Den perfekta vardagsklädseln

Idag har jag på mig vad som måste vara världens bästa vardagsklädsel. Ljusrosa/vitrandig skjorta från Ralph Lauren instoppad i ett par jeans. Matchar gör jag med stor silvrig "herr"klocka från Omega, lite armband och en ring. Fick inspirationen när jag såg den här bilden igår, det är exakt den skjortan jag har:

Fast jag har mina favvojeans till, det är Acne Hex i tvätten Lena. Älskar tvätten och passformen. Sitter som en smäck men ändå inte ett andra skinn.



Snyggt va? Inte fashion på något sätt, cleant och klassiskt. Investera i en sån här skjorta, sätt upp håret i en hästsvans, lite snygga accesoarer runt armen till det (herrklockan är viktig!) och du är perfekt vardagschic! Måste verkligen sticka nu.. då slänger jag i alla fall på mig skinnjackan från Acne.. stövletterna med perfekt jobbklack från Hope sitter också på!

Ny vecka, nya tag!

Förra veckan var inte direkt lyckad. Ingenting speciellt hände, men jag var på allmänt dåligt humör och det kändes som om ingenting gick rätt. Plus att jag var jag sjuk i några dagar. Helgen var inte något speciellt den heller, seg utgång på fredagen (saknade DP) och myskväll med familjen. Finns inte så mycket mer att berätta om helgen som kan vara spännande för er att veta.

Men nu är det en ny vecka och den här ska bli bra! Jjag har en hektisk vecka framför mig. Möten, luncher, middagar, , biodate, shoppingrundor, fester... ja kalendern är fullbokad! Låter jobbigt, men jag älskar det! Är lite rastlös av mig antar jag..  Plus att mamma och pappa åker iväg på en lång weekend till Frankrike på onsdag, så jag ska passa vovven. Mys! Älskar den lille plutten, vi kommer att ha det så kul ihop! Inte så bra timing att vara hundvakt när jag har en så hektisk vecka, men i värsta fall så är ju Storasyster mammaledig så hon får väl ta över.. men jag ska nog se till att det inte blir så!
Nu ska jag strax lämna kontoret och ta mig hem till Drömprinsen. Han var ju i Köpenhamn förra veckan, och vi har inte hunnit ses ordentligt sen han kom hem. Saknar min älskling!   

Önskekollage

Mode och allt vad det innebär är min stora passion. Vilken dröm att jobba som stylist.. Fast jag vet inte om jag har tillräckligt modern och nyskapande smak för att jobba som det. Men tänk att få öppna sitt eget Nathalie Schuterman? That my friends is a dream... that won't come true. För jag har ju mitt jobb som jag älskar mer än något annat, att pyssla ihop snygga kombinationer är en hobby. Och bloggen är perfekt att få ett tillfälle att leka med snygga (och dyra!!) produkter, mixa och matcha. Stylist/Inköpare på låtsas!


Vit klänning - Diane Von Furstenberg

Jeansjacka - Marc Jacobs                                         Metallicjacka - Rick Owens
Väska - Balenciaga                                                     Vit skinnväska - Chloé
Skor - Brian Atwood                                                     Stövletter - Christian Louboutin (klacken blev misshandlad i kollaget)

VILKEN SKULLE NI VÄLJA? Båda stilarna är helt min stil. Lyxigt, spännande, skyhöga klackar och lite väl  matchy matchy. I den första outfiten så får man en stor dos färgstarkt och crazy, som tonas ner av klänningen. Medans man i andra outiften får en brun och rå look som tonas ner av den söta klänningen. En perfekt klänning som kan matchas på HELT olika sätt.


Time for a change..

Nämde tidigare min lust att flytta till N.Y för en kortare period. Ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag. Jag är superlycklig och nöjd med mitt liv som det är just nu.. Men veckorna flyter ihop, dagarna bara går och ingenting nytt händer. Jag känner mig rastlös. Dessutom har jag jobbat så otroligt mycket det senaste att jag är väldigt sliten. Rastlöst och sliten på samma gång låter kanske skumt..

