Modellscout, Shopping & Otippade ringar

Har shoppat massor idag. Känner inte för att prata kläder just nu, men kan i alla fall säga att jag älskar Awesome Rags i PUB huset. Alla borde ta sig dit, eller okej alla som bor eller besöker Sthlm i alla fall ! Kom förresten fram en modellscout till mig idag. Hon presenterade sig och sa att hon kom från Up Models tror jag det heter. Jag berättade för henne att jag var hela tjugonio år och att en yngre skönhet nog är ett smartare val. Haha, men det är lite kul att bli uppmärksammad för sitt utseénde sådär.

Vi hade i alla fall en riktigt mysig dag, och vid 16 var vi utmattade och hungriga så vi tog oss till East och käkade sushi. Sitter där och pratar och så kommer mitt ex, aka Calvin Klein fram. Jag har glömt bort hur snygg han är! Nästan i nivå med Drömprinsen, haha. Till ämnet, Calvin Klein presenterade mig för en brunett (första gången jag ser honom med en tjej som inte är blond!) och berättade att dom var förlovade sen i juni. Jahapp, till och med Calvin Klein ska stadga sig. Det känns som alla gifter sig eller går in i ett seriöst förhållande förutom jag. Åh, snacka om att jag är avundsjuk! CK såg i alla fall väldigt lycklig ut och det gjorde den snygga brunetten (med en för övrigt sjukt snygg klänning jag var sjukt nära att fråga var den kom ifrån, men kände att det inte riktigt var rätt tillfälle). Jag önskar dom all lycka i livet och bröloppet ska bli kul, när det nu blir av (sa han december?)... Jag älskar brölopp!

Calvin Klein - Mitt senaste ex. Vi var ihop i ett halvår ungefär. Smeknamnet kommer från att han enligt Baby såg ut som en Calvin Klein modell. Han var snygg, charmig och rolig. Men satte alltid sig själv före alla andra. Och då menar jag ALLTID. Det var anledningen till att jag dumpade honom för 2 år sen. Men vi umgås i samma kretsar och stöter på varandra mer än ofta. Han har alltid en ny blondin hängandes runt halsen. Jag tycker synd om dom. Men som vän är Calvin Klein riktigt kul!
För er som inte följt min blogg från början och inte vet ett skit om vem CK är, så var det såhär jag beskrev honom i inlägget Människorna i Mitt liv.

Nu ska jag städa lite i min Walk In Closet (jag är pedantisk, måste ha ordning överallt!) och välja ut morgondagens outfit. Sen blir det förmodligtvis en film, lite telefonsnack och hänga här framför datorn.

Kram,
Singel I Stockholm


Kommentarer
Postat av: The City

Gaah vad kul att en modellscout kom fram, du skulle tagit tillfället i akt ;)

2007-09-09 @ 20:21:19
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: Felicia

Häftigt med modellscout! ;)
Angående intervjuven så kommer den publiceras i morgon eller övermorgon!

2007-09-09 @ 20:41:59
URL: http://LifeNews.blogg.se
Postat av: Dennis

Hej!!
Grym blogg
Kolla min och ge en komentar

2007-09-09 @ 20:47:22
URL: http://www.dman.blogg.se
Postat av: jjohannaah

Taack för kommentaren
Grymt bra blogg!

2007-09-09 @ 21:12:29
URL: http://jjohannaah.blogg.se
Postat av: Melina

coolt med modellscout!

2007-09-09 @ 21:24:01
URL: http://MMelina.blogg.se
Postat av: sanna

Jag behöver hjälp och tips från er läsare, spana in min blogg och tipsa mig om vart jag hittar en snygg höstjacka!
Kramar

2007-09-09 @ 21:27:22
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Karin

haha fast jag tycker de kan vara rätt bra också, roligt att lyssna liksom

2007-09-09 @ 21:46:31
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Emma

tackar! :) roligt att du också shoppat :)

2007-09-09 @ 21:47:43
URL: http://eemmapemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0