The Big Question.

Imorrn är det fredag. Jag ska träffa Drömrpinsen på kvällen, tillsamans med lite halvt om halvt gemensamma vänner. Jag har omedvetet börjat tänka på oss som ett "par".  Jag undrar bara när detta ska ske, att han verkligen blir min pojkvän, om allt fortsätter som det ska? Så nu vill jag höra från er, läsare - vad ni tycker!

Hur länge ska man ha datat innan man kan se någon som ens pojkvän? Ska man vänta på de tre orden, eller är det bara att hoppa in i "relationen" efter tredje daten? Hur gör ni? Vad tycker ni? Hur borde det vara? Realistiskt, önsketänkande, vad som helst - bara en åsikt så är jag nöjd!

Kommentarer
Postat av: Frida

Njut av läget ett tag till, om det fortsätter i rätt riktning och ni hörs av varje dag så tycker jag att du ska fråga honom hur han ser på det :)

2007-10-18 @ 22:27:18
Postat av: emma

Inte en aning, tycker också det där är lite knas.
Men det är väl upp till dig, hur ser du honom och hur pass väl tycker du att du känner honom.
Kan ni ses för en slappkväll utan smink och bara dega eller måste ni klä upp er och ses ute liksom.. eller eh, jag har inte en aning :P

2007-10-18 @ 22:51:29
URL: http://clarissan.blogg.se
Postat av: Emilié

Det där är ju så himla olika! Gå på magkänslan (:

2007-10-18 @ 22:52:09
URL: http://sockerplast.blogg.se
Postat av: Mimmi

Hehe jadu. Det är svårt det där och väldigt olika skulle jag tro. Jag och min pojkvän blev tillsammans på första daten eftersom det "klickade" direkt för oss. Men vi var ju ändå rätt försiktiga i början för att man skulle kunna känna efter så mycket som möjligt innan man gav allt liksom :)
Hoppas att det går bra för dig! Kram

2007-10-19 @ 09:45:52
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Caroline

Det allra enklaste (men ofta också det svåraste) är väl att när du själv känner att du vill se er som ett par frågar honom om det är så han också vill se på er. Tvekar han eller säger nej, så är han inte mycket att hänga i granen. Jag har aldrig förstått mig på det där med att "inte känna sig redo". Är man kär så är man. Då tvekar man inte. Och är man inte ute efter ett förhållande så gör man bäst i att tala om det från start.
Hoppas du får som du vill med Drömprinsen! :)

2007-10-19 @ 11:25:34
URL: http://rockaholic.blogg.se
Postat av: Anonym

hmm, det är allt svårt det där.

2007-10-19 @ 14:37:24
URL: http://klaraklaraa.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh alltid knepigt det där... men oftast brukar det väl bara bli så att man är ihop rätt som det är :) Ha en mysig kväll!

2007-10-19 @ 14:58:26
URL: http://sweetbutterfly.blogg.se
Postat av: madde

va svårt...men om ni pratr varje dag..o ses nästan varje dag..o visar det öppet tycker jag att man kan säga att ni är ett par..men det bästa är ändå att fråga vad han tycker

2007-10-20 @ 21:11:24
URL: http://ooomaddeooo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0