Sum up

                                                                     Hej underbaringar!
Ledsen för sjukt seg update, har haft en rolig helg och bloggandet har inte direkt varit prio ett. Eller datorn över huvudtaget har inte varit sådär jättepopulär. För att gottgöra er så tänkte jag summera allt jag gjort sen jag senast uppdaterade (fredag em) lite snabbt.

Fredag kväll: Rolig förfest med Buzz och goda drinkar hos Red. Vi blev kvar där ett bra tag men drog tillslut vidare. Rolig kväll, det där vanliga - dansade, skrattade och hade kul med härliga människor. Något som är värt att nämna var att jag för första gången sen det tog slut mellan mig och DP flörtade lite oseriöst med en snygg kille. Men det var allt, lite oskyldigt flörteri. Men det kändes ganska skönt ändå, svårt att förklara.
Lördag: Åt frukost med Grannen min på morgonen, sedan tog jag det lugnt. Efter det blev det en liten promenad, och sen drog vi vidare till gymmet och tränade LÄNGE. Sen gick (!) vi hem till mig och fixade oss. Sedan åkte vi hem till vår kära vänner VB och hans sambo Glossy (som jag efter lite bitch-fighting för något år sen numera kommer bra överens med, man ska inte döma folk man inte känner!). Men kvällen var så otroligt jävla mysig! Vi satt på deras stora terass/balkong/altan och satt runt ett stort bord med tända ljus och åt grillat, pratade, sjöng, drack gott vin och så spelade J gitarr. En av de bästa kvällarna på länge. Man behöver inte dansa och dricka sig redlöst full för att ha en lyckad kväll. Så det så (30-årskris varning?) !
Söndag: Vaknade sent, gjorde ingenting. Åkte hem till mamma & pappa och var där hela tiden. Hängde med Lillebror, snackade skit med mamma, (försökte övertala henne att ge henne sin Chanel Jumbo och vet ni vad, jag tror att den kan bli min!), snackade affärer med pappa och åt, åt och åt. Massa fika (hembakade brownies och kanelbullar), middag (ugnsbakad lax med färskpotatis typ(?) och jättegod sås) samt efterätt (hallonpaj med vaniljsås). Riktigt nice att svulla lite ibland! Sen åkte jag hem, såg på en film (Michael Clayton), läste tidningar, snackade i telefon med diverse människor och sen somnade jag.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh! Jag hade gjort ett jättelångt detaljerat inlägg men allt som blev kvar när jag skulle publicera var det här. Sorry darlings, men jag är trött som fan och orkar inte skriva om. Gör det imorrn istället. Pusspuss.


UPDATE 28/4: Så nu har ni allt! Ganska nice helg va?

Fredagslista!

På fötterna: Mina nya chockrosa Topshop pumps! Så galet snygga!
På axeln: Balenciagan.. lite stor men den passar outfiten.
På kroppen: Svart korsettliknande linne och svart vippig kjol från A.P.C.
På läpparna: Elizabeth Ardens Eight Hour is all I need.
På ögonfransarna: Kanebo 38 grader.
Favoritmärke: Idag? Topshop. Världens bästa mellanbudget kedja. Deras skor är otroliga!
Senaste inköp: En klänning, ett linne och ett par pumps (se inlägget nedan). Montis-glass, två lattes och en pastasallad.
På önskelistan: Fortfarande en plånbok från Miu Miu.
I helgen: Ikväll blir det utgång, imorgon ska jag njuta av vädret och på kvällen ska jag grilla med vänner (tonårs-nostalgi för snart-trettio åringar!), på söndag har jag ännu inga planer.

Lovely

Hey! En lika undebar dag idag! Även den har spenderats så här; jobb på kontoret på förmiddagen, lunch på uteservering och sedan har vi suttit i en park. Ätit glass, pressat och njutit. Och ja, vi har jobbat också..lite. Men man måste ju passa på! Så dagen har i stort sätt sett ut som igår. Plus lite shopping!

Det blev ett par chockrosa pumps med träklack från Topshop för knappa tusenlappen, en klänning från ZARA i mörk magenta med volanger och en stor rosett i ryggen i jerseytyg vilket gjorde att den kläddes ner lite samt ett marinblått linne från H&M i fint material och otroligt snygg passform - för bara 149 :- !                         

Ikväll ska jag först på förfest hos Red. Sen blir det utgång. Ska bli kul, men jag ska nog ta det rätt lugnt. Är det en 30års-kris som är på g kanske? Återkommer om en stund med lite mer details i form av en lista. Love!

See By Chloé

image212Om det är någon som sett denna underbara skapelse från See By Chloé i Sverige skulle jag gärna vilja få reda på var. Bara för att känna på den, inget mer (intalar jag mig själv).

Precis som på alla SbChloés plagg så är det detaljerna som gör det. Jag gillar dessutom den oskyldiga looken över klänningen. Trots att jag kan se riktigt trist ut i cremevit så tror jag det kan vara snyggt när jag är brun, som allt annat. Mmmh.


























Nej nu måste jag dra mig hemmåt, klockan är ju sju! Men det är fortfarande så härligt ute!

Lycklig, Lyckligare, Lyckligast!

Aah! Antagligen förstår alla i Sthlm (Sverige?) vad jag menar, så jag kan göra det enkelt för mig; sol, värme, sommarkänslor. Har suttit i en viss park med Chica och P i tre timmar nu. Vi har jobbat, pressat, snackat skit och ätit glass och lyssnat på bra musik från mina iPod-högtalare. Red joinade precis också. Jag har bara ben och klänning, strumpbyxorna åkte ner i väskan efter bara några minuter. För en gångs skull längtar jag inte till något. Jag vill bara ha det som det är nu, njuta av det som är nu. Jag är lycklig. Antagligen beror det bara på att mitt humör ligger på topp men JAG ÄLSKAR ER! JAG ÄLSKAR ALLT! JAG ÄLSKAR LIVET! Jag vill ha det så här för evigt.

Idag har jag på mig:
Halvtransparent, ljus mullvadsbrun klänning American Vintage
Vitt långt linne, Hunky Dory
Vita tygskor, Keds.
Klassiska RayBan Wayfarers.
Svart Balenciaga motorcyklebag.     

Och nu vill jag inte skriva mer, är lite risky business med tanke på att jag är omringad av tre härliga tjejer - som dock inte ser min skärm - hehe.


I Know

Dålig uppdatering idag, I know. Men jag har rätt mycket att göra och nu ska jag se på Greys. Bloggar kanske i pausen. Ville bara berätta att jag lever typ. Saknar er lite när jag inte bloggar på länge. Inget speciellt har hänt sen sist i alla fall. Lovelovelove!

Mums

image211Lackad färgchock, skyhög kilklack, Christian Louboutin. Rör ihop det, och du får vårens it-skor? Kanske.
En sak är säker, de är perverst snygga.

Cameron väljer vita. Ashlee väljer orange.
Singel I Stockholm väljer chockrosa.
Räcker det att välja ett par skor för att få dom? Inte? Synd.

Modeblogg? Nej, Matblogg!

Så var det måndag igen! Har varit en skön dag. Rätt så stressigt på jobbet, men det är ju så det är! Dessutom fick jag nya krafter efter en härlig lunch med pappa i solen. Oxfilé, ugnspotatis, fetaostsallad och en fantastisk sås. Mummms! Haha, mat ligger - som ni troligtvis märker av att läsa min blogg - mig otroligt varmt om hjärtat. Skriver ju nästan lika mycket om mat som om skor nu för tiden? Mer kanske? Vart är det här påväg. Kanske ska bli en matblogg istället, höhö.

Nu är jag iallafall hemma. Ikväll ska jag bara vara hemma. Jobba en del (så jag kan sluta tidigt imorgon) och se på TV. Helt okej faktiskt. Hinner antagligen blogga en del också. Ciaociao.


Student-klännings-panik?

