Önskeoutfit

image108
Så här hade jag gärna sett ut på jobbet idag. Casual möter dressat, neutrala färger byts av med hjälp av den lavenderlila kjolen, lite lagom med färg - men ändå inte tråkigt. 
♦ Naturvit oversize kofta - Derek Lam
♦Skoletter - Maison Martin Margiela
♦ Kjol - Diane Von Furstenberg
♦ Svart långärmad - C&C California 
♦ Lackväska - Chloé
♦ Strumpbyxor - H&M (onödigt vetande? yes)

Om ni blir köpsugna och vill veta var jag hittat de underbara skapelserna är det bara att fråga, så fixar jag länkarna.

Jag har by the way kommit på "det" angående kollage. Det är precis som jag tycker med allting (?) annat.
Enklast är snyggast. Det stämmer väl ganska bra ihop med denna outfit också?

Onsdag

Sitter på jobbet och försöker att inte somna. Har sovit hos Drömprinsen inatt, vi somnade sent och jag var tvungen att gå upp väldigt tidigt pga. ett möte. Så jag känner mig inte jättefräsch idag. Men jag räddades av Clinique concealer och solpuder från Helena Rubenstein. Har väldigt mycket på jobbet och det händer mkt kul just nu, anledningarna till den dåliga uppdateringen. Men förhoppningsvis blir det mer bloggning till helgen.

Nu ska jag springa ner till vårat favoritcafé och köpa en latte. Antagligen något väldigt sött och fett också (semla?), behöver energi. Vi hörs senare!


Filippa K

Filippa K igår var grymt! Väldigt cool visning, kändes väldigt internationellt! Kläderna gick i mycket färger, framförallt färgade tights även denna säsong, och de färgglada benen (tex.) tonades ner med basic färger som svart och grått. Trendmässigt var det allt det där ni redan hört talas om, men som alltid (?) undvenk Filippa K det mönstrade. Men det har jag inget problem med alls, det kan man ju  köpa på andra ställen! Så fullpoängare till Filippa K! Sedan fick alla gäster champagne, ett riktigt plus i kanten! Är också rätt stolt över att vara 1 av 160 inbjudna. Men man har ju kontakter! Kan dock inte förklara vem jag känner, det blir för avslöjande.

Men nu måste jag verkligen fortsätta jobba, förlåt för rörigt inlägg!

Schuterman Sale + Fashion Week

Hey! I morse var det dags för Nathalie Schutermans 70 %. Det var helt galet, som vanligt! I kaoset lyckades jag fynda ett par Miu Miu heels till ett riktigt pangpris! Lyckades norpa åt mig en Marc Jacobs väska också, ni vet de där svarta quiltade med tjock kjedja som var så populära för ett tag sedan men jag lyckades stå emot. Men skorna var verkligen ett riktigt kap! Och jag köpte dom faktiskt inte till ingenting heller, ska ha dom på Storasysters bröllop som går av stapeln på Lördag. Ursch, blir så nervös varje gång jag tänker på bröllopet, det är ju trots allt jag som är högsta chef för tillställningen. Men jag är klar med i princip allt... tror jag. Eh, jag får ringa systern i kväll och kolla att jag inte missat något. Jag får inte ha missat något.

Idag har jag varit på Acnes visning på Sthlm Fashionweek. Grymt snyggt gjort, underbara kläder, snygga modeller, härlig stämning. Likey! Önskar verkligen att jag hade kunnat ta kort och lägga ut här, men som ni vet - inga privata bilder på bloggen. Ikväll blir det Filippa K-visning, ska bli spännande. Det blir också den sista för min del. För att jag inte bjuden på fler (hrm, för övrigt var jag inte bjuden på Acne heller, men det var H och hon lyckades få med mig höhöh). Men Acne och Filippa K duger gott och väl för mig, det är ju mina stora favoriter i svenska modevärlden. Men sedan gillar jag ju en massa andra märken också...men jag har ändå en massor att göra så jag får trösta mig med det!

Upptagen I Stockholm

Haha, som en läsare skrev - hur ska det gå med mitt bloggnamn nu? Men vet ni vad, trots att jag inte längre är singel formellt så är min jakt på den rätte långt i från över ännu. Jakten är inte över tills den dag jag står framför altaret och ler mot min prins. Och nej, det är ingen speciell defenition över vem prinsen är. Eller är det det? Hm.. inte ens jag vet. Men just nu vill jag bara leva i nuet. Drömprinsen är min pojkvän, och det är - låter det för mycket att säga - bekräftat?

