IDAG

Happy valentines! Har börjat uppskatta dem här dagarna mer sedan jag träffade Drömprinsen. Ganska fint ändå med en dag som verkligen är till för att visa sin uppskattning för varandra, det är så lätt att glömma vad kärlek är och hur mycket det betyder för en - man kan behöva en påminnelse.
Men mina kära singlar till läsare, deppa inte ihop! Det finns verkligen ingen anledning! Styr ihop en girl-power fest hemma, drick goda drinkar, sätt på musik, dansa och sjung och snacka skit - skrik av lycka för att ni är fria! Att vara singel har så otroligt många fördelar - försök se dem istället!

Ah vad taggad jag blev av att skriva det där! Får styra upp nåt liknande med mina vänner snart..
Anyways, min dag har varit så lyckad hittils. Vaknade upp i min Prins famn och mös lite för länge. Sedan gick vi en långpromenad på Djurgården hand i hand. Efter det åt vi frukost på världens mysigaste ställe och bara njöt av lugnet, maten och varandras sällskap. Kom hem för en stund sen och nu ska vi krypa ner i soffan och se på film över lite chokladpraliner och té. Efter det ska jag fixa iordning mig för en romantisk middag. Det är allt jag vet? Vet inte om vi ska på restaurang eller stanna här. Har hittils fått en stor bukett med röda rosor, men känner jag min prins rätt så väntar något mer? Jag har redan gett honom choklad praliner från Robert E (som förra året) men har en present till.. ju seriösare  det blir genom åren = seriösare presenter haha! Men nä, presenter är näst intill obetydliga i ett förhållande, men en dag som denna är ju till för att skämma bort sin kära lite.. eller hur?

Ha en underbar dag, vare sig ni firar kärleken eller friheten!


ETT ÅR SEDAN

Valentines Day
Jag brukar alltid säga att jag är väldigt anti såna här komersiella dagar. Men när man har pojkvän och är nykär. Det är verkligen...jag vet inte riktigt men jag uppskattar det verkligen i år! Vi är hemma hos mig nu, har ätit en jättegod middag och varit på förhandsvisning av P.S I Love You. Drömprinsen hade fixat biljetterna. Jag gav honom underbara chokladpraliner från Robert E Choklad (bäst i Stockholm!), i stort överflöd och ett stort chokladhjärta i mitten av asken med en gullig text som jag hade bestämt. Han blev jätteglad! Om jag får säga det själv är det vad jag kallar en perfekt present på denna dag (exklusiva chokladpraliner alltså) för det är sånt man ALDRIG köper till sig själv. I alla fall, förutom bio och middag gav Drömprinsen mig en överraskning; han ska med till Alperna! Och han har köpt flygbiljetter + boende till mig också, vi ska bo på ett underbart hotell precis i närheten av där mina vänner ska bo och vi ska flyga dit ekonomiklass. Iiih! Det kommer att bli så romantiskt! Så det första jag gör när jag vaknar imorn är att försöka boka av mina biljetter (boende spelar ingen roll, för mina kompisar och jag har bokat tillsammans). Åååh! Men nu undrar han vad jag gör så jag kan inte gå in på mer detaljer, förlåt för rörigt inlägg. Men nu ska vi mysa!

EN STOR KYSS TILL ALLA MINA UNDERBARA LÄSARE MED ERA SÖTA KOMMENTARER! Ni gör bloggandet SÅ mycket roligare!

Stolt moster

Jag har precis varit på sjukhuset. Igår blev jag moster till världens vackraste lilla flicka. Är så glad och varm i hela kroppen. Både för att jag är moster och för att jag unnar Storasyster och SP all lycka i världen, och hur svårt är det att vara lycklig när man är föräldrer till världens gulligaste flicka? Jag är redan förälskad i hene och det ska bli så härligt att få se henne växa upp!

 Nathalie Schuterman Baby fick sig ett besök igår (Så onödigt med dyra barnkläder blahblahblah - who cares? Den här bebisen ska skämmas bort av mig och därmed basta!) och åtminstone min Storasyster blev glad. SP tittade på mig och suckade; "Vad kostade det där? Hon kommer kunna ha det i en månad max". Hahah typsikt SP att alltid vara så ekonomisk och praktisk. Okej nu börjar det här bli lite väl internt och flummigt- men som sagt, jag är väldigt lycklig!
Och jag älskar att shoppa barnkläder!

Men till doppresent ska jag komma på något mer personligt och genomtänkt. Ett smycke? En Hermés sjal? Den kommer ju hon kunna ha livet ut! Fast lite väl tantigt för en noll-åring kanske. Ha ha. Ok nu spårar jag igen, dags att lägga av kanske..

Puss, ha det så bra!
/En moster

Layout

Fick ett ryck och ville bort med den mörkröda, vintriga nyansen som genomsyrat bloggens layout och den felaktiga texten i headern så jag gjorde en snabb TILLFÄLLIG ersättare. Hinner inte fixa mkt mer än så för tillfället, men jag var så otroligt trött på den tidigare och ville bli av med det på en gång - så ni får stå ut med denna slarviga layout ett tag.

Utkast: Hej! Hoppas ...

Hej! Hoppas allt är bra med DIG idag! Själv mår jag toppen vilket ni kanske märkte, jag vet inte.
Märker att jag oftast loggar in på bloggen när jag antingen är på hur gott humör som helst eller när jag känner mig riktigt deppig. Det var längesen ni stötte på vardagsnormala-SIS här i bloggen. Who knows, hon kanske dyker upp snart?

Men som sagt, på supergott humör! En konkret anledning; Jobbet gick lysande idag! Har haft anställningsintervjuer på förmiddagen. En arbetsmyra skulle flytta till N.Y för att kunna leva med sin kärlek, så det var bara att börja söka. Vi har haft måånga intervjuer de senaste veckorna - men ingen har känts helt hundra så vi har avaktat med att anställa tills det blir akut. Men idag sa det äntligen klick! En smart, kreativ kille, bra på sociala sammanhang, felfri engelska och dessutom supercharmig! Gryymt snygg också! Och ja, jag föll "lite" för honom.. Fick påminna mig själv och kolla på "Pencez de moi"-ringen (betyder - tänk på mig) på handen som jag fått av Drömprinsen. Ganska passande va? Tänk på mig, inte på den sjukt heta killen mittemot. Ha ha. Hur som helst, vi anställde honom direkt! Och nej inte för att han var het och charmig - Stekarn gillar honom också! Och han tar utseendet i sista hand då han trivs med att vara hunk numero uno i vårt lilla företag.

Sedan åt jag en supermysig lunch med Baby, E och hennes lille, alltid så trevligt att träffa dessa! De är mina riktiga prata-om-livet vänner. Vi är olika alla tre men förstår oss på varandra, och det är skönt att få åsikter från personer som har helt andra erfarenheter och sätt att se på saker. Jag och H är lite väl lika för sånt ibland till exempel. Mina vänner är så otroliga, unika och dem hjälper mig här i livet på så otroligt många sätt.. KÄRLEK.

Efter det så var det ännu mer jobb och det gick väldigt bra. Sen gick jag och shoppade på Nathalie Schuterman (I wish) ICA. Ska laga mat åt mig och H ikväll. Bulgursallad och kyckling - yum! 

Oj detta blev visst ett LÅNGT inlägg som säkert att jobbigt att läsa..bara massa text. Men en update är en update!
Puss!

RSS 2.0