H diskar i köket. Red & Baby spran iväg till affären för lite Ben&Jerry's, Häägen Daaz eller liknande. Mums. Så länge tänkte jag tipsa om lite studentklänningar jag hittat. Jag vet själv hur stor paniken var när det var jag som skulle ta studenten. Men nu, när man har det gjort (hrm.. för rätt så många år sen) så känns det som en rätt lätt match. Är det för att klänning är mer trendigt nu? Jaja, French Connection (FCUK) har ett otroligt klännings-utbud! Jag älskar deras kläder över huvudtaget, och priset är helt klart överkomligt. Hittade en drös med klänningar som skulle passa perfekt för studenten, korfimationen, avslutningen och liknande.

image204image205




Söta va? Men favoriten från FCUK fanns tyvärr inte på hemsidan. Den är med i senaste nummret av ELLE, på sidorna om bröllop (och ja, den är kort). Det var en av de vackraste klänningar jag sett på länge för 1200! Och då är Nathalie Schuterman och Net A Porter inräknat. Inte så illa va?

Sunny Sunday

Hej! Åh vilken härlig dag! Tänk, soligt vårväder kan göra att hela livet känns så enkelt. Efter en otroligt skön promenad satte vi oss vid vattnet och bara snackade. Baby berättade allt om sina veckor i Barcelona, och vi uppdaterade henne med ALLT som har hänt här. Det är så otroligt skönt att världens finaste tjej är hemma!

Sen gick vi till en uteservering, där vi även mötte upp Stekarn & J (killkompis, han var med i NY om ni minns?). Skratt, lattes, bakverk i alla smaker och former (åt bla. en otroligt god brownie). Det är svårt att förklara, men jag är så lycklig, så lättad över att det gick såpass bra att gå vidare. Mitt liv är underbart, och en fantastisk kille mindre kan inte ändra på det.

Vid 16.30 drog jag mig hemmåt efter en fantastisk eftermiddag. Jobbade en kort stund på balkongen och om en stund kommer Red, H & Baby hit för att äta middag. Sen ska vi placera oss i soffan och titta på filmer och foton från galna utekvällar, roliga resor och barndomsbilder (alltså inte där vi är tillsamans). Ska bli SÅ kul. Nu sitter jag och fixar med ett bildspel om min uppväxt (haha ja, vi är så satsiga men det är en skitgul grej för folk som inte känt varandra hela livet). Jag har en bild med på S. Tänker på dig underbaraste.

Nu ska jag fortsätta med bildspelet - är inne på USA-åren nu. Vilken underbar tid i mitt liv!

Märker ni att jag är på otroligt gott humör?

Söndagens...

Att Göra: Nu på morgonen blev det först frukost i solen på min balkong med min kära granne. Sen har jag städat. Promenad (= sitta vid vattnet och sola) och fika om en stund på Djurgården med H & Baby (som ÄNTLIGEN är hemma!). Ikväll ska Red (och möjligtvis ovan nämnda) äta här och kolla på massa foton. Lite nostalgikväll. That's it.
Outfit: Seven jeans och vit See By Chloé blus. Ute blir det vita låga Converse, skinnjacka från ZARA och solglasögon från Miu Miu.
Oh Yes: Det underbara vårvädret!
Oh Crap: Jag önskar att allt var som vanligt mellan mig och en viss prins.
Inköp: Färskt bröd och varsin mini-flaska brämhultsjuice på fiket här nedanför till mig och Grannen. Sen blir det ju fika på Djurgården och mat till middagen. Så idag tänker jag bränna pengar på att äta. Yesyes!
Bloggflöde: Inte så stort. Kanske  blir ett inlägg till innan promenaden, och möjligtvis ett (eller två) på kvällen. Vi får se.

Kvällen & Återförening

Förutom tidigare nämnda incident var det en kul kväll! Vi träffade trevliga människor, dansade och skrattade. Var längesen jag dansade så galet. Hahah, Stekarn plockar fram mina bästa sidor! Sen var det härligt att inte känna NÅGON förutom Stekarn, man kan verkligen släppa loss då. Strunta i att vara artig, rolig och social. Bara dansa och ha kul med sin galna kompis och affärspartner. Utan dig Stekarn så vet jag inte vad jag hade gjort! Fast ärligt talat, så ser jag fram emot att återvända till "mina trakter" ikväll. Men någon gång då och då skadar det inte med ett miljöbyte mina vänner!

Kom precis hem från två lägenhetsvisningar med H. Men nu har hon bestämt sig! Det blir den på min gata! Oh, vad jag hoppas att hon får den. Skojade med henne om att jag skulle bidra ekonomiskt bara hon fick den. Haha. Nu ska jag sticka iväg och ta en fika med L, en vän jag umgicks mycket med fram tills för tre år sen då hon skaffade barn, flyttade till förorten och förändrades från en galen partyprincessa till en lugn mamma. Men jag klandrar henne inte, verkligen inte. Hon verkar lycklig med det liv hon lever nu, och jag är glad för hennes skull. Trist att vi i princip aldrig träffas längre, bara för hon lever ett annat liv kan vi ju ta en fika någon gång i veckan. Men det är nog delvis bådas fel. Ska försöka få upp kontakten igen! 

And that's it for now. Bloggar senare.            


Kan jag få en påse att kräkas i?

Okänd man ~ 30: SIS? Hej! Det var inte igår!
Tänker så det knakar. Sekunderna går. Okej, jag måste säga något.
SIS: Nejmen hej (?!) vad längesen!
Okänd man ~ 30: Så hur har du haft det de senaste åren?
Senaste åren? Kan det vara från högskolan? USA-åren? Jobbet? P A N I C!  
SIS: Jo, det har varit jättebra. Förlåt men...
Nu avslöjar jag mig som världens bitch.
Okänd man ~ 30:
Du kommer inte ihåg mig?
SIS: Heh, ja tyvärr. Men jag har alltid varit dålig på sånt, så ta det inte personligt!
Okänd man ~ 30: Tarzan heter jag, vi gick på EG* tillsamans.
SIS: Jahaa! Jo men en John från gymnasiet - det finns i min lilla minnesbank!
NOT.
Tarzan: Okej! Att du inte kände igen mig kanske har att göra med att jag har förändrats till utséendet rätt mycket.
SIS: Jaa.. det har du gjort!
Tarzan: Till det bättre? Eller var jag sexigare som en pubertal pojke?               
VA? Flörtar han med mig? Driver han med mig? Försöker han få mig att kräkas?
Tarzan: Haha nej jag tänkte väl det, jag såg hur du tittade på mig. Snyggt knep det där med att låtsas att du inte kom ihåg mig snygging. Men vet du vad, du kan få omkull mig ändå för du har blivit ännu hetare än du var när vi tog studenten - ska vi gå hem till mig?"
Kan jag få en påse att kräkas i?
SIS: Vet du vad? Jag kommer inte alls ihåg dig. Jag kommer inte ihåg att det gick en John på EG samtidigt som mig. Jag tror faktiskt inte att jag ens visste om det när jag gick där. Ha en trevlig kväll! Nu väntar min pojkvän.

Sen gick jag fram till en oförstående Stekarn och kysste honom (snabbt). Han log och sa typ "Nice hörru, men jag gillar dig absolut inte på det sättet och jag trodde att du kände likadant?". Haha, obviously eftersom vi båda beställde in ett stort glas mineralvatten att skölja munnen med efteråt vilket dock blev lite svårt eftersom vi höll på att skratta ihjäl oss av incidenten som ägt rum några minuter tidigare. Tack för att du finns, bästa!

* EG = Gymnasieskolan jag gick på. Snobbigt men riktigt bra ställe. Hade tre roliga år där (om man bortser från att jag i ettan förlorade en bästa vän).

Ok

På mina sju senaste inlägg har jag fått två kommentarer.
Känns trist med tanke på att jag för en gångs skull verkligen är på blogghumör.
Men okej, det är sånt man får ta som bloggare.
Ni hatar att kommentera, och jag klandrar er inte.
Jag kommenterar aldrig de bloggar jag läser regelbundet.
Well well, jag fortsätter att pumpa ut blogginlägg så mycket jag orkar och vill.
Det är nog inte upp till er längre som det var under min "storhetstid".
Nu är det upp till mig. 
Vi får se när jag tröttnar.

Without love,
Singel I Stockholm

Fredagens...