På en mysig restaurang i närheten av Stureplan, fredag kväll.
SIS
: Ehm jooo... vi har ju dejtat och umgåtts i flera månader nu..
DP: Ja det har du alldeles rätt i, och det känns som igår vi träffades i den där gallerian. Men tiden går fort när man har roligt. Eller hur?
Drömprinsen skrattar. Jag får inte backa nu. Jag måste, NU, annars kommer det aldrig bli gjort.
SIS: Heh, ja det har verkligen gått fort.... Och nu kommer du säkert tycka att jag är en riktig pain in the ass men jag är ju tjej och du vet ju hur tjejer är så jag måste ändå veta....
Det är nu han säger att han bara ska gå på toa och försvinner för alltid. SÄG NÅGOT SIS, SÄG NÅGOT NU! Oj han rör på munnen jag hinner nog inte före. Fuck.
DP: Vart vi är på väg? Eller hur?
Oh crap. Han tycker att jag är jättejobbig. Nu har jag sumpat den charmigaste, roligaste, snyggaste killen jag någonsin gått ut med bara för att jag har något jävla bekräftelsebehov.
SIS: På sätt och vis... jag vill bara veta vad du vill med det här. Låt oss tona ner det här lite.. Jag har inga krav eller något, men det känns lixom skönt att veta.
Nu kommer slutdomen. Håll masken, vad som än händer SIS.
DP: Vi har faktiskt dejtat VÄLDIGT länge utan att gå vidare till nästa fas.
Så därför är det dags att vi låter det stanna där. Hejdå, trevligt att råkas. ?
DP: Och jag förstår verkligen varför du frågar mig.  
Och jag är tacksam, du är jättesnäll men  jag vet inte om jag är redo för ett stadigt förhållande och i en annan värld hade jag gärna blivit din pojkvän men jag har det körigt i mitt liv just nu. NEJ SIS, TÄNK P O S I T I V T. Nu rör han på läpparna igen, dags att lyssna maybe?
DP: Så Singel I Stockholm, vad sägs om att leka flickvän och pojkvän? Haha.
SIS: VA?!
DP:
Jaha, var det inte det du ville?
Åååååååh, min prins ser besviken ut. Han ser besviken ut för att han tror att jag inte vill vara HANS FLICKVÄN. Yippiee! Fast oj, självklart ska han inte fortsätta tro det.
SIS: Självklart var det det jag ville. 

Där fick ni till och med mina tankar, det måste väl ändå vara så detaljrikt som det går, haha? Eller vill ni ha hans tankar också? Fast det kan nog bli svårt... Men hörrni, som ALLTID i denna blogg när det gäller sånt här. Självklart kan jag inte garantera att det var EXAKT dessa ordval mm. Men det är ju trots allt bara två dygn sedan så jag garantera att det gick till i stort sett så här. Vi hörs senare!

Ohyes!

Jag är i ett förhållande. Jag har en pojkvän, som än så länge inte har några brister. Han är perfekt. Jag har aldrig varit lyckligare.        

Heimstone

image106

Lolita skerv ett inlägg om franska märket Heimstone. Hade aldrig hört talas om märket tidigare, men fastnade för klänningarna hon hade i inlägget och besökte hemsidan. Jag har funnit en ny favorit! Det är inte varje dag man får sånt ögongodis i form av klänningar (för det var framförallt vad som fanns i kollektionerna). Härliga material och underbara detaljer är bara två saker av allt som får mig att smälta. Priset och var dom säljs (med säkerhet inte i Sverige) har jag ingen aning om (hjälp mig!) men detta är ett typiskt exempel på vad jag är beredd att lägga stora summor på. Mest sugen är jag på klänningen i mitten, men skulle tacka ja till i princip varenda klänning på hemsidan.

Det där med att gå vidare...

Ush vad dåligt det går med uppdateringen. Vad sägs om en Drömprinsen update, så kanske ni förlåter mig?


Analys: Ingenting har väl egentligen förändrats, förutom att vi känner varandra mycket mer. Han känns verkligen som min kille, vi umgås mycket, vi träffar varandras vänner och umgås med dom, vi sover över hos varandra, vi pratar i telefon när vi inte hinner ses, osv. osv. Men ändå känns det lite som om vi står och trampar... Flera gånger har jag försökt föra "Vart-är-vi-på-väg-snacket" på tal men annars så modiga och rättframma SIS får inte fram det. För tänk om han verkligen inte vill vara sådär bunden och hålla på att gå vidare i förhållandet hela tiden. Han kanske bara vill ha kul? Men å andra sidan, om han vill det - vill jag verkligen fortsätta träffa honom då?
Slutsats: Jag måste ta mig i kragen och ta snacket. Sedan är det bara att hoppas att han är lika underbar och perfekt på den punkten som han är på alla andra.
Genomförande: Imorgon (vi ska träffas, men har ännu inte bestämt om det blir lunch, middag eller utgångs-träff).

Okej, nu finns det ingen återvändo (hur fan stavar man det?). Önska mig lycka till!

Diane Kruger


image102

 
Diane Kruger på front row under en mängd olika visningar från 2006 och framåt. Att hon är rysligt vacker är bara ett litet plus i kanten på hennes fantastiska stilkänsla. Du får Drömprinsen, jag får din garderob?

Ps. Min garderob är möjligtvis inte ens i närheten av hennes, men min Acne kavaj (den jag alltid har på jobbet haha)är riktigt likt den hon har tight, svart, kort i midjan, få detaljer. Dock har min längre ärmar,  men hey det är ju bara att kavla upp! Blir ni inte avundsjuka (för hon är verkligen galet snygg med sin kavaj!)?

Soon

Jag vet att det går dåligt med uppdateringen, lovar att blogga om en stund! Nu ska jag äta middag i min ensamhet, blir kyckling och fetaost sallad. Yummie! Sedan blir det lite telefonsnack, tv-tittande och som sagt, bloggning! Håll ut underbaringar!

