag är upptagen och någonting säger mig att du inte är ute efter att förnya vår vänskap direkt...
Boytoy: Oj! Ring mig när han börjar bli tråkig - så kan vi återuppliva lite gamla minnen (som du tydligen glömt bort, stackare!). Pusspårej! 0709XXXXXXX

*kompis från universitetet jag träffar några gånger per år.

HAHA. Jag lovar att det säkert inte ens var ngt på Gotland, vi kanske strulade ngn kväll eller nåt - men så många killar har jag inte haft att jag bara glömmer bort dom så lätt. Om han var något större skulle jag minnas honom utan tvekan. Och hur hittade han mig på FB? Återuppliva gamla minen? Fyfan vilken sliskig typ!

Londonshopping 3

image163image162
- På rea hittade jag denna otrolligt snygga Paul&Joe klänning med äkta Safari-känsla. Tänk den, solbränd hy, jesussandaler (eller mina Chloé sandaler), stora solglasögon och guldsmycken i sommar. Hett! Den var dyr men det känns ändå som en klänning jag kommer använda mycket. Så, hellre det än en billig klänning  man aldrig använder eller som går sönder direkt. Ok? För er som också gillar den finns den på Shopbop, fast inte på rea (hehe jag är nöööjd).
- Underbar svart, vippig kjol från A.P.C. Har många svarta kjolar i olika längder och modeller. Men ingen vippig. Och den här måste väl ändå vara den perfekta vippiga kjolen? Så underbar! Har på mig den idag och har fått massor av beröm.

Sista shoppingdelen kommer senare idag!

Tisdag

God Morgon! Vaknade precis, gav mig själv en liten sovmorgon idag. Sen blir det jobb & efter det ska jag antagligen fika med H, Trendy & en till kompis som vi kan kalla... Red (fråga inte varför..). Få lite details om vad som hänt i helgen och berätta om min lilla resa. Sen ska jag hem och sen kanske jag åker hem till DP för att sova hos honom ikväll. Vi får se. Men det blir en lugn dag i alla fall.

Imorgon däremot, först jobb och sen LUNCHA MED DRÖMPRINSENS FÖRÄLDRAR! Jag är nervös! Åh, jag brukar vara rätt självsäker när det gäller sånt här - brukar klara av att "ställa in mig" hos folk rätt bra faktiskt. Men jag vet inte om det har att göra med att jag tycker om DP så mycket vilket kanske leder till att jag får mer prestationsångest. Vad ska vi prata om? Kommer dom att "förhöra" mig som min pappa gör med mina män? Vad ska jag ha på mig?! Är jeans för avslappnat? Blir kjol too much? Kan jag ens ha högklackat? Well, jag återkommer - känner att jag bara stressar upp mig själv ännu mer  nu...

Men nu ska jag göra mig i ordning!

Londonshopping 2: Abercrombie

Abercrombie är inte hippt, nyskapade eller trendigt på något sätt. Men de kommer alltid att vara #1 för mig när det kommer till shorts och sköna vardagstees. Abercrombie hör egentligen ihop med USA för mig, men när Chica shoppade loss kunde jag inte låta bli att köpa några nödvändiga (...) ting.

image159










- 2 sköna typiska A&F tees att ha i sommar när man seglar eller gör ngt annat där man bara vill ha bekväma kläder. Gärna till shortsen också.
- Jag har just 5 par A&F shorts i garderoben (och jag har haft fler genom tiderna) men de gör verkligen de perfekta shortsen, sköna, snygga, korta. Jag föll för dessa då de såg så härligt slitna ut, men ändå inte var en liten tygbit de hängde trådar nerför.

Londonshopping 1: Louboutin

image157Innan jag åkte fick jag ju ett ryck och ville inget annat än att föröka mitt ensamma par Louboutin-skor med ett par syskon. Sagt och gjort! Det var hur SVÅRT som helst att bestämma sig inne i Luboutins butik i London, allt var så snyggt! Och dyrt! Men tillslut bestämde jag mig, ett par heels i klassisk Louboutin-modell med silvrig lack. De ultimata partyskorna - året runt. JAG ÄR SÅ NÖJD! Men att det ska vara så svårt att hitta bilder. Jaja, tänk er modellen i bronze-silver-metallic här till vänster fast i silvrig lack som de Beckham har här nedanför. Så, modellen till vänster + Färgen nedanför = Mina nya favoritskor. Som är i min ägo! Yeees!

Jag och skor alltså. Jag tänkte inte en sekund på priset inne i butiken och när beloppet kom upp i kassan så tittade jag bara på skorna och tyckte att de var värda det. För det är de ju. Jag kommer ha dom tills de går sönder, eller tills jag inte kan gå i klackar mer (och de kommer jag göra bra länge)!

image158

P.S

Nu finns en ny kategori uppe. "Around The World" där alla mina reseberättelser ska hamna. Så om ni missat Florida, St. Moritz eller något annat - du är ett klick ifrån en resa runt jorden. Haha. Nej men seriöst, det lär bli en hel del reseinlägg i denna dagbok - och nu har dom fått en egen kategori.

Är lite svårt att hitta alla och flytta dom i arkivet, men snart ska ALLA reseinlägg finnas där!


London, baby!

I princip efter alla mina resor har jag lovat en fullständig berättelse om resan - men det blir aldrig av. Så denna gången ska jag inte skjuta på det ! Here we go!