Ni får inte tro att jag är en såndär person som inte klarar av den vanliga vardagen, nej - jag brukar älska det där förutsägbara med att göra samma sak (så länge det är saker man tycker om) varje dag.. Men just nu är jag sugen på att göra något annat, bara ta en paus från ALLT. Och vad vore då bättre än att återvända till världens bästa New York City..

Det enda som skulle kunna stoppa mig just nu är Drömprinsen. Har pratat med Stekarn förut om att jag skulle ta tjänstledigt och för honom skulle det vara ok. Det är bara att ge någon av våra arbetsmyror mer ansvar, och lite högre lön. Dem är så duktiga och vi litar på allihopa så det skulle  inte kännas jobbigt att dela med sig av boss-ansvaret lite. Dessutom finns ju Stekarn alltid där vilket gör det möjligt att baara "lämna" sitt företag.

Med Drömprinsen däremot kan det bli svårare.. pratade med honom idag, och visst blev han taggad, men det kan bli svårt med hans jobb. Han skulle prata med sina chefer och tänka egenom alla detaljer, vilket även jag måste. Man kan inte som vuxen bara korsa atlanten helt plötsligt för några månader.

Om vi är helt wild så skulle det bli: April, Maj, halva juni.
Eller: September, Oktober, November. 
 
Det sista känns nog mer möjligt, då får man mer tid till att planera, hitta ett bra ställe att bo på, plus billigare flygblijetter.  Åh jag blir bara ännu mer sugen av att skriva detta! Och visst skulle ni inte ha ngt emot N.Y bloggning?

Om allt och inget

God damn it, håller på att bli sjuk. Ont i kroppen, huvudvärk och halsont. Sitter uppkrupen i soffan och kollar på ett avsnitt vänner. Chandler får mig att skratta som ingen annan. Och Joey. Och Ross. Och Phoebe. Och Rachel. Och Monica. Friends it is helt enkelt. Min humor till 100 %. Humm ska försöka resa mig under det berg av filtar jag ligger under och sätta på grönt te. Sen blir det Spårlöst.

Annars då? I veckan har jag inga speciella planer, som tur är med tanke på att en del av veckan kanske kommer att spenderas i lägenheten. Jag och H har planerat in en supershoppingrunda, var evigheter sen jag shoppade över huvudtaget så jag känner att jag kan unna mig att bränna lite pengar på min största hobby.

Drömprinsen kom förbi alldeles nyss, trots att jag mår kasst. För att säga hejdå, han åker till Köpenhamn på jobb över några dagar. Kommer att sakna honom, usch jag hatar att vara beroende av människor men min längtan efter DP när vi inte har setts efter bara några timmar måste ju liknas vid ett beroende. Kanske ska ta några steg tillbaka i vår relation, så det inte går för långt.. Jag ska ju vara självständig!

Nä, det var ett skämt - men jag tycker som sagt inte om att vara beroende av människor, vare sig vilken relation det handlar om. I'm strong and I can take care of myself for heaaaaaaaavens sake! Ok nu börjar jag spåra sådär som jag brukar göra vid slutet av den här typen av inlägg. Detta inlägg blev btw extremt värdelöst,  får jag skylla på att jag är risig?


En låååång lista

Seg och fantasin står på noll. Men samtidigt uttråkad. Vad passar då bättre än en lista? Snodd från Hibbs.. 