På fötterna: Smutsrosa TOPSHOP heels. Invigning. Dom är otroligt snygga!
På axeln: Chanel 2.55. Min älskade dyrgrip till 25 års-present har inte fått titta ut ur lägenheten på ett bra tag. Crazy!
På kroppen: Bella Dress i svart från Acne.
På läpparna: Lite Elizabeth Ardens Eight Hour and I'm ready!
På ögonfransarna: Kanebo 38 grader.
Favoritmärke: Idag såg jag en fantastisk Miu Miu plånbok. Miu Miu verkar ha lätt för att få mig på fall.
Senaste inköp: En latte. Jaha, i modeväg? Ett nagellack från O.P.I.
På önskelistan: För mycket för att rabbla upp. Men ovan nämda plånbok, en klänning från Marimekko (inte för H&M) och en kornblå kjol från See By Chloé står högt upp på listan just nu.
I helgen: Ikväll: parteeey på Söder. Imorgon: Inredningsbutiker och lägenhetsvisningar med H. Luncha med en gammal vän, L. På kvällen blir det nog fest, fast denna gång i mina trakter. Söndag: Vet inte. Om det är sol så ska jag sitta på en uteservering med härliga människor hela dagen.

Kul lista! Den lär ni få se igen! Snodd av Michaela Forni. Nu sticker jag! Ha en grym kväll!

Söder-chic ikväll!

Hej! Har varit i s.rooms idag med - var så kul igår ju! Tror att arbetsmyrorna uppskattar att jag är där också. Kan inte snacka jobb så detaljerat trots att jag vill, men en sak kan jag säga - JAG ÄLSKAR MITT JOBB! Nu är jag i alla fall hemma efter en lång, rolig, dag.

Ikväll ska jag som sagt gå till en liten klubb på Söder med Stekarn. Hmm.. ska bli spännande. Jag vet, jag låter som en sån där insnöad Stureplans tönt men sanningen är den att jag älskar Söder på alla sätt! Förutom just nattlivet. Men vem vet, jag kanske har haft otur. Jag ska vara positvit inställd i alla fall! Som Stekarn själv egoistiskt uttryckte det: "Festa med mig, och plötsligt spelar det inte någon roll om var du är". He wish? Haha nej men det stämmer nog tyvärr lite. Ska bli kul att umgås med min manliga bästis en helkväll!

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig. Svart klänning och heels funkar ju alltid, men vi får se.

Lång (men rolig) torsdag.

Kom hem för några timmar sedan. Helt utmattad. Det var kul, får inte göra så mycket sånt som delägare, men jobbigt och jag var tvungen att vara engagerad och positiv exakt varje sekund. Men bra gick det! Vi fick väldigt positiv respons, och det lilla problemet (som var anledningen till att jag var tvungen att delta) löste sig utan större konsekvenser. Men som sagt, jag var helt färdig efteråt. Så jag och Chica (som hade ansvar för XXX) gick och åt pizza. Stenugnsbakade, spröda, mozarella, kryddig tomatsås, parmaskinka, färska coctailtomater, färsk rukkola. Precis som jag vill ha det! Smakade NÄSTAN som i Italien. Yummie. Smällde i mig en hel pizza alldels för fort. Så jag rullade därifrån. Nu har jag kollat lite på So Do You Think You Can Dance Scandinavia (puh, lång titel) och druckit té. Ska snart gå och lägga mig efter en lång (men rolig!) dag.

Har ni haft en bra dag? FREDAG I MORGON!


SIS rycker in

Ajdå, kris på ett showroom. Jag måste dit, de behöver mig. För er som inte hänger med i PR-svängarna så behöver ni inte oroa er, inget viktigt. Ville bara berätta att jag antagligen får fullt upp idag (= ingen inredningshopping..) måste representera mitt företag och se till att våra klienter får ut det dom betalar oss för. Men i dessa sammanhang måste man vara snygg snygg snygg! Och idag har jag på mig jeans och en Twist & Tango tisha. Inte WOW-snygg direkt. Så först måste jag hem!

Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Hur låter det här; svart Dagmar kjol, vot halv transparent blus från VINCE, svart TOPSHOP kavaj, svarta strumpbyxor och HOPE-ankelboots. Tror jag kör på det... Lite trist men ändå trendigt och skönt.

Behöver nog inte vara där så länge, så jag hör av mig i eftermiddag!

GET THE STYLE !

image203
När jag skriver om mode handlar det i princip aldrig om något billigt. Så idag kände jag, nu ska dom få se något dom faktiskt KAN köpa. Det behöver inte vara så dyrt att klä sig snyggt. Kedjor som H&M, ZARA & Monki snappar upp trenderna snabbt - och de gör det bra! Kvalitén kanske inte är den bästa, men priset väger i de flesta fall över till det positiva ändå! Credd till N. Portman för den grymma inspirationen. Hon bär upp sin outfit så grymt bra! Och erkänn, man skulle nästan (observera nästan) tro att hon shoppat loss på H&M!

Och kollaget blev som vanligt i sjukt dålig kvalité när man laddade upp det på bloggen.

Torsdag

Morning! Allt bra? Kom till jobbet för knappt två timmar sedan, fått en hel del gjort. Vill bli färdig med dagens att-göra så fort som möjligt så jag kan sluta tidigt och ge mig ut i inrednings-djungeln i eftermiddag. Längesedan jag ens satte foten i en inredningsaffär, jag som älskar inredning! Ska bli kul i alla fall, H följer nog med för att inspireras lite i affärerna, hon är mitt uppe i att köpa lägenhet (inte klart ännu) på samma gata som mig! Nu kommer jag aldrig att behöva känna mig ensam, bara att ringa henne så kan hon komma över! Det är bättre än att dela lägenhet också, trots att jag är sällskapsjuk vill jag ha lite privacy. Men hur som helst, hoppas verkligen att hon får den!

Har inga helgplaner ännu. Men Stekarn sa något om att han ska till något "hak" på söder imorgon på grund av någon tjej han var tvungen att träffa. Jag var tvungen att följa med, för tjejen visste inte om att han skulle komma och bla bla bla. Mmm.. men visst, det kan bli kul! Jag älskar söder i sig, men när det kommer till utgången där så känner jag mig inte riktigt hemma. Men annars gillar jag det, shoppingen, gatorna, husen, de vänner som bor där har fantastiska lägenheter, stämningen, caféerna osv. Men som sagt, utelivet har jag inte direkt fallit för. Men hey, man måste ju ge det några chanser, jag har ju oftast lätt för nytt folk! Och man måste ju ställa upp för sin vän.

Men nu måste jag fortsätta jobba! Puss!


Trött

Tänkte uppdatera massor ikväll. Men jag måste göra er besvikna (?) är trött och har huvudvärk. Kollar just nu på TopModel, lättsam underhållning. Imorgon ska jag jobba och handla lite till hemmet. Nya växter står på inköpslistan. Sedan ska jag kika efter ny inredning också. Alltid kul med någon förändring i hemmet. R.O.O.M (bäst inredning i stan) blir det men sen får jag se. Ska försöka blogga imorgonbitti innan jobbet! XXX

image202
Gör detta trista, trötta inlägg lite gladare med april-omslaget av brittiska Harpers Bazaar. Vacker layout + vacker kvinna + vacker klänning = Genialiskt!

Nice i juni!

Åh jag tror att jag drömmer! I slutet av juni åker jag och åtta vänner till Franska Rivieran, Nice och bor i en lyxvilla i en vecka! Åh det är obeskrivligt! Jag och Red hittade huset på en hemsida och blev förälskade. Fantastiska sällskapsrum, otrolig uteplats med pool, grym utsikt, alla sovrum har tv och eget badrum. Rivieran är underbart i sig, men att få uppleva det på sommaren med sina närmaste vänner i en egen villa. Priset är skyhögt, trots att vi delar det på nio, men jag lovar att det blir värt varenda öre! Hotell i all ära, men detta kommer bli så grymt. Det kommer bli så otroligt kul och mysigt. vet inte vad jag ska skriva, men en sak vet jag - DET SKA BLI SÅ NICE MED NICE! Yees!



image199


Här ska vi ha grillfester, umgås, bada, sola och leva ett riviera-liv i en vecka.
Singel I Stockholm är lyckligare än på länge. Och längtar till sommaren.