 Resan var som sagt en jobbresa som var tvungen att vara ganska många dagar pga. dom viktiga mötena hade flera dagar emellan sig. Jag åkte med en arbetsmyra som är två år yngre än mig, vi kallar henne för... Chica (haha hon har latinskt ursprung), en jättetrevlig, underhållande, snygg tjej jag inte kommit så nära på jobbet. Men efter denna resan så känns hon som en av mina närmaste arbetsmyror. Härlig tjej!  
ONSDAG:  Flygresan gick fort och bra, vi åkte till vårt FANTASTISKA hotell, lämnade grejerna och åt en sen middag på någon hypad restaurang i centrala London (nära hotellet). Sen gick jag och Chica tillbaka till hotellet, åt choklad (taxfreeeee) och kollade på brittisk TV tills vi somnade.
TORSDAG: Upp tidigt. Fixade oss i över en timma och gav oss iväg till våra klienters kontor för det första (viktigaste) mötet. Det gick jättebra och det kändes verkligen som dom gillade det vi gjorde och kontraktet är så gott som hemma! Mer än så kan jag som vanligt inte säga om jobbet. Kändes dock lite kränkande när vi kom in där på kontoret och gick in i en konferenssal med ett gäng gubbar. En gubbe: "Oh, this wasn't what i expected - two young swedish sugarloafs" Och alla gubbar i rummet börjar skratta. En annan: "Well, they're maybe the entertainment only!" Suck. Men som den hårt arbetande kvinna (haha) jag är i denna mansdominerande arbetsvärld så är jag van. Men jag tror vi visade tydligt att vi tyckte illa om deras "skämt" och bortsett från inledningen var de riktigt trevliga och seriösa - fast mitt senare intryck av dem berodde kanske mest på deras charmiga, beeedååårande, snobbiga brittiska. Efter mötet blev vi bjudna på lunch av några av gubbarna, lyxigaste stället jag ätit lunch på på länge. Vilken service! Vilken mat! Och allt var gratis för oss! Sen shoppade vi (shoppingdetaljer kommer i ett eget inlägg), fikade (Starbucks!), shoppde mer & sen åt vi middag på hotellets restaurang. Därefter träffade vi tre kompisar till Chica och festade med dom in på småtimmarna. Nya människor, nytt ställe, ny musik, nya kläder. Kul!
FREDAG: Tog en välförtjänt sovmorgon. Ett jobbbesök på ett ställe som bara tog någon timma. Sen "gjorde" vi London. Sevärdheter, shopping, fotografering, omtalade restauranger. Jaa, ni fattar! Middag spenderades med samma killar & tjejer vi varit ute med kvällen innan. Underbara människor, som jag mer än gärna vill träffa igen! Sen gick vi hem och upprepade: äta choklad, kolla på tv, sova.
LÖRDAG: Ännu mera shopping + ett stort möte till. That's pretty much it. Just det, vi lunchade med en halvbekant kille jag pluggade med i NY och hans tjej, helt plötsligt inne i en affär så hör jag någon "SIS, 2000 NY? Remember me?" Det tog några sekunder att placera honom, och självklart trodde han då att han tagit fel - men sen föll det på plats. Så häftigt att träffa någon man känner, han kunde ju ha varit var som helst i världen och jag med, men plötsligt står vi i samma butik i London. Yeah! Så spontan lunch blev det med honom, hans fru, och deras två månader gamla bebis som var så undebart söt! På kvällen festade vi återigen med Chicas vänner - men denna gången tog vi det lugnare.
SÖNDAG: Sovmorgon. Lång frukost. Snabbt till Miu Miu för att Chica hade efter en lång tids beslutsångest bestämt sig för att köpa en väska. Sedan till flygplatsen. Lite taxfree shopping, blev en parfym för mig + choklad till en massa människor som förtjänade det. Sen var vi plötsligt i luften. Arlanda, träffade Drömprinsen. Resten vet ni.

Puh. Det tog lite längre tid än jag trodde. Men nu vet ni vad jag gjort de senaste dagarna... Shoppingen kommer mer om senare idag! Och yees, det blev ett par röda sulor!

I'm Back

Läsare! Jag är äntligen hemma! Har varit en riktigt trevlig jobb-weekend i Storbrittaniens vackra, härliga, huvudstad. Fast som alltid är det skönt att  vara hemma i älskade Stockholm igen. Flyget landade på Arlanda i eftermiddags. När jag stod och väntade på mitt bagage och plötsligt står någon sjukt nära mig och plötsligt börjar att kyssa mig i nacken. Jag tar ett steg frammåt, vänder mig om - och vem står inte där om världens bästa Drömprins! Jag blev så glad att se honom, hade nog inte insett hur mycket jag hade saknat honom förräns då. Åhh, han vet verkligen hur han ska göra mig glad - såna där små gester som att möta upp en på Arlanda. Resor till Alperna i all ära men det är de där små, oplanerade, charmiga små sakerna som får mig på fall. Vi åt middag på East och sen skjutsade han hem mig vid nio-tiden och jag bestämde mig för att sova direkt - ska hinna med massor imorgon. Men ändå, två timmar senare så sitter jag här...

Allt om London kommer imorgon - promise, men först ska jag sova!


Ett helt inlägg om Louboutin

image156VARNING! Detta inlägget handlar enbart om skor & jag upprepar samma sak exakt hela tiden. Typ för att övertala mig själv. Läs om ni orkar.

