My date with Mr. Hazel

Babes! Ni har börjat kommentera igen, underbart att komma in och läsa era små pepp och nyfikna kommentarer - det värmer och plötsligt vill jag ingenting annat än att blogga!

Daten igår gick bra. Han var jättetrevlig, det flöt på bra och vi hade massor att prata om. Plötsligt hade det gått nästan två timmar och jag var tvungen att skynda tillbaka till jobbet. När jag småsprang längs gatan kände jag mig så lättad. Det var som om en stor tung sten föll ner från mina axlar. En sten jag inte riktigt tänkt på, men som ändå har varit närvarande någonstans hela tiden. Han var inte min sista chans. Det finns fortfarande trevliga killar som inte är upptagna. Det finns fortfarande trevliga killar som vill träffa mig. Kalla mig barnslig om ni vill, men när jag var tillsamans med Drömprinsen trodde jag verkligen att det var "det". När det senare visade sig att jag hade fel, och jag insåg att jag var (snart) 30 och singel, inte ens i närheten av att gifta sig och skaffa barn, var det som om jag långt inom mig gav upp - slog fast vid att jag skulle bli en evig singelkvinna. Inget illa emot dem (jag har träffat många fantastiska, äldre, singelkvinnor genom åren som är hur lyckliga som helst), men ärligt talat - när man är tonåring och föreställer sig sitt liv i 30 års åldern - ser man sig själv med en man, en eller flera små, söta ungar och en mer än stabil ekonomi. Well, jag har bara det sista, är så långt ifrån man kan vara från det första, och där har ni anledningen till stenen. Låter som jag har haft en riktigt svår period bakom mig, och det har jag faktiskt inte, men det vore ingen överdrift att säga att jag inte riktigt varit mitt gamla vanliga jag.

På lördag är det fotbollsfest hos Stekarn. Vi ska gå dit tillsamans, jag ser fram emot det. Härmed döper jag honom till (bloggnamn alltså) Mr. Hazel. Varför? Hans ögon. Man brukar säga att man skulle kunna drunkna i någons ögon, och i hans fall, stora, hasselnötsbruna, kantade med täta, fylliga, mörka ögonfransar - skulle jag verkligen kunna göra det, drunkna alltså. Eller åtminstone hypnotiseras, känns mer logiskt. Men Mr. Hazel låter rätt töntingt så om Mr. H plötsligt dyker upp vet ni vem jag snackar om.

EN STOR PUSS & EN ÄNNU STÖRRE KRAM!

It's a date.

Hej gullungar! Är lite smånervös. Ska på en "lunchdejt" 13.30. Min första date since Drömprinsen. Har inga större förhoppningar, killen verkar urtrevlig (det är han som jag har pratat om några gånger, vi skulle ta ett glas för några veckor sen men det blev aldrig av och först nu har vi lyckats klämma in något), han är ursnygg och jag har flera vänner som känner honom, vilket alltid är positivt. Så det verkar ju som ett kap. Men samtidigt, jag kommer gå dit med inställningen "Det här kommer aldrig att bli någonting. Jag gör det bara för att intala mig själv att jag har kommit över honom". Fel mot både honom och mig själv? Ja. Men jag vet att jag måste gå vidare, och jag kan inte gå vidare genom att bara sitta hemma och tycka synd om mig. Det känns som om jag behöver det här, jag behöver veta att det finns andra killar. Sen kanske jag får det jättetrevligt nu, och det kanske blir fler gånger... men som sagt, jag har inte direkt någon positiv inställning. Fast egentligen, varför ska man alltid försöka att sträva efter någonting? Det enda jag ska sträva efter om 45 minuter är att ha trevligt och lära känna en ny människa. Ohyes.

CHOOSE YOUR COLOUR!

Igår trodde jag att jag skrev ett av mina tio sista inlägg någonsin på bloggen. Men idag är jag hur blogg-sugen som helst! Det går verkligen i vågor! Lita aldrig på mig när jag säger farväl, haha.

Nu har jag precis kommit tillbaka till jobbet efter en lite för lång lunch med H & Baby. Och nu är det äntligen bestämt! Jag fyller ju trettio år i Augusti, är lite paranoid så jag tänker inte säga exakt när och var och hur jag fyller och när jag ska ha festen - det skulle verkligen kunna avslöja mig big time. Men hur som helst är det verkligen bestämt att jag ska ha fest nu!