Lunch & Sommarplaner

Hej! Så var det onsdag, vilket betyder att det inte är överdrivet långt kvar till helgen. Jag mår väl okej, varken bra eller dåligt. Sitter på jobbet och.. ja just nu kan jag ju inte säga att jag jobbar. Men jag har faktiskt haft ett långt möte precis och kom hit tidigt i morse så nu ger jag mig en välförtjänt surfa-runt-paus. Sen blir det väl lunch om någon timma, har ett enormt sug efter en foccacia med chevre, honung & kycklingfilé. Min favorit när det kommer till lunch-mackor! Måste bara hitta någon som är sugen på att äta något sånt, arbetsmyrorna brukar beställa upp GI-sallader till kontoret, de har så mycket att göra. Haha.

Har nog nämnt det tidigare men jag är mitt uppe i att planera sommaren (jag är ett kontrollfreak). Jag hade en del planer, men nu är ju en viss kille ute ur bilden... Men jag har flera veckors ledighet som jag verkligen vill utnyttja. Det jag vill få in är följande: Umgås med familjen på västkusten, resa med vänner till franska / italienska rivieran, åka till USA och utnyttja den låga dollarn (samt träffa vänner), Gotland v. 29 (Neej jag vill inte vara för gammal för det. Jag är inte för gammal för det. Punkt) sen ska vi åka ett litet gäng till H's föräldrars landställe i Stockholms skärgård (ett riktigt lyxställe!) i början av sommaren. Det första och sistnämnda är det enda som är helt bestämt. Jag och Red ska nog boka biljetter till Rivieran i eftermiddag. Åh, jag har en underbar sommar att se fram emot!

L.C inspires


Lördags såg jag den här bilden och trots att jag dyrkat fläta i luggen under en lång tid så blev jag sjukt inspirerad att ha det när jag såg den här bilden på Lauren Conrad. Med lite hårprodukter och hjälp från H blev det riktigt bra faktiskt! Skulle till och med kunna säga minst lika snyggt som Laurens. Yes, så snyggt blev det. Ni borde testa, det var inte alltför svårt - men det är alltid bra om en kompis kan hjälpa till lite (eller mycket).

Blir sugen på kombon mörkblått + skinnjacka också nu när jag granskar bilden ytterligare. Något för imorgon kanske? 

image198

Lonely days

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today
                               Bobby Ljunggren. Aleena Gibson

Tänk att en svensk schlagerlåt kan bli så perfekt. Texten finns det inga ord för (och ni förstår säkert anledningen till att jag lägger ut den), Sanna Nielsens röst är enorm och melodin är otroligt vacker.




Måndag

Hej vänner och fiender! Hur är det med er? Vart är ni? Som jag tidigare nämt så har statistiken sjunkit till botten den senaste veckan.. Lite nyfiken på vad det beror på? Min deppighet några dagar? Har ni tröttnat på mig? Var det enbart DP ni var ute och när han försvann så försvann ni också? Går det något supervirus just nu i datorvärlden? Har ni funnit en ny, fräsch blogg som fått ersätta min? Yeah, I can go on forever. Men som sagt - nyfiken! Fast i och för sig, ni 40 pers som stuckit lär förmodligen inte läsa det här ändå. Mmh.. nu får jag lägga av!

Igår var det mysigt hos Stekarn och vi fick en hel del gott. Han är verkligen en bästa vän, trots sina otroligt skumma värderingar så är han alltid så förstående, jag litar på honom till 100 % och vi kan berätta A L L T för varandra! En manlig bästis är något alla tjejer borde ha i min mening. Idag har det varit en helt ok dag. Lunch i solen med P & Chica, solglasögonen på - livet känns som en rolig lek. Våren gör mig lycklig! Jobbet rullade också på bra och nnu kom jag hem precis.Ska nog vara ensam ikväll, vilket inte riktigt är det bästa jag vet. Men det kan nog bli skönt också. Med lite telefonsamtal och bra tv.

Och ikväll åker Drömprinsen till Tyskland, visst han kommer hem bara om några dagar - men drygt en vecka senare flyttar han. Jag försöker att inte tänka på det. Men jag kommer att sakna den jäveln så otroligt mycket. Bara den här veckan har varit hemsk, men jag har ändå vetat att han funnits i Stockholm, nära mig. Fan fan fan.

Saturday Night n'Sunday

Hej! Jag hade det riktigt kul igår. Kvällen började med middag på Riche tillsamans med Stekarn, H & en kille hon dejtar som jag träffat ett antal gånger tidigare. Efter en god och trevlig middag drog vi vidare. Umgicks med roliga människor, skrattade, dansade och drack goda drinkar. En riktigt lyckad utgång och jag har inte känt mig bakis på något sätt idag!

Idag då... Vaknade vid 10. Åt en snabb frukost med Red på ett café nära mig bestående av färskpressad juice och en bagel. För en gångs skull höll vi oss borta från pannkakor, massa kaffe, korvar, äggröror och liknande. Vi brunchade ju igår och man måste tänka lite på matvanorna. Sen tog vi en promenad i det äckliga vädret till gymmet. Det var, som den positiva tönten jag är, riktigt härligt. Sen gick jag hem, förberedde lite inför jobbveckan, ringde mamma och Storasyster, tvättade och städade samtidigt som jag lyssnade på bra musik, chattade med vänner från USA (hade "stämt träff" med några), ringde Stekarn och snackade jobb och lite annat, såg två Vänner avsnitt - och nu sitter jag här.

Ikväll ska Stekarn och jag laga mat hemma hos honom. Vi ska faktiskt inte bara ha det trevligt, utan även snacka jobb. Planera lite, kolla ekonomin och sånt. Ett möte mellan två delägare emellan, på vårt sätt. Skulle vara där innan åtta. Kanske lägger in en önskeoutfit innan?

Pusspuss! / En förvånansvärt lycklig SIS


Shoppat

Bella Dress från Acne (som M gissade rätt på). Gick dit, fast besluten om att lägga vantarna på en blommig Bella men sen provade jag den och den var verkligen JÄTTESÖT men jag kände direkt hur den skulle bli hängandes långt in i garderoben och bara bli använd ett fåtal gånger. Tillskillnad från den svarta. Jag har sjukt många svarta klänningar både i form av LBD's och andra varianter, men jag tröttnar aldrig! Och jag kan aldrig ha för många! Det som gör Bella Dress är helt klart ryggen. Så otroligt hett! Åh, jag vill ha på mig den nu! Ikväll kanske?
image194image195
Min nya kärlek heter Bella. Acne gör mig stolt över att vara svensk. Bättre bilder här.

♥ Ljus korallrosa kort midjekjol från Benetton. En klassisk kjolmodell, precis som min svarta från Dagmar. Kommer att bli perfekt i sommar med solbrända ben och en vit, lätt transparent lös tisha från Acne. Fast den är så söt så jag kommer antagligen att ha den med strumpbyxor redan nu. Hittade inte bild. Men köp senaste nummret av ELLE och spana in den färgsprakande sidan i Din Stil.
 
♥ Mörkt puderrosa / Smutsrosa heels från TOPSHOP. Jag lär inte bli den enda i sthlm om dom, alla älskar dom - alla bloggerskor skriver om dom. Men de är ju så snygga! 900 spänn gick de loss på, sved lite i plånboken men ärligt talat, I don't give a shit! När jag provade dom inne i affären till mina svarta strumpbyxor så kände jag att jag skulle få ångest resten av mitt liv om jag inte köpte dom. Förutom mina svarta Louboutins är de här de skor i min garderob som gör sig bäst med täckande strumpbyxor. Så snyggt!
♥ Kavaj från TOPSHOP. Lagom dressad, perfekt till jobbet, vardags och fest. Min Acne kavaj har inte gjort sitt ännu, men denna känns så mycket mer användbar. Ett riktigt bra köp känns det som!
image196image197
That's it! Jag är nöjd. Det känns som saker jag kommer att använda flitigt till skillnad från mycket annat jag köper. Ikväll blir det nog utgång med lite folk, ska bli kul att träffa massa härliga människor, dansa lite och ha roligt. Brukar vara bra på det men som ni säkert förstår så har det blivit brist på det de senaste dagarna. Men idag har jag haft kul!