Hittade vår schlager-mästarinna Charlotte Perellis tillfälliga blogg (som nu är slut) på glife.se och ögnade egenom bilderna i inläggen lite snabbt. Där fanns en massa bilder från olika TV-framträdanden och liknande som varit under jippots gång. Och jag säger bara, kvinnan har inte ont om sky höga klackar med röda sulor! Ett par Louboutin + en Betsey Johnson klänning = Charlotte Perelli. Åh, vad jag önskar att vi kunde byta ut den kopplingen till = Singel I Stockholm. Så vad ska vi göra åt saken? Jo, vi börjar med att föröka min lilla, men så älskade Louboutin-samling med det andra paret i samlingen. Jag ska besöka Christian Louboutins butik i London, och jag ska spendera tusenlappar (men fortfarande bara köpa ett par, japp ni förstår hur dyrt det är)!

Dessa heels i ankelmodell skulle inte bara göra en hel outfit utan även dra till sig så sjukt mycket (bra) uppmärksamhet och förgylla min annars rätt så natur-färgade skogarderob till tusen. De är så sjukt snygga! De finns i svart lack också men då måste jag ju stryka en av punkterna till varför jag ska ha dom. Men det är ju i och för sig så mycket mer användbart och klassiskt med ett par svarta. Äh, jag lovar att jag kommer känna vilka som är "mina" direkt i butiken. Men vilka tycker ni är image154snyggast? Och nej, nu vill jag inte höra er predika om hur onödigt dyra och oanvändbara dom är. Cause I Know!  Men ett alternativ som jag definitivt ska fundera på är att köpa ett par heels i silver (som Perelli hade). Hoppas att de finns! (Fast det hoppas inte min plånbok). Fast i och för sig, om de inte gör det så har Louboutin ett stooort utbud med måååånga helt underbara drömskor. Så det blir nog inte direkt svårt att hitta några jag gillar. Hell no.

Nu ska jag sova! Planet lyfter imorn 18:00 och jag kommer nog inte hinna blogga innan dess! Ha det bra underbaringar, ska försöka att blogga!

Onödiga. Men sjukt snygga. Jag kan redan känna hur folk vänder sig om på stan efter skorna. Men jag kan också känna värken i fötterna och hålet i plånboken. Men snyggheten väger över. Helt klart.

Marint

image153När jag egentligen borde packa så börjar jag plötsligt klicka runt på en massa hemsidor och hamnade på ASOS, väldigt längesedan sist. Var lite tveksam till deras höst-vinter utbud. Men nu är vårnyheterna här (ok, dom har säkert varit det ett tag nu) - and I'm in love again! Det där med sommar kan dom ju! Mycket snyggt!

Jag har alltid haft en förkärlek till den marina looken när det är sommar & vår. Solbränd hy, marinblått, vitt, rött & guldaccesoarer. 

ASOS vet vad jag menar.

I'm Going To The small, old, apple?

Hej! Kom precis hem från jobbet. Jag är sinnesjukt stressad men glad. Jo, imorn sticker jag & en arbetsmyra (kvinnlig sådan) till London! Extremt tätt inpå att få reda på det dagen innan men Stekarn skulle egentligen åkt för att vara med på en jätteviktig konferens för att kamma hem ett konto men han har gått och blivit sjuk. Så jag rycker in! Åker imorn kväll  och kommer hem på söndag morgon. Så ett par nätter blir det! Jag gillar verkligen London, skön europeisk stad med häftiga människor. Känns som en mindre, äldre och lugnare verision av NY. Men det ska bli riktigt kul! Vi ska bo på ett jättefint hotell precis vid Harrods! Nice! Och jag ska shoppa utan skuldkänslor, har varit väldigt lite shopping (för att vara mig) denna månad.

Men mest jobb blir det ju! Förutom konferensen vi åker för så ska vi även åka runt och hälsa på hos olika tidigare klienter i London och "visa upp oss". Samt göra lite PR för vår egen PR-byrå. Hehe. Eh, trist med jobbsnack för er... Men vi ser framemot imorn alltså! Fast inte ni möjligtvis - det lär inte blir mkt bloggning.

NU: packa packa packa! Hur formellt klädd måste jag vara på mötena? Hur är vädret där? Ska vi äta på fina ställen på kvällarna? Ska vi festa? Orkar jag springa runt i London i 10 centimeters? Behöver jag cash?

!
Är det bara i Sthlm som det faller tunga, vita snöflingor (som lägger sig!)? Vackert. Visst, jag vill ha vår och värme. Men mkt hellre detta än det grå, blöta, äckliga vi fått se i tusentals månader nu.


Kommentaren

Okej, angående förra inlägget. Sure, det är inget farligt - men om mina läsare (hej på dej som såg mig förresten!) lyckas känna igen mig på stan så blir det lite som om jag avslöjar för mycket fast jag egentligen inte avslöjar någonting... Hmm, vet inte om ni hänger med. Men hey, jag tycker att det är skitkul att blogga så jag tänker fortsätta som förr... Om ngn av mina vänner skulle upptäcka bloggen skulle faktiskt världen inte gå under.  Men för att se det hela från en väldigt positiv vinkel; fatta vad coolt att jag har lyckats ge mina läsare en tillräckligt klar bild av mig för att man ska känna igen mig i STORA Stocholm. Sjukt coolt egentligen! Och personen i fråga tyckte jag var snygg haha... Alltid uppiggande med lite komplimanger från främlingar...!

Så nu vet ni!


FAN vad läskigt

Anonym om Världens Snyggaste Trettionio...

Idag var jag i Stureplans-området för en gångs skull & shoppade. I Sturegallerian ser jag en lång snygg tjej med rosa MiuMiu väska. Väskan var sjävlklart det som fick mig att tänka på dig men du sååg verkligen precis ut som man tänkt sig SIS.