Jag ska hyra en del av en viss (väldigt omtalad) klubb här i Sthlm, Stekarn är i princip bästa vän med ägaren så det blir nog inte allt för dyrt heheh. Först blir det middag (cateringbuffé av något slag), sedan blir det gratis drinkar och champagne, bra musik och dans hela natten lång. Precis som jag vill ha det! Men sen vill jag ju att festen ska sticka ut lite, så jag ville ha ett tema! Men jag fyller ju trots allt trettio, så facing the truth - maskerad med playboy-bunnies, städerskor och brandmän funkar inte längre. Så dresscoden blir, choose your colour! Eh?! säger ni. Iiiiiih! Säger jag, H & Baby. Alla får välja en färg, vilken som helst, som de måste vara helt klädda i. Från topp till tå, varje detalj. Det kommer bli riktigt kul! Och ändå inte ett för extremt tema. Så nu räknar jag med en grym färgchock! Åh vad det kommer att bli kul! Nu återstår bara problemet - vilka ska jag bjuda. Jag räknar med max. 60 pers. Så det blir jobbet, alla någorlunda nära vänner genom åren, gamla pluggkompisar, gamla USA & Australien kompisar (som jag ändå inte riktigt räknar med..). Ja, helt enkelt alla som stått i min närhet de senaste tio åren! Sen får man ju se vilka som kommer.

Låter ganska grymt va? En klassisk stor fest, fast med ett lagom galet tema. Något jag dock inte orkar tänka på är vad slutsumman för kalaset kommer att gå på.. Bara skorna och klänningen jag vill ha (yep, jag har bestämt färg, gissa vilken?) kommer gå på 5000. Sen lokal, mat, inbjudningar (sjukt viktigt med glassiga sådana!), dj's, alkohol osv. osv. Men å andra sidan, presenterna!


A farewell from the sunny side of life

Solen skiner, jag är lycklig, livet leker. Jag har ingen lust att blogga. Det verkar som om ni inte är så sugna på att hänga framför datorn och läsa Singel I Stockholm-bloggen heller? Vi hörs igen när vädret är dåligt - eller när jag har fått nog av solen (aint gonna happen). Men ni får gärna säga hej i kommentarsfältet ändå, jag kommer att sakna er! Antagligen kommer jag sakna er så mycket att det dyker upp ett inlägg snart. Eller om tio veckor. Who knows? Puss!


Foto: Marcus Ohlsson

It's Mine!


Vad har jag och Nicole Richie (samt många celebs)gemensamt? Svar: Chanels Jumbo!

Äntligen är den min, mamma gav mig den igår och jag blev så glad så glad så glad! Älskade mamma! Väskan är så perfekt, både för shoppingdagar, utekvällar, handbagage på resor, ja till och med jobbet är den perfekt för! Och hur snygg är den inte på en skala? Så tidlös! Den är så många gånger snyggare än vad den ser ut att vara här på bilden till höger, till och med! D

Mmm.. en ny favorit! Balenciaga, Miu Miu & Mulberry får inte se dagsljus på ett tag...

Dagens outfit (ska iväg och sola på djurgården, förutsägbart nog): Vit blus från See By Chloe, jeanshorts från TOPSHOP, gladiatorsandaler från Nine West och Jumbon såklart!


NATIONALDAGEN

Fantastisk dag. Jag och H åkte ut till mamma & pappa, la oss på vår deras brygga, solade och badade. Mamma kom ner med massa pastasallad och mineralvatten. Sen cyklade min Lillebror iväg och köpte några paket Ben&Jerrys som avnjöts i solen. Livet är underbart! För en stund sedan kom jag och H hem (hon har sovit sin första natt  i sin lägenhet!) och om en stund ska jag gå ner till henne och käka sushi. Sen ska vi ha en fördrink hos henne med lite folk, fira att hon gått och blivit med lägenhet! Efter det drar det vidare ut i natten. Antingen blir det dans eller bara drinkar på någon uteservering. Vi får se.

Kvällens outfit blir en beige/guldskimmrande klänning från Monroe, svarta pumps med guldsula från Topshop, skinnjacka från Acne (kommer antagligen inte att behövas) och en viss väska, mer om den senare. Idag har jag gått runt i jeansshorts från Replay (avklippta jeans), ett vitt ribbat linne från American Apparel, en massa armband, gladiatorsandaler från Nine West (Darling kom med dom från NY som present!), solglasögon från Miu Miu och en stor tygpåse till väska från Topshop. På bryggan bar jag bikini från Panos Emporio.                                                     


SVERIGE ÄR VÄRLDENS BÄSTA LAND!