Månadens Läsare

M! Åh, av alla häftiga plagg med "sexyback" Acne har så prickade du rätt! Precis rätt! Modellen, färgen (det jag köpte finns i många färger, ni får se senare) - du är grym!  

Du är mer än värd denna lilla oseriösa titel! Du är en av ytterst få som regelbundet kommenterar och uppmuntrar min blogg! Tack! Det är såna som M som gör det så mycket roligare att blogga! Tack sötnos! Om jag inte varit anonym hade jag velat träffa dig för en fika!

Om en tiiiny stund ska jag visa er vad jag shoppat idag. Har en önskeoutfit på G också. Sen lär ni väl få ett klassiskt ego-inlägg som bara handlar om mig mig mig och mitt mitt mitt liv. Men det är väl det bloggen är till för? Sen ska jag kanske kommentera lite bloggar också. Min statistisk de senaste dagarna har varit mer deprimerande än att jag bröt med DP.... well, inte riktigt - men nästan! Höhöh.

Brunch, Shopping & ett Sago-Blogg-Liv jag inte kan leva upp till.

Hejsan! Nu har jag brunchat i flera timmar med Red och två tjejer till som precis stack. Allt är uppätet och nu sitter jag och Red här mitt emot varandra med våra matchande Macbooks och en latte. När jag berättar om mig och Drömprinsen för folk så har jag fått bemötandet ; "Åååh, vad trist. Ni var ju så perfekta tillsamans - trodde verkligen att ni skulle förlova er snart!". Typ 9 av 10 gånger. Tack så mycket, jag blir på SÅ mycket bättre humör när ni säger så... eller inte. Men jag klandrar dom inte, folk vet ju inte hur jag känner. Yeye. 

Nu frågar Red vad jag skriver... Förlåt älskling men nu måste jag ljuga! Men bara en vit lögn - eller hur? 
Ok, vi har suttit här i nästan fyra timmar nu... dags att fortsätta att shoppa! Har redan köpt en sak... från Acne. Den som gissar vad blir månadens läsare, haha! www.acnejeans.com. Okej skitsvårt, ni får en ledtråd; sexyback. 
Fast ni kommenterar ju så jävla dåligt just nu, och läsarantalet sjunker till botten. Jag har de senaste månaderna haft ca. 75 läsare om dagen (bara det är en struntsiffra) men nu har det sjunkit till 25. Tänk vad komiskt, ni gillar när allt är perfekt och flyter på bra.. Ledsen om jag gör er besvikna, men jag kan ju inte hitta på ett sagoliv bara för att tillfredställa er... suckers.

=)

Fredag

Har precis kommit hem från en chicflic-kväll hemma hos Red med H & Trendy. Fastän dom inte läser det här vill jag bara hylla dom på något sätt. De senaste dagarna har de varit ett fantastiskt stöd för mig och tack vare dom så kan jag lämna allt det här med Drömprinsen bakom mig hyfsat bra och försöka se frammåt. Jag älskar älskar älskar er! Tänk, det trodde jag aldrig att jag skulle känna för mina ytliga partykompisar Red & Trendy samt min gamla gymnasiebästis H som jag gled ifrån runt 20. Dom förstår mig som ingen annan. Mina andra vänner är också underbara men på något sätt är vi fyra i samma stadium i livet, vilket gör att det är så mycket lättare att umgås, prata, ja... allt blir lättare.

Nog om det. Kvällen var mysig men nu är jag dödstrött efter en jobbig, deppig vecka. Imorgon ska jag shoppa och festa. Kalla mig ytlig eller vad som helst - men jag vill ha roligt!

Vi hörs då... Nighty night!

Fashion Toast

Mode är min (som ni vet) stora passion här i livet. Jag shoppar för många tusenlappar i månaden, modemagasinen är min bibel och att åka till storstäder och shoppa är bland det bästa jag vet. Trots att jag kör mitt eget race går det inte att förneka att jag följer trender (bara de jag tycker är snygga förstås). Inspirationen får jag framförallt från de stora modehusen och tidningar men även vänner, folk på stan och kändisar. Men det är sällan jag verkligen inspireras av en enskild människa.

Jag har hittat världens bäst klädda bloggare. Bloggen går bakom namnet Fashion Toast. Hela bloggen har jag inte hunnit spana in, säkert jättebra men det var framförallt outfitbilderna jag föll för. Jesuus! She knows how to dress! Följer trender, men ändå på ett eget, udda sätt och framförallt, hon vågar. Allt är så sinnesjukt jävla snyggt och outfitbilderna är så fantastiska! Underbara miljöer, och hon har förmodligen någon vän eller liknande som är oerhört duktig på att fota. Bilderna är som photoshoots för en lyxig tidning. Och Fashion Toast är riktigt, riktigt snygg! Så, innan min kärleksförklaring går för långt så ska jag visa er vad jag menar. Och det var omöjligt att välja ut de bästa, för alla är så sjukt bra - men dessa blev det. Spana in bloggen mina vänner, ni kommer inte att ångra er!

image184
image185


Bilder: fashiontoast.com

Only one thing's changed

H är orolig över mig för att jag mår så bra... Själv är jag lättad över att jag inte har stängt in mig i lägenheten och gråter dagarna långa. Jag är stolt över att jag tar det här på ett rätt moget sätt, jag låter mig själv tänka på det som hänt (har många gånger försökt pressa undan alla tankar, och tro mig det blir bara värre) mellan mig och DP, jag accepterar det som hänt, och jag är fast besluten om att jag har ett för kort liv för att deppa över att min Prins inte är min Prins längre.

Så poesin är över, och här har ni mig. Singel I Stockholm. 29 år, hoppar av 20-tröskeln i sommar. Har ett jobb som inte kunde blivit bättre. Gott om vänner och familj som jag älskar. Skor och kläder (och mode på alla sätt och vis) är en passion, ett intresse - en del av mitt liv. Jag älskar att festa, men gör det på ett kontrollerat sätt. Jag älskar att resa och USA ligger mig extra nära om hjärtat. Då jag lever ensam och bara behöver försörja mig själv så har jag i min mening alltid gott om (nästan överflödigt gott om) pengar. Mitt självförtroende är på topp, jag älskar mitt inre, mitt yttre och min personlighet (men låter det inte gå för långt inför andra människor, don't worry). Mitt liv är underbart. Och bara för att jag precis gjort slut med en nära på perfekt kille så är mitt liv fortfarande underbart.

image183

Det enda som förändrats egentligen är att jag förlorat en fantastisk kille i mitt liv - men annars är allt som vanligt, samma gamla vanliga SIS. Och det är så jag vill se det. Snälla, låt mig göra det.

Onsdag

Först och främst; Är det inte kul att läsa när allt blir lite problematiskt och jag inte har orken att lägga upp söta klänningar? Kommentarerna blir hälften så många, och statistiken sjunker rejält. Lite komiskt tycker jag...

Jag mår rätt bra nu faktiskt. Jag och DP har snackat, på ett moget sätt den här gången. Ingen av oss har sagt förlåt och "gett upp" eller något. Drömprinsen åker till Tyskland. Han ska bo där i några månader. "Ett halvår max" säger han själv. Det är nämligen ett tillfälligt jobb vi snackar om. Jag bor kvar här. OCH. Jag och Drömprinsen är inget par längre. Men trots att vi är så jävla besvikna på varandra tycker vi fortfarande om varandra väldigt mycket, och tänker därför se om vi saknar varandra de här månaderna. Och då försöker vi igen.

Det här beslutet känns så moget, och så rätt - så jag kan lixom inte deppa. Egentligen borde jag kanske det "Buhuu mitt förhållande är över" - men varför ska jag vara tillsamans med någon som fått mig att tappa lusten helt? Det känns som om det var bra att vi lärde oss det här om varandra. Han fick veta att jag är en (nästan för) självständig tjej som måste få ta sina beslut helt själv (eller det är så jag vill se det iaf) och jag har insett att även min perfekta prins kan vara en riktig jävla mansgris.