Var det du? Det måste ha varit du? Så många har väll inte den väskan & Hope ankelbootsen? Oroa dig inte, jag har ingen aning om VEM du är eller vad du heter ;) Men coolt är dt om det är du?? Snälla svara!

Har det här gått för långt?


Världens Snyggaste Trettionioåring(!)

image147När vi ändå är inne på det här med snygga 30+are så vore det ju en skam att inte nämna Jennifer Aniston.

39 år och snyggare än någonsin. Jen har jag alltid inspirerats av, snygg, talangfull, smart, jordnära, framgångsrik & charmig. Klädstilen får vi inte glömma heller, hennes dagar som stilikon kanske är förbi men kvinnan kan klä sig!



Aniston på novembers (hyllade) omslag av Harpers Bazaar & på röda mattan för inte allt för längsedan.

Schlagerkväll

Cheez, vilken schlageryra det är i Svearike just nu! Allt handlar om kvällens melodifestival-final. Vem vinner? Vem har snyggast klänning? Vem är i bäst form? Yes, ni fattar!

Och nej, jag är inte bättre själv! Om en liten stund ska jag, DP, H & Stekarn iväg på en schlager-fest hemma hos en hyfsat nära tjejkompis till mig & H. Och vi fick ta med oss en date. Men nej, H & Stekarn är inget par - men Stekarn hade för en gångs skull ingenstans att ta vägen (haha) på en lördagskväll & H hade inget egentligt sällskap så det fick bli en kompisdate. Det ska i alla fall bli riktigt kul, ett gäng trevliga människor (inte FÖR många dock, vi kanske blir 12 stycken?)god mat, skumpa och självklart det vi kommer för - Melodifestivalen på 52'' tv och grym ljudanläggning. Yeeey!

Så jag är riktigt taggad för en grym kväll! Och Perelli vinner!

 SIS har på sig: Svart kjol, AA. Tee, Marc by Marc Jacobs. Svart kofta Zara. Pumps från Louboutin såklart. Sen glammar jag till det med silvrig kuvertväska, silversmycken, hollywoodlockat hår & en riktig partymake.


UPDATE:  Blogg.se strulade (as usual) och inlägget hamnade i arkivet istället för att publiceras. Inlägget skrevs igår vid 18.00 kanske?

Sko-utbrott & Bränd mat

Helloo! Är hemma hos mig med Drömprinsen. Vi har de mysigt, har dock varit kaos här för några minuter sen. Vi bestämde oss för att äta indiskt och se på film eller nåt ikväll - det har blivit lite för mkt sushi på sista tiden. Först tänkte vi take-away men sen insåg vi att vi lika gärna kan göra egen mat, vi är ju trots allt helt ok på matlagning båda två. Så fram med ett recept på chicken tandori och massa annat gott. Maten luktar bra, ser bra ut och vi ser fram emot att äta båda två. Men sen... Medans vi väntar på maten så går vi in i min "Walk In Closet" för att Drömprinsen en gång för alla ska få möta min skosamling. Har haft flera killar som reagerat väldigt negativt på mitt överflöde av skor så jag var lätt nervös. Men DP tog det cool han tyckte jag var lite crazy bara. Så börjar vi "leka" lite och jag sätter på mig mina högsta klackar och retas att jag är längre än honom (nästan), han sätter på sig ett par av mina skor, eller åtminstone försöker (stora fötter) och plötsligt säger det knaaak och jag får panik och börjar skrika, tror att han gjort sönder mina skor. Det har han inte men vi kommer in i garvattack tack vare mitt plötsliga raseriutbrott. Vi sitter på golvet och skrattar i flera minuter... Tills brandlarmet går.

Rök i köket, svart ris, svart gryta. Ja ni förstår... Nu ropar drömprinsen att take-awayn är här så nu måste jag sluta innan han upptäcker vad jag gör här på blogg.se. Hoppas ni får en bra kväll! 

Update 22:55
Ojoj, blev riktigt snabba svängar i detta inlägg. Jaja, lite måste ni ha förstått i alla fall! Om inte, ni missade ingenting! Vi har iaf. haft en jättemysig kväll sett på film, ätit gott (icke hemlagatt) indiskt & choklad. Vi hörs imorn!

Dagen närmar sig...

...jag blir ju trettio i år. Shit, vad gammalt tänker ni (och  jag). Och bara för det tänker jag stilla min ångest genom att visa bilder på rykande heta Eva Longoria som fyller 33 imorrn. Man kan vara 30+ och skitsexig.


image144
Inte världens snyggaste klänning. But still, shes HOT!

Bilder: 6 Mars på invigningen för Longorias & någon kocks nya restaurang.

Förresten så är 30 en jävligt snygg ålder. Det finns ju en massa snygga 30 plussare där ute - både här i Sverige & i resten av världen. Och då menar jag inte para photoshoppade kändisar. Yeah! 30+ rocks! Fast jag tackar ändå inte nej till att vara 29 ett tag till...

The U.S

Hej! Kom precis tillbaka till kontoret efter lunch med en vän från Los Angeles som äntligen ska flytta tillbaka till Sthlm, efter nästan tio år där borta - inte illa. Men nu var hon "för gammal" för det livet (hon fyller snart 28). Sure. En riktig härlig tjej i alla fall, ska bli kul att kunna umgås med henne igen. Vad säger vi om att kalla henne LA (efter.. ja det förstår ni ju)? Blir enkelt för mig att komma ihåg också.