Lovar du att vara ärlig? Ja! Vissa saker kanske jag inte kommer att kunna svara på dock. 
Du heter: 
Redan här sprack det..
Smeknamn: På den här bloggen SIS
Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, massa olika. The ends not near it's here är en perfekt break-up song.
Beroende av: Kaffe och choklad
Vem behöver du mest just nu: Just nu? DP. På lång sikt, familjen.
Vad tror folk om dig? Folk som inte känner mig tror att jag är snobbig, bitchig och har fått allt (mitt företag, min lägenhet osv) på grund av mina föräldrars "inflytande".
Stämmer det? It's bullshit.
Vad får du oftast komplimanger för? Ytligt sett, mina ben, mina ögon och min klädstil. Andra komplimanger är väldigt varierande beroende på person och sammanhang..
Vad säger du för att imponera på någon? Det finns inget jag är mer stolt över än min karriär haha.
Hur imponerar man på dig? Man visar upp sin riktiga personlighet och försöker att inte hävda sig. Ärliga öppna människor imponerar lätt på mig.
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja.. Speciellt när jag ser på tv, typ Friends eller får ett roligt mail, då kan jag lätt börja skratta i min ensamhet. Sjukt pinsamt med tanke på att mitt kontor har glasväggar.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Powerwalk runt djurgårn?" från H..
Var bor du? Väldigt centralt i Sthlm. Gångavstånd till stureplan..
Trivs du där: Ohyes.
Äger du några converse: Ja, ett par låga vita (mitt tredje par av den varianten faktiskt).l
Sprit, cider, vin eller öl: :Cider och vin.
Brukar du bli för full: Nej.. sådär riktigt full var längesen sist.
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk i mot något: Nej!
Har du haft sex idag: Efter midnatt är ju idag.. så ja.
Nästa mål i ditt liv: Oj.. Har faktiskt inte så mycket mål just nu.
Hur svarar du i mobilen: "Förnamn Efternamn" (jobbet), "Hello darlinng", "Hallå" "Heeeeeeeeeeeeej" osv. osv. osv.
Vem ringde du senast? Har precis långpratat med Storasyster.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om allt och ingenting.. Helgen som gått, min systerdotter, sommarplaner, jobb, skvaller osv.
Antal timmar sömn inatt: Somnade vid halv två, vaknade tio.. 8,5 h alltså.
Sov du ensam: Sov hos Drömprinsen..
Brukar du komma i tid: Ja, det är en av mina starka sidor!
När mår du bra: När jag är omgiven av människor som jag älskar och kan lita på, gärna över ett glas vin, god mat och skratt. Låter lite klisché kanske.. men vid sådan tillfällen känns det som om inget i livet kan gå fel.
När blev du fotad senast: Igår när jag åt middag ute med ett gäng vänner. 
Hur känner du dig nu: Seg och trött men på gott humör!
Vanligaste färg på dina kläder: Svart svart svart.
Vad tycker du om fötter: Eh..dom funkar?
Vad saknar du: New York och alla mina fantastiska vänner där som jag träffar på tok för sällan!
Hade du en bra kväll igår: Absolut! Började kvällen med lite Robinson (galet bra!) och sedan blev det en lååång middag med vänner - precis som i "När mår du bra" svaret.
Favorit dryck på morgonen: Kaffe, te eller juice.
Rakar du benen: Yes.. på sommaren blir det vaxning också.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Oftast... hm, runt midnatt kanske?
Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Spellar tennis och seglar på amatörnivå.  
Vill du hellre ha mail än brev:
Hur personligt och gulligt det än är med brev så känns mail mycket mer smidigt och "i tiden".
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, kärlek vid första ögonkastet förknippar jag med ytlighet. Måste lära känna en person ORDENTLIGT innan kärlek är aktuellt.
Har du spytt offentligt: Ja, men inte på grund av alkohol.... den värsta natten i mitt liv (sök på det i arkivet om ni ej förstår).
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Oooj en massa saker! Ha sex och kissa bland annat hah..
Är du nöjd med ditt liv: Hur jobbigt positiv jag än låter så har jag verkligen "The time of my life" just nu, så JA JA JA!