Självklart är jag ledsen på ett sätt, jag vet redan nu att jag kommer sakna honom nåt fruktansvärt. Och tanken på att han kanske träffar andra där nere gör mig spyfärdig. Men som sagt, det enda rätta beslutet.

Why

Drömprinsen och jag träffas för att äta lunch, allt är som vanligt. "Jag har blivit erbjuden ett fantastiskt jobb som XXX" "Åhh, vad kul - grattis älskling!" "I Tyskland". Glädjen förvandlades till sorg, skulle han ta jobbet? Hur länge skulle han vara där? Skulle vi klara av ett förhållande på distans? Men DP var inne på andra banor; "Allt har gått väldigt fort, jag åker dit om en vecka, fixar allt och om allt går som det ska flyttar vi om mindre än en månad" "Vi?". Jag har hela mitt liv här, mitt underbara jobb, mina fantastiska vänner, min familj, ja allt som betyder något finns i Stockholm och det lämnar jag inte för en killes skull. Sen började vi bråka... Lät väl på ett ungefär så här;

"Är det för mycket begärt att min flickvän ska flytta med mig till ett bättre jobb än jag någonsin kommer bli erbjuden" "Nej, men jag kan inte skita i hela mitt liv pga. ett jobberbjudande till dig" "Ska jag skita i ett jobb för ditt livs skull?!" "Nej, men du kan väl bara inte tro att jag ska följa med dig och ge upp allt, bara sådär?! Om det är så jävla viktigt så kan ju du flytta till Tyskland" "Okej, det är så mycket jag betyder för dig, mina vänner VS min pojkvän. Ah easy choice! Tack så jävla mycket!" "Nej, jag menade inte så - för det första så det inte bara mina vänner, jag är delägare i ett företag här om du inte visste det. Jag är ledsen DP men jag kan inte flytta till Tyskland. Och jag är jävligt sur för att du inte förstår varför". "Nej, jag förstår inte varför. Jag trodde vi hade något speciellt? Jag trodde det här var seriöst? Om man har ett seriöst jävla förhållande så gör man uppoffringar för sin partner!" "Och då är det redan bestämt att det är jag som ska göra uppoffringar, inte du?" "Ja, det är väl ungefär det jag menar" Sen så rann bägaren över. Bråket blev mer allvarligt och vi var inte längre lika upprörda på ett vanligt sätt. Nu var det mer ett deprimerande, lugnt krig som pågick mellan oss. Fyllt av besvikelse och hat (...) från båda håll. Jag berättade för honom att jag inte stod ut med tanken på att han skulle tro att han bestämde över mig och att det värsta var att han inte förstod varför jag inte kan flytta till Tyskland bara sådär. Han berättade att han var besviken över att jag inte ens funderade på att följa med, han trodde att han betydde mer för mig. Jag försöker förklara igen. Han blir sur.

Som den isdrottning jag är när det kommer till riktigt känsliga situationer säger jag "Ha det så bra i Tyskland" och går därifrån. Nu i efterhand ångrar jag det, vi hade kanske kunnat reda ut allt. Men jag stod som sagt inte ut med tanken på att min felfria prins inte förstod att jag inte kunde flytta. Det var som det perfekta hos honom bara försvann i mina ögon för den stunden.

Ni tycker säkert att jag gjorde minst lika mycket fel som han. Men jag kan inte förklara det bättre än att jag är självständig och alltid måste få göra som jag själv vill. Min partner ska förstå mig på alla sätt och vis, han ska acceptera mina beslut vad det än handlar om. Och det gjorde inte DP.

Jag vet inte om det här är slutet för oss. Jag vet inte om jag vill att det ska vara slutet eller om jag vill att det ska det. Jag har inte ens varit ledsen idag. Jag har inte gråtit en enda gång. Ibland blir jag rädd för mig själv, men jag hanterar situationen såhär istället - jag skriver.

TACK TILL ER SOM KOMMENTERAR, dom betyder extra mycket just nu - som en bekräftelse. Tack.


Stranger

Allt känns lite bättre nu. H var här en stund, som den äkta vän hon är. Ska gå och lägga mig, det har varit en jobbig dag. Imorgon ska jag ringa DP. Jag vet inte ens själv vad jag vill. Men jag hoppas att han ska övertala mig att det är han som var en idiot och betedde sig illa. Sen låter vi det här gå förbi som vilket bråk som helst. Men någonting säger mig att det inte kommer bli så. Det som hände idag var någonting annorlunda, något man inte vill se i ett ganska nytt förhållande. Vi får som sagt se hur det går, jag ska vara stark och inte ge vika. Jag har inget att be om ursäkt för.

Varför blev allt plötsligt så svårt?

I looked at you, and suddenly you became a new person in my eyes
Someone I didn't knew
Someone I don't want to know
A stranger
I wan't the old you back
Please, come back




Take me back to yesterday.

För lite drygt åtta månader sedan var jag och Drömprinsen på vår första riktiga date. Jag har varit en del av hans liv i åtta månader, han har varit en del av mitt liv lika länge. Igår var jag lyckligare än lyckligast. Allt var perfekt. Det är så ironiskt, att allt kan förändras på bara ett dygn.

Vi har inte gjort slut, nej. Men det har hänt saker. Känslan av att han tar mig för givet kröp genom min kropp när vi pratade för några timmar sedan. Jag har alltid varit självständig och inte klarat av att någon bestämmer över mig och när det gäller någon jag är tillsamans med står jag inte ut. Bara en person får bestämma över mig, och det är jag själv.

Vet inte vad som kommer hända nu, vi kanske reder ut det här, eller så gör vi inte det. Jag kan inte tänka riktigt klart just nu, känner mig inte ledsen på det där vanliga sättet - snarare deprimerad, besviken, sårad. Men mest av allt är jag besviken på mig själv som hade så höga förhoppningar om en människa. Ingen är perfekt, men det har jag lätt för att glömma när jag är störtkär.  Jag berättar allt senare. En defenition av senare finns inte, men jag lovar att berätta allt. Men nu behöver jag tänka. Det kanske bara är jag som förvrängt situationen.          

I could tell you
What I saw in you
And I could tell you
Why I still see it too
And I could tell you
If you would just let me through


BIKINI

Okej, det är bara april - men ändå. Jag är sugen på att köpa sommarens bikini! Precis som med solglasögon köper jag en bikini varje år, av lite bättre kvalitet. Och den längst till vänster från Michael Kors är ju så het! Kanske inte ultimat att bada i, men tänk att ligga och steka på stranden i den. Den känns verkligen lyxig och nästan värd de 1499 kronor den kostar (den låga dollarn till trots). Annars så skulle den i mitten från Pucci vara riktigt snygg, den är annorlunda och man har inte sett den förr! Men ändå känns den liiiiite "skulle lika gärna kunna vara köpt på H&M"... Baddräkten från Mellisa Odabash är riktigt snygg, men jag tror inte riktigt att jag är en baddräktstjej, I wanna show some skin you know! Men riktigt fin är den!

image180image181image182

Igår & Idag

Hey you! Ingen uppdatering igår.. Först brunchade jag med Red och Trendy i några timmar. Sen blev det en tennismatch med pappa (i min finfina tennisklänning), efter det fikade jag hemma hos dom och tog en långpromenad (= sätta sig på en brygga vid vattnet och steka) och snackade med världens bästa Lillebror som nu är hemma från att ha bott i Australien ett bra tag. Har saknat honom! Sen åkte jag tillbaka till city och hem till Drömprinsen. Vi lagade mat och såg på skräckfilmer. Mys. Jag älskar att vara kär! Fast det har ni nog redan förstått.