Som ni förmodligen märkt så har jag vänner  utspridda både här & där i the US. New York, Miami, Los Angeles. Varför? Jo, jag har både pluggat och jobbat i USA till och från (framförallt i halvårsperioder - sen blev saknaden för stor hit till Sverige) under mina år som 19-24. Då lärde jag känna både svenskar, amerikaner och underbara människor från andra länder. Min kontakt med de flesta är LÅNGT ifrån bra, kanske mailar med dom någon gång om året men några har jag kontakt med. Som tjejen vi bodde hos i Miami, ett kompisgäng i NY (jag är den enda som inte är kvar där) & LA då (+ hennes yngre syster). Så nu vet ni! Jag försöker åka till USA så ofta jag kan, har tid & råd. Älskar landet (främst NY) men jag har ett för bra liv här i Sthlm för att lämna det. Så någon flytt till USA lär det inte bli...

image143

Miami, LA & NY - tre städer som alla någon gång måste besöka. Love it.

Nu ska jag kolla almanackan för möten och så till nästa vecka - måste planera långt i förväg. Puss!


YSL kan det där med skor...

image142
Svart. Lack. Inbyggd platå. Skyhöga klackar.
Perfection.

Last night

Heyy! Mår ni bra? Det gör jag. Är hur trött som helst men på gott humör ändå; kul på jobbet, har på mig en ny klänning, jag är kär, mina vänner är underbara och jag hade en riktigt lyckad kväll igår. Yes jag var ute på en onsdag. När jag fyllde 29 bestämde jag mig för att jag var för gamal för sånt men bööh. Om man känner sig som 22 så kan man väl lika gärna låtsas att man är det? Och detta är faktiskt första gången på EVIGHETER jag är ute på en vardag. Förutom i NY, Miami & St. Moritz men det är ju grova undantag. Men det var något speciellt igår, alla man pratade med skulle ut, yep Sthlm var på festhumör och orkade inte vänta tills fredagen!

Så jag dansade, drack goda drinkar (men höll mig i skinnet och drack lagom och det tackar jag gudarna för idag), pratade, skrattade och njöt av umgänget med underbara människor. Stekarn, H, Trendy, P (vi har börjat umgås mer och mer - kanske mer än vänner på jobbet snart?) är nog dom ni känner igen. Annars (för nyfikna) hängde vi med vänner till mig och H, en tjejkompis till P, några buddies till Stekarn ni vet Stekarna på snart-trettio-nivån, Stekarns yngling till quinna som han träffade i Val'D'Isere och hennes kompis... Stekarns flört är enbart 20 (han är faktiskt 29) & hon och henns kompis satt där och försökte se snygga ut med sitt sönderblonderade hår, sliskiga miniklänningar och vara roliga hela kvällen. Dock inte så lyckad då dom blev på tok för fulla. Stackare, har ingen kontroll och "säljer sig" till första bästa, rika, kille utan att ge dom en match. Usch Stekarn! Haha, vad gammal jag känner mig - jag som precis skrev att jag var som 22. Hehe. Anyhows, mycket trevligt folk - var självklart inte med alla på samma gång men jag och min Partner In Crime H höll ihop hela kvällen. Rörigt berättat, men kvällen var sjukt lyckad.

Idag är jag som sagt trött men glad. Ska hem till Drömprinsen nu och försöka överala honom att laga mat till moi. Kanske lite massage ovanpå det? Sprang runt i mina Louboutins igår så fötterna mår inte riktigt bra. Nu ska jag dra mig hemmåt (sitter på jobbet). Love!

Godnatt

Är egentligen inte så trött men jag är så otroligt sugen på att krypa ner i sängen, med mitt varma duntäcke och de otroligt sköna kuddarna. Läsa alla nya tidningar, ELLE kom igår och jag har inte ens hunnit att ägna en sekund åt framsidan. Och efter det något kapitel eller två i min otroligt bra bok, Marian Keyes -  Anybody Out There (vet inte vad den heter på svenska. Gillar MK böcker bättre på engelska).

Men först måste jag sminka av mig, ploppa ut linserna, göra rent ansiktet med alla dessa krämer och dylikt. Suck. Tänk om jag EN gång kunde bryta mina rutiner och bara lägga mig direkt. Ehm nej, det går inte - bara tanken får min ena hjärnhalva att rysa. Men den andra.... mhh...

Okej nu börjar jag som vanligt att spåra ur - gör alltid det i mina inlägg känns det som. Det börjar seriöst och välskrivet men plötsligt så svammlar jag bara. NU; badrummet. SEN; Ja det är ju det detta inlägg handlat om.

Uppvaktad

För någon timma sen kom ett paket hit till mig på jobbet. En ask från NK Konfektyr, med utsökta chokladpraliner i massa olika smaker. Trevlig överraskning! En "muta" från någon klient tänkte jag först men insåg sedan att det i så fall skulle varit till både mig, Stekarn & alla andra. En hemlig beundrare? Yes! Fast inte så hemlig, medans jag satt här och tryckte i mig pralinerna & klunkade té så ser jag att en post-it är fäst på baksidan.

"Hoppas att detta förgyllde din tisdag.Du förgyllde måndagens möte med din närvaro. Underbart med snygga, smarta tjejer i branschen. Vi ses på onsdag! /Mr P".