Förändring

Har precis scrollat egenom bloggen lite och upptäckt vilka långa inlägg jag skriver. Bara en massa text, text, text. Och innehållet är oftast väldigt mixat, allt från vad jag ska göra / har gjort den dagen, till hur det går med Drömprinsen, till en klänning jag tycker är snygg, till helgens utgång i ETT INLÄGG. Så framöver blir det många fler inlägg, fast med mindre text, jag delar upp det helt enkelt. Ingen större skillnad, innehållet i bloggen är det samma, men varje inlägg handlar mer om "sin sak". Självklart kommer inte de långa inläggen försvinna, då det ibland finns en massa man kan skriva om en sak, haha. Men vad säger ni, är det okej för er också?


INSPIRATION

image98image99

Är the-latest-hollywood-thing att tanka, med en klockren outfit? Av dessa bilder att döma: troligen.
Vanessa Anne Hudgens
kör på en lösare svart tee (tunika? linne?) kombinerat med slimmade jeans, peeptoe pumps, ursnygg randig kofta och wayfarers. Genialt om ni frågar mig; det här så här man ska se ut på vardagarna, inte för dressat men ändå inte sunkigt (mest tack vare att jeansen är så tighta och skorna). Skulle gärna sno outfiten rakt av! Rachel Bilson (en av mina stilikoner) lyckas alltid få till en snygg, speciell men ändå enkel outfit och samtidigt ser det ut som om hon bara tog det som lång närmast ochsatte på sig det. Det är udda ( en ballongaktig tröja över en beige klänning, svart skinn på stövlarna, mörk-tanfärgad väska och jeans väska) och ingenting matchar. Men det blir ändå galet snyggt. Detta är stil mina vänner. Vem tycker ni lyckas bäst?


And the reason is...

Inte uppdaterat på fem dagar! Inte illa, huh? Anledningarna till attt jag inte bloggat är att för det första har jag inte haft en aning om vad jag ska blogga om och för det andra har jag sjukt mycket just nu...

- Mitt jobb är väldigt krävande då jag är delägare.
- Min syster gifter sig nästa helg och jag är "festfixare" = en massa fix och trix (väldigt kul dock!).
- Plus att jag måste köpa nytt från topp till tå, har inte hittat den rätta klänningen ännu!
- Jag dejtar en kille som jag tycker mycket om (aouch, jag vet att ni inte har fått höra om oss på.. några dagar)
- Ovan nämnda fyller 30 den 29onde (åh vad gammalt det låter att "ha sällskap" med en kille som är trettio!) och jag måste komma på något bra att ge, samt försöka komma in på "var-är-vi-på-väg-snack" efter ett flertal misslyckade försök.
- Då DP (yes det är honom jag snackar om) ska ha ett big time party helgen efter sin födelsedag måste jag springa ut på stan och leta reda på ännu en outfit. I dessa slutrea tider och allt, är det kaos ute på stan. Fast jag kanske kan ha min Missoni klänning som jag köpte i Miami? Eller Betsey Johnson som jag hade på nyår? Hmmm, jag får se...
- Ehh, jag kommer inte på någon mer anledning (om de tidigare ens var det? Vad är det för ursäkt att inte kunna blogga bara för att man SKA hitta två festoutfits? Hmm) men jag har helt enkelt inte haft lust.

Igår var jag hos Storasyster och hennes älskade SP på middag. Vi drack vin och gjorde bla. bordsplaceringen till bröllopet. Det gick nog bra, såg till att sätta Drömprinsen bredvid en tjej som inte var sådär överdrivet snygg (= SP's femtioplussare till faster. Muahhaha).  

Nu ska jag till gymmet och träna. Återkommer förhoppningsvis senare idag.


I've got HOPE

image95Om jag inte misstager mig har jag lyckats fånga ytterligare några "trogna" läsare enligt statistiken, eftersom jag sällan kommenterar och är aktiv i resten av bloggvärlden så har jagj ett jämt besökarantal varje dag, och den senaste veckan har det blivit (lite) högre. Kul! Välkommna, släng in en kommentar så jag vet att ni existerar (?!).

Idag har varit en vanlig dag, köpte ett par ankelboots från HOPE, svarta, enkla, skinn, ursnygg klack, tydlig dragkedja. Me likey! Dom passar till det mesta också - är så snygga att jag till och med kan ha dom på jobbet, brukar annars byta till pumps väl där så här vintertid men det kan jag skippa nu. Jag  hade faktiskt en anledning att köpa dessa, mina förra enkla skoletter (de har så många namn den där typen av skor) i svart skinn gick sönder igår, trist - de var ändå ett par dyrgripar i fin kvalité från Rizzo. Fast jag har ju använt dom väldigt mycket så...

Bild: linngustafsson.blogg.se

Design

Var så extremt trött på min förra, så nu har jag trixat ihop en (i GIMP tyvärr, hade blivit bättre kvalité och satsigare i PS). Headern fick bli mer stilren och inte lika plottrig som tidigare. Är hyfsat nöjd, men som ni uppmärksamma ser så är rosen "avklippt" på vissa ställen vilket jag tycker ser jättetrist ut, får fixa det någon dag. Textmässigt fick det bli svart som dominerar och för att ge det hela lite färg så tog jag det vinröda från rosen till bakgrunden.

Vad tycker ni? Det duger ett tag va?

Söndag

God Morgon! Brunchen igår var bland det roligaste och mysigaste jag gjort på länge med tjejkompisarna. Vi pratade verkligen om allt, från det mest ytliga till det djupaste. Blev ganska förvånad, har aldrig upplevt att Summer har varit så "seriös" när jag har umgåtts med henne, och jag gillade det! Kanske kan jag finna en ny "riktig" vän i henne. Man tror att man känner folk och vet hur de är, men egentligen har man bara sett dom från en sida...

