Faderskap, Risker, Skor, B&J & Det du inte vill veta om dina föräldrar (+ att detta förmodligen blev historiens längsta rubrik)

Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt sen jag skrev sist. Saker ni bara måste veta för att förstå min blogg. Typ.

1. Fikade med E igår. Hon är beslutsam men orolig. Behålla barnet, det ska hon göra men nu återstår problemet om vem som är fader. Eftersom hon inte på något sätt kan lista ut vem det är förräns barnet är fött och hon vill att pappan ska vara medveten om hennes beslut tänker hon berätta hur det ligger till för både X och XX. Stackars killar säger jag bara, "Du kanske ska bli pappa om 8 månader, fast det kan vara en annan killes". Herregud.

2. Mina kompisar älskar Drömprinsen. Jag tycker verkligen om honom, han är rolig, söt, smart och trevlig. Men jag vågar inte (efter att lördagmorgonens glädjerus försvunnit) vara lycklig. Tänk om någonting går fel. Han kanske dumpar mig, eller vad som helst. Om jag då har tagit ut glädjen om att det kommer hända något stort mellan oss så kommer jag att bli så jävla besviken. Men livet kanske handlar om att ta risker, och verkligen leva i nuet. Vara lycklig med det man har "just nu". Men det är så svårt...

3. Jag köpte ett par nya skor igår. Jävligt dyra. Jävligt snygga. Jävligt höga klackar (men en tjej som lever med heels, vänjer sig). Trippade runt i dom, hotpants och ett vitt linne i morse. Jag kände mig hetare än Gisele Bündchen. Drömprinsen hade kastat sig som ett djur över mig om han hade sett mig. Haha. The love of my life, shoes shoes shoes.

4. Efter #3 satte jag i mig en hel pint Ben&Jerrys på 12 minuter. En timma senare fick jag panik och begav mig till gymmet.

5. Pratade med mamma i telefon idag (inte ovanligt direkt) vi snackade lite allmänt om kärlek. Från ingenstans kommer denna kommentaren från mamma "Men sexlivet, det är faktiskt en stor del av ett förhållande. Det har det alltid varit i mina förhållanden och även det med din far . Hohohoh". Euuw. Sånt vill man aldrig, aldrig, aldrig höra från sina föräldrar. Man vill inte ens tänka sig tanken att dom har sex. Euw euw euw.


Kommentarer
Postat av: Emilié

Ang. nummer 3. Du tänker ju helt rätt,
SJÄLVKLART ska du unna dig att vara lycklig och leva i nuet =)
Förhoppningsvis går det så bra som du vill att det ska.

2007-09-16 @ 20:45:49
URL: http://sockerplast.blogg.se
Postat av: eluään

Vilken fin blogg du har!

2007-09-17 @ 17:46:54
URL: http://eluaan.blogg.se
Postat av: ERICA

vilken snygg blogg du har!

2007-09-17 @ 17:47:05
URL: http://HTTP://ERICATIMAR.BLOGG.SE
Postat av: Jen

Åh jag gillar din blogg. Jätte fin :) Ha de gott

2007-09-17 @ 17:51:39
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Clove

om nummer 3. Skor är att leva för :)

2007-09-17 @ 20:07:36
URL: http://Clove.tjejsajten.se
Postat av: Helena

Hoppas att du får en skön kväll!

2007-09-17 @ 20:23:54
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Lillefot

Haha, skön kommentar från mammsen ;p

2007-09-17 @ 22:35:33
URL: http://solkyss.blogg.se
Postat av: caroline

haha ja verkligen xD

2007-09-18 @ 15:36:37
URL: http://carolinee.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0