Är du bortskämd: Inte längre.. men det har jag allt varit. Mina föräldrar skämde bort mig men samtidigt så lärde dom mig att stå på egna ben.. Lite svårt att förklara men jodå, bortskämd har jag allt varit.
Vad gör du i morgon: Jobbar och lunchar med Baby och E.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Går inte att (och vill inte) svara på den frågan.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Alla framgångsrika kvinnor som inte tar någon skit och står upp för sig själva.
Vad längtar du till? Sommaren..
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja absolut.
Vad använder du för shampoo? Redken All Soft
Vad är det finaste du fått? Oj svårt att svara på.. Pencez de moi-ringen ligger högt kan jag säga. Det handlar inte om vad det är materiellt - utan om vad den betyder för mig.
En speciell dag du minns: Min storasysters bröllop. En perfekt dag, med så mycket underbara människor och känslor. Efter den dagen förstod jag verkligen vad kärlek var.
Hur gammal är du: Trettio.
Tycker du om någon just nu: Drömprinsen.
Om fem månader: Så borde allt vara som vanligt.. men vad som helst kan ha hänt. Förhoppningsvis är jag brun.
Du samlar på: SKOOOOR
Gröna eller röda äppeln: ?
 Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beroende på vad det handlar om.. H, Storasyster, Pappa, Mamma eller DP.
Gillar du golf: Sorry papi, men njee.. Sjukt seg sport faktiskt. Även om det är ett mysigt sätt att umgås på.
Vilken tid gick du upp idag: Vaknade tio, gick upp kvart i elva. Myys.
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej, sov hos DP som sagt.
Har du strumpor på dig nu: Strumpbyxor
Är det okej att gråta: Ja det är det, dock gör jag det VÄLDIGT sällan. Jag är en såndär person som inte ens gråter vid de hemskaste stunder.
När grät du senast:  När jag fick träffa min systerdotter för första gången.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en stor jävla våning i New York. Ok, det skulle inte räcka men..
Bär du glasögon eller linser: Linser, men hemma och ibland på jobbet blir det glasögon.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja och nej. Ja för att kläder från lite "finare" märken oftast är i mycket bättre kvalitét och det ligger mycket mer tanke bakom designen, så mycket mer personligt. Nej för att köpa plagg bara för att det är från ett speciellt märke kan vara det dummaste som finns. T.ex. Nathalie Schuterman rean, herregud vad mycket skit folk köper enbart pga. en viss lapp i ryggen.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt tio kanske.. kan verkligen variera.
Har du piercing: No. Enbart ett hål i vardera öra.
Vill du gifta dig: Mm..but no hurry.
Vill du ha barn: Mm..but no hurry.
Solar du ofta: Solarium, nä. Enbart vid nödtillfällen om jag är sjukligt blek och ska ha något plagg som kräver bränna.
Är du bra på att laga mat: Ganska.. har man tid och lust kan det vara riktigt kul!
Är du flygrädd: No
Hur vig är du: Ganska, har dansat rätt mycket i tonåren och det har hängt kvar litegrann.
Är du musikalisk? Lite kanske.. men inte direkt.
Vad dricker du helst när du är törstig: Lätt kolsyrat vatten.
Vilken är din favoritglass: Ben&Jerrys Chocolate Fudge Brownie. Glass är min stora last och jag har hur många favoriter som helst.
Tror du på ett liv efter döden: Kanske, kanske inte. Ibland är jag äsker på att man hamnar någonstans i form av någontng men ibland tror jag att det bara tar slut.
Tycker du om sushi: Nej, jag älskar sushi.
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad och dricker te. Eller glass.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Nej.. inte min favoritsyssla bara.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Varierar.
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Tror inte det..
Biter du på naglarna: Nä.
Röker du: Nix. (försöker variera nej lite här)
Hur ofta tränar/motionerar du: 2-3 ggr i veckan. 2 räcker gott och väl.
Senaste låt du hörde: Crystal - Mando Diao