Senare så skulle jag som sagt ta ett glas med DP, Syster och hennes fästman (det visade sig att jag kallade honom J, men det har jag ju börjat kalla en av mina killkompisar, så jag kallar honom från och med nu för SP! Det är sjukt svårt att hitta på passande smeknamn...). Det gick bra tror jag! Min syster var väldigt kritisk till Drömprinsen och skulle leka lite överbeskyddande vilket blev lite småjobbigt. Men SP räddade den lite stela situationen genom att förra ett "normalt" första-gången-vi-träffas-samtal. Så tillslut slappnade även Storasyster av. Puh. Och då blev det riktigt trevligt! Efteråt när jag pratade med Storasyster skulle hon självklart fortsätta att vara överbeskyddande: 
 
"Han verkar väl trevlig, och gott om pengar har han också - men du måste vara försiktig, skenet kan bedra"
"Ja det kan du, men är du 100 % säker på att SP inte är advokat utan egentligen jobbar för SÄPO som hemlig agent eller driver någon skum business vid sidan om?"
"Men vi har ju varit ihop länge..."

Idag ska jag bara sega, kanske åker jag hem till mamma och pappa och äter middag. Så det blir väl några fler inlägg idag får vi hoppas på!

Lördag

God Morgon! Ligger under duntäcket i sängen och har precis vaknat. Snart ska jag stiga upp, duscha och dressa mig för dagens äventyr. Mår för övrigt tusen gånger bättre idag, hade någon tillfällig kris eller nåt igår. Dagens planer då; det blir ingen frukost nu, eftersom klockan i tolv och jag spikade precis en brunch med E (som har en riktig babymbump nu!), H och en tjej vid "namn" Summer (smeknamnet kommer frånn att hon är så sinnesjukt lik Rachel Bilson). Ska bli riktigt kul! Behöver lite tjejsnack känner jag, bloggen funkar självklart bra som ett sätt att få ut allt man vill säga på men djupa samtal med tjejkompisar är det absolut bästa som finns. Och en massa god mat ovanpå det gör det inte värre direkt. Efter brunchen ska jag en snabb sväng till jobbet och fixa en grej, sen ska jag hem och vid 21 ska jag och Drömprinsen ta ett glas tillsamans med Storasyster och hennes kille (som jag inte kommer ihåg vad jag kallar här på bloggen). Ska bli jättespännande att se vad min älskade syster tycker om honom! På tala om min syster och hennes fästman ska ju dom gifta sig om två helger. Jag är ju "festfixaren" och allt går jättebra förutom att det inte ser ut att bli någon snö. Jättetråkigt eftersom herrgården vi hyrt skulle se så vacker och romantisk ut täckt av snö. Jaja, allt kommer ju att ske inomhus så det ska nog bra.

Men nu måste jag skynda mig, om 48 minuter ska jag träffa tjejerna!

Dagens blir: Vit blus med svarta detaljer från Pepe Jeans, svarta stuprrör från Sass&Bide, svart kappa från H&M (där fick ni så ni teg!) och min Miu Miu väska. Skor blir nog vita converse eller svarta Acne Pistols.

Cause I Have A Bad Day

Hej! Idag har jag känt mig otroligt seg och lite smådeppig - allting känns extremt jobbigt och krävande. Ingen aning om varför - det är ju fredag. Menmen, man har sina dagar. Igår var jag så lycklig över allt det här med DP men idag ser jag det hur en helt annan synvinkel. Nu känns det bara som om ingenting går frammåt och vi bara står och trampar på stället. Vad säger en ring lixom? Och jag har inte modet att ta upp det här med honom just nu. Jag tror att jag gillar honom så mycket att jag inte vill riskera någonting. Och ni vet ju hur killar är, de har inget emot att trampa på stället så länge de får omkull tjejen varje gång de träffas... Nej ush och fy SIS, självklart är inte din Prins på det sättet, han är inte som andra, han är speciell. Han vill säkert gå vidare. 

Okej, jag är skum idag. Blir nog medsläpad ut ikväll trots mitt usla humör. Spikade kvällens utgång redan i onsdags med Trendy (en av de där roliga tjejerna som jag har ytliga partyrelationer med). Och namnet kommer ifrån att hon ALLTID har koll på det senaste, och då menar jag både mode, de hetaste uteställena, de bästa resemålen osv. Måste säga att det ibland kan bli lite too much, men hon är en härlig tjej. Ska försöka blanda in lite mer personer i bloggen, H, DP, Storasyster, E, Baby, Stekarn, och J är ju LÅNGTIFRÅN alla jag skulle kunna skriva om. Men jag vill inte att det ska bli för rörigt med alla dessa personer. Men om jag framhäver deras personligheter lite väl mycket (som här ovan med Trendy) kanske det blir lättare?

image94
Lyx. Värme. Kärlek. Vad mer kan man begära? Foto: Jonas Hallberg för Elle Lyx.

Pencez De Moi

Eftersom många verkar att tycka att det absolut mest intressanta ämnet här på bloggen är Drömprinsen så ska jag självklart uppdatera er om hur det gick i måndags, lite sent - men bättre sent än aldrig, right?