Wowow! Modigt! Alltid härligt att bli uppskatad på ett eller annat sätt. Mr. P (tänkte kalla honom P först, men det är ju upptaget) är en av våra nuvarande klienter, ett stort konto. Han är sjuukt snygg & smart men lite too much med sitt solariebrända ansikte (det kan inte vara äkta när man är SÅ brun) och bländvita tänder. Men ändå, snacka om att jag ska satsa på honom! Ha ha, just kidding jag är ju upptagen. Men annars så hade jag lätt kunnat ge honom en chans eller två. Får se vad jag säger på onsdag - kan inte rådissa honom, kan ju vara dåligt för företagets relation till det företaget han representerar. Men han har ju trots allt inte sagt att han vill gå ut med mig. Bara att jag är snygg, smart & förgyller mötena med min närvaro. Det kan jag ju fortsätta med utan svårigheter! Haha.

Vet inte om ni hänger med i mitt svammel längre. Nu ska jag läsa mail & svulla praliner. Seeyaa!


God Morgon!

Heey! Ska strax sticka till jobbet. Trots det grå vädret så har jag fått för mig att promenera. Ehm, jaa.. ibland får jag underliga idéer men nu har jag bestämt mig! Så Converse åker på, jag har jeans idag men där tar det slut. Belle-klackarna är nerpackade & till de svarta Sass&Bide jeansen har jag en väldigt flickig blus från See By Chloé. Men ändå, jag ska känna mig sådär überhurtig åtminstone när jag går till jobbet.

Innan vi sticker, en fråga: Min foundation är slut och jag vill testa någon av Biotherms - vad har ni för erfarrenheter av deras?

Måndag

Idag efter jobbet följde jag med min kollega P (som jag nämnt tidigare) och kollade på en lägenhet, hon har brutit upp från sin pojkvän. Hon är 27 år, de har varit ihop i tre år, är förlovade, och alla runt omkring väntar på antingen ett besked om graviditet eller bröllop. Men sen släpps en bomb, och plötsligt står man ensam igen. Tillbaks på startlinjen. Det är underligt det där. Bara tack vare en kille kan det se ut som om man har hela livet planerat framför sig. Och så fort det tar slut så är det som om hela livet måste börja om från början igen. Äh, vet inte om ni hänger med men... Lägenheten var i alla fall riktigt fin och jag tror att hon tyckte det var skönt att inte någon av hennes närmaste vänner var med, kan vara skönt att umgås med någon som inte är "så insatt" när man precis brutit. Mysig tjej är det i alla fall, funkar jättebra att jobba med!  

Från ett kraschat förhållandet till ett som i nuläget känns väldigt helt. Har precis pratat i telefon med Drömprinsen. Han vill att jag ska träffa hans föräldrar till helgen! Ohmy! Hatar att träffa pojkvänners föräldrar, och vi tjejer slipper åtminstone de där överbeskyddande papporna som ska skydda sina döttrar ni vet. Visst, vi blir också granskade men inte alls på samma sätt. Men det ska nog gå bra! DP's trevliga genger måste ju komma från någonting annat trevligt - right? Drömprinsen träffade ju mina föräldrar redan på min systers bröllop vilket känns väldigt längesen, fast då var det ju så mkt fokus på Storasyster och allt runt omkring så pappa han inte med sitt förhör riktigt. Men mamma tyckte att han var "en stilig gentleman" och det låter ju bra? Efter att vi får hans föräldrar avklarade lär jag dock behöva låta M&P att träffa DP igen, få den där Obligatoriska "träffa-mannen-i-dotterns-liv-middagen". Men nu går jag lite väl långt först måste jag checka av en middag med DP's föräldrar. Lär förmodligen bli på fredag kväll. På någon lugn restaurang. Vad ska man ha på sig? Ska man vara snygg? Preppy? Sostifikerad? Ska man se rik ut? Ska man se smart ut? Hmmm... har några dagar på mig.                  

Design

Är trött på min layout. Den känns inte riktigt jag. Min stil är väldigt stilren när det gäller i princip allt och likaså layouts på hemsidor. Och stilrent för mig är neutrala färger. Och vinrött känns inte särskilt neutralt, speciellt inte nu när vi närmar oss våren. Så ni när ni kikar in här någon gång i veckan (ska försöka hinna så fort som möjligt) så lär ni mötas av något väldigt trist. Trist men stilrent. Om ni har tur kanske jag kan förmå mig till att slänga in någon färgstark detalj. En idé börjar formas i huvudet medans jag skriver. Bra, mycket bra. Så nu vet ni!


Önskeoutfit

När man sitter och gör sånt här på jobbet, då kan man ge sig tillåtelse att gå hem. Exakt vad gör jag för nytta genom att klicka runt på diverse hemsidor som säljer kläder, skor och väskor på jobbet? Hmm..

image141
Kjolen från See By Chloé föll jag direkt för. Färgen, modellen, detaljerna. Det är plagg som detta som får mig att längta till sommaren. Till denna skönhet ska man matcha med något enkelt och skönt. Då finns det bara ett alternativ, en vit, skön, tisha eller något annat basplagg. Och Christina Riebel gör det bäst. Här i modellen Oslo som jag har i många färger. Klockren outfit, men för en dag på stan krävs mer i min mening - som skor och väska. Så det är nu vi kommer fram till korsningen. Två alternativ.
1. Vita tygskor, här i form av ett par underbara Keds, passar till allt. Släng på dig förra vårens bombnedslag till tygväska (som fortfarande är ursnygg!) från Luella.
2. Ett par mörkt tanfärgade, gladiatorinspirerade killer-heels från Azzedine Alaïa. Lovely! Som jag matchar med en liten cool sak från Marc Jacobs om jag inte minns fel.