Oj, det tog sin tid! Hoppas ni tyckte det var spännande att läsa mina svar.. Puss!

Art by Nicholas Kirkwood

Nya it-namnet inom skovärlden Nicholas Kirkwood får mig att tappa andan. Så galet snygga skor! Så nyskapande... Vilket är typ det enda sättet för att verkligen lyckas som 100 % skodesigner nu.. Vill man ha klassiska snygga skor så finns redan ett gäng superduktiga lyxdesigners. Louboutin, Jimmy Choo, Manolo Blahnik, samt alla stora modehus förstås.

Hur som.. dessa skor fann  jag på Browns Fashion. Grymma! Älskar färgen, detaljerna och designen.. dem är ju som ett konstverk. Det är lekfullt och genomtänkt på samma gång. Love it!

520 pund får man lägga ut för att ha dessa på skohyllan. Fyfan.


Nu ska jag se på film med DP.

Mys

Lång, stressig men ganska rolig dag som fick ett perfekt avslut. En stor kopp grönt te och mörk choklad i Drömprinsens famn framför Greys (yup, det var min tur att stå för tv-valet ikväll.. det har blivit mycket sport det senaste) Anatomy. Nu tittar han på Entourage, men jag är alldeles för trött för att fokusera. Anywas.. han sover här ikväll och förhoppningsvis kommer han att göra det veckan ut. Om jag får bestämma i alla fall. När vi båda har mycket på jobbet hinner vi knappt träffas men då blir det toppen att få en liten stund med varandra på kvällen. Sen middag och tv-mys räcker långt..

Men visst har Greys Anatomy ryckt upp sig rejält? Tyckte det var riktigt dåligt ett tag, men nu är det gamla goda vanliga Greys igen med kärlek, rå humor, poetiska rader, snyfthistorier, operatio ner och jaa.. LITE (men inte för mkt) övernaturligt. Perfekt lång-dag-på-jobbet-underhållning.

Nu ska jag sminka av mig, ta ut linserna och borsta tänderna (ooh så intressant!). Sedan blir det lite klädval och sen ska jag krypa ner under täcket med en bok och vänta på min prins.

Puss och godnatt.

The City

Sitter och kollar på The City. Drömmer mig tillbaka till N.Y. Bodde ju där när jag var ungefär i huvudrollen Whitney Ports ålder (..tror jag?). Att bo i N.Y kan jag längta till otroligt mycket ibland. Att en ledig dag bara strosa runt på Fifth Avenue med en Starbucks-dryck i handen för att sedan ta och möta upp lite vänner i Central Park och ha picknik, bara en sån sak. Det är sånt man inte gör när man bara är där på semester. Har många gåner funderat på att flytta dit under ett år eller två, men det finns så mycket som håller tillbaka mig. Vännerna, familjen, företaget. Det skulle vara om jag tog tjänstledigt en period och fick med mig Drömprinsen.. hmm.. Ok, känns inte så bra att jag delar med mig av dessa planer till ER före de inblandade haha.

Hur som.. Whitney är sjukligt snygg och har en grym klädstil.
Älskar den här outfiten. Ursnygg, smickrande klänning som ser mer "dressed" ut (dvs. att kortkort med spaghetti-band lätt kan bli.. billigt) med hjälp av de täckande strumpbyxorna, ankelbootsen, halsbandet och klockan som acessoar. 

 
Om jag var homo så skulle jag falla för en tjej med ett utseende som Whitneys vän och kollega Olivia Parlermo. Socitetstjej i N.Y som vet hur man ska klä och sminka sig! Det kan inte bli så mycket mer "SIS" än vad Olivia Parlermo är. Jag har dock inte sett tillräckligt många avsnitt för att kunna kommentera personligheten haha. Men samma stil har vi defintivt.

THE Afterparty

Lördagskvällen blev superlyckad. Först hade vi en jättetrevlig middag, med god mat (som jag H & Baby lagade), singstar schlager och självklart - Melodifestivalen. Sedan drog vi vidare på efterfest. Och inte vilken efterfest som helst utan Efterfesten med stort E. Hehe. Men det var jättekul!! Sjukt bra drag och stämningen var på topp! Dansade och minglade natten lång med alla härliga människor. Schlagermänniskor är sjukt nice då de till skillnad från andra musiker inte ska spela sådär svåra och diviga. Med vissa undantag förstås.. Haha.

