Ibland behövs det inga ord.

Igår var jag på min andra date med Zlatan. Vi åt middag på en mysig sushirestaurang som jag inte hade varit på förut (svårt att tro att det fanns en sådan, men det gjorde det!). I början flöt det på bra, vi flirtade och snackade. Men när vi hade ätit upp var det som om vi inte hade någonting att säga varandra. Efter några pinsamma tystnader och tappra, intetsägande försök att få igång samtalet (mest från min sida) så skyllde jag på en tidig följande morgon och ringde på en taxi. När vi hade lämnat restaurangen blev det en kram och ett "Vi ses". Men ingenting mer. Båda två visste nog att det inte skulle leda någonstans. Jag gillade Zlatan, men han var ingen jag skulle kunna tänka mig att dela säng (och liv) med.

Idag har jag jobbat, fikat (latte och brownie, mmm..) med E & Baby samt tagit en liten shoppingrunda. American Apparel har ju öppnat en butik (lycka!) så det blev några basplagg därifrån. Sen har jag tittat ut en massa grejer på Awesome Rags, men jag fick lite ångest (ovanligt för en shopaholic som jag) - så jag får köpa det imorrn. 

På fredag blir det utgång tillsamans med E & Stekarn. På grund av mycket jobb på sistone var det ett tag sen jag hade en riktig utekväll. Vi kommer att ta Stureplan med storm! Är sugen på en bar-flirt också, så håll ögonen öppna här på bloggen, jag berättar ALLT för er!

Kram,
Singel I Stockholm

Kommentarer
Postat av: Karin

åå ordning och redas prylar gillar jag.
de är det ordning och reda på;)

2007-08-23 @ 20:02:12
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Benita

oj! tycker du? :)
tack så hemskt mycket. gillar din blogg med.

2007-08-23 @ 20:16:12
URL: http://fieldelfwand.blogg.se
Postat av: amelie

vill till stockholm och American Apparel!

2007-08-23 @ 20:54:51
URL: http://couleur.blogg.se
Postat av: Askungen

Besöker och läser lite runt här :)

2007-08-23 @ 21:32:12
URL: http://www.metrobloggen.se/askungen
Postat av: Pernilla

Bra att det finns någon som brukar se på Glamour.. :) Ingen av jag känner utom min mamma som tycker om Glamour :). Annars de som jag känner avskyr glamour :)

2007-08-23 @ 22:52:55
URL: http://www.falk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0