VAD VÄLJER DU?
Och svara nu, det kan väl inte vara så svårt att skriva en siffra?


Tss..

Mail-chattar med Drömprinsen

INKORG
Jag saknar dig underbaraste.

SKICKAT:
Vi sågs senast i morse darling...

INKORG:
Varje sekund utan dig är en evighet. Inse hur lång tid 10 h är då.

SKICKAT:
Du brukar vara charmig när du smörar - men det där blir bara sliskigt.

INKORG:
Förlåt då äckel. Sov dåligt!

SKICKAT:
Detsamma älskling.

Jag älskar vår ironi. Jag älskar hur han kan få mig att skratta. Jag älskar hans skratt. Jag älskar att sakna honom efter bara några timmar. Det mina vänner, är att vara kär.


Brunch med bloggsnack

H: Men SIS, du om någon borde ju börja blogga!
SIS: Eh...va? Hahahah.
H: Jomen, du har ett kul jobb, din klädstil ska vi inte ens prata om, alla dina resor, ditt liv helt enkelt. Sveriges största blogg nästa!
SIS: Nejmen sluta... jag vill inte vika ut mitt privatliv inför vem som helst.
Trendy: Men jag kanske borde börja blogga? Har däremot inte så bra koll på hur man gör? Är inte så insatt.
SIS: Blogg.se eller nåt...
H: Ojoj, du kan det där!
SIS: Va? Nejmen det är ju typ den vanligaste, har bara hört talas om den..
Trendy: Okej, men vilka bloggar läser ni då? Jag har fastnat för en amerikansk tjejs modeblogg, hon har verkligen grym stil, får massa inspiration....diskussionen rullar vidare........

Gud. Jag höll på att ta livet av mig. Jag ljuger för mina allra bästa vänner. Visst det var ingen direkt lögn, men allt det här känns så falskt. Men jag gör väl inget fel? Jag bara skriver om mitt liv utan att berätta det för någon. Snälla läsare, intala mig att jag inte gör något fel!

Och tänk om någon av mina vänner skulle uptäcka bloggen? Jag menar en ny pojkvän, syster som precis gift sig, skidåkning med pojkvännen och vännerna i St Moritz, nyår i New York, ja om någon av mina vänner skulle läsa grundligt så skulle de utan svårigheter inse att det är jag. Har tänkt tanken många gåner att utelämna mycket, typ inte ens berätta att jag ska till Alperna för er utan bara; "Nu åker jag på resa, till snön. Drömprinsen är med" eller något, men fyfan vad trist. Bloggandet känns så meningslöst då. Jag har bestämt mig. Jag tar risken att någon mot förmodan skulle upptäcka mig. Jag skulle ju inte direkt bli hatad för det eller något, de skulle bara bli pinsamt för mig.... Tänk om Drömprinsen upptäcker http://sthlmsingel.blogg.se ? Ush, jag orkar inte ens tänka tanken.

Bloggar om en stund.


Vårkänslor

image140

Första gången någonsin jag har med ett par skor som inte har en klack på +10cm i bloggen? Möjligtvis. Och klänningen är inte från Prada eller Luella - den är från Asos! Bra försök av mig att vara lite mindre enformig va?

Nu börjar schlagern, ska springa över till grannen nu (är lite försenad, man skulle komma 20 i, men han förlåter mig) där han har samlat ett gäng vänner, har träffat de flesta någon gång eller två. Ska bli trevligt med lite nytt folk! Drömprinsen ska komma också, dock efter schlagern då han var på middag med några vänner eller nåt.

Hoppas ni har en trevlig kväll! Och jag ber om ursäkt för kollagets urusla kvalité som alltid. Ciao!

Plans for tonight

Heey! Sitter hemma hos Drömprinsen i hans enooooorma ung-karls-soffa, inget negativt dock då det inte är en nersutten skinnsoffa från nittiotalet, här snackar vi faktiskt snygga grejer - inte för att den skulle platsa i mitt ljusa hem, men hans inredning får helt klart låångt över godkänt. Jag gissar på lite hjälp från en inredare kanske? Väntar i alla fall på att han ska komma hem från jobbet. Och nej, jag har inte nyckel - svängde förbi hans jobb på lunchen och då gav han mig den så jag skulle slippa att åka hem i mindre än en timma och sedan åka hem till honom för att äta middag. Ingen av oss orkar nog laga mat denna fredagkväll så det blir hämtmat. I vote for sushi! Sedan blir det kanske utgång, det beror på hur vi känner & vad våra kära vänner väljer. Inget är ju säkert länge när man ligger nära 30-strecket (buhuu). Anyways, det är SÅ SKÖNT att DP trivs med mina vänner (han får det att verka så iallafall) blev ännu mer övertygad om det i Alperna, han hade inget emot att vi umgicks med dom både på dagarna och kvällarna.

Nu sms:a han att han är på väg hem! Bloggar antingen sent ikväll eller imorgon. Den som lever får se!

Ha en grym kväll nu lovers!


Torsdag

Hej! Vilket underbart härligt väder det är idag! Jag har varit lite ledsen (ehm fel ord kanske) över att det inte blivit NÅGON vinter här i Stockholm i år, det känns lixom lite för tidigt att få vår i januari. Men nu, när min skidsemester är avklarad - så är jag redo att släppa in våren! Och det gör jag med glädje.