Anyways, han kom lagom tills maten var färdig och vi var båda vrålhungriga så vi åt direkt - maten blev riktigt lyckad om jag fick säga det själv (allt om vad vi åt och vad jag hade på mig kan ni läsa i föregående inlägg). Sedan säger han plötsligt att han vill ge mig något, eller exakt så här sa han

"Och nu ska du få en försenad julklapp av mig. Eller en present som visar hur mycket jag trivs i ditt sällskap och hur tacksam jag är över att få ha umgåtts med dig med de senaste månaderna" 
   I ett sånt här läge är de flesta killar riktigt nervösa och generade (i alla fall de jag känner till) men Drömprinsen ler charmigt men inte på ett kaxigt sätt, han ser snarare förväntansfull ut. Jag sliter upp det fint inslagna paketet där det gömmer sig en Efva Attling ask. Nice, tänker jag då jag älskar ALLA Efva Attlings smycken. Det visar sig vara en ring i silver med texten Pencez De Moi. Följde även med en kedja då den passar perfekt som hänge på ett halsband också. Själva smycket i sig är jättejättefint men det allra bästa var texten Pencez De Moi betyder Tänk På Mig (på franska) och som jag tolkar det så är det väldigt positivt att få ett smycke med den texten av en kille! Åh vad jag blev glad, inte bara för presenten utan för att jag VERKLIGEN tror att vi börjar närma oss pojkvän-flickvän stadiet!

Resten av kvällen såg vi på film och åt Ben&Jerry's (höhö tänkte göra satsig chokladmousse först men var så sugen på lite Chocolate Fudge Brownie). Fast vi var inte så intresserade av filmen, snarare mer av varandra (och då är det inte ENBART det första ni tänker på som jag menar utan ÄVEN att prata med varandra). Sen ledde det ena till det andra för att utrycka det fint och på morgonen så vaknade jag upp med en Prins vid min sida. Not bad my friends. Jag kom försent till jobbet på grund av att vi hade en jättemysig frukost tillsamans (trodde han skulle sticka direkt men han ville tydligen umgås mer med mig, yesyesyes!).

Nu funderar jag starkt på att föra "Vart-är-vi-påväg" konversationen med honom, får se om jag vågar bara. Nu ska jag se på Friends, skriver kanske sen!

Måndag

Angående förra inlägget gick det jättebra, vi tog hem det och kontraktet ska skrivas i veckan. Ohyeeees! Jag och Stekarn firade med champagne på jobbet, det uppskattades. På jobbet måste jag nämligen vara väldigt ansvarstagande och kan inte släppa loss riktigt så jag tror att arbetsmyrorna gillar att se mitt riktiga jag. Så nu känner jag inte alls lika mycket skuldkänslor för att jag shoppade så mycket i the U.S eftersom lönen kommer bli ganska mycket fetare framöver, mycket trevligt om man säger så!

Om en stund kommer Drömprinsen, kycklingfiléerna med getostfyllning och soltorkade tomater står i ugnen. Har bytt om från jobboutfiten som som sagt var lite väl dressad (förra inlägget igen) till Acne Hug Lost (är inne på jeans just nu. Eller nej, inte jeans i allmänhet - just dessa) och Luella tee (ni vet LOVE, LOVE, LOVE) som jag lånat av H. Sen har jag svart ZARA kofta och svarta strumpor (haha). Oj vad mycket paranteser.

Nu måste jag göra en sallad!


Nervös

Hello! Sitter på kontoret och är lite smånervös. Några representanter från ett stort företag kommer hit och om dom "väljer" oss kan det bli våran största kund någonsin (kan inte gå in på det närmare). Stekarn springer runt och skriker och ställer sig på stolar där ute bland de andra arbetsmyrornas skrivbord (jag har ett eget kontor med glasvägg, lugn och ro men jag kan ändå alltid ha stenkoll höhöh) som han alltid gör när han är stressad. Idag var det viktigt att se dressad ut så jag har på mig den för några månader så jag har svart kavaj och kjol från Acne och en ganska enkel blus i vitt som passar perfekt till kjol och kavaj från Marlene Birger, köptes för två år sedan tror jag. Önska mig lycka till!

Bloggar nog senare i eftermiddag innan Drömprinsen kommer. Ha en bra dag!

Singel I Stockholm har varit en aktiv blogg idag!

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. Imorgon är första riktiga jobbdagen på över två veckor, alltså ingen sovmorgon. Känner ingen ångest över huvudataget. Jag älskar mitt jobb och vi har massa roliga uppdrag på g. Önskar att jag kunde berätta om det för ni skulle nog gilla det, men det kan jag inte. Sedan ska Drömprinsen komma hem till mig och äta middag. Längtar efter att få prata och umgås på olika vis (hehe) med honom!

Det har varit aktivt på bloggen idag - kul! Fler inlägg (bara tre med det här, men det är mkt för mig), läsare, sidvisningar och kommentarer än vanligt. Det peppar verkligen till att blogga mer ska ni veta. Godnatt!

,

image93
- NY Tisha från Marc (by Marc?) Jacobs med Heidi Klum. Och jag tror redan att alla vet vad dom handlar om?
- Acne Hug Lost, de perfeketa vardagsjeansen som sitter som smäcken. Snygg passform men ändå lite lösa.
- Armband från Hermés, detta är underbart och jag använder det alldeles för sällan, men det användes mycket flitigt i flera månader när jag fick det i julklapp förra året.
- Mörkbrunt nagelack från O.P.I,
jag har inte riktigt den här nyansen tror jag.
- Pumps från Chloé. Dock inte dessa, men väldigt liknande. Fler remmar och mer en vanlig tjock klack, tror att detta är uppdateringen på de jag köpte. Ska försöka hitta bild på dom!