Så det var min Lördag, och nu är jag hemma hos Drömprinsen - ville ju inte åka hem till en tom lägenhet efter tre läskliga filmer (som jag inte minns namnen på). Idag blir det tyvvär inte mycket bloggning igen, ska jobba och titta på två lägenheter med H som vill ha något större (och närmare mig, haha). Sen ska vi luncha någonstans och gå lite i affärer. På lunchen ska vi snacka sommarplaner, vi har mycket roligt på gång! Sen blir det bio med DP hoppas jag. Fast sen ska jag hem och sova, har ett möte tidigt.

Nu låter det som om Drömprinsen är tillbaka, han har varit och köpt färskt bröd på ett bageri som vi ska ha till frukost - är det inte lite äckligt gulligt?!

B&J = Lyckad kväll

Sitter i taxin på väg till Red och bloggar från blackberryn. Det går jättebra, men trots mitt hejdlösa mailande från mitt Svarta Bär går det väldigt mycket segare att använda det lilla "tangentbordet" än från datorn. Hoppas på en lung och trevlig kväll och jag har precis stannat taxin utanför en mataffär och köpt 5 pkt Ben&Jerrys (cookie dough, brownie, piece of cake, newyork fudge, phish food), då MÅSTE det ju bli en mysig kväll. Fast nu är jag hungrig efter mat! Så bulgur och kycklingfilé ska bli fantastico! Ska bli riktigt jävla skönt att bara sega ikväll - är trött efter att ha festat en torsdag. Men imorn händer det nog grejer!

Jag har lite resplaner för i vinter som jag måste bestämma mig för redan nu. Vill inte säga mer ännu (men lovar att jag ska) men jag måste prata ganska seriöst med DP först - en resa i vinter tillsamans är som om jag förutsätter att vi är ihop då (vilket jag verkligen hoppas) och det kanske inte han gör... men det måste han göra, annars är ju hela det här förhållandet skit. Ja, det måste han göra.

Men nu är jag snart framme! Kanske kan blogga från toan sen (haha) om jag blir riktigt sugen. Love!

Whyred

image179

Jag vill ha Whyreds Camilla Dress från S/S 08 kollektionen. Den känns sportig men ändå feminin, vardags men ändå fest, enkel men ändå speciell. Antingen med ett par svarta flats i form av ballerinas eller loafers (från MarZio såklart!) eller ett par svarta heels, gärna mina Louboutins. Åh så snyggt!

3 Outfits & Kvällsplaner

Kul kväll. Riktigt kul kväll. Och jag drack inte en droppe alkohol! Outfiten blev precis som jag trodde beige, ärmlös H&M klänning, svart Balenciaga Motorcykle bag (vintage NY) och Christian Louboutin pumps (de svarta). Blev riktigt snyggt!

Kom precis hem från en rätt seg jobbdag utan några speciella häändelser. Ikväll blir det myskväll med Red & H hemma hos Red. Vi ska äta bulgursallad och kycklingfilé till middag, sedan svulla Ben&Jerrys, dricka té och se på töntiga filmer. I like! Drömprinsen blev lite sur när jag var tvungen att dissa honom när han ringde och frågade om jag ville äta middag och sova över hos honom. Om han har tur får han vara med mig i morgon istället!

Nu ska jag ta en dusch och sätta på mig bekvämare kläder. Idag har jag varit sådär busniess-woman klädd med kostymbyxor (Zara) och kavaj (Acne). Måste se ut så ibland när vi har viktigare möten, men för det mesta kan jag se ut hur jag vill med allt från klänningar och 13centimeters till jeans och vardagstishor. Tur är det, hade inte klarat av att vara "jobbklädd" varje dag. Ush! Frågan är bara vad jag ska sätta på mig nu? Svarta Sass&Bide jeans, transparent blus från Marlene Birger och AA-linne? Snyggt och skönt, perfekt för en tjejkväll. Japp, så får det nog bli. 

Hinner nog blogga lite innan jag går, annars hörs vi senare ikväll eller imorn! Love!   

Obsession

image178
Klassisk apelsinjuice i all ära. Men denna från Brämhults tar priset. Inte till frukost, men perfekt när man är sötsugen och lite hungrig. Så obeskrivligt god!

Love yourself

Hemma från gymmet nu, gick inte tillbaka eftersom jag började tidigt imorse, ska bort  ikväll och helt enkelt inte ville, haha. Hur som helst så blev det 1,5 h spinning idag. När det kommer till spinning brukar jag bara köra 1 h, men idag tog jag i lite och det gick väldigt bra så jag orkade med ett core-pass också. Älskar känslan efter att man tränat, man verkligen känner att det är givande.

Jag är inget träningsfreak, och jag är inte ute efter att gå ner i vikt - jag älskar min kropp precis som den är och det borde alla tjejer göra (om dom inte har anorexia och behöver gå upp eller är överviktiga och behöver gå ner, men ni fattar)! Jag tränar därför att jag vill vara sund och frisk. Om jag säger att jag måste ta det lugnt med det onyttiga ett tag handlar det inte om att jag vill gå ner utan att jag vill må bra inuti min kropp. Det här är väldigt svårt att förklara ska ni veta, men det jag ville få fram var att jag tycker att man ska unna sig onyttigt, men bara se till att man har balans på det hela. Ät lagom av allt, träna lagom mycket och lev ett lagom sunt liv så kommer ni märka skillnad. Ett tag var jag för nyttig, tränade för mycket och räknade kallorier. Inte för att jag brydde mig om vad jag vägde eller hur jag såg ut (det har jag aldrig haft några problem med) utan för att jag hade något jävla komplex över att vara nyttig. Och inte mådde jag bättre, som tur gick jag inte ner något (har typ legat på samma vikt sen jag var 19) men jag mådde sämre än innan.
     Så bara för att jag säger att man ska vara nyttig, så får man inte ta det för långt. Lagom är ett bättre ord än någonsin i det här sammanhanget.

Skulle kunna fortsätta med det här temat i evigheter, men det kan jag inte. Måste hejda mig då  jag får en känsla av att inte så många är intresserade av sånt här i denna blogg, trist nog.
 
LOVE YOURSELF!


Rachel, fast mer chic?

Att det ska vara så svårt att hitta någon som vill fika! Är det mig det är fel på?! Haha.. Men nu har jag precis lyckats övertala P att följa med. Ska ringa den näst största sockergrisen i mina kretsar (jag har förstaplatsen) Red och se om hon vill följa med också, hon jobbar precis brevid oss här. Så nu blir det fika och tjejsnack (med två tjejer som aldrig träffats förut, men det ska nog gå bra), sen gymmet och sen lite mingelfest. Härlig dag!

image175Idag har jag på mig skinnjacka från ZARA, jeans från Acne i modellen Hex Martix (love'em), grå mysig, lätt oversize kofta från Filippa K, svart bastee från Christina Riebel, armband från CC Skye, ankelboots från Hope och Miu Miu väskan.

P mailade mig precis (japp, vi är för lata här på jobbet för att tala normalt med varandra) och bifogade den här (<--) bilden med kommentaren "Idag ser du ut som RB, fast mer chic!" Tack älskling, och jag kan inte annat än att hålla med idag (och nej det är inte skryt att erkänna att man har snygga kläder, varför köper man dom annars?). Fast hennes Louboutin med nitar är ju bortom mina nivåer!

Och denna gången var det faktiskt inte medvetet!


Torsdag

Hej! Helgen närmar sig, härligt! Synd att solen inte skiner idag, jag blir på så himla gott humör av vårvädret som jag förklarade igår. Så ingen fika i solen idag inte. Men kanske inomhus? Är sjukt sugen på en latte och en chokladbiskvi. Vid 16 ska jag träna så det skulle jag lätt kunna unna mig. Sen blir det lite försmak på helgen redan ikväll, ska på ett litet "event". Kul ska det bli! Ska ha på mig min nya H&M klänning tror jag. Går dit i sällskap med Drömprinsen så vi ska nog äta middag någonstans innan. Precis som med biskvierna fick jag ett konstigt sug efter tigerräkor med någon stark sås i asiatisk anda. Muuums. Men det får vänta till ikväll!

Nu ska jag ragga upp någon här på jobbet som vill fika med mig. Det är så många som bantar och håller på och töntar sig inför Beach 08 nu så det kan bli svårt... men med min övertalningsförmåga ska det nog gå!