Har precis haft en långfika ute i solen med min partner in crime H, Trendy & E (som ska föda i slutet på April!). Lattes, brownies, skvaller, solglasögon. Underbart! Bestämde mig att inte återvända till jobbet efteråt och jobba hemifrån istället och här sitter jag. Det där med jobbet har jag dock inte tagit tag i ännu.

Dagens Outfit: Svart MC-inspirerad skinnjacka från ZARA, puderrosa sjal i pashmina - present från Spanien, jeans från Rock&Republic (ja, jag kan ha jeans på jobbet när det inte är ngt viktigt som händer) svart blus från Sud Express, svarta skinnstövlar från Acne i modellen Pistol. Plus min rosa Miu Miu (lätt missmatch med sjalen men jag kan inte låta bli min underbara läckerbit). Och solglasögon från Tom Ford förstås.

EXTRA EXTRA! THE FIRST FIGHT!

Höhö med den rubriken så kommer The Sun vilja köpa rättigheterna till min blogg. Okej, till ämnet. Drömprinsen väcker mig, efter bara några timmars sömn då vi haft en lång utenatt. När jag får ont om sömn kombinerat med lätt bakfylla blir jag på väldigt dåligt humör.

DP: Klockan är halv tio, backarna har varit öppna i en timma och vi har inte ens ätit frukost!
SIS: Mhmm, men jag vill sova...
Vänder mig om och försöker somna om.
DP: Vadå? Tror du att jag betalt den här svindyra resan för att du ska få sova?! Han var inte 100 % seriös, men det var någonting i hans ton som gjorde mig upprörd. Svårt att beskriva.
SIS: Jaså, det har du?! Men ingen har tvingat dig och jag bestämmer över mig själv, faktiskt! Arg & Trött.
DP: Det menar du inte?! Sov du hela dagen, men imorgon kan du ta in på ett nytt hotell! Nu ska jag äta frukost!

En halvtimma senare går jag ner för att äta frukost och då sitter han kvar vid ett bord, läser tidningen, dricker kaffe och ser sådär galet snygg ut. Han upptäcker mig, jag försöker se arg ut. Efter en sekund börjar båda två gapskratta. Jag inser hur jävla sinnesjukt underbar han är, och följande morgonar så frågar han med öööverdrivet snäll röst (på skämt förstås) om han får störa mig ur min skönhetsömn.

Om det var ett bråk vet jag inte ens. Snarare "tjafs". Men ändå, vi skrattade efteråt åt det och insåg båda två att nu, är vi ett par på riktigt. Ett förhållande utan "bråk" är förmodligen ett förhållande där man trippar på tå i rädsla för att göra varandra upprörda. Så nej, jag ser ingenting ont i det här. Överhuvudtaget. Snarare tvärtom.

Tisdag

Alperna. Schweiz. St. Moritz. Vecka nio. 2008.

Jag gav er en sammanfattning. Men vill ni ha mer att smaska på? Detaljer om mina och Drömprinsens middagar? Eller kanske om vårt första bråk tjafs? Den underbara skidåkningen? Shoppingen? Våra grymma utenätter? Det finns så mycket att berätta och allt får långt ifrån plats i inlägget, så vi får se? Men som jag skrev i det förra inlägget - om ni tkr att jag missar något är det bara att säga till. Känner mig extremt okreativ just nu.
Åh. Suck, tänkte skriva något vettigt men det blev ett inlägg som var exakt lika onödigt som det förra. Bara det visar ju att min kreativitet står på noll just nu.

Idag har det varit en såndär vanlig jobbdag. Kul att träffa Stekarn igen, han kom hem från Val'D'Isere. Hade tydligen  fått till det med ngn ung tjej från Sthlm. Alldeles för ung. Vi får se om det fortsätter. Mitt råd till honom var att det inte skulle det. Jaja, not my buisnisess. Jag har precis sett Gossip Girl & Gynning. Bra tisdagsunderhållning, väldigt lättsmält. Några koppar té lyckades jag självklart också hälla i mig.

Dagens:
Cashmereklänning - Lily McNeal (fick syn på den på Englas blogg, hon hade den här om dagen. "Kom ihåg" att jag hade en likadan och rotade fram den i garderoben.
Kedjearmband i guld - CC Skye
Ankelboots i svart skinn - Hope
Rosa väska - Miu Miu
Svart kappa - GANT
En snygg sak med MÅNGA år på nacken.


Svacka

Well, well. What's going on here? Uppdateringen sjunker drastiskt och besökarna lika så (kommentarerna behöver jag väl inte ens nämna?). Har ju varit hemma sen i Lördags nu men bara skrivit ETT inlägg. Anar vi en bloggsvacka? Yes. Men jag ska försöka komma igång igen.

Något jag missat att berätta om (förutom St. Moritz, det kmr!)? Ställ frågor, inspirera så ska ni få er en hel drös med inlägg!

Honey, I'm Home!

Otroligt skönt. Men vilken underbar vecka. Underbart sällskap, fantastisk skidåkning, lyxiga luncher i backen, svalkande pauser med varm choklad (det går faktiskt ihop, tro det eller ej) glüvein eller en iskall öl, grymt rolig afterski, mysiga middagar och lagom med drag på kvällarna. Allt detta (utom de sistnämnda) med en stekande sol, dagarna långa, hela veckan. Har fått riktigt fräsch färg i ansiktet (tillbringade nästan mer tid i solstolarna i backen än på skidorna) med bara en lätt google-bränna-rand. Nice. Det kunde inte varit bättre.

ST MORITZ 2008. A week to remember.

Uppdaterar senare idag, har mycket att göra. Love!


RSS 2.0