Angående kollaget finns det en del saker jag bör nämna.
- Mitt PS har fortfarande damp och jag har ej hunnit snacka med någon IT-människa, så jag använder mig av GIMP för tillfället. Och jag är jäkligt ovan, anledningen till varför tishan och jeansen ser lite konstiga ut till formen.
- Kollaget var snyggt och stilrent, men plötsligt börjar jag gå loss med penseln likt en unge som för första gången ritar på paint. Haha, inte särskilt stilrent längre. Men en personlig touche kan väl aldrig skada?
- Jag har självklart strumpor i skorna (tyvärr) samt kofta inomhus, jacka utomhus osv. Jag är ju mänsklig.

Världens Snyggaste Tjejer

...kan vi se på rutan ikväll. Jag sitter bänkad. Och trots att jag är ensam tänker jag vara sminkad, fixa håret (mucho volume a lá Gisele som på nyår)  ha nyrakade ben och bära högklackat. För att slippa en större depression. Tack gud för att jag har Florida brännan kvar, annars hade jag nog tagit livet av mig. Kollar ni på världens snyggaste tjejer i underkläder på trean 20:00 ikväll? 

image91

Sen kan jag inte låta bli. Jag har fått höra att jag påminner om en blond verision av Alessandra Ambrosio några (enstaka) gånger (det var bland annat med den repliken mitt ex Calvin Klein fick omkull mig). Förlåt, men mitt självförtroende är inte på topp så här års, så jag antar att jag tar varje tillfälle att få mig själv att känna mig lite bättre. Dessutom är jag anonym här och ingen av er vet vem jag är, så vem kan skadas av lite skryt. Förlåt mig. Fast antagligen kommer jag att ta bort det är lilla stycket om två minuter. Så om du läser det har du (o)tur!

Och för övrigt fick jag med mig en massa snygga (sexiga!) underkläder från VS hem från New York, fast jag köpte nog mest i Florida. Bodylotions mm fick också följa med hem, underbart bra skönhetsprodukter har dom till ett riktigt bra pris. Så när ni åker till staterna nästa gång tycker jag att ni ska bunkra upp!


Stockholm slår allt

Nyss hemkommen från en mini-utgång med Baby, H (vi har verkligen kommit varandra riktigt nära igen) och några tjejer jag känner lite ytligt, typ festa-skvallra-fika-shoppa-men-inte-mer-relation - fattar någon? Det är därför det känns lite dumt att gå in närmare på dom här på bloggen, eller snarare onödigt. Men jag har många tjejkompisar, om ni undrar!

Vi träffades på en bar och drack vin. Sedan blev det en runda på Stureplan. Träffade Drömprinsen i vimmlet, och jag blev alldeles lycklig av att se honom igen. När han såg mig såg han också ut att bli väldigt glad och det kändes verkligen som han var stolt över att gå fram och krama om mig inför sina vänner. Hihihih undrar om det är vinet som talar. Nu ska jag sova, är sjukt trött.

VECKAN I NEW YORK (überlångt inlägg)

Förlåt. Nu är klockan 18.00 och jag har bara gjort två inlägg idag. Men nu ska det bloggas om USA mina vänner!


Tidigt på fredagen (efter julafton som var på måndagen, hänger ni med nu, haha?) steg jag upp. Hoppade i Juicy Coutures klassiska velourset som jag alltid har när jag långflyger denna gången i vinrött. Sedan kom J (en killkompis jag inte berättat så mycket om, har känt honom sen universitetstiden då han och Stekarn är barndomsvänner, vi har en ganska ytlig relation men vi har så roligt tillsamans. J är bäst på fest!) och hämtade upp mig i sin nya Porsche, han var så stolt över den så det går inte beskriva, haha! Vi hämtade upp H & Stekarn som nästan bor grannar. Sedan bar det av till Arlanda och jag köpte en mascara taxfree där, min älskade vardagsmascara Kanebo 38C Silk Performance i tre-pack. Flygresan gick bra, ganska trångt om plats på planet dock (till skillnad från på hemresan!) och helt plötsligt var vi där. New York. Vi var riktigt trötta och lyckades få tag på en taxi till hotellet vi bodde på. Det var ett riktigt fint hotell, lite för dyrt men vi åt ju inte där på kvällen och jag och H delade rum. Klockan var bara 19.00 i New York när vi kom fram till hotellet, men för oss var klockan 01.00. För att försöka bli av med jetlagen  så fort som möjligt lyckades vi hålla oss uppe i två och en halv timma genom att spela poker, sjukt kul!

Lördag. Jag och H vaknade vid nio (från och med nu snackar vi amerikansk tid), ringde killarna på rummet så vi gick ner och åt en grym hotellfrukost allihopa. Sedan skulle Stekarn och J träffa en gemensam killkompis som varken jag eller H känner samt hans fru och nyfödde barn så vi bestämde oss för att ta en heldag i shoppingens tecken. Första stopp var så klart Starbucks, (drack olika sorters kaffe flera gånger varje dag och jag har verkligen ingen favorit) och med en latte i handen satte vi igång. Vi gick in på Miu Miu butiken på Madison Avenue och där fann jag den. Till nedsatt pris (det var inte SÅ mycket så att den var på rea känns lite att ta i). Med hjälp av H lyckades jag övertala mig själv att jag behövde den. Min Balenciaga som jag älskar så mycket kändes plötsligt ful och sliten (när man har mött sin stora kärlek kan den fantastiska skapelsen se gräslig ut) så jag slog till. Och lyckan var total som alltid när jag köpt en dyrgrip till väska.