SIS Svarar

Kul med någon som går tillbaka och läser gamla inlägg, Teresia kommenterade ett inlägg jag skrev i augusti (när jag började) och eftersom hon inte har en blogg och jag antar att hon inte kommer gå tillbaka och kolla i inlägget så svarar jag här!

För att förstå lite bättre så är det nog smart att läsa detta inlägg. Det hon frågar om för er som ändå inte fattar är att jag skulle på en date med "Zlatan" för första (och näst sista) gången och jag körde på fika med nödlösningen att jag skulle till frisören på en bestämd tid så att jag kunde sticka om det blev katastrof. Och det Teresia undrar över är alltså om han märkte att jag inte klippt mig på vår nästa date.

Teresia om Människorna I Mitt Liv

hmm jag blev så nyfiken på "frisörvisiten" efterssom du igentligen inte skulle dit märkte inte han det på kvällen ? ;-)

Svar: Jag var riktigt nervös för jag hade varit lite överdrivet tydlig med att jag skulle till frisören så jag var rätt säker på att han skulle tänka på det. Så jag tog den enklaste (nästan för enkla) lösningen; sätta upp håret i en hög hästsvans. Så det var inte så mycket svårare än så. Och han sa ingenting om frisyren heller så jag antar att han inte tänkte på mitt hår över huvudtaget.    


Klänning & Solglasögon

Dagens shopping resulterade i denna klänning från H&M Trend, fin va? Jag ska ha den till vardags med en vit baströja under och skinnjacka, precis som bloggerskan på bilden. Sen ska jag också ha den för utgång och sånt utan någonting under. Åh vad jag gillar den! Credd till H&M Trend, det är grymt!

Sen blev det ett par solglasögon från Miu Miu som jag spanat in riktigt länge. Men när det gäller sådant har jag en riktig jävla beslutsångest, men kom idag på att jag inte kunde hitta några snyggare. Har liknande från Tom Ford fast med svarta kanter och glas och jag trivs verkligen i den sortens solglasögon. Sen har jag bara ett par pilotisar från Ray Ban med guldkanter, så att de var i "guld" föll det också på. Tyvvär är bilden nedan dålig, men jag lovar er - dom är snygga!

image173
Sedan spanade jag in en massa annat, söta klänningar på ZARA & Urban Outfitters, massa fint hos Acne & Filippa K plus mycket mer. Ska shoppa till helgen tror jag... har rätt gott om cash på kontot nu, och London var förra månaden så nu känns det som om jag har "rätt" till att shoppa igen trots mitt vilda spenderande där. Puss!


Onsdag

Hey! Lite tomt på kommentarsfronten! Lever ni? Börjar ju bli orolig när jag inte har några kommentarer att godkänna från mina trogna, älskade kommenterare varje gång jag loggar in! Och ja, se det som en hint. Hehe.

Idag är jag back on track igen efter en liten sjukperiod. Skönt att vara frisk till helgen! Och vilket underbart vårväder det har varit idag! Stockholm är så underbart den här tiden på året. Fika på uteserveringar i solen, underbara kläder i affärerna, alla är glada och mångfalden här i huvudstaden är riktigt snyggt klädda alltså! Well done 08:or! Idag har jag jobbat, lunchat i solen (ceasarsallad) med Chica och P, jobbat mer, gått lite i affärer och sedan fikat med H på en uteservering. Perfekt dag! Ni ska få se vad jag shoppade sen, är jättenöjd!

Ikväll ska jag vara hemma, äta middag själv för en gång skull (hatar det) och se på TV, kolla lite resor till sommaren och så. Jag är ju ett kontrollfreak så jag måste börja planera vad jag ska göra. Är jag för gammal för Gotland v. 29? Jag vill inte vara för gammal!

Dygnen som gått

SÖNDAG: Brunch med H, (übergravida) E, Trendy, Red. Typiska Brunch-Pannkakor med färska frukter och massa florsocker slank ner. Mums! Sedan gick vi runt lite på stan och kikade i affärer, köpte inget men hittade massa fint på Monroe, Mathilde och Urban Outfitters, så jag ska gå dit snart. Middag hemma hos mamma & pappa, Storasyster & SP var också där. Mysigt och gott. DP skulle egentligen ha följt med men han var dubbelbokad. Efteråt tog jag en taxi till Anglais och tog ett glas vin med mitt ex. Calvin Klein. Och ja, vi är bara kompisar.
MÅNDAG: Jobb, jobb, jobb. Men sen började jag känna av huvudvärk (som blev värre och är anledningen till att jag är hemma idag) och gick hem lite tidigare. Trots att jag inte var jättesjuk så lyxade jag till det rejält. Åt en massa Ben&Jerrys och vilade ögonen på The Hils, SATC, Friends och sen nya serien Cashmere Mafia på TV3, mer om den sedan. Mitt i allt detta TV-tittande kom Drömprinsen förbi med sushi som jag var riktigt sugen på. Han gick tidigt eftersom jag inte mådde bra.
TISDAG: Har varit hemma idag med, fast jag har jobbat på distans. Även idag har det blivit Ben&Jerrys och massa bra TV-serier. Nu ska jag ringa runt lite och känna mig mindre isolerad.

Puss!

LA-Style

image172När vi ändå är inne på Los Angeles...

Nicole Richies stil är verkligen Los Angeles-style. Bohem-chic i snygg, trendig klänning, dyra väskor och solglasögon, hollywood hår, bara ben, lätt solbränd hy och något avsvalkande att dricka från Starbucks (eller liknande) i handen. I like it!

Skulle mer än gärna strosa runt i LA i Richies outfit.




Take Me To The Hills

image171Jag är sjuk idag. Inte så farligt, huvudvärk och så - men vi har ändå inte så mkt på jobbet idag, så jag försöker bli frisk istället och jobba hemifrån. Men jag unnar mig lite sjuk-sysslor också, bla. har jag sett The Hills nu på morgonen. Riktigt underhållande! Det är ju en "reality"-serie om några tjejer i LA för er som inte vet. Fast jag tror verkligen inte att allt är reality, det är en hel del fake. Hur som helst så längtar jag till Los Angeles, The Hills, Hollywood. Bodde ju där under ett halvår när jag var 21 tror jag, precis efter New York. NY slår LA, men det var ändå så underbart att komma dit och leva ett 100 % summerlife. Jag jobbade i en lyxig klädbutik på dagarna, hängde på stranden, festade, shoppade, umgicks med fantastiska människor och bara levde livet. Fast LA är det snobbigaste stället jag bott på. I alla fall i de kretsarna jag umgicks i - alla hade så gaaalet rika familjer. Men om  jag skulle gå in på LA närmare så skulle detta bli världens längsta inlägg, så det får vi ta en annan gång.

Bloggerskor is freaakin out!

Hejsan! Skönt att blogg.se har släppt in oss igen efter två dygn. Fast flytten gick tydligen inte som dom skulle, så det är det gamla vanliga blogg.se - men hellre det än inget. Eller hur? Måste bara få säga att jag tycker det är sjukt att så många bloggerskor freaks out för denna lilla sak. Det har skickats tusentals hotmail till blogg.se och folk är som galna nu när det är tillbaka, detta har jag kopierat från en blogg jag av en slump kom in på; "Jag har inte bloggat på tvååå dygn jag blir galen, jävla idioter ni ska dööö!!!". Ursäkta mig?! För det första, byt bloggtjänst då om du verkligen har något emot blogg.se. 2. Det här är bloggar, inga jävla liv. Visst, man älskar att blogga och är helt besatt av det (I know) men bara för det kan man ha ett liv bortanför datorskärmen också - PASSA PÅ ATT LEV DET DÅ, nu när ni har en anledning. 3. Relax, det är ingen som är döende. Det är en hemsida som för tillfället inte funkar.

Bör tillägga att jag dock tycker att blogg.se kunde informerat oss bättre. Men  nu är det tillbaka, och istället för att bete er som idioter kan ni väl vara glada för att ni äntligen kan blogga igen? Det är jag!

Uppdaterar bloggen mer normalt om en liiiten stund!


RSS 2.0