NICE

Frankrike, rivieran, några minuter med taxi från Nice med vännerna i en fantastisk villa i en vecka. Vi var totalt nio stycken, och alla hade ett eget sovrum (Glossy & VB lät dock ett stå tomt..). Vi som åkte var jag, Red, H, VB, Glossy, Stekarn, J, Baby, Trendy & en killkompis till som vi kan kalla för Soccer (fotbollspelare). Ett sjukt härligt gäng, människor som jag kan ha otroligt kul med men samtidigt litar på till 100 %.

Veckan i Nice var obeskrivlig. En dag såg ut ungefär så här: Vakna, göra iordning en espresso/latte i den überavancerade kaffemaskinen, sätta sig i solen och äta croissants, färskpressad juice och lite färsk frukt. Sedan tog man ett dopp i poolen, simmade några längder (härligt sätt att semester-motionera på), ligga och pressa i solstolen och prata med vännerna, bada lite till, läsa böcker och tidningar, sola, lyssna på musik (vilket var något positivt så länge Soccer inte fick agera DJ). Sedan tog vi oss till Nice, åt en god lunch på någon mysig uteservering vid strandpromenaden, sen delade vi oftast på oss, några gick till stranden, några åkte på någon utflykt, några åkte tillbaka till huset och några shoppade. Jag gjorde faktiskt alltihop, men för att vara helt ärligt så höll jag mig såklart mestadels till det sistnämnda, berättar senare vad jag shoppat på semestern. Sedan åkte man hem, la sig i solstolen och sög in lite eftermiddagsol, badade mm. Sen gjorde vi drinkar, hade lite förfest. Och sedan var det middag. En gång hade vi bbq i trädgården, bjöd över lite vänner som också var på plats och hade det trevligt ända in på småtimmarna, några andra gånger gick vi på restaurang, nån gång blev vi bjudna till vänner, men för det mesta var det bara vi nio, som delade upp sysslorna och tillsamans lagade gorumetmåltider på fantastiska franska råvaror. Sen drog vi vidare till något roligt ställe och hade det härligt, dansade, drack goda drinkar och skumpa, träffade roligt folk, umgicks med varandra, njöt av sommaren, njöt av att vara trettio men ändå kunna njuta av livet på ett så ungdomligt (och patetiskt?) sätt.

Veckan i Nice var den härligaste i sommar. Nästa år kör vi repris. Fast då kanske allt är förändrat? Någon är gift, någon annan har barn, någon annan har flyttat till Kina för att jobba... vi är allihopa i ett stadie i livet där det gamla håller på att försvinna och något nytt är på intåg. Frågan är bara vad det nya är...

Men en sak är säker, Nice är grymt men grymt blir till bäst när man är där med världens bästa vänner!
Singel I Stockholm

Kommentarer
Postat av: M

Låter underbart, vill åka dit nån gång också. Tänkte åka till Paris om 2 veckor då jag fyller år, men blir tyvärr inget.

Jättekul att du börjat blogga igen, jag har saknat dig massor =)

2008-08-20 @ 18:00:57
Postat av: valentina

Låter verkligen underbart! :)

Har du hört nåt från drömprinsen förresten?

2008-08-21 @ 14:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0