Torsdag

Hej! Har precis sagt farväl till Darling som nu beger sig tillbaka hem till staterna. Det har varit sjukt roligt att ha henne här! Stockholm visade sig verkligen från sin bästa sida! Tyvärr hinner jag inte skriva mer, jag ska till H och hjälpa henne att komma i ordning i sin lägenhet, skönt att det bara är en trappa ner! Hon har dock inte flyttat in ännu, det är kaos där nere och hon har fortfarande kvar sin lägenhet i några dagar - men ikväll hoppas vi på att fixa det viktigaste så att hon kan flytta in till helgen. Förmodligen kommer Baby också. Sen lutar det på att vi drar vidare och tar en drink eller två på någon mysig uteservering. Life's lovely! Bye!


Finbesök från Staterna

Hej! Har nu fått min blogg flyttad till den nya plattformen (för nuvarande på publishme.se), allt är sig likt - men ändå inte. Hade dock hoppats på ett smart sätt för att ladda upp flera bilder, men icke. Hoppas att det kommer! Designen känns fräsch och enkel i alla fall, utan krusiduller, precis som ett bloggverktyg ska vara.

Sitter på jobbet just nu, har haft en del att göra idag men det börjar bli färdigt - så jag och Stekarn (samt de få arbetsmyror som tvingats stanna kvar) ska snart dra oss hemåt. I morgon får jag finbesök, en kompis från NY som kommer och hälsar på - det är bara mig hon känner i Sthlm så jag tar ledigt från jobbet i två dagar nu för att vara med henne. Det ska bli jättekul, vi funkar hur bra som helst tillsamans och hon brukar alltid vara ett fantastiskt umgänge när jag är i NY, utan henne hade jag inte upplevt The Big Apple's nattliv på samma sätt! Det var bla. hon och mina andra NY pals som bjöd med oss på den überglassiga nyårsfesten på Upper East Side! Så de här dagarna lär bli rätt intensiva, vill visa henne Sthlm från den bästa sidan (och det kan jag nog göra, mkt tack vare vädret)!

Att hon kommer så spontant har att göra med att hon har varit i Köpenhamn och jobbat de senaste dagarna, och så föreslog jag att hon skulle komma upp till mig och hälsa på igår, vilket hon tyckte var en superb idé! Åh det ska verkligen bli kul att träffa henne! Vi kallar henne för Darling, amerikanskt och ett ord hon verkligen står för. Hehe! Pusss!


Heja Sverige!

Det ska bli så sjukt jävla roligt med Fotbolls EM som drar igång den tionde! Jag är en riktig patriot när det gäller stora landskamper i alla former som dessa. Det är spännande, roligt, ett tillfälle att skrika och umgås, det är på blodigt allvar, för stunden i alla fall. Och vad passar då inte bättre än dessa lösnaglar från Depend? Köpte ett set idag för 79 kronor och det är med dom på händerna jag ska klappa när Sverige gör mål!

Sjukt tacky, men sjukt roliga! Gillar inte ens lösnaglar men dessa är förlimmade vilket låter bra.
Stekarn har alltid roliga fotbolls-fester hemma hos sig och den första blir den tionde och det ska bli så kul! Jag ska ha en kornblå klänning, sen ska jag försöka att hitta en gul kofta. Haha, riktigt nördigt och seriöst men sjukt kul! Ganska olikt mig va, jag brukar ju vilja vara au natural, men när det kommer till detta kör jag på 100 %!  


Summary: MAY

Månadens oh yes: Vädret! Sommaren har smugit sig på, och allt blir så mycket enklare!
Månadens big no: Saknad.
Månadens roligaste: Jag leker modell åt fotograf-J! Snacka om självförtroendes-kick!
Månadens överraskning: H gästar Singel I Stockholm-bloggen!
Månadens händelse: Ovan nämnda har köpt lägenhet en trappa under mig (hon får tillgång idag!).
Månadens bästa shopping: Net-A-Porter beställningen! Den kommer till veckan och jag är så förväntansfull.
Månadens utekväll: Den 10:e maj. Perfekt, spontan kväll med de bästa.
Månadens låt: Better In Time - Leona Lewis. Hur kan man inte älska den?
Månadens album: Killing My Darlings - Amanda Jenssen.
Månadens längtan: Semester!
Månadens misslyckande: Bloggandet. Mitt mål att ge er minst tre inlägg om dagen går inte bra.
Månadens grattis: Älskade E har fått sin pojke! Grattis igen darling!

RSS 2.0