Sedan kunde det inte ta slut. H köpte en ursnygg Marc Jacobs väska kort därefter, sedan blev det Century 21 där jag köpte ett par heels till världens bästa pris (och nu menar jag det verkligen!) från See By Chloé. De är i skinn och lite remmar och platå och Din Sko gjorde kopior på dem i sommras. På Century 21 blev det även en cashmeretröja i puderrosa från J Brand och två sjalar. Senare köpte jag en blus från Stella Mc Cartney. Förutom det blev det en massa annat billigare, Abercrombie, American Eagle, Victorias Secret osv. osv. osv. På kvällen åt kvartetten på en jättebra asiatisk restaurang och gick och la oss tidigt.

Söndag Turistdagen. Vi var på Museum Of Modern Art, vid frihetsgudinnan, promenderade runt i Central Park i timmar (love love love), ja vi var i New York helt enkelt fast utan att shoppa. Okej där ljög jag, köpte en Protect The Skin You're In T-shirt från Marc Jacobs (billig + välgörenhet + snygg = bra köp!), efter ett långt velande blev det den med Heidi Klum. På kvällen träffade vi vänner till mig (har jag berättat att jag bodde ett år i New York när jag var 20?) som jag tror och hoppas att mina reskamrater hade kul med. Var iaf underbart att träffa dom, härligare människor får man leta efter! Vi blev bjudna (som jag hade räknat med hehehehe) till en enorm nyårsfest hemma hos en av tjejerna jag lärde känna under min tid i NY som har gift sig rikt och bor i enorm våning på Upper East Side. Jippiie! Stekarn, H & J fick vara sjukt tacksamma, tidigare hade vi inte haft några planer och nu hade vi en glassig fest på Upper East Side.

Nyårsafton Tog det hyfsat lugnt på dagen, promenerade återigen i Central Park, shoppade lite (tror inte det blev något speciellt för mig?) drack massa Starbucks-kaffe, slog oss ner på en filt i Central Park, solade (det var tio grader och sol,  nice!), tittade på folket och slappade. Älskar atmosfären i New York, tänk hur en så stressig stad samtidigt kan vara så lugn, alltså det går inte att beskriva! Minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde på dagen förutom det. Vid 17.00 gick jag och H till hotellet för att göra oss i ordning oss. Jag plattade hennes glänsade bruna hår (hon blev så snygg!) och mitt blonda hår fick med hjälp av mina favoritprodukter ett svall som jag lyckligt nog kan säga fick riktig Gisele känsla. För mig blev det en svart ärmlös, puffig Betsey Johnson klänning med svarta Christian Louboutins med peeptoe (tack systern min för att jag alltid får låna dom!) tillsamans med en silverkuvertväska (som inhandlades billigt på någon budgetkedja i NY, minns ej just nu?), tjockt silverarmband och bambooörhängen från CC Skye samma som Hillary Duff fast i silver. Tror att ni fått en bild av hur jag såg ut nu, med min kvarlevande solbränna från Florida (bättrar på eran bild av mig), hahaha. Sedan tog vi taxi till Upper East Side. Det var massor med folk, alla var ursnygga, champagnen flödade och likaså snittarna. Minglade och träffade massor av trevligt folk, flirtade med snygga killar (don't worry, inget hände) och pratade med urtrevliga tjejer. Sedan bjöds det på skaldjursbuffé. Mängder av ostron, hummer, kräftor, räkor, scampi och champagnen fortsatte att flöda. Satt bredvid en jättesnygg kille som jag trodde var modell först (men som visade sig vara advokat) och hade riktigt kul. Han var desvärre gift, annars hade jag  nog på min champagnefylla lagt in en riktig stöt. Hehe. Tänk att man kan ha så kul bland folk man aldrig träffat tidigare! Tolvslaget kom och vi såg på den stora terassen fyverkerier över hela New York. Det var enormt mäktigt. Stekarn fick en liten puss på munnen (min tjejtjusare hade inte lyckats ragga upp någon... fast det kom senare haha) och H försvann i väg med någon rik, snobbig, amerikan. Det är svårt att beskriva festen och få det att verka så roligt som det var men kvällen var otroligt lyckad och jag skulle kunna säga att det var ett av mina bästa nyårsfirande. Någonsin! Och det är ett bra betyg.

Resten av dagarna gjorde vi samma saker som tidigare, promenerade, shoppade, åt god mat, träffade bekanta, festade och hade roligt. Resan var underbar, framförallt tack vare den underbara staden men också tack vare människorna jag reste med! Tack för en grym vecka!



Nu har jag suttit och skrivit i 50 minuter nästan. Ojojoj. Hoppas att någon underhölls av detta (och ens orkade läsa allt?) för nu hoppas jag verkligen att jag får lite respons. Och ni vet vad jag menar!