En viss deltagare fick även upp ögonen för MIN pojkvän och klängde lite ett tag. Hade nog blivit avis om det inte varit för att jag stod och pratade med en riktig charmör ett tag.. Jag var inte intresserade eller så, men ni förstår säkert vad jag menar när jag säger att det är svårt att inte falla för uppmärksamhet från vissa människor. Men no worries - bara oskyldigt snack och lite dans.

Herregud, jag är 30.. måste lägga av med detta festande, flirtande och dansande. Dags att köpa ett radhus och en volvo. Men jag har ett bonuskort på mataffärern och jag pensionssparar! Alltid något.

Om en stund ska ni få ta del av lite relationsproblem. Och nej inte jag och DP denna gång, utan det är H som med sitt medgivande som kommer att stå i fokus!


Kvällens outfit

Vi tjejer bestämde oss för att köra på schlagertema ikväll. Detta tolkar jag som mycket glitter, glamour och framförallt lite too much av ALLT. 

 


Detta ska jag ha på mig ikväll: Silviriga heels från Louboutin, urringad body i latex från American Apparel, svart vippig kjol (köpt i London) från A.P.C, smalt svart skärp med silvriga nitar från H&M och armband från Hermés och Tomas Sabo.
Plus lite silver ögonskugga och sotade ögon på det.

Material som latex och metallic + supermatchat + urringat + kortkort = SCHLAGER á la 2000-talet.

Schlager-fest

Precis som alla andra så ska jag självklart vara übersvennig och se på Melodifestivalen ikväll. Delfinalerna klarar jag mig utan, men finalen känns lite som ett måste.
Jag har faktiskt styrt upp en middag, eller schlagerfest med 12 nära vänner. På gästlistan står bland annat DP, H, Baby, Red, Trendy, Stekarn och J. Vi ska äta god mat, dricka skumpa och klaga på allt och ingenting i den spännande finalen. Sjävkalrt ska vi även satsa på vem som vinner, kommer tvåa och vem som blir sist. Sedan drar vi vidare, och inte till vilket ställe som helst, utan till självaste efterfesten av festivalen! Om allt går som det ska förstås, men just nu ser det ljust ut enligt Stekarn.

Nu måste jag forstätta med maten. Puss!


Till Åsa:

Jag skrev forstättningen på "Det värsta dygnet i mitt liv" i november 2007, så du måste ha missat det!
Här kommer i alla fall länken, http://sthlmsingel.blogg.se/2007/november/det-varsta-dygnet-i-mitt-liv-del-tva-natten.html .
Måste dock bara säga att det inte är överdrivet bra skrivet, jag ger en ganska svag bild av vad som hände och hur jag kände mig. Men det är så svårt att gå in allt för djupt i detta, jag orkar inte mer än att skrapa på ytan.

Mer om mig!

Hej härliga människor! Så typiskt mig att hänga på blogg.se de dagar då jag har mer att göra än någon annan dag. Har fixat designen lite ytterligare. Fräscht va? Inte så kul layout kanske, men väldigt cleant och vårigt. Fräscht helt enkelt. Kanske blir lite roligare någon dag när jag får tid. However, gillar förändring! Var så sjukt trött på den där vinröda skiten och det typsnittet jag hade på rubriker mm. innan.

Nu till lite framtidsplanering i bloggen. Vill verkligen komma igång igen. Jag kommer inte att lova någonting nu, men jag vill verkligen uppdatera regelbundet. Några gånger i veckan åtminstone till att börja med. Dock kommer det kanske inte att vara så ambitiöst som tidigare med variation på inläggen, mycket bilder och riktigt lååånga inlägg - det är alldeles för tidskrävande men lite uppdateringar om mig mig mig sånt jag känner för att skriva om låter väl bra?

Så jag tänkte att vi skulle dra igång det här med några inlägg som verkligen fokuserar på MITT LIV för ovanlighetens skull (ironi) haha, nej jag menar inlägg som handlar om mitt liv från 20-30, var jag bott, vilka jag dejtat mm. Hoppas inte för mycket nu men.. visst låter det spännande? Har ändå en hel del kul att skriva om och ni kommer att lära känna mig mycket bättre.

