Dom största fiskarna är redan fiskade

Idag efter mitt underbara jobb tog jag en taxi (yes, yes jag är oekonomisk och lat) till SOUK Gallerian som har Europas näst största TOPSHOP. Jag tar rulltrappan upp till kläderna och det första jag möts av är en bedårande... kille. Hah! Jag sa ju att det här inte skulle bli ngn modeblogg (fast mina inlägg kommer nog - hur mkt dom än handlar om killar - att innehålla lite mode, det är ju min passion, vilket ni lär märka extra mkt i detta inlägg) .

Hur som helst, han hade ursnygga kläder; ganska tighta jeans (Acne skulle jag tro), klassiska RayBan pilotisar med guldbågar (på huvudet) och en vit tight tee. Rawr! Håret var blont och rufsigt, han hade chokladbruna ögon och en perfekt solbränna. Det om något (här snackar vi inte klänningar inte) är ett kap! Jag sträckte på mig (thank god att jag tog mina Marc by Marc Jacobs heels och den figursmickrande klänningen från Ida Sjöstedt) och fyrade av ett vittandat leénde. Och jeeesus vilket leénde jag får tillbaka. Nu har jag hittat mannen jag ska vara med för evigt tänker jag.

När jag precis tänker gå fram och fråga om hans nummer (ingen nervositet här inte) så förstörs perfektionismen totalt. En ful, kort, brunett (motsatsen till mig, haha) går fram och håller upp en ful klänning. Han säger något, hon skrattar och pussar honom på munnen. Okej, jag var ganska oärlig där. Den lilla brunetten var självklart ursöt, hade en perfekt kropp (fast jag har längre ben!) och klänningen var underbar. Fuck! Jag låtsas titta på en ställning där det till min förskräckelse bara hänger fula rea på reapriset plagg samtidigt som jag iaktar the couple. Hon smiter iväg till omklädningsrummet och jag tar tillfället i akt. "Hallå, vi tjejer ska hålla ihop?!" Tänker ni. Jag tänker att dom lika gärna kan ha varit syskon. Typ. Men jag ska faktiskt bara göra ett oskyldigt försök, inte ligga med honom! Jag går fram, ler igen och tar upp ett visitkort med mina perfekta naglar ur min Balenciaga (som jag hittade secondhand i NY till halva priset! Dör ni inte av avund?) räcker det i hans hand och går därifrån. Jag vet, mina nerver är av stål! Jag sa inte ett ord! Han stog bara och log (en aning besvärat) hela tiden och det såg ut som han skulle säga något, men det kom inte. Jag går direkt till skoavdelningen, tittar frånvarande på ett par skor och sneglar åt hans håll. Jag var ju tvungen att vara diskret, men jag såg att han la det i fickan, precis innan brunetten kom fram. Han slängde det i alla fall inte..! Hoppas nu bara på att brunetten är hans kompis / syster / mamma / barn. Bara han är singel! The couple (?) lämnar butiken och jag andas ut. Jag inser att det är 99 % chans att tjejen var hans flickvän och tröstar mig med att vända mig till skorna igen. Denna gången ser jag att
skorna jag stog och tittade på var ett par riktiga läckerbitar. Som tröst för att min drömprins var fångad, köper jag skorna utan att enimage1s tveka. Skor är den bästa medicinen.

Men men, i väntan på att han inte ska ringa så har jag ju en fika med Zlatan imorrn att tänka på. Men jag har redan en känsla av att det kommer bli misslyckat. Negativa jag. 

Singel I Stockholm 




Hade gärna lagt in en bild på Drömprinsen,
men det här är i alla fall skorna jag köpte.

Kommentarer
Postat av: Icia

Hoppas han ringer då =) hehe, skulle aldrig våga gå fram så =) heta skor^^)

2007-08-14 @ 16:30:47
URL: http://Icia.blogg.se
Postat av: Rebecka

Gud vad bra du skriver! Det är precis som en bok eller film.
Nu blev jag jätteavundsjuk på din väska. Jag vill ha en grå Balenciaga. Får man fråga vad för typ av jobb du har?
Din blogg hör definitivt till mina favoriter.
Keep up the good work!

2007-08-14 @ 18:22:48
URL: http://reebeckaas.blogg.se
Postat av: Rebecca

Hade också valt Ljungberg =)

2007-08-14 @ 20:30:08
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se
Postat av: Rebecka

Varsegod!
Okej. Vilket roligt jobb, kul att äga häften också=)
Ha en fortsatt bra kväll du med!

2007-08-14 @ 22:16:01
URL: http://reebeckaas.blogg.se
Postat av: Anna

Oh rolig blogg! Hamnar bland favoriterna ;) Hade fint!

2007-08-14 @ 22:26:25
URL: http://delicioous.blogg.se
Postat av: threes`

Åh denna blogg har jag som favoriter. Guuu vad bra du är på o skriva !! =D

2007-08-14 @ 23:07:29
URL: http://ainariel.blogg.se
Postat av: j

låter lite påhittat ;) Men hoppas verkligen att det inte är de. Du skriver skitbra.

2007-08-14 @ 23:52:27
URL: http://jenniferr.blogg.se
Postat av: emmy

jaa , visst är dom?:P
*kram*

2007-08-15 @ 20:45:06
URL: http://minkrypinask.blogg.se
Postat av: Anonym

:D , en uppdatering kanske?

2007-08-16 @ 21:10:37
Postat av: Lisa

råhäftiga skor ju :)

2007-08-19 @ 00:56:18
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: neida isabel

RAAOW inte ofta man ser någon som är så framåt! folk brukar tycka jag är galen som bah går fram te folk men jag skulle göra precis samma grej måste jag säga ;) buena suerte u brave girl!

2007-08-19 @ 02:36:58
URL: http://neidasfashion.blogg.se
Postat av: Jennifer

härliga skor! härlig blogg också :D hoppas du gillar min

2007-09-08 @ 22:04:44
URL: http://ettjennifer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0