Miu Miu Aged Leather Tote

Finns efter New York resan i min samling. Många tycker att den här väskan är rent  ut sagt gräslig. Men jag tror att det är så, antingen hatar man den eller så älskar man den. Och jag, älskar den. Mycket.

image86


På sista tiden har jag enbart köpt stora väskor och en mindre variant har jag varit i stort behov (?) av. Inte för liten, men inte för stor. Klassisk men ändå väldigt speciell, mest tack vare färgen. Miu Miu tar hem första platsen (tätt följt av Balenciaga, Marc Jacobs och Chloé) som min favoritdesigner just nu.

God Morgon!

Har precis vaknat. Ska duscha nu, ringa Stekarn och snacka jobb och sedan ska jag blogga blogga blogga. I alla falll i pauserna av SACT och F.R.I.E.N.D.S-maraton och långa telefonsamtal. Yes, jag ska bara vara hemma och sega idag. Kanske går jag ut ikväll och tar ett glas eller två, vi får se. 

Och nu ska jag verkligen blogga idag. Jag är så bra på att säga att jag ska göra någonting men sedan så blir det inte av. Så nu har jag lovat er det, nu finns det ingen återvändo!

Hemma

Hej! Nu är jag äntligen hemma. Vi hittade jättebra flygbiljetter, ekonomiklass till ett grymt pris! Ah, det är verkligen lyx, servicen är verkligen på topp - så många gånger bättre än på hotellet vi bodde på (och det var ändå ett bra hotell)

Flygvärdinna: Would you like a glass of champagne?
SIS, H & J: Yes please!
Stekarn: May I ask which sort you offer? (Jag vet, han är en snobb)
Flygvärdinna: Moët & Chandon, off course.
Stekarn: Moët sounds good!
SIS, H & J (dregglar): Very good...

Så det var nice med lyxflyg hem, jag sov en stor del av resan. Vi har hur som helst haft det jätteroligt, och jag ska berätta ALLT imorgon, men just nu påverkar jetlagen mig så konversationen från flygplanet är typ det enda jag kommer ihåg, haha. Egentligen vill jag krypa ner under täcket bums, men först ska jag beställa citron och lime marinerade nudlar med cashewnötter och corn. En favorit från favoritstället. Den ska ätas i soffan med Blackberryn, ska ringas runt till alla jag saknar. Imorgon får ni veta allt om resan!

Shop 'til you drop (IN NYC!)

Nar jag var i Miami / Florida pa hostlovet skrev jag att jag alskade amerikansk shopping. Jag blev helt till mig i Miami over hur mycket snyggt det fanns och det var tur att jag inte shoppade ensam for da hade jag fortfarande varit pank. Men Manhattan. Herregud, det ar obeskrivligt. DET FINNS SA MYCKET! Och allt ar sa billigt (om man jamfor med Sveriges motsvarande priser iaf) och jag dor. Jag har shoppat sa mycket att jag knappt vagar beratta for er vad jag kopt, vill inte att ni ska doma mig (vilket man antagligen har ratt till att gora dock). Tur att jag och Stekarn har haft ett riktigt bra businessar. Jag och stekarn ger namnligen overskottet till oss sjalva (och sjalvklart en hel del till vara jatteduktiga arbetsmyror plus en massa sparkonton for foretaget, orkar inte snacka jobb nu men ni behöver inte fatta allt) efter varje halvar och det blev en bigtime summa denna gang. Ojoj nu later det nog som om jag skryter men jag vill bara att ni ska fa ett litet perspektiv pa varfor jag shoppar sa mycket och lagger sa mycket pengar pa klader nar det finns viktigare saker (det dar sista var jag tvungen att intala mig sjalv)

Ska beratta allt fran vad jag shoppat till vad jag har gjort nar jag kommer hem pa fredag! Nar jag kommer hem ar jag sugen pa Mrs H rea (hehehehe nu gor jag verkligen bort mig) ska nog maila systern min och be henne shoppa lite Vince basplagg till mig (som jag intalar mig att jag behover) och forsoka hitta en Betsey Johnson klanning som jag spanat in, trodde jag skulle hitta den här pa Manhattan men det gjorde jag inte.

Men tills jag kommer hem kan jag saga att jag har kommit over en lackerbit till vaska till ett otroligt bra pris (forsoker jag intala mig sjalv). Ledtrad: Miu Miu. Ceriserosa. Jag kopte den andra dagen har och sen dess har min balenciaga inte fatt lamna hotellrummet utan blivit ersatt av en ny foljeslagare.

Och slutligen kan jag saga att jag fortarande ar besviken pa er lasare, men denna gangen struntar jag i att saga varfor - for nu har jag sagt det sa manga ganger att ni forstor. "Hatee youu guuuys" som man sager har i the U.S and A.

Foresten (oj vad jag var pa blogghumor) Jag saknar Dromprinsen sa mycket, tanker pa honom sjukt ofta! Jag faller djupare och djupare ner i det morka halet. Och det kanns faktiskt bra!

New York

Hello! Gott nytt 2008 allihopa! Jag ar i New York och hade en underbar natt igar med underbara manniskor. Julen var ocksa übertrevlig med familjen och jag har bade kopt och fatt massa fint pa sista tiden. Och min shopping har i NY ska vi inte tala om. Nu ska vi gora oss i ordning har pa hotellet och sen ska vi ut och ata. Blir formodligen en lugn kvall då man knappt stangt ogonen pa ett dygn.

Aker hem pa fredag eller torsdag - beror pa vad vi hittar for flygbiljetter. SEE YOU!

RSS 2.0