Men jag vill ändå ha hjälp på traven! Ni, mina kära läsare och kommenterare, får gärna ställa frågor. Anonymt är helt ok! Och jag menar inte frågestund, utan lite mer djupa frågor om mig som person och mina upplevelser. Jag har inte så höga förhoppningar på er här, men något kanske någon kan kläcka ur sig? Våga fråga!

With love,
Singel I Stockholm

the way to do it

Kom precis hem från jobbet. Satt i telefon med USA långt in på natten igår kväll och hade ett tidigt morgonmöte i morse. Nu är jag sjukt trött och på dåligt humör. Har lyckats tjafsa med både Drömprinsen och Stekarn inom loppet av några timmar. Och tyvärr är jag rädd för att det i båda fallen var "mitt fel". Får jag skylla på att jag är trött? Orkar inte ringa DP nu, känner att risken är stor att jag bara gör allt värre. Samma sak gäller Stekarn, rusade ut från kontoret utan att ens titta åt honom - inte så proffsigt och extremt barnsligt. Får väl skicka iväg två charmiga mail.. 

DP: "Hej älskling. Förlåt för tidigare, har varit jättetrött och på dåligt humör hela dagen. Skulle inte låtit det gå ut över dig. Ringer dig senare och säger godnatt. Kärlek." 

STEKARN: "Darling, ledsen för idag. Har varit på jättedåligt humör, men skulle inte låtit det gå ut över dig. Imorgon är jag mig själv igen! Jag kan ta mötet med X imorgon 0830. Hoppas kvällen blir trevlig, häsa Y. Kyss"


That's the way to do it girls. Ta på dig hela skulden. Släng in lite kärleksfulla ord och smöra. Jag vet, man ska stå upp för sig själv och blabla. Men när det gäller meningslösa tjafs som man bara vill ska ta slut, så är det här den enklaste och smärtfriaste lösningen. Och denna gångn tror jag faktiskt att jag med gott samvete kan ta på mig hela skulden.


at the airport

Heej! Nu sitter jag på flygplatsen här i Italy och väntar på flyget som bär mot Paris, för att uppleva modeveckan även där. Ska sitta front-row på Balenciaga bland annat. I wish. Haha. Nej men det ska bli skönt att komma hem till Sthlm, trots att jag har haft det så otroligt bra i Milano! Shopping, middagar, fest och modevisningar - allt i en väldigt glamourös förpackning. En helt perfekt resa! Tack igen H darling, för ditt kontatknätverk här i Milano som gjorde allt möjligt! I New York är det min tur!

Har kopplat upp mig på flygplatsens trådlösa på min egen dator, därav återkomsten av å, ä, ö. Nu ska vi börja gå mot gaten! Sorry för ett rätt innehållslöst inlägg - trodde att jag skulle hinna med mer men icke. Vi hörs hemma! Pusss

MILANO!

Heeej! Sorry for sa otroligt kass update! Just nu ar jag i underbara Milano, Italien. Och vet ni vad det ar i Milano just nu... FASHIONWEEK! Wooooho! Storsta anledningen att vi akte hit faktiskt.
Jag och H ar har och tack vare henne har vi det super! Hon traffar sin alskade modefotograf, som fixar in oss pa flera riktigt prestigefulla modevisningar, vi ater gott och shoppar galet. Jag alskar Milano! Jag alskar modeveckor! Sa det ar en otroligt lyckad kombiniation, hela staden bara bubblar av mode.. love it.
Hinner och orkar inte beratta mer detaljerat an sa har just nu, men jag kan saga sa mycket som att jag har varit pa Marni-visningen. Ett av mina storsta fashion-moments ever! Tack H for att du lyckades fa "Den Italienska Fotografen" att falla for dig! Gryyymt jobbat mate! Haha nu sparar jag lite men en update har jag lyckats med iaf!

Allt ar perfekt och jag mar sa bra! Saknar dock Dromprinsen och min systerdotter valdigt mycket. Resten av familjen och vannerna ocksa saklart. Uppdaterar snart igen!